A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hali,

meg vagyunk mi is. Nem túl jól. nekem borzasztó a torkom, iszonyat kell köhögni, de alig akar felszakadni. Emma nagyon elesett:-( ő felszakadósan köhög, este alig alszunk, most a nyakát is fájlalja...nem tudom mi van, alig eszik, anyás 100000-el.

pakoltunk de-t a szobáját h tesó is beférjen....

tegnap juniálisoztunk az oviban, voltak szupi feladatok a 7 próba. Emma nagyon ügysen mindent sikeresen megcsinál, vásároltunk ezt azt a félpénzeken, kaptunk sült kolbi/szalonna, zsíros kenyér zöldségek ebédet, du-án már nyomika volt, vagy a sok napon levés ( kalapban volt, ivott is sokat , a torka......nem tudom szóval nincs jó hangulata...éjjel meg rengeteget ébred, beszél álmában..mondjuk voltak nagy csúnya álarcok( ördög ) a játékokban...félt is tőlük, meg a gólyalábasoktól is...szóval ez is lehet.......egyébként most iszonyat anyás, apával másokkal kicsit ellenséges..eleinte, mindent velem akar, szeretget ölelget napjában 100X mondja hogy szeretlek...tesó is benne lehet...:-(

Panndi: csini vagy, és jó nagy a poci..már mindjárt itt az idő!!!!!
Móni: kutyus, Gréta füle :( :(

Vindo: Rugó szerelése :-)

Fleur: ez jól hangzik, köszi a párnát!!!..sajna még nem ért ide..jöv héten megy I pestre..akkor elhozza...

bocsi ennyi..megyek pihizni mert pár napja nem alszunk.. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már túl az ebéden, a fiúk a szomszédunkkal betelepedtek filmet nézni a G. szobájába. Bercó most jött ki. :lol: Tegnap este szalonnát sütöttünk, csúnyán bekajáltam zsíros kenyérből. :oops: Nem volt túl nyugodt éjszakám. Most meg nagyon fáj a bal oldalam, + már megint harmadjára vagyok nagylány ebben a hónapban. Lassan időpontot kell kérnem az orvosomhoz.

Vindo, a leggingset én is kinéztem, majd holnap veszek, ha lesz még. Bár ezeket nem szokták elkapkodni. Nekem egy fekete van, azt nagyon szeretem, de kellene még. Bercónak egyelőre elég pólója van, amiből rosszul áll, az a rövid naci. Vettem volna már neki, de ő csak a pamutot hajlandó felvenni. Csak a puha, pamut nadrágokban érzi jól magát.

Móni, sajnálom nagyon. Én a háromévesen elvesztett tacskónkra emlékszem még ma is. Gyógyuljon meg gyorsan Gréti füle!

Na, közben meg B. rám rakott egy halom plüss állatot. Lassan nem férek tőlük. :lol:

Fleur, ez jól hangzik. Július elején lesz majd a házassági évfordulónk, remélem elengednek a fiúk és akkor elrabolom édesapát moziba, vacsizni. Már várom nagyon.

Kaqk, milyen jó kis programokat szerveznek az oviban. Bercó a betegségek előtt, alatt szokott hasonlóakat produkálni.
dmaggie

Sziasztok dragaim!

Igertem, ha osszeszedtem magam jovok, hat, most itt vagyok. Igaz, hogy csak egy gyors bejelentkezes erejeig egyelore, mert a repterre kell vinnem egy baratnom ismeroseit nemsokara, de jovok reszletekkel nagyon hamarosan. folyt. kov amott :arrow:
Vendég

Kaqk Biztosan benne van tesó is, de fordíts rá maximális figyelmet, h érezze ugyanúgy szereted. Majd ez fog enyhülni kicsit. Ami pedig az ellenségeskedést illeti, nálunk a mai napig előjön, ha rossz passzban. A többieknek meg kell érteniük, hogy ez nem személyes, csak másképpen nem tudja kifejezni az érzéseit esetleg haragját.
Ügyesek vagytok a pakolással és remélem hamarosan jobban lesztek..

