Napsütéses szép napot!
Barika nekem is hiányzik!
Mankabi: igen, pénteken megyünk bevásárolni, már alig várom.

Viszont ruhácskákat nem hiszem, hogy most veszek (de ki tudja

)
Szilvi: tényleg próbálj meg ne aggódni, tudom könnyű ezt mondani. De ha aggódsz, azzal még nem oldódik meg a probléma, csak stresszeled magadat és a pici sem érzi jól magát. Bízz abban, hogy meg fog oldódni a gondotok!
Mia: jobbulást apának! Az én férjem is már hetek óta náthás, most meg itt a ráadás, a munkahelyén többen influenzásak. Frankó

, csak nehogy haza hozzon valamit.
Melike: szerintem használt ruhák, mármint 1-2 ruha leírásából arra következtetek (pl. újszerű állapotban lévő). Én is voltam ma egy kicsit sétálni, nagyon kellemes idő van.
Oszman: akkor be is jelentkeztél 4d uh-ra? Személyesen is nagyon kedves a nő, nem csak telefonban.

Te hova jársz vérvételre?
Zmimi: gratulálok sógornődék kisbabájához! Szép nagy baba lehet.
Orsi: jó festést, biztos, hogy szép lesz.

Várunk vissza!
Buci: drukk a dokihoz, majd gyere és mesélj! Sikerült végül megoldani a dvd-s problémát?
Pironya: akkor megvártak a munkával. De az jó, hogy már van utódod
Stella: nekem az első komplett vérvételi eredménnyel kellett a belgyógyászhoz mennem, ott volt EKG, vérnyomás mérés, kopogtatás, matatás

, még azt is megnézték az ujjam végén egy szerkentyűvel, hogy mennyi oxigén áramlik le az ujjamba

. 99%-os volt az eredmény
Szoktam érezni én is, hogy egyszerre két oldalon van mozgás.

De a baba már közel 30 cm, ezért egyik oldalon pl. a feje, vagy a keze, a másikon meg a lába lehet.

Vagy valami ilyesmi…
Szopipárna:
Sokan dícsérik, hogy kényelmes vele aludni. Sógornőmtől el is kérem a héten.
Gombásodás:
Nekem mindig a doki veszi észre, hogy gyulladásom van. A múltheti már a második alkalom volt. Én semmit nem éreztem, nem volt semmi tünetem.

Most Canesten G kúpot kellett használnom három napig. Attól meg nekem is több lett a folyásom. Mindig rohangálok a wc-re, hogy jaj, csak nem…
Pelus:
Bátyáméknál csak a pampers és a dm-s vált be, nekik nem folyt ki a cucc hátul. A liberóval az volt a gondjuk, hogy nagyon vastag és még jobban szétnyomta a babák pici lábát. De hát kinek mi…. Van akinek ez, van akinek a másik vált be
Mocorgás:
Tegnap alig mocorogtak, egy kicsit be is paráztam, de este és éjszaka mindent bepótoltak. Lehet, hogy ők is a frontot érezték? Én teljesen kész voltam, délben muszáj volt lefeküdnöm és fél háromig nyomtam a szunyát