Halihó!
Bálót és Benit Isten éltesse.
Én itthon zombulok. Vasárnap éjszaka Bercó belázasodott. Tegnap is itthon voltam vele, de annyira elesett volt, hogy csak feküdtünk egymás mellett az ágyon egész nap. Anyukám már úton van, holnaptól dolgozom.
A tegnapi lázcsillapító óta nem lázasodott vissza Bercó, itt pörög nekem 6 óta. Nem volt hajlandó ma aludni. Arra gondolok, hogy az immunerősítőnek köszönhetően talán enyhébb lefolyású lesz a betegsége. Egyébként itt is van jópár vírus, ez az egyik. De még nem kiabálom el, mert például Johanna is visszaesett. Szinte semmi más tünet nincs, csak a láz.
Tünde, mit mondott az orvos? Infrázni szoktad az arcüregedet. A száraz meleg nagyon jó tud lenni. Egyszer én is tapasztaltam, hogy milyen horror dolgok jönnek ki.

Büszkék lehettek a legényekre, igazán jól sikerültek.

Nagyon-nagyon helyesek.
Irina, jobbulást Ádi szemének is. Nem szárította ki nagyon a kamilla? Hogy sikerült az órád? Nekem is dolgoznom kellene...
Kaqk, a kisze, ha jól tudom, akkor a telet jelképezi, azért égetik el, hogy jöjjön már a tavasz. Nem magyarázták el a gyerekeknek? Babóca növekedésének a legbiztosabb jele a rosszullét. Éljen, éljen!
Zdori, mit véglegesítettél? Bocsi, ha értetlen vagyok. Jobbulást a manóknak. Na, egy barisodás pont hiányozna nektek is.
Fleur, látod, jó kezekben van Dani. Örülök a pici javulásnak.
Viranka, még véletlenül se az legyen!
Na, megpróbálok dolgozni valamit.