Maggie csak óvatosan a zsíros kenyérrel :D remélem nagy gond nincs ...(a nagylányság miatt)

Niki de jó hogy jöttél rohanok is amoda :D

KépKép
KépKép
fleur

én meg csak ezért jöttem :)
a prototípus füli :)
Kép

KépKép
viranka

Helyes nagyon :D

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Vera ügyi vagy :D

Niki na végre :D
jó, hogy jöttél

Maggie szalonnasütésért irigy egy kicsit
olyan jó volna sütni :D

Fleur jó lehetett a szabadhétvége :D
anyós :D , nyílván tapasztalta, hogy a két kicsi mellett pihi csak éjszaka, szabadidő meg semmi :D

Kaqk ez a féltékenység fokozódni fog ám :roll:
éreztesd vele, hogy milyen nagyon szereted

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó!

Niki! De jó, hogy itt vagy! :) Olvasok Ott.

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja lehet félre írtam valamit. Nem féltékeny Emma. Sőt most annyi szeretet van benne...Mindenkinek én, I, nagyszülők, óvónénik ..mondja hogy szeretlek. Nekem rengetegszer, Sőt rengetegszer oda bújík, simogat..annyira cuki és mivel ez a betegség erősödött, ma voltunk dokinál, kapott AB-t szörcsis volt kicsit a tüdeje...ha nem érzi jól magát akkor ilyen kis duli fuli, de szerencsére hamar megbarátkozik.....ma de-t I vel voltak bicóval a városba..:-) nagyon jól érezték magukat, most I neki is milliószor mondta h szereti....szóval nem féltékeny..hanem sok sok + érzelem van benne..:-) Remélem így marad..:-)

az én torkom nagyon piros, csúnya...:-( nem hiába fáj..de a tüdőm tiszta..legalább. :-)

csak most már jó lenne aludni éjszaka....jó lenne Emma maradna a szobájában..mert olyanokat rúgkapál köztünk, féltem a pocim ne rúgja meg..így elég furcsa kényelmetlen pózokban kis helyen tudok aludni próbálni..:-(

Majd hozok poci fotót..a másik gépen van.....mintha nőtt volna..:-)

viszont nem nagyon kívánok semmi kaját.:-( csak májkrémes kenyeret paradicsommal..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ó de nagyon unom bár Bogyó és Babócát, minden nap minimum kétszer végig kell nézni a dvd-t :roll:

Kaqk valószínű egy kicsit kevés a vas a szervezetedben. A máj meg pótolja, vérképet mikor néztek nálad?
Friss pocakfotó?
Már a 22. héten vagy, repül az idő :D

Hol vagytok lányok?
Nagyon-nagyon eltünt mindenki :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elkészült pár üveg almás cseresznyelekvár fahajjal megbolondítva.
Ki kér? :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

énnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk nyisd az ablakot, küldöm :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hogy te micsoda lekvárkompoziciókat tudsz kitalálni:-) ügyes vagy!

Itt ma egész nap borús idő van, gyomláltunk Áronnal, meg pletyiztünk nénikkel:-) Tök jól elvan egyedül Áron, de ha ketten vannak :roll: bár a tegnapi volt az első, amikor egész jól elvoltak:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én is itt, mai CTG rendben volt, Gábor egyelőre nem kíváncsi ránk :(

Heni, én azt szerettem jobban, ha mindketten itthon vannak, mert akkor tök jól elvannak, egyébként meg hiányolják egymást.

Ja, és nem tudom írtam-e, de Fruzsi is szobatiszta lett, alvás közben is szól, nagyon kis ügyes :) Ennyivel is könnyebb lesz, ha Gábor megérkezik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi!
Örülök, hogy minden rendben van Gáborral! :) Majd jön, ha úgy érzi! :)
Csini a pocid!

Kaqk!
Jobbulást!
Emmácska meg biztosan nagyon várja már a tesókát! :)

Maggie!
Jobbulást nektek is!
Milyen volt a nyíregyházi kirándulás?
Enyémek is állandóan fagyit ennének, de szinte mindig köhécsel valamelyikük...

