A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csak gyors helyzet jelentés, hullák vagyunk. Voltunk ma kontrollon még mindig van zörej a tüdőben. Kaptunk beutalót RTGre. Na addig míg meg nem lett végig izgultam, de az volt most is minden reményem, hogy látszólag nagyon jól van.
Lényeg, hogy tüdő tiszta..nagy kő...pufff. holnap vissza doki és megbeszéljük a továbbiakat.
Amúgy azt mondta már szebb mint pénteken, csak még zörög.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur jaj de jó :D
gondoltam rátok ma reggel :)

Heni cicusnak bent van az oviban egy overálja, ha kimennek az udvarra és hűvös van vagy épp havaznak kint akkor ráadják.
Ha mi megyünk vele valahová akkor nem adjuk rá. Harisnya+nadrág van akkor rajta. Bent meg általában le kell cserélni szoknyára a nacit :D

Niki :( gyere és mesélj!

Kaqk én már 7 hetes voltam mikor elmentem pötivel dokihoz. Te addigra már harmadjára mész :D
nyugi, minden rendben és kész :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur: de jó!

Móni: jaja...:-) :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Bálint nevében köszönöm :)
:arrow:

KépKép
viranka

Ünneplőknek sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!

Heni!
Mi is egy ideje bélelt nadrág + harisnya.
Kellemes vacsit majd! :)

Móni!
Remélem azért Gréta jól fogja magát érezni az oviban!
Örülök, hogy a kis haramia is rendben!

Fleur!
De jó, hogy javulgat Dani! Remélem hamarosan túl lesztek rajta!

Niki!
Jaj, remélem azért semmi komoly!

Ágica!
Jó volt hallani felőletek!
Beszéd miatt ne aggódj!

Vindo!
Rugó nagyon kedves kisfiú!
És nagyon tetszett, a lovagias története is a csanában!
Begyulladt a fogad helye? Vagy mitől kezdett most fájni?

Irina!
Ádó nagyon aranyos a jelmezében! Jelentem fényképeztem, majd megpróbálom felvarázsolni őket a netre!

Dóri!
Örülök, hogy jobban vagytok!

A pénteki farsangon jól érezték magukat a gyerkőcök, Még táncház is volt 2 hegedűvel és egy nagybőgővel. Zsuzsu számolt be róla. És képzeljétek a legviccesebb az volt, hogy az én nem evő kislányom evőversenyt nyert. Zizievő vetélkedő volt és abban győzött! :lol:

Kép
gica1

Sziasztok!

Heni biztos jó lesz a vacsi kettesben.. :)

Niki.. :(

Móni köszi! :)

Nálunk valentin nap alkalmával Beni belázasodott.. Szóval így ünnepeljük,még jó,hogy a szülinapját tegnap megtartottuk..

Irina köszi! remélem Ádi szeme jobban.. Kíváncsi lennék én is,hogy most ez újabb baci vagy u.a...
Borzalmas ez az állandó betegeskedés,még nem is volt ilyen éve Beninek sem,hogy ennyiszer legyen lázas,nem tudom miért szedünk össze mindent,pedig annyi gyümölcsöt megevett,hogy na..plusz vitamint is... Filmet nézd ám meg,olyan kis elgondolkodtató nyugis film sz.tem.. :) És szép helyeket bemutatva.. :)

Vindó nyomtam róluk fényképet,legalábbis megpróbáltam olyan kergék ezek a halak.. megfürdettem őket ilyen 30perces gyógyfürdőbe,úgy fest használt nekik.. képeket meg később töltöm fel,bocsi...ha jól tudom igen cápa márnák...
varga tünde

Vera!
Bálintnak boldog névnapot! :)
Telefonban nem jutott eszembe... :oops:

Jól vagyunk, csak életjelet jöttem adni.

Nálunk csütörtökön lesz a farsang, utána igyekszem fotót hozni. Szeli Hófehérke lesz! :)

Mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Látom van másik vonalzód is! :) Nagyon örülök neki!!! :)

Nálunk Apa egyre távolabb áll attól, hogy legyen második... :?

