A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri-biri!

A Zoé szerintem is gyönyörű név!! Én nem vagyok "Kata-párti"! :wink:
Nem mintha lenne valami közöm hozzá.... :wink: :D :D

Eyi!
Nagyon csinos vaaaaagygy!!!!!! :D :D :wink: :wink: És tényleg jó nagy pocid van!!!!! :wink: :wink: :wink:

Csajszik!
Én most pár elhúzok a festés miatt,hát unatkozni biztos nem fogok!!!
Jók legyetek!!!

Kép
orsitigris

Szóval: Pár napra elhúzok a festés miatt! Ezt akartam írni...

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Nagyon szép rucikat vettetek!!! Holnap meló után asszem elnézek a Tescoba.
Eyi, nagyon csini vagy!!! Szép nagy pocak! :lol:
Bszilvi, sajnos én is néha befordulok és elkeseredem a rohadt pénzügyek miatt. De aztán rájövök, hogy mennyire nincs okom a szomorkodásra, mert ott van egy picuri a pocakomban!!! És ez mindennél fontosabb!!! :lol: :wink:
Orsitigris, kitartás a festéshez!!!

Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

én 4 évvel ezelőtt kínlódtam tüszös mandulagyulladással, abban az évben már vagy harmadszor, és akkor a 2 augmentin kúra után vmi erősebb antibiotikumot kaptam. na onnantól kezdve a gyomrom, a bőröm és a hüvelyflórám is megbolondult, az egyik karom úgy nézett ki, mintha állandóan libabőrös lennék, a gyomromban hol felfújódtam, hol székrekedésem volt, aztán meg hasmenésem, odalent meg mindenféle fertőzést összeszedtem. aztán a mostani nőgyógyászom, rájött, hogy candidám van, ez okozza az összes bajt, a candidát pedig feltehetőleg az antibiotikumok (is) okozták, úgyhogy kaptam megint kúpot, meg vmi laktobacillus tablettát, meg cisnáltam diétát, bár azt nem vittem túlzásba, csak próbáltam kerülni a cukrot, a fehér kenyeret, az ecetes dolgokat, stb. mindent ami erjesztéssel készül, + ittam erre való teát, és most kb 2 éve az égvilágon semmi bajom. beteg se voltam, max egy-egy könnyebb nátha. de el is határoztam, hogy sohatöbbé antibiotikum.

mia_snow

Szép jó reggelt!

Még az a jó,hogy süt a nap,mert én olyan szarul aludtam!
Már tegnap is fájt a derekam,de éjszaka kínlódtam.Szerencsére most nem érzem.

Ma megyek majd egy kicsit csavarogni.Bár már érzem,hogy nem bírom annyira,vissza kell fogni magam.

Kép
melike

Sziasztok!!
Én tiszta hülye vagyok. :lol: Voltam reggel terheléses cukron. Hogy teljen az idő,ide űltem ,és jo kis kajás recepteket olvasgatok. Mennem kell nemsokára vissza. De nem vagyok komplett. Tegnap csináltam estére mákos gubát,megint :D :D :D :D :D :D
Nagyon bejön,és izzitok haza felé,és eszek belöle,vérvétel után. Kép

Kata&Milán

oszman777

Hahó!Hol vagytok,alszotok?

Kép
melike

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak semmi különösebb esemény nincs.

Én jöv hétfőn megyek fogorvoshoz... :?

Tegnap este jobb oldalt fönn olyan hülyén fájt a hasam, meg is ilyedtem, azóta is szurkál időnként. :shock:

mai menü: csőben sült brokkoli

Tegnap megszületett a sógornőmék 2.gyermeke. Kislány, 4200g, 59cm a "csöppség" ! :D Olyan jó nekik, h már ott tartanak.

Szeretek pocis lenni, de nagyon várom, az időt! Az első 2 fiúval nem voltam ennyire türelmetlen. (legalábbis nem emlékszem...)

Kép
zmimi

Hahó!Hol vagytok,alszotok?

Kép
melike

persze pontos j-vel ijedtem meg... :roll:

Kép
zmimi

Az nem semmi méret az újszülött kislánynak,meg anyának sem.