Fleur!
Ügyesek a gyerekeid! :)
Jó lehetett a kikapcsolódás! :)

Vindo!
Dolgozol? Júniusban még végig vagy?

Tünde!
Örülök, hogy minden rendben! :)

Móni!
De jól hangzik a cseresznyelekvár! Te szüretelted le?

Heni!
Jó kis délelőtt volt akkor! :)

Hát nálunk meg mostanában nagyon nehéz velük. Egy ideig nagyon szuperül eljátszanak, aztán jön a vita, ami néha tettlegességig fajul. :( Sőt a versengésük kiborító tud lenni. Verseny az ajtóig, a mosdóig, evésnél az asztalig stb. és a végén a "vesztes" persze nem viseli el, hanem jön az ordítás, verekedés... Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel....

Kép
gica1

Panndi én is szeretem, ha itthon mind a 2 , de Áron hihetetlenül ÉNtörvényü, mindent vesz el Pétertől, meg visit, ha Péter olysmivel jáccik, amit a sajátjának tart :roll: szóval próbálom nevelgetni e téren, mert kemény dió lesz igy az oviban majd neki.

Heni
KépKép
heni81

Panndi- Ja és nagyon ügyes Fruzsi:-) Áronnak is már csak éjszaka kell pelus, bár nem igen teccik neki, ha este rakom rá, de hát minden reggel van benne egy adag. :roll: majd megtanulja azt is.

Gábor:-) fiú, majd lehet ő most kicsit várat magára:-)

Heni
KépKép
heni81

Bocs, hogy eltűntem, munkanapjaim vannak sok éjszakai munkával. Holnap viszont szünnap, majd jövök :D

Most csak annyit, hogy: hajrá, NIKI!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap az agráron voltam, egy záróvizsga-bizottságban öt órán keresztül (du. kettőig ültünk ott). Nem kaptunk még pogácsát sem, büfé meg nem volt az épületben... Ma egy doktori elővitán voltam meg programtanácsi ülésen, egy kiflit sikerült ennem. G. és R. elmentek a kocsmába, most van egy fél óra nyugtom.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak zajlik az élet! :)

Szelit felvették az oviba, amit szerettem volna (vagy már írtam?), és abba a csoportba fog járni, amibe a kis barátnője/bölcsistársa, Niobé! :) Nagyon aranyosak az óvónők, be is lehet menni a csoportba napközben, majd valamikor remélem, eljutunk. Szeretném, ha szokná kicsit Szeli, hogy szeptembertől oda fog járni! :)

Én meg szokás szerint dolgozom ezerrel, szerencsére eredményesen! :) Remélem, hogy ez így is marad!
Apa is reggeltől estig dolgozik, néha azért látjuk is... :lol:

Ma felmentünk Anyuhoz, már javul a térde, de még nem megy dolgozni. Szelike ott is maradt picit, mi meg jöttünk haza cseresznyebefőttet eltenni. :)

Igyekszem majd visszaolvasni, remélem, mindenki jól van! Puszi

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Ideért az eső. Itt napokban semmi sem esett, egy csepp sem, már kiégett a fű vagy két hete, és kornyadoznak a növények :roll: Végre.
Hajnalban felkeltem, hogy majd dolgozom (este lefeküdtem Rugóval olyan tíz körül), erre R. fél nyolc előtt felkelt a dörgésre :x Bő egy órám azért volt.

Regina, ez az óvodás dolog jól alakul akkor :wink:
A munkával kapcsolatban meg mi is azzal vigasztaljuk magunkat, hogy inkább ennyi, mint semennyi... Szóval hajrá!

Gica, veszekedés :?
Kis a dominánsabb kettőjük közül amúgy?

Na, megreggelizek, még nem sikerült.

Tök sötét van :shock:

Kép
vindolanda

Hahó...

