Miléna
A bővebb folyás normális és a poci fájdogálás is, mert tágul a méh és nyúlnak a méh tartó szalagok
Én legalábbis ezt olvastam. Azért, ha nagyon nyugtalan vagy, csak jobb, ha a dokidat megkérded.
De érdekes ilyet még nem is hallottam. Az a lényeg, hogy a sövény és a baba jól megférnek.
Én vitaminokat szedek, mert ebben nem szintetikus anyagok vannak, mint az Elevitben vagy a Gravidábvan.
Ezért sokkal jobb a felszívódés.
Ca/Mg, B complex, fokhagyma, C, Vas, E vitamin. Ezeket szoktam.
Abban nagyon egyet értek, hogy sajnos a gyümikben alig van tápérték, mert éretlenül szedik le, hogy
kibírja a szállítást.
Szia Mikiné
Mazsi
Én is torokfájással voltam a körzetimnél és nekem nem kellett fizetnem, mert, hogy kismama vagyok.
Ezt az ananász dolgot kipróbálom. Bár egyenlőre még rendben vannak a dolgok..
Silka
EKG-t kell csinálnia, tüdőt meghallgatni és szívet. Nekem pl. ő adja a beutalókat a vér és
vizelet vizsgálatokra is.
Meg ha táppénzre van szükség is hozzá kell menni

.
T.köszegi
Felírja az adataidat a kiskönyvbe. Te és férjed adataidat. Én kaptam tájékoztató könyvet és újságot.
Aztán megméri a vérnyomásod, pocak méretedet és a súlyod.

Hát ennyi.
Szia Timurr
Hajni
A naci rendelés engem is érdekelne
Nekem is fogynak a kényelmes ruhadarabok, főleg a nadrágok. De azért még várok a kismama nacival

. Szemezgetni már szemezgetek velük.
Már eléggé látszik rajtam, a héten egy csomó munkatársam rákérdezett..hát hazudni meg nem tudok

. Elég vékony voltam, most meg gömbölyödik a poci, a ciciről nem is beszélve
Múlt hétvégén vettünk egy komódot a hálóba-a pici ruháinak, de másra is nagyon jól használható

- össze is szereltük csapatmunkában. Nagyon szuper!!!.
Amúgy én teljesen jól vagyok. Semmi hányinger meg ilyenek, csak fokozott álmosság.
Pénteken megyek UH-ra, már nagyon várom
Puszi