Jézusom Dóri, ez nagyon durva, nem is tudom elképzelni milyen para lehet amikor a gyerek ilyesmit csinál, pedig olyan sokfelől hallom, hogy gombot nyelt a gyerek, meg tisztítószert ivott (ecetről még nem hallottam)... Jó hogy Vikinek nem lett semmi baja.
Már mi is nézegetjük mennyi mindent kell majd a házon átalakítani, ha Zsófi kúszni kezd, a járásról nem is beszélve

már most kezdhetek spórolni a belső átalakításokra
Niki, nálunk is "nem alvós" program van, egyre lejebb vetkőztetem a gyereket, biztos a meleg meg ez a hülye szél is bántja
Meg mint pár perce kiderült valszileg az a tálka málnás tejszínes eperhab amit tegnap benyomtam, és aminek hatására a gyermek frankón összefosta magát a háta közepéig, és még a nagyira is jutott

pont jött nyunyálni

szegény jól megkapta
Melinda, én úgy tudom havonta kb 2 centiket nőnek a babók, 9 centi 6 hét alatt egy kicsit soknak tűnik, de ki tudja hogy mérték a kórházba, biztos máshogy méritek mint ahogy ott csinálták. Amúgy meg mindegy is, mert Domcsi szemmel láthatóan nő és gyarapszik
Mi is próbáltuk megmérni a gyereket most hogy 4 hetes lett, mert ránézésre hosszabb, meg már jópár 62-es rucit hord, mondjuk van olyan 56-os meg közben ami majdnem nagy rá... úgyhogy inkább hagytam a fenébe, mert rajta is látszik hogy gyarapszik, most fosás után lemértük és 4250 gramm volt. Napról napra hízik mint egy kismalac
Zsófi is egyébként nehezen kakil néha, olyankor mindig Rambónak hívom, úgy küzd a drágám

szereket nem vetek be, inkább tornáztatni szoktam, még mindig van napi 4-5 kakis pelus, nem piszkálom ha nem muszáj. Ez a kúp dolog nem semmi lehet, szerintem a mamának is van olyan megrázkodtatás mint a babának, nem?
Még én sem vezettem a babóval, az én kocsimban sem kikapcsolható a légzsák, úgyhogy csak hátra ülhetne a maszat... de ink

ább lustaságból nem utaztun k még, meg a meleg miatt, félni asszem nem félnék.
Lorcika és Bringa, nem alakíthattok külön topikot, mert akkor mi lesz itt velünk nélkületek??? Parázzatok nyugodtan, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, így teljes a csapat

Egyébként sokszor amikor írtok valamit, és szerintetek túlparáztok, rádöbbenek hogy bakker én erre nem is gondoltam.
Ja és Bringa, azért nehéz elhinni rólad ezt a paramami státuszt, amikor a kis 4 hetes Lilikét autós túrára viszed máris, meg fülbevalót lövetsz be neki, én meghalnék, ha ki kéne lövetnem szegény gyerek fülét, pedig szeretném, de tök félelmetesen hangzik. Na tudod ki veszi ezek után be a paramami szöveged