Sziasztok Lányok!
Újra próbálkozom a reagálásokkal...
Csuri!
Megkérdezhetem, hogy milyen kendőd van (rugalmas vagy sima) és hogy bonyolult-e a fekvő helyzethez való megkötés. Én Benit viszonylag későn kezdtem kendőztetni, úgyhogy csak egy kötési módot ismerek.
Nagyon örülök, hogy a lányok jól megvannak. Az meg szerintem nem is csoda, hogy Anna hangjától is ugyanúgy megnyugszik, hisz ő volt a másik hang, amit "folyamatosan" hallott, nem?
Jó, hogy megy anyud egy kicsit segíteni, meddig marad?
KAtinka!
Örülök, hogy ti is jól vagytok! Édes lehet Lili, ahogy rohan Natit vigasztalni.
Anita!
Emlékszem, milyen nehéz volt éjjelenként a szoptatás, amíg próbáltam ülve csinálni. Olyan fáradt voltam, hogy majd' leesett a fejem mindig, és közben ott kísértett, hogy mindjárt kiejtem a gyereket a kezemből... De valahogy eszembe se jutott, hogy fekve is lehetne szoptatni.

Hú, nagyon-nagyon tudatlan újdonsült anyuka voltam.

És mennyire féltem mindentől! Hihetetlen! Azért örülök, hogy ezen már nem kell keresztülmennem.
Reni!
REmélem én is, hogy ez a szülés előjele, és nem kaptál el semmit. Hogy vagy most???
Akíra!
Köszönjük a képeket!!!!

Nagyon édesek! Várjuk, hogy jelentkezz!
Eszter!
Engem is érdekelne,hogy milyen lett a babaszoba! Vagy aztán annyira felszabadultál, hogy lehet, hogy már szülsz is?????
Beagle!
Gondolunk rátok! Nemsokára már a kezedben tarthatod a kicsit!
Klarissza!
NAgyon szépek vagytok együtt!
Nagyon nagy macera a tejleadáshoz szükséges ügyintézés. Én azon gondolkodom, hogy megkérdem majd a védőnőt, hogy a környéken tud-e olyan anyukát, akinek nincs elég teje. Persze tudom, hogy ilyen infót hivatalosan nem adhat, de hátha...
Nati!
Örülök, hogy már otthon vagytok, és hogy van elég tejcsi. Várom nagyon a történetet és a képeket!!!!
Almi!
Kíváncsi vagyok, hogy a végén mekkora súllyal születik majd. Most hogy vagy?
Érdekes, nekem eddig még nem volt fájdalmas vizsgálatom. Benivel is csak az utolsó volt kellemetlen, de fájdalmasnak azért azt sem mondanám. Lehet, hogy azért, mert végig zárva volt a méhszáj????
Katica!
Sajnálom, hogy Léna is bukik, de azért ez szerencsére idővel elmúlik.

Milyen homeopátiás bogyót kaptatok rá?
Dalma!
Sajnálom az éjszakákat, remélem, hamar beáll majd Panna baba is. Kornél hogy viseli, ő nem ébred fel?
Honey!
Nagyon jók a képek!!!!

Tündéri ez a baba!
A bukásra korábban már reagáltam.
Klara!
Elhiszem, hogy megnyugtató, hogy most otthon van a férjed. Kívánom, hogy sikerüljön együtt szülnötök!
Naysa!
Örülök, hogy nálad is minden rendben!
Alkoholmentes sör: na, remélem, hogy most is lesz bőven tejem, mint Benivel volt, mert nem szeretem a sört.

De azért köszi a tippet!
Pipal!
Ügyes vagy! Mi van még hátra a felújításból???? És hogy vagy?
Szaszi!
Az utolsó helyről készülsz beelőzni?????

Akkor lehet, hogy én zárom majd a sort? Szamy az ikrekkel biztos nem húzza addig. Tényleg, róla tud valaki valamit???
Sensi!
Nagyon jók a képek!!!!!

Nekem leginkább az tetszik, ahol daddy-vel van. Hogy vagytok????
Pont, mielőtt elküldtem volna, megnéztem, hogy írt-e még valaki... Nem tudom, hogy mi lehetett Benivel. Először is én 1-ig nem tudtam elaludni - ez amúgy mostanában nem ritkaság... -, aztán Beni kelt egyszer 3-kor, akkor pár perc alatt sikerült ugyan visszaaltatni, de én felébredtem. Aztán kelt 5-kor, valószínűleg viszketett szegénykémnek a térdhajlata - atópiás ekcéma -, és akkor viszont 6-ig tartott, mire újra visszaaludt. Sajnos elfogyott a kenőcsünk rá, és elfelejtettem tegnap kiváltani. Na, ma már megvan, úgyhogy remélem, nem lesz gond éjszaka. A legnehezebb sztem az, hogy már nagyon elszoktam az éjszakai kelésektől, lassan egy éve már nem nagyon van ilyen. Lehet, hogy most a telihold is belejátszott?!

(Bár erre a férjem azt mondta, hogy hát nem vérfarkas ez a gyerek...)
Tök jó, hogy ott van anyukád!!

Biztos nagy segítség. Meddig marad?
Mi jól vagyunk, én újra erőm teljében. Ha belegondolok, hogy Benivel ennyi idősen már menni is alig bírtam... Most meg semmi gondot nem okozott, hogy délelőtt is lent voltunk két órát, meg délután is, és közben még a lakást is nagyjából rendbe szedtem...

Pedig éjszaka nem aludtam sokat. Lehet, hogy ez a titka?!
Fájások még mindig nincsenek, de a hasam azért már elég sokat keményedik. Megvan a vérvétel eredménye, ellenanyag negatív, vérkép jó. Pénteken megyek dokihoz, akkor gondolom meg is vizsgál, kíváncsi vagyok, hogy mit mond.
Mindenkinek jó éjszakát!