Szeli se tudja kimondani az r és l hangokat... Bár nála nagyon benne van a pakliban a logopédus, apja, nagybátja, és a féltesója is járt... :roll: Majd kiderül.

Öltöztetés: bélelt farmer + harisnya, bölcsiben overálban megy az udvarra.

anyaaaaaaaaaaaaaaa ... :arrow:
(Ezért jövök ilyen ritkán...)

Kép

Kép
regcsiken14

Bálintnak boldog névanpot :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Tündi, Beninek mielőbbi gyógyulást! Ez az ősz-tél szerintem egy katasztrófa volt :-(

BÁLÓT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!! :-)

Regikém, tudom ám, hogy Te voltál az év felfedezettje, úgyhogy nyilván nagyon sokat dolgozol, azért jössz ritkán ;-) Szeliről már rég láttam képet, pls!!!

Fleur, ez aztán a jó hír, nagyon örülök! :D

Móni, Tündi, aranyosak vagytok, hogy kérditek, de Ádi ma nem ovizott. A hasa jól van, mehetett volna is akár, de folyamatosan jön a takony az orrából (víztiszta), de a bal szeme elég rondán kötőhártya-gyulladásos, így még holnap is biztos itthon leszünk. Cseppentünk neki ab-s szemcseppel, de semmi hatása. Most vetem be a kamillát. Ha nem javul, doki. S-val felváltva megyünk be dolgozni... de ezt már nem is magyarázom. Majd szombaton nagymamázás helyett itthon próbálom egy kicsit - Vindo szavával élve - megnyomni a munkát.

Niki, most én is alaposan meghökkentem... :shock:

Gica, akkor nagyon várjuk azokat a fotókat! ;-)

Ma volt nálunk az első tanítási nap, már hiányzott. Bár van egy nemszeretem tárgyam is, de már egyszer túléltem (nem nehéz, inkább túl könnyed, én meg nem vagyok az a csoportgyakorlatoztatós típus, szerintem az Maggie-nek menne).
irina

Bálintnak boldog szülinapot!

Vacsi jó volt, gyerekek is jól elvoltak tesómmal :D

köszi az infót az öltözködéssel kapcs.

Heni
KépKép
heni81

Ágica, Neked nem is írtam még, hogy örültem, hogy jöttél ide! Petrusról egy képet? :-)

Zdori, jobbulást a kicsidnek? Amúgy hogy vagytok?

Heni, az a vacsi már nagyon Rátok fért, biztos szuper lesz! ;-)

Nálunk anyukám nem érti, hogyhogy nem tartunk valentint soha S-val, de mondtam, hogy ünnepeljük mi magunkat évente többször is. :lol:

Vindo: fogad hogy van?

Kaqk, Ádiéknál is elvileg volt kiszézés (vagy lesz?), meg balázsoztak, a jó hír az, hogy az előbbiről lövésem sincs, micsoda.
S-val azon rötyögünk, hogy itthon a gyerek robotokkal és számgépen nyomja, az oviban meg ősi hagyományokat ápol, mint valami waldis gyerek. :lol:
irina

Jó reggelt(egy nem túl hajnali bejelntkezés Heni kedvéért)

Köszönöm B. nevében :)

Regi,nem is azért hívtalak és még 1* bocsi :)

Irina,szombaton(?) Mácsai Palis volt a szinkron :wink:

Tegnap csörögefánkot alkottunk,M. hasát fájlalta,6kor elaludt,azóta alszik :) este volt láza,erre mondja az Apja h. ha jól emlékszik ki volt írva sz ajtójukra skarlátjárvány van :shock: :evil: :roll: ma itthon marad biztos ami biztos :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

mi túl egy borzalmas éjszakán, Áron nagyon rosszul aludt, sőt 5től már fel volt, még ilyen soha nem csinált, mintha nem tudott volna aludni, mert köhögtette , bezzeg most alszik a hintában :roll: nem birunk kievickélni ebből a köhögésből :evil:

Hát én ma ráadtam Péterkére a vékony overálját, elég hideg van megint :evil: alatta csak melegitő.