Kép
vindolanda

Szia Vindo! itt is nagy dörgés volt reggel, de itt fél6kor, gyerekek nem ébredtek fel rá, pedig még az ablak is nyitva volt :roll: de még mindig olyan borús kint :roll:

tegnap haza adták az egész éves alkotásait Péterkének, hát sokat fejlődött az tuti, nem is gondoltam volna, hogy miket tud alkotni :D
Hát ha bele gondolok, ősszel még csak nagyon normálisan fogni sem tudta a ceruzát:-)

lekopasztottam a fiukat, legnagyobb változáson Áron ment át, fiú lett:-)

Heni
KépKép
heni81

Hú, fotózd ám le a kopasztott fiúkat :wink:

A csanában az egyik fiút tarkopaszra vágták. Ráadásul nagyon fehér bőrű, szőke, kék szemű kisfiú. Neki nem áll nagyon jól, az anyja is azt mondta, hogy olyan, mintha a kórházból jöttek volna éppen. :lol:

MOst mirelit dolgokat sütök 8)

Kép
vindolanda

Kitaláltunk egy új játékot, két órája nyomjuk, és enni sem akar közben...
Jaj, de unom, egek :shock:

Kép
vindolanda

Na végre, leült a bilire, hátha ott marad egy tíz percre. Mindig akkor jön rá a sz...ás. mikor eszek, én ezt nem értem :roll:

Kép
vindolanda

Hali!

Panndi: Gábor még jól elvan :-)
Gratulálunk Fruzsinak..nagy ügyes nagylány lett ő is!!!

Vindo: éheztettek..ejnye.. :evil:

Heni: fotót!!

Én most semmit nem kívánok enni, csak gyümölcs levest, főzeléket...gyümölcsöket és szendvicset..:-(

Még mindig nem vagyunk túl jól. Este szinte semmit nem aludtunk, nagyon köhögünk Emmával mindketten. = nem tudunk elaludni..:-(..= semmi energiám. :evil:

Emma ügyes a gyógyszerek bevételével..remélem lassan hatnak is majd! :-( nem keveset hagytunk a gyógyszertárba.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást a Kaqk-családnak!!!

G. is fájlalja a torkát, de nála sose lehet tudni. Néha 39,5-tel végigcsinál egy munkanapot, akár utazik is közben, máskor meg egy torokfájással kidől :roll:

R. visszavonult a szobájába. Elég fáradtka, akár alhatna is délután :lol:

Kép
vindolanda

Áron kislányosan és vagány csávósan: Kép

Heni
KépKép
heni81

Na még egy vicces Áron kép: Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni: jól áll neki a rövid haj! ..a csat viszont :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

:-) egy egészen másik kisfiút kaptam:-) nagyon teccik neki egyébként, szegényem nagyon izzadt már a nagy hajtól, pedig eléggé ritka, vékony szálú a haja, mig a Péteré vastag és rengeteg.

Heni
KépKép
heni81

Nagyon bájos 8)

Rugó fejéről is folyik a víz :roll:

Kép
vindolanda

Gábortól örökölte. De egyiküknek sincs sok haja :lol:

Rugó ilyenkor azt mondja: vizes Rugó.

Megint dörög az ég. R. szerint ilyenkor a felhőt egy bácsi vagy néni püföli kalapáccsal. Nem tudom, ezt honnan szedte, de mindig elmutogatja és magyarázza.
Most a szobájában van, dudorászik.

Kép
vindolanda

Itt is volt nagy égszakadás, földindulás, de már elvonulni láccik....

Heni
KépKép
heni81

Na, ezt még leírom. Rugó egy féllábú embert lát. Megszólal: egytalpibácsi.

Kép
vindolanda

Hahó!

Verus, nagyon boldog szülinapot!

Sajnos le vagyok maradva itt a cselekménnyel, emlékszem Panndi szép pocakjára, Gica civakodó ikreire, Vindo fáradtságára, Kaqk és Emmus torokfájására (jobbulást!!!), meg arra, hogy lemaradtam a cseresznyepartiról...
Jut eszembe, nagyon édesek a srácok, Heni!