Én ma csirkecombot sütök,rizzsel,salátával.
Tegnap gulyás leves volt meg almás rétes.

Kép
melike

Sziasztok kismamik!
Oszmann!És a többiek!
Szabad egyátalán mákos dolgokat enni?

Gigi!
Merre vagy? :D
Vendég

Én rántott pulykamellet sütök petrezselymes burgonyával,meg paradicsom salival. :)
Vendég

Sziasztok!

Elan - nekem is volt gombám az elején, szintén antibigyótól és én egy "egyéjszakás" cuccot kaptam rá, sajna a nevére már nem emléxem, de szerintem ha elmagyarázod a dokidnak vagy a patikában, tudni fogják miről van szó. Egyetlen nagy adag krém volt egy csőben és azt kellett benyomatni egyszerre. Kb 2000 Ft volt, de használt, rögtön el is múlt és azóta se jött vissza (kop-kop-kopp). Meg kaptam külsőleg krémet (Pervaryl) is, azt néha használom estére, bizti ami tuti alapon. Canestennel nem is szoktam próbálkozni, mert az halottnak a csók!

Ma volt az utolsó jegyesoktatásunk!!! Juppijééééééé! Nincs több kedd hajnalban tempomban fagyoskodááááás!! Brrrr! :twisted: Megkaptuk az engedélyt, mehetünk esküdni! :lol: El se hiszem!

Ma este megyek nődokihoz kontroll-ra, remélem mindent rendben talál! Kicsit izgulok, bár semmi bajom! :P
Holnap reggel pedig irány a Keleti Pu és nyomás vidékre, lagzi-ügyben eliztézni az utsó simításokat.

Eyi - nagyon szép pocakod van! Tényleg hatalmas! :D

Én még mindig nem voltam fogdokinál, pedig nagyon aktuális lenne már, a védőnő folyton rágja a fülem hogy intézzem már el. Nem félek tőle, de úgy nincs kedvem! Úgyis mindig van mit csinálni, bazi sz... fogaim vannak, hiába mosom napi 4x, ezt örököltem... :?
Vendég

sziasztok! én most keltem fel, mert hajnalban 4- fél7 ig fennt voltam, nem tudtam aludni. Éhes is voltam, ettem, meg járt az agyam. Aztán vissza aludtam mostanáig. Nagyon kényelmetlen tud már lenni az alvás.

Én ma megyek a dokihoz, de csak este, nem tudom mikor jövök még ma. Elég sok dolgom van.

Most rántott gombát készítek ebédre, délre megyek apáért hozom haza a munkából és együtt megyünk majd fél 5re a dokihoz.

Puszi csajok!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Uh :shock: ! Móni jöhet ide is egy rátnott pulyka! És a pari-sali a kedvencem!!! Kéreeeek! :lol:
Nálunk maradt a tegnapi rakott krumpliból. A véremet adtam érte, jól elvágtam a kezem + eltörtem a kedvenc jénaim tetejét! Úgyhogy ez egy nagyon értékes kaja :? De legaább fini... :roll:

Csajok! A nyári topikban kitaláltunk egy olyat, hogy összegyűjtöm a telefonszámokat majd priviben szétküldöm a listát a tagok között. Ha gondoljátok itt is megcsinálhatjuk, mert így ha valakivel ne-adj-Isten történne valami és nem tud jönni, akkor is el tudnánk érni, hogy legalább tudjuk mi van vele.
Sajna a nyáriban pár napja eltűnt valaki azzal, hogy nagyon görcsöl és indul a kórházba, mi meg azóta halálra izguljuk magunkat. Hát innen az ötlet. Mit szóltok :?: Aki benne van, küldheti nekem priviben.
Vendég

Léptem csavarogni.Majd jövök.