A vacsi az ránk fért, ettem egy tonhal salit, fura is volt , hogy nyugodtan megtudom enni és csend van :roll: de siettunk haza :D
Mi sem vagyunk egyébként egy nagy valentinezők, de most pont igy jött ki, hogy most tudtunk elmenni, tesóm épp tegnap volt körmösnél itt és épp tavaszi szünet van nekik , igy ráért, szóval minden a javunkra alakult:-)

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Samuéknál az oviban bárányhimlő van... Mindegy, ment oviba, egyszer úgyis elkapja, jobb korábban, mint majd felnőtt korban... Csak pont most jövő héten van sulis hetem, nem tudom, beteg gyerekekkel hogy fogok odajutni az óráimra..????

Niki, mi a baj????

Ah, hát az a vacsi remek lehetett! :)
Mi sem szoktunk Valentin-napozni... Nem szeretjük ezt igazából... Na, nem szóltam semmit...

Mindenkinek szép napot!

Ja, tegnap véglegesítettem a jelentkezésemet. :) Izgis napok telnek.

Ma Dani, hála Istennek, már jobban van, mint tegnap. Tegnap katasztrófa volt. De ezek szerint, az volt a mélypont. Remélem. Meg a bárányhimlő előtti mélypont volt... Bárányhimlősen is lesz mélypont, attól tartok...

Szép napot!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Bálónak utólag is boldog névnapot!

Regi, jó hogy jöttél!!

Dóri: jelentkezés :-)

Heni: vacsi :-)

Irina: Ádi :-(

Emma tegnap este nagyon nyugtalan volt..tegnap megmutatták nekik a nagy kitömött kiszebábot, mondta hogy féltek, de nem sírtak..:-( erről beszéltünk még, szerintem ettől fél...reggel szóltam az oviba, majd távolról nézik a kicsikkel..

Semmi kaját nem kivánok. csak tejet inni, meg néha a pirítóst kívánom.. :? hányingerem nincs, csak éhes vagyok, de nem menne le a torkomon.

Munka: ugye a bónuszt addig csavartam hoyg megkaptam. még van bent 5% tartalékom 60eFt, de mivel felmondtam visza akarják vonni a bónuszomat..ezek hülyék, na megint harcolhatok, mert ez így nem jogszerű.

csak hogy legyen nyugis minden.

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép Napot Mindenkinek!!!! ( remélem legalábbis.. :) )

Betegeknek jobbulást! Jöjjön már a tavasz!!!!!!!!!!!!!!!!

Beni vírusos valamiben van.. Kezdődik fejfájással-végtag fájdalmakkal és magas lázzal tetőzve... Nem kaptunk semmit csak lázcsillapító kúpot kértem vettem neki.. Környéken most ez a vírus tetőz.. :?

Apa is ma úgy jött haza,hogy fáj mindene.Tegnap kezdődött köhögéssel persze csak erőlteti ma meg már fáj mindene..

Én ma elmentem felíratni valamit az arcüregtémámra,mert már nagyon durva.. nem fáj semmi,de a cucc az nem semmi milyen színekbe pompázik..

Izgis az élet..

ÉS ma lett Benikém 7éves! :D

Képek..

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Domi robot volt az oviban farsangkor,ez volt itthon a próba.. bocsi a pizsiért... :lol:

Kép Domi szerint ez vagyok én... :D :D
varga tünde

Boldog születésnapot Beninek :lol:

Szeptembertől Ő már iskolás lesz :shock: várja már?
Nagyon jók a képek :lol:
jobbulást a családnak+++++++++++

Kaqk ne hagyd magad++++
rosszullét nem tart örökké, de megéri :lol:

Heni sajnálom a rossz éjszakát.
a vacsi jó lehetett :D

valentin napot mi se tartunk :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera szortíroztam csincike ruháit és összejött egy nagy doboznyi ruha ami mind a Míráé volt.
Valahogy majd eljuttatom hozzátok :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tünde!
Sok boldogságot a nagyfiadnak! :)
Szépek a fiúk! Hű és micsoda akvárium!
Jobbulást az egész családnak!

Dóri!
Bárányhimlő,nem hangzik jól. Nálunk az egyik lakótelepi oviban dúl, de a miénkbe még nem ért el...