Nálunk minden oké, bár én alighanem nagyon öregszem, mert ez a fülledt meleg teljesen kiborít, nem emlékszem rá, hogy ez akár egy éve is ennyire megviselt volna. :roll:
Ádit meghívták egy ovistársa szülinapi bulijára, élete első zsúrja lesz -- szerintem elmegyünk, nem sok szülővel szimpatizálok az oviban, de ezzel az anyukával speciel igen, bár 2 mondatnál többet még nem beszéltünk.
A napok a szokásos módon telnek: munka az egyetemen vagy itthon, rohanás az oviba, esténként meg főleg Glee-t nézünk :wink:
A nyár melóval lesz teli, úgyhogy sajnos ha akarnám, se tudnám Ádit itthon fogni a teljes július-augusztusra.
irina

Vindo, na igen, Rugó zseniális beszólásai is eszembe jutottak. :lol:
irina

Verus, boldog születésnapot :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Heni jó lett Áron haja :D

Irina Én is szenvedek a melegtől, de én nem csak az öregedés, hanem a sok túlsúly miatt is :roll: szerintem legalábbis
Ádónak meg jó bulizást :D

Vindo Rugó jókat tud mondani :lol:

Kaqk jobbulást+++++
vettél isla moost vagy isla mintet?
Azok rendbe tennék hamar.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Verus itt is boldog 18-at :lol: :lol:

remélem ízleni fog, majd számolj be róla :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, boldog születésnapot!!!!

Irina, az óvodás szülőkkel való kapcsolattartástól én is tartok :wink:
Mikor lesz a parti?

Nekem a meleggel nincs bajom, bár nem szerettem sohasem.

Ma Rugóval Böszörménybe megyünk autóval. G. vonattal Nyíregyre indult.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszönöm szépen :) Krisztusi korba léptem :)

Móni,nem merem felbontani,mert félek fél pillanat alatt elfogy :) :) mint anno a narancsos almás lekvár :)

Irina,ovis zsúr :) jó volt Veled találkozni :)

Heni,kislány helyett kaptám egy kisfiút :lol: kell egy csajszi is Nektek :)

Gica,ha ez megnyugtat,enyémek is folyton egymást piszkálják :) tegnap a csajok tapasztalták :) de amúgy meg egymásért mindent megtesznek :)

Én fejemről is folyik a víz... :( ezt utálom,na mind1 össze kell fognom a hajam és kész :)

Niki,örülök :)

Tegnap nokedlipartiztunk Melivel,Mónival,Danival,Grétával és Gergővel+2 enyém gyerek :) Míra hamar eltünt,Nagyi elvitte magával,így kicsit nyugisabb volt a helyzet :) Gréta Bálint így egymásra találtak,takaróját földön húzva játszották "visszük a beteget".Először azt hittük Danit fektették bele :) Édesek voltak nagyon :)
Mivel B. nem aludt egész nap(s hajnalban kelt persze) hamar kidőlt.Bezzeg Míra :) tegnap reggel azzal fogadott,hogy mozog elöl a foga :) este is ezzel foglalkozott még,alig bírt elaludni :)
Én meg a du. kv-tól Móni :) éjfél után, dőltem csak ki :) aztán reggel meg jól elaludtunk :)

KépKép
viranka

Kép
ezt alkotta Nekem :) tudja h. szeretem ezeket a stílusú képeket :) csak fából vágta ki :)

KépKép
viranka

Viranka!
Boldogságost! :)
Hű Apa is művész! Ez igen!

Nokedliparti jó lehetett! :)

És mit kezdessz a civakodókkal? Hogy állítod le, amikor már ütésváltás van? Vagy nem szólsz bele?

Vindo!
Na, én sem viszem túlzásba az ovis szülőkkel való kapcsolattartást. Kettő van, akivel tudok beszélgetni... :oops:

Heni!
Helyesek a fiúk! :)

Kaqk!
Jobban vagytok?

Irina!
Mi még nem voltunk zsúron....

Kép
gica1

Egy eltűnt bárány... :lol:

Vera! Itt is boldog szülinapot! Apátok nem semmi, hihetetlen ügyes, ezt kamatoztatni kellene!!!
A nokedli party hiányzott nagyon, de későn értünk volna oda - sajnos keresztbe tett aznap ez-az. :?

Meleg: Engem nem zavar, ha már Zsozsit 42 fokban szültem augusztusban... :lol:
Szerencsére a teraszunk fedett és állandó árnyékban van. A nappalit is tudjuk temperálni a redőnnyel és szellőztetéssel, de a tetőtér... Azt még be kell lőnünk, mert ott nagyon meleg van.