Kép
melike

Sziasztok Csajok,

Nekem hiányzik a Bari :( :( :(

Basszus 1 napot voltam szabin és annyi melóm van, hogy alig győzöm. Viszont ami jó hír, hogy meg van az utódom. Köv. héten kezdhetem a betanítást :D :D :D

Wera én telefonügyben kicsit bajban vagyok, mert nekem csak céges mobilom van és nemtom az meddig lehet nálam :? :?
MIkor veszek újat stb......
pironya

Pironya!
Bari nekem is hiányzik. :cry: :cry: :cry:
Jol lenne ha összetudná szedni magát és irna nekünk.
:cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nekem is hiányzik Bárány :(
Csajok, nektek is kell menni belgyógyászhoz a cukorterheléses eredménnyel? EKG, meg nemtom még milyen vizsgálatra? Én jövő keddre kaptam időpontot.
Ja, és holnap megyek a dokimhoz, remélem mindent rendben talál.
Ti szoktatok olyat érezni, hogy egyszerrre két ellentétes oldalon érzitek a mozgást?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella - igen én néha egyszerre két oldalt érzem őt

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nekem az AFP-vel egyidőben kellett belgyógyászhoz mennem. Csinált egy ekg-t, vérnyomást mért, megnézte a vérkép eredményemet, ennyi.
Nekem többször nem kell mennem.

Stella: biztos nyújtózkodik :D :D :D
pironya

Napsütéses szép napot!

Barika nekem is hiányzik! :(

Mankabi: igen, pénteken megyünk bevásárolni, már alig várom. :D Viszont ruhácskákat nem hiszem, hogy most veszek (de ki tudja :wink: )

Szilvi: tényleg próbálj meg ne aggódni, tudom könnyű ezt mondani. De ha aggódsz, azzal még nem oldódik meg a probléma, csak stresszeled magadat és a pici sem érzi jól magát. Bízz abban, hogy meg fog oldódni a gondotok!

Mia: jobbulást apának! Az én férjem is már hetek óta náthás, most meg itt a ráadás, a munkahelyén többen influenzásak. Frankó :? , csak nehogy haza hozzon valamit.

Melike: szerintem használt ruhák, mármint 1-2 ruha leírásából arra következtetek (pl. újszerű állapotban lévő). Én is voltam ma egy kicsit sétálni, nagyon kellemes idő van. 8) :D

Oszman: akkor be is jelentkeztél 4d uh-ra? Személyesen is nagyon kedves a nő, nem csak telefonban. :D Te hova jársz vérvételre?

Zmimi: gratulálok sógornődék kisbabájához! Szép nagy baba lehet. :D

Orsi: jó festést, biztos, hogy szép lesz. :D Várunk vissza!

Buci: drukk a dokihoz, majd gyere és mesélj! Sikerült végül megoldani a dvd-s problémát?

Pironya: akkor megvártak a munkával. De az jó, hogy már van utódod :D

Stella: nekem az első komplett vérvételi eredménnyel kellett a belgyógyászhoz mennem, ott volt EKG, vérnyomás mérés, kopogtatás, matatás :lol: , még azt is megnézték az ujjam végén egy szerkentyűvel, hogy mennyi oxigén áramlik le az ujjamba :? . 99%-os volt az eredmény :D

Szoktam érezni én is, hogy egyszerre két oldalon van mozgás. :lol: De a baba már közel 30 cm, ezért egyik oldalon pl. a feje, vagy a keze, a másikon meg a lába lehet. :D Vagy valami ilyesmi… :?

Szopipárna:
Sokan dícsérik, hogy kényelmes vele aludni. Sógornőmtől el is kérem a héten. :D

Gombásodás:
Nekem mindig a doki veszi észre, hogy gyulladásom van. A múltheti már a második alkalom volt. Én semmit nem éreztem, nem volt semmi tünetem. :? Most Canesten G kúpot kellett használnom három napig. Attól meg nekem is több lett a folyásom. Mindig rohangálok a wc-re, hogy jaj, csak nem… :shock:

Pelus:
Bátyáméknál csak a pampers és a dm-s vált be, nekik nem folyt ki a cucc hátul. A liberóval az volt a gondjuk, hogy nagyon vastag és még jobban szétnyomta a babák pici lábát. De hát kinek mi…. Van akinek ez, van akinek a másik vált be

Mocorgás:
Tegnap alig mocorogtak, egy kicsit be is paráztam, de este és éjszaka mindent bepótoltak. Lehet, hogy ők is a frontot érezték? Én teljesen kész voltam, délben muszáj volt lefeküdnöm és fél háromig nyomtam a szunyát :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:48-kor.
pironya

