Sziasztok,
Uristen Bogyra te szegeny!!! Jesszusom ez borzalmasan hangzik!!!! Edes istenem nem csoda, hogy teljesen ki voltal ezek utan! De Levike tartja benned a lelked es biztosan tunderbunder!!!
Az en manokam mar nem olyan aluszekony, nem sargult be, elso nap volt ilyen kis kómaci!

Ma meg egesz nap szopott..aztan elaludt...leteszem sir..gondolom ehes..szopi..alvas..siras...szopi..alvas...sirasí!!!!! Aztan vegre elaludt, jon a doktorneni, aki folkelti. Most nagy nehezen visszaaludt ringatassal, de azt hiszem en rontom el, mert nem biztos, hogy minidg ehes, de en rogton adom neki a cicit...pedig nincs is sok tejem sajnos.

Sokszor a cicin alszik el. Nalatok hogy megy ez?? nem akarom erre raszoktatni. Hat hiaba meg kell tanulni a dolgokat, ossze kell razodnunk!
Szulestortenet
Majus 23-rol 24-re virrado....
.ejfelkor pont

eros fajast ereztem. Huha momdom ez meg mi volt?? Aztan hasmars...arra gondoltam attol fajt a hasam. Viszont fel ora mulva ujabb, aztan 20 perc, 10, 5, 10..szoval osszevissza. Felkeltettem ferjuram mertuk az idot, aztan 5 percesekkel bementunk a korhazba. Ekkor negyed 4 volt. 3 ujjnyira nyitva a mehszaj, hivtak a szulesznot, itt szules lesz. Olyan 7-8 oraig 5-6 cm-re tagultam es orultunk, hogy akkor hamarosan baba lesz. Kozben egyre erosebb fajasaim voltak, amit egy ido utan csak ugy tudtam elviselni, hogy a jobb oldalamon fekudtem, szoritottam a ferjem kezet es a legzes technikat alkalmaztam. Kopar hegyeket lattam....meg egy csucs..meg egy csucs..mindjart vege, meg ket eros fajas es vege, ki kell birni ki kell birni. Ezeket mondtam magamnak, kozben levegeo besziiiiv, bent tart...kifuuuuuj. Amikor mar nem birtam kertem fajdalomcsillapiot, ami leginkabb elkabitott, oke tompitotta a fajast, de ket fajas kozt viszont beajutlam, almodtam is. Amikor kiment a hatas EDA-t akartam, de a doktorur nem volt kozel, igy a szuleszno adott meg egy adagot ebbol. Nem tudom hany ora lehetett, de amikor kiment annak is a hatasa, mar eltunoben volt a mehszaj, szoval varni kell es szoljak ha erzem a szekelesi ingert., Addigra kisse hiszterias lettem mar, ereztem az ingert....ferjem szegeny 5 percenkent rohant a szulesznoert, de mint kiderult ez meg nem AZ az inger. Na aztan vegre jott, folyt a viz, ugyhogy indutl a szules. A kitolas sokaig tartott, azt hittem mar sose jon ki ez a baba. De vegulis sok nyomas utan a feje egy fajasra, majd meg egy fajasra a teste is kint volt a draganak. Ram tettek a kis meleg szaftos testet!!!

O meg csak nezett, eloszor nem is sirt, csak nezett, hogy jesszusom hova kerultem!!!

Ugyhogy 11.50-kor 10/10 apgarral megszuletett Ricsimicsi!
A szulessel kapcsolatban azota sem tudok felulkerekedni azon, hogy micsoda fantasztikus az emberi test. Hogy szinte loki ki magabol a mehed a gyereket. HOgy amikor nyomni kell, mast se tudsz csak nyomni, mert egy elemi ero belulrol kesztet ra. Hihetetelen erzes votl!!! Na nem kellemes, sot a kovetkezo babanal valami erosebb fajdalomcsillapito kell vagy csaszar!!!

...de maga az erzes felelmetes! Azt hiszem ha nincs ott ferjem, aki itat, legyezget, mondja a legzest hogyan csinaljam, belehalok!! A legzes rengeteget segitett, amikor egy fajasba kiabaltam bele, hogy fajdalomcsillapitot, kiestem a ritmusbol es sokkal de sokkal rosszabb volt. Gatvedelem volt, igy a getmetszest megusztam. A huvelyem picit berepedt, 2-3 oltes van benne, meg kivul 1 vagy 2, felszivodok. Na mondjuk mivel soha nem szultem nem tudom mikor mulnak el lent a dudorok duzzanatok...de odalenn kaosz van! Az akacmez szakaszrol ne is beszeljunk!!!!!!

Es lanyok, meddig verzunk? Hetek? Oke nekem a 6. nap, de neha friss ver is jon..ez okes?
A dokim nagyon rendes volt, segitett, nyomta ki a babat, kedves volt..szoval nagyon megvoltunk vele elegedve. Es hat a pinduri egy tunemeny. En a korhazban alig aludtam, mert ejjel is csak neztem, meg konnyeztemm hogy hogy lehet valaki ilyen pici es ilyen szep es edes es imadom!!!!
Eddig nagyon jo kisbaba, jo lenne ha ilyen is maradna. A ferjem rengeteget segit, mas segitseg nincs is...de nem is kell, mivel anyosom az oruletbe kerget az 50000 tanacsaval es okoskodasaval!!!!
Ugyhogy nagyon boldogok vagyunk. Valahogy ertelmet nyert az eletunk...eddig is volt ertelme persze, de most ez uj es mas es nagyon o erzes!
Ja es Riella te kitolas alatt enekelted magadban Cserhati Edes kisfiam c. szamat, en meg miota megszuletett Ricsike!
Legi, Horpika tovabbra is drukkolok nektek nagyon.
Remelem Stella jol vagy.
A tobbieket is mind puszilom, most megnezem a pinduromat.
Puszi.