Sziasztok!
Panda: nagyon jó a film, nekem is tetszik, bár én inkább mosolyogva néztem végig, mert én mégse vagyok most valami sírós... de nekem is tetszett!!!

és továbbra is vágyom emo-s babyrucira
Na ma voltunk a koriba:
1. Pocok/Betty még mindig egyben! De ahogy beszéltem róla a szülésznőmmel - úgy vettem ki a szavaiból, hogy holnap megindítják... (mert hát hétvégén tuti nem látnak neki) a jövő hetet meg nem várják már meg. akkor már túl lenne a 41. héten is. tehát sztem holnap lesz Pocok baba. Várjatok!
2. mi: ma nagyon jó volt a szülész csajjal. bár éjszakás műszak után fogadott, de jó volt vele beszélgetni. mivel sokan kérdezgettek, hogy félek e a szüléstől, rá is kérdeztem, hogy miért? kéne? és így elég sok részletet megbeszéltünk a szüléssel kapcsolatban.
még vasárnap nst és szerdán befekszem

- ami ráadásul pont Marcell nap (bár mi aug. 14én fogjuk tartani) És mi is a 14-ét várjuk Lego! Az lenne a legideálisabb, legjobb nap a szülésre!
Védőnő: na miután végeztünk a koriban a védőnő is megtalált, hogy holnap még kijönne... én azt mondtam neki, hogy hétfőn befekszem

de holnap már uram bocsá - mi a f@sznak jön ki? meg fogom mondani neki, hogy a szülészeten mindent meg tudok beszélni - és feltételezem, hogy a szoptatást/fürdetést/bármirt is gyakrabban látják, intézik és nem adnak bizonytalan tanácsot mint ő. Egyátalán egy védőnő (aki nem is szült) hogy adhat tanácsot a szüléről? hogy tud véleményt alkotni a kórházról? miért pocskondiázza őket? (nálam már az első alkalommal elvágta magát, , mikor azt tanácsolta h ne használjak semmilyen krémet, izzadásgátlót...)
Lorcsi: nem látlak megint msn-en, de akkor ha más nem történik én szerdától ott leszek a kórházban. Ha bármi van téged és Pocokot értesítem/telek! Amit pedig beszéltünk, apró részletek a szüléskor - hol zuhanyzunk, mit viszünk be a szülőszobára stb... ezt is megbeszéltük a szülészcsajjal. Most nincs tele az osztály és várják a bébibummot, mert elszoktak a dolgoktól

, állítólag ritkán van most szülés. Hát remélem, hogy nem a bagós romákkal kerülök össze, már láttam őket párszor- a 3ról nem tudnak lemenni gyalog, de azért cigizni leeszi őket a fene! Áh!
Ja azt a rohadt műttős ruhát még mindig nem tudtuk megvenni! nem jött meg a szállítmány. olyan méreg voltam!
Hajrá csajok!!! Hullámozzunk!!! (hasban

)
Andi 75: én most úgy érzem, hogy hétfőig még szépen kettecskén leszünk az urammal - addig itthon is van és vasárnap este lezárul valami. hétfőn, kedden elintézek itthon mindent - mosás, vasalás, takarítás, ágynemű és utána már egész kis családként térünk haza. míg távol leszek a mosást vasalást rábízom anyósra - mire jó az ikeás tatyó

, takarítani meg az uram is tud majd maga után. Szóval Andi, szerintem ha te is így érzed, akkor szúrj ki egy célnapot magatoknak, amikortól már várod a kibújást. Szerintem ez nem baj ha így érzel. A lelked még biztos érzi, hogy szükségetek van az együttlétre. És főleg ne filózz sokat, mert az átmehet depibe - én is ettől félek, ezért le akarom foglalni magam. Aztán majd megjön az érzés a szülésre - no para! A hihetetlenség pedig szintén érthető - hisz ez számunkra egy csoda, egy feldolgozhatatlan boldogság - legalábbis számomra. Gondolom, hogy az anyaság is hasonló a szerelmérzéshez - sosem mondhatod azt, hogy elég belőle.
Azért ez az előbb befektetést én ilyen szempontból jónak tartom. Én szívesen befekszem, főleg ha tudom, hogy mindent rendben hagytam itthon - nem úgy ahogy tegnap beszéltük Legoval, hogy nem szeretnénk úgy elmenni itthonról, hogy jól összemagzatvizezzük a lakást

meg aztán ne csődüljön ide a fél rokonság, hogy segítsen rendet tenni, míg én nem vagyok itthon.
Szóval hajrá mindenkinek!