Pironya - én is szoktam kapni, nekem pedig már a 25. hetit küldték el. :shock:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Tegnap déltán én is ügyeket intéztem 2-3 órán át, hát a végére úgy fáj és keményedett, meg húzódott a hasam, hogy alig vártam, hogy hazamenjek éepihenni. Úgy látszik, nem megy már ez nekünk...:)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szilva!
Gyors leszek,mert hunyok egyett,legyengültem h.lecsapolták a vérem. :cry:
Tudod én az otemetőre járok Székelyhez,és oda kellett volna mennem vérvételre. Védőnőm mondta mehetek nyugodtan a bethlenre,mert az közelebb van nekem. DE!!!! Költöznek át az otiba,az otemető is. Tudod? 21.-én. Holnap még kiadják az eredményem a bethlenen.

Szopi párnát kérd el mert nagyon jo. Én imádom. Miota kismamai vagyok,köztünk van mint vállaszték. Hol én rakom rá a fejem,lábam,Hol a párom. Mentem Pusyka,

Ja!!! szilva!!! nem jelentkeztem be az Uh-ra,mert még nem tudod h. a párom h.és hol fog dolgozni 2-3 hét mulva.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Zmimi, gratula sógornődéknek!!! Nem semmi babaméret! :shock: :D
Stella, nekem az első teljes vérképpeé kellett mennem belgyógyászhoz vagy körzeti orvoshoz kiértékeltetni az eredményeket. Drukk a dokihoz!!! Szoktam én is egyszerre két oldalt érezni. :lol: Biztos nyújtózkodik.
Wera, neked is drukk a dokihoz!!!

Kép
sziszka82

Kép

Zmimi!! Ténleg jo nagy lett a baboca,ahoz képest h.kislány. elég lehetett megszűlni.
Ténleg csajok lehet mákot ennünk?
Mai ebéd: Répa leves, juh turos nokedli czazikki ubi salátával.
Holnapi ebéd: Répa leves,fasirt.

Kata&Milán

oszman777

Én úgy tudom, normális mennyiségű mákot simán lehet enni. Tehát néha egy kis mákos guba, mákos tészta, rétes, stb...

Kép
sziszka82

Körkérdés: Mi a véleményetek a Bonifác névről?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hát ti mondjátok biztos szabad enni mákot. :)

Oszmann!
Csupa olyan kajákat irsz amikröl én azt gondolom(tam)
hogy nem szabad enni.
Pl a juhtúróról is azt hitszem(tem).

Mostmár nemtom mit higyek. :lol: :lol: :lol:
Van egy tök vastag könyvem az a cime hogy hogy a terhesség ABC-je.
Abba van egy olyan fejezet hogy MIT NE EGYÜNK VÁRANDÓSSÁG ALATT!
A mák is és a juhtúró is ott van. :roll: :roll:
Vendég

Stella!
Remélem nem bántalak meg de szerintem legalább olyan mókás név mint a Bendegúz,amiröl engem mindenki lebeszélt.
De ez csak az én véleményem. :) :) :)
Vendég

Kép Ezt sikerült ma véletlenül vennem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a gratukat, majd átadom az óriásbébi mamájának! :wink:
Hajnaltól kínlódott szegény, végül este megcsászározták. De jól vannak!

Sztem lehet mákot enni, bár én nem szeretem.

Stella, az egyik macskánk volt Bonifác anno... nagyon furcsa hangon nyávogott mindig... de a név maga aranyos. :D

Moni, ez nagyon cuki kisgatya!
juhtúró is a listán van? :shock: Ó, én még tatár beefsteak-et is ettem pár hete... :oops: (hú most nem tudnám megenni... jajj, minnnyááán hányok a gondolattól)

Kép
zmimi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:48-kor.
pironya

Mi ez a pannnngás csajok!!!????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Helló!

Kicsavarogtam magam ebben a szép időben.El is fáradtam cseppet.

Stella:nekem is vicces ez a név.Nem csúnya,de fura.

Moni:tündéri ruha.Neked fiad lesz?
Én is vettem kék ruhát és azt mondják:még nem is tudom a nemét!Szerintem lányra is simán rá lehet adni.