Móni!
Ma már jobb kedvvel ment Gréti oviba?

Heni!
Sajnálom az éjszakát. :(

Kaqk!
Bosszantó, hogy mindenért külön meg kell vívni.
Jaj, nem hangzik jól ez a kiszebáb, ha minden kicsi megijedt tőle...

Regi!
Jó, hogy bekukkantottál!
Jól vagytok?

Irina!
Jaj, Ádó szeme nem hangzik jól. Remélem hamar elmúlik a gyulladás!

Viranka!
Skarlátjárvány??? Mik vannak?
Remélem Míra jól van! Báló?

Kép
gica1

Halihó :) :)

Beninek boldogságosat :) :)

Móni,akkor el kell mennünk érte :) :) bocs smsre nem válaszoltam vezettem,s utána elfelejtettem :oops: aztán megy Pakonyba uncsitesóméknak :) :)

Gica,Mírának semmi baja :shock: :? szerintem kimerülhetett(hvén hajnalban kel,hétközben meg alig bírom felébreszteni,nap közben nem alszik+alig evett tegnap az oviban :evil: láza mitől volt azt nem tudom :) de még nem pöttyös :) :)

KépKép
viranka

Igen Móni megy-megy okosodni... :D

Gica akvárium lenne még rajta mit szépíteni :?

Verus jobbulást Mírának!

Skarlát - barihimlő tartok mindegyiktől...
varga tünde

Beni próbál aludni,rá parancsoltam,hogy gyógyuljon.. Domi alszik mamával.. Én meg 3ra megyek fodrászhoz,addig is ezt nézem : Mezsgye.. Látta valaki?
varga tünde

Jaj már elegem van ebből a télből :evil: meg járványokból, betegségekből, meleget akarok!!!!!!!!! most! már fűteni sincsen kedvem :evil: rengeteg fa elment :evil:

Tündi annyira szuperek a fotók! Akvárium szép! Tegnap az étteremben is volt egy hatalmas falba épitve, annyira jó hangulatot csinál:-)

Vera lehet megússzátok!

Móni jaj nekem is kellene szortirozni....de majd tavasszal inkább.

Kaqk én mikor Péterkével terhes voltam 3 hónapig tonhalas piritóson éltem, mást nem tudtam megenni :shock:

BENINEK NAGYON BOLDOG 7. szülinapot!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Heni, örülök, h jól sikerült a vacsi, annak kevésbé, hogy az éjszaka nem... :-( most hogy van Ári?

Dóri, bhimló :-( de remény mindig van, h megússzátok
Örülök, h Dani ma már jobban van.

Kaqk, a kiszebábok tényleg ijesztőek, főleg egészen kicsiknek. Néha az az érzésem, hogy többet ártanak bizonyos dolgokkal a kicsiknek, mint használnak. Nálunk az oviban busófejet is csináltak, de szerintem csak a nagycsoportosok.
Ne hagyd magad a mhelyeden! :-)

Tündi, éljen még egyszer soká Beni, nagyon szépek (és milyen nagyok) a fiúk! A robotjelmez szuper! ;-)

Verus, skarlát, na szép... :evil:
Remélem, Míra csak ki volt fáradva...
Igen, néztem a Bizánci tüzet egy darabig a héten. Megkérdeznéd R-t vagy megnéznéd, hogy a Ti dvd-teken a mácsais változat van-e? Köszi előre is!

Most nagy erőkkel kezelem Ádi szemét, már szebb.
Totál lefáradok, mire a munkához jutnék itthon. :roll:

Vindónak csak pénteken lesz szabadnapja, ugye?
irina

Tündi, a halacskák is szépek ;-)
A filmet nem ismerem...
irina

Halihó!

Bálót és Benit Isten éltesse.

Én itthon zombulok. Vasárnap éjszaka Bercó belázasodott. Tegnap is itthon voltam vele, de annyira elesett volt, hogy csak feküdtünk egymás mellett az ágyon egész nap. Anyukám már úton van, holnaptól dolgozom.
A tegnapi lázcsillapító óta nem lázasodott vissza Bercó, itt pörög nekem 6 óta. Nem volt hajlandó ma aludni. Arra gondolok, hogy az immunerősítőnek köszönhetően talán enyhébb lefolyású lesz a betegsége. Egyébként itt is van jópár vírus, ez az egyik. De még nem kiabálom el, mert például Johanna is visszaesett. Szinte semmi más tünet nincs, csak a láz.

Tünde, mit mondott az orvos? Infrázni szoktad az arcüregedet. A száraz meleg nagyon jó tud lenni. Egyszer én is tapasztaltam, hogy milyen horror dolgok jönnek ki. :roll: Büszkék lehettek a legényekre, igazán jól sikerültek. :lol: Nagyon-nagyon helyesek.

Irina, jobbulást Ádi szemének is. Nem szárította ki nagyon a kamilla? Hogy sikerült az órád? Nekem is dolgoznom kellene... :oops:

Kaqk, a kisze, ha jól tudom, akkor a telet jelképezi, azért égetik el, hogy jöjjön már a tavasz. Nem magyarázták el a gyerekeknek? Babóca növekedésének a legbiztosabb jele a rosszullét. Éljen, éljen! :wink: :lol:

Zdori, mit véglegesítettél? Bocsi, ha értetlen vagyok. Jobbulást a manóknak. Na, egy barisodás pont hiányozna nektek is.

Fleur, látod, jó kezekben van Dani. Örülök a pici javulásnak.

Viranka, még véletlenül se az legyen!

Na, megpróbálok dolgozni valamit.
dmaggie

az előbb megcsúsztam Gergőkével a kezemben. Nem akartam, hogy Ő megüsse magát így én fogtam fel az esést. Ráestem a kanapé karfájára.nagyon beütöttem az oldalam, fogalmam sincs miként jutok el cicusért az oviba, lábraállni se tudok. Z. meg nem tudta felvenni a telefont, gondolom tárgyaláson van.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, de jó dolgod volt akkor. :wink: :oops: Én azért megleptem a Kedvest egy kis csokikával, de én nem kaptam semmit, meg nem is ünnepeltünk, mert nem is szoktuk.

Regi, de jó, hogy jöttél. A Hófehérke nagyon találó jelmez Szelikének. :lol:
dmaggie

Móni, jó ég! Nincs szomszéd/ismerős a környéken, aki el tudna majd menni Cicusért? És ha kihívnád az ügyeletet, adnának rá valamit, hogy tudjál mozogni... Jobbulást, drága!

Tündi, mit írt fel Neked az orvos? Jobbulást!!!

Maggie, szegény Bercó - de jó, h ma már jobban van! Milyen tünetei vannak/voltak a láz mellett?
Ádi bal szeme ma is könnyezik, de kevésbé és már alig piros. Víztiszta folyadék jött belőle, de már napok óta tartott. A másik szemének semmi baja. :shock: Csak azért részletezem, mert ezen is akkora hiszti ment az oviban, miközben minden gyereknek be van gyulladva időnként a szeme, szerintem nekünk már szept. óta úgy tizedszerre...
Köszi, élveztem a tanítást, bár az elején nehezen szokom meg a flegmább hallgatókat, de pár hét után kinövik ezeket a dolgaikat (nyilván nem mindig esnek jól ezek a tinédzseres attitűdök, de minél jobban bírom, annál jobb). Elég közvetlen vagyok (és azt gondolom, hogy az anyag meg az elsajátítás módja az érdekes, nem az, hogy a tanár sztárolja magát vagy hihetetlen lila ködöket gerjesszen), és van, akiknek ez az egyetemi tanár koncepciójába nem annyira fér bele.

Na, tényleg lépek dolgozni kicsit, és aztán még jövök.
irina

Elértem Z.-t, elhozza cicust.

Irina akiben megbíznék az dolgozik, ilyenkor rossz, hogy anyumék messze vannak.
Ügyelet azt mondta, ha annyira fáj menjek be a kórházba.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jajjjjjjj, Mónikám, ez nagyon durván hangzik és gondolom annyira fájdalmas is. Ha ott lennék a közeledben én egyből mennék. Az óvodából nem tudja valaki hazavinni Cicusodat? Ha jól értettem, akkor nem nagy távolságra van hozzátok.