Az evéssel kapcsolatban én nem nézegetem mit lehet és mit nem enni.Ma is épp mákos rétest ettem,mert kívántam. :oops:

Kép
melike

Melike!
Igen fiam lesz. :lol: :lol: :lol:
Hogy hogy nem tudod még a nemét a 23.héten?
Vendég

moni: nagyon helyes rucit szereztél :D

oszman: Most már emlékszem, írtad is, hogy hova jársz, csak híg az agyam :D Csak a labor költözik most? Mert nekem a dokihoz kell mennem holnap terhesgondozásra.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Zmimi: Gratulálok a babához sogornődéknek.

Mákos gubát én is ettem tegnap :?

A fogorvos az, akihez el kell látogatnom nekem is ha tetszik, ha nem..(eddig húztam).. Egyszer csinált a mamám rakott kelt, és a darált húsban volt egy picike kis csont, amire természetesen ráharaptam (mondjuk 2-3 hónappal ezelött) azóta mindig folyik a vér ott, amikor fogat mosok, és valahogy megnéztem, tuti, hogy tetszeni fog az orvosnak! Remélem azért megoldja úgy, hogy megmaradjon.
Nekem is örökölt rosz fogaim vannak. (apu adta át), az összes megvan mondjuk de sok van betömve....

Bari nekem is hiányzik, kicsit ha figyelitek le is ült a topik!

A Várandós naptárt én is kapom, és szintén egy heti lemaradással.

Moni: nagyon ari kisruhát vettél! zabálni való!!!!

A telefonszám gyűjtésben benne vagyok. (írtam is pü-t)
bszilvi25

megfogadtam a tanáncsotokat, és ma már mosolygósra vettem! :lol:
bszilvi25

szilvi: nagyon helyes, csak így tovább :wink: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Moni:úgy,hogy a genetikain még nem látták,azóta meg nem voltam. Márc. 5.én megyünk 4D-re,majd akkor.

Én is kapom a várandós naptárt,de nekem jó!

Kép
melike

Wera:hogy állunk a tel.számokkal?

Kép
melike

Csajok!

jól kitoltam magammal. Le akartam cserélni a képet, és nem enged feltenni másikat. Mindig azt irja ki, hogy nem lehet 6-nál nagyobb, de paintben már alig látom......
bszilvi25

Melike!
Én is Márc 5.-én megyek 4D re.
Akkor már 28 hetes leszek. :roll:
Ti hogy álltok az alvással?
Én már nagyon szarul alszom minden zajra felébredek.
Meg kényelmetlen.
Eszméletlen hogy nö a pocakom naprol napra. :roll: :lol:

Wera lelépett a telszámokkal. :twisted: :twisted:
Vendég

Csajok!

Nekem az alvás egyre rosszabb!!!!!!! Szinte csak az egyik oldalt tudok, mert a másik oldalt húzódik a hasam vagy ő rugdos és ezen az egy oldalon is hamar elzsibbadok, a fordulás pedig külön technikát és tervezést igényel.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok, tud valaki segíteni, hogy kenguru/hordozó kiválasztásánál milyen szempontokra kell figyelni, illetve mennyi idős kortól használható?

Manka

Kép

Kép
mankabi

SZIASZTOK!
Bárány nélkül tényleg nem ugyanaz a topicunk! :cry: Remélem, hamarosan visszatér!

Nálunk az alvás nagyon jól megy (lekopogom: kopp-kopp), 2x ébredek fel pisilni, de egyből vissza is alszok. Szerencsére Patrik mocorgása is leáll éjszakára, egyszerre ébredünk és alszunk el. :lol:

Nekem a mai napom nem volt a legjobb, főként az anyagi dolgok miatt (vállalkozóként...), de a lényeg, hogy egészségesek vagyunk.

Hétfőn megyek cukorterheléses vérvételre és utána nekem is menni kell belgyógyászhoz.

Moni: nagyon tetszik a ruci!!!!!

Stella: a Bonifác nekem is kicsit mókás, de nagyon aranyos név. Mi a Brúnót néztük ki, de apuéknál az egyik kutyát is így hívják, és lemondtunk róla. :D

Wera: küldöm priviben a telcsiszámom. Én is átolvasok a nyári topicba és mostmár én is aggódok Andiért.

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?