Irina, akkor már tényleg gyógyulófélben van Ádi szeme. Amikor Bercónak volt kötőhártyája, én egy homeós szemcseppel próbálkoztam először. Bár nem igazán arra való, de sokkal szebb lett tőle. Az allergiám miatt tartok itthon belőle. Oculoheel??? Talán így kell leírni. (Lusta vagyok felemelkedni és megnézni.) :oops:
Mennyivel másabb lehet ilyen nagyokat tanítani. Jó, hogy így sikerült az első napod.
Bercónak a lázon kívül semmi tünete nem volt. Ráadásul azt is csak vasárnap akkor vettem észre, amikor végre elaludt és adtam neki egy puszit. Addig szokás szerint pörgött egész nap, nem aludt délben. Estefelé nagyon nyűgös lett, akkor kezdtük a fürdetést, altatást, no akkor éreztem először, mintha meleg lenne. A nyűgösséget meg a fáradtság rovására írtuk akkor még. Most olykor meg kell törölni az orrát, egyébként semmi más.
dmaggie

Móni, vicces az ügyelet, mert ha az ember mozogni sem tud (és mondjuk kocsija sincs v. épp nincs otthon, vagy van, de bele se tud ülni, vagy bele tud, de nem tudja elvezetni a sérülése miatt), akkor hogy vergődjön el a kórházig???? :evil:
irina

Mónikám, most olvastam a továbbiakat. :twisted: Megáll az eszem. Nincs valamilyen izomlazító kenőcsöd? Bár a legtöbbet nem nagyon ajánlják szoptatáskor, de mozognod csak kellene. Akár valamilyen visszérkrém is megteszi.
dmaggie

Maggie, remélem, semmi komoly akkor Bercónál.
Köszi a szemcsepptippet. Szerintem eddig nem csepegtettünk elég intenzíven (napi 10 cs. elosztva), azért volt tegnap ronda. Mentségünkre legyen mondva, Ádi elég nagy patáliát csap ilyenkor, de az ab-bevételkor is (azt napi 3-szor), elég kimerítő a dolog. :D
irina

Boldog születésnapot Beninek! Isten éltesse! :)

Móni! Jajj, ez rosszul hangzik... Azért egy röntgen vlsz nem ártana, ha tényleg akkorát estél... Persze bordatöréssel nem nagyon tudnak kezdeni semmit... Lehet, elég lenne fájdalomcsillapító, Algopyrint nyugodtan bevehetsz!

Javulásoknak én is örülök, Ádi szeme csak gyógyuljon jól tovább!!!

Mindenkinek szép napot tovább!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori, Ti hogy vagytok?

Móni???
irina

Jaj Móni!!! Én is aggódom! Láttam facen nem vagy ott csak bejelentkezve,chatan megakartam kérdezni,hogy vagy,de gondolom most fekszel,talán úgy jobb lehet.. remélem nem komoly!!!

Irina nem tudom a nevét.. Lemegyek megnézem és felírom.. :)

Maggie szoktam lámpázni,de ugye utána vagy 3 órát nem ajánlatos kimenni,így a napi 3 alkalomból jobb esetben egyet tudok betartani,így este lámpázom,persze, csak ha van rá energiám és nem alszom el idő előtt.. Doki mit mondott? :lol: maradjon melegben,az jó neki és pihenje ki magát,hát persze mert mindegyiket olyan könnyen megtudom valósítani.. Dominak megmondom jöjjön haza oviból ha végzett :lol: :lol: na meg különben is itthon sem csinálok semmit mert ezt írták fel,Beninek és apának megmondom oldja meg a beteges gondjait szóval érted,mert anyának csak úgy lehet ˝pihenni˝... Az agyam meg azon járna mit kellene csinálnom pihi helyett.. Rendbe jövök így is,mint máskor,úgyhogy ezzel a résszel nem foglalkozom :roll: :) Eszem a gyogyót,iszom a teát és amikor lehet melegen tartom a pofimat :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó kedvem van,mert uncsitesóval este egy gyerekkori baráthoz megyünk látogatóba.. :)
varga tünde

Z hazajött, elhozta cicust is.
Ugyanarra a következtetésre jutottam mint Dóri.Ha el is tört a bordám úgysem tudnak tenni semmit.
Vettem be 2 fájdalomcsillapítót és pihenek. Holnap lehet Z kivesz szabit, majd kiderül az éjszaka után. Na meg az is, hogy elmegyünk-e az orvoshoz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

No Irina megnéztem már is Fromilid a neve.. Képzeld itt nem ajánlják a kamillás szemtisztítás,mondván allergiát is okozhat.. Újabban úgy írnak fel cseppeket helyette,vagy sima tiszta vízzel való törölgetést.. Egy bartánőm kislányának van,hogy néha belobban a szeme,neki mondták és az újabb verzió szerint azért,van nála,mert allergiás..Ők az gondolák,hogy kötöhártyagy..,mert úgy néz ki közben meg nem.. Ja és nem tudni mitől van,neki is akkor jött ki mikor huzamosabb ideig bent voltak a teremben a rossz idő miatt nem jöttek ki levegőzni.. Rendeződjön hamar Ádi szeme is,meg minden!!!!!!

Egyenlőre Beni a reggel kapott nurofennel van,az előbb mértük akkor még nem volt semmi .........! Jól felpakoltam lázcsillapító kúpokkal két félével is!! Biztos ami biztos :roll: :lol: Remélem elijesztettem egy jó időre.. :lol: :lol:
varga tünde

Na, itt megint. Bercó még mindig pörög. Láztalan. Hamarosan megpróbálom elaltatni. Étvágya nem nagyon van, de egyébként teljesen jókedvű, édes. MOst azt énekelte: "Pocsolyába léptem, sáros lett a új cipőm" :lol:

Szóval jól elvan.

Irina, ne is mondd! Ismerős a helyzet. Bercó is nehezen eszik meg mindent, a szemcsepp meg... Anyukám azt találta ki, hogy pókokat keresnek a sarkokban. :lol: :wink: A többit is valahogyan belebeszéljük.

Mónikám, jaj, ne legyen az!

Tünde, ja igen, nagyon igazad van. Azért jó szórakozást! Kapcsolj ki egy kicsit!!! Szeretem én is az ilyet.
dmaggie

Az már tényleg biztató, ha Beninek még nem ment fel a láza. Éljen, éljen!
dmaggie

Sziasztok!

Beninek boldog születésnapot!

Móni: :( Neked meg jobbulást!

kaqk: kitartás, de ez mind csupa jó hír ;) Én Zsófival anno tejfölön éltem, Fruzsival kólán, Réka babánál illetve most sajnos nem találtam meg a gyógymdot, csak a túlélésre játszottam...
És még néha most is:
már nagyon várom a reggelt, mert baromi éhes vagyok, de ha most ennék, az tuti kijönne :? nem értem, miért nem bírok délután és este enni, de nagyon gáz, hogy már szendvicsekkel álmodom :roll:
És holnap megint gombapörköltet főzök nokedlivel, nagyon rákattantam :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Bocs az eltűnésért, négy munkanapom van egymás után. Mondjuk, a holnapi napomon csak a délutánom van betáblázva.

Miket olvasok (bár csak átfutottam)... Jobbulást mindenkinek!

Jövő héttől már csak heti kétszer vagyok. Ha hamarabb nem jövök, akkor pénteken biztosan. Bár akkor meg az asztalosok jönnek az ajtókat cserélni :shock:

Szép estét.

Kép
vindolanda

Móni: oh, szegénykém! Hogy vagy? este milyen volt?

Emma estére olyan taknyos lett! reggel rengeteg cucc jött ki, de a kedve nagyon jó, étvágya szupi..még...Ma meg holnap még a farsang van soron. Ma sütnek, holnap jelmezbál...meglátom hogy lesz, remélem nem lesz gond és tud menni, mert nagyon várja.

Sajna egyikünk sem aludtunk, álmában, forgolódott, kiabált, nyögött, beszélt, .......köztünk aludt..de folyton nyugtatni kellett, beszélt a bábról is, bár álmában elég érthetetlenül beszél.....gondolom dolgozta fel a bábégetést. Pedig tetszett neki, sokat mesélt róla boldogan...na talán ma alszunk.

Niki:????????????????????mesélj, aggódunk!

Maggie: Bercónak puszika

Tündi: de jó hogy nincs láza!!!!!Pihenj ha tudsz!!

Panndi: :-( igen ez olyan rossz hogy éhen akarok halni de ha kajára gondolok..áááááááá..na de nem baj! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni hogy vagy?????

Kaqk remélem részt tudtok venni a farsangon! itt is holnap lesz, én már előre félek megint mit szedünk össze :roll:

Hull a hó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megvagyok de fájón.
Éjjel nem sokat aludtam, kettessével szedem a gyógyszert, hogy egyáltalán létezni tudjak.
Most vettem tapaszt de hiába mert egyedül nem tudom felrakni mert annyira fáj az a mozdulat, hogy potyognak a könnyeim.

Farsang itt jövőhéten lesz, addigra rendbe kéne jönni. migigértem csibének, hogy visz be fánkot.

Maggie Bercónak jobbulást
anyud megérkezett?

Vindo jó munkát, várunk vissza.

Tündi hogy vagytok?

Heni itt is esett reggelre, meg nagyon hideg volt/van. Sok fa fogy, de még mindig olcsóbb mint gázzal fűteni. A szomszédéknál egyáltalán nincs meleg, nappal 19 fok, este 17, és így is 40000 ft volt a gázszámlája. Nekünk a fűtés összesen lesz 160 ezer, október óta fűtünk és március végéig, április közepéig elég lesz a fánk :roll: , de lehet tovább is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Móni :( nem nézeted meg?? Megvagyuk kopp-kopp-kopp.. :)

Kaqk biztos nem lesz gond.. adj neki sinupretet,nekünk az segíteni szokott.. forgolódás jaj szegény,biztos most dolgozza fel..
varga tünde

Móni jaj te szegény:-( remélem nem törés, de lehet repedés:-(

Hát mi konkrétan emlékszem aug 31. gyújtottunk be először :shock: és azóta folyamatosan fűteni kell. hát nekünk is kb annyiba van benne a fa, nekünk 50-60 e volna egy hónap gázzal :shock: fűtöttünk az enyhe időben pár napig vele, de sok fogyott akkor is, mi volna, ha -20 fok volna :roll: meg a másik dolog, hogy megfagynánk a gáz mellett, 21 fok is kevés számunkra sajnos:-(

a villanyom tudtunk spórolni a 2éltü bojlerrel :roll:

Hihetetlenül sok pénz csak maga a rezsi is és akkor még hol van a többi, jajjjajajajjj.......

Heni
KépKép
heni81

Jobbulást a betegeskedőknek! +++

Mi jól, Zsozsit óvom, mint a hímes tojást.
Sajnos tegnap megint vérvételen voltunk, mert múltkor nem adtam oda a beutalóval a vércsoport/ellenanyag kérő papírt. :oops: :evil:
Sírt, kis hős volt, utána kapott vígasz-harisnyát. :)

Móni! Jöttem kétszeresen lecseszni! :D
1. Ha gáz van, hívj, el tudjuk hozni Grétit!
2. Orvos lásson!

Farsang: Mi kihagyjuk, Zsozsi akkor fog lábadozni.

Én le sem merem írni, hogy fafűtés mellett mennyi gázt fizetünk havonta. Horror! Lehet, hogy valamit rosszul csinálunk, még ki kell tapasztalnunk.

Panndi! Azt biztos tudod, hogyha te éhezel, akkor a baba is. Biztos van valami, ami megmarad benned... :roll:

Lányok! Tegnap elvittem a gyerekeket autómosóba. Azt gondoltam, jó buli lesz. Mi bent, a gép meg mossa a kocsit.
Egy rémálom volt. Zsozsi rettegett, sírt, takargattam az arcát, fogta a fülét, Gegi még istenes volt, csak szorított. No legközelebb egyedül megyek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?