Túlsúly: Okosok megmondták, hogy a turbó fogyókúrák nem jók, az ott leadott kilók visszajönnek. Ha egy héten 2 kg-nál többet fogy az ember, az visszajön. Ez így volta tavaly, küzdöttem, leadtam 6 kg-ot, és az tavaly vissza is jött. :?

Most elkezdtem megint fogyózni, -5 kg-nál járok, és már jobban érzem magam, holott még sok van hátra.

Kaqk! Jobban érzed magad? Nekem is kicsit kapar a torkom, de én ilyenkor bespriccelem Tantum Verdével, és mézet eszem.

Fiú: Előfordult már olyan, hogy Geginek rózsaszín bady jutott, de kizárólag akkor adtam rá, ha nem volt az övéből tiszta, és kapott rá pólót, hogy ne látszódjon. De ennél tovább még nem mentem, és nem is fogok. :D

Megküzdöttünk a kerttel, de tegnap végre megtörtént az első fűnyírás. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, írtam egy csomót, és elszállt :x

Hazajöttünk Bösz-ből. Rugó a zenei nevelés (vagy milyen) tanszéken zongorázott, nagyon tetszett neki, parádézott a tanulmányin, a gazdaságin... Aztán vendéglőbe mentünk kettesben, jól belaktunk nagyon olcsón. Hazaértünk éppen.

Fiú: ha Rugónak mondjuk, hogy bizonyos dolgokat a lányok csinálnak (pl. terhesek lesznek), akkor a kezével eltakarja a rudiját, majd közli, hogy Rugó lány és a hasában kicsi Rugó van :shock:

Csatja nem volt még, bár tőlem már kunyerált :shock: :lol:

Lányok, akkor partiztatok 8)

Viranka, ügyes a párod 8)

Gica, hát, én is örülök majd, ha lesz kettő szülő, akivel szót értek. Mufurc tudok lenni néha :lol:

A házban most 26 fok van, nyáron eddig a legtöbb 30,5 volt. De a harmadikon melegebb volt, így aztán kibírjuk :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

lehet én nagyon vágyom egy kislány után, aztán azért csattozgatok titokban:-) :wink: mind a 2 annak vártam, de fiúk lettek, viszont nem adnám őket semmi pénzért:-)

Vera hát ez a kép csúcs!!!!!nokedli party jó lehetett:-) nem fotóztatok?

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Végre én is itt. :lol: Bár most meg tortát sütök, pontosabban még csak az előkészületeknél tartok. :lol:

Aprorpo, Viranka, Isten éltessen. Kis csibécske vagy még. :lol: :lol: Párod meg csoda ügyes. Gyönyörű ez a kép.

Galuska-party: nyami, nyami. Biztosan remek lehetett. :lol:

Gica, annyira én sem trécselek a szülőkkel, pedig én nem barátkozom nehezen. Vagy nem is tudom, azért tartózkodó vagyok eleinte. Én még az összes gyerek nevét sem tudom. :oops: :oops:

Közben meg esik az eső. Legalább nem kell még a locsolással is bajlódnom. Meg jól felfrissül a levegő.

Vindo, annyira édes Rugó. Örülök, hogy ennyi a sikerélménye. Lassan majd lekörözi a többieket is. :wink: :lol: Jól elbűvölhette a főiskolán az embereket. Jaj, a fiúk is annyira szeretik, ha kirugunk a hámból és étteremben eszünk. Bár Bercóval még talán nem voltunk, de majd bepótoljuk.

Irina, azért láttam ott egy olyan hosszú publikációs listát... :roll: Végül már kíváncsi lettem és megnéztem, hogy milyen tárgyakat oktatsz. :oops: Van pár nagyon érdekes.
Jaj, most kaptam meg: júl. 6-án megyek felvételizni. :lol:

Na, megyek, mert a torta nem lesz kész varázsütésre.
dmaggie

Köszönöm még1* :)

Panndi,de ügyes Fruzsi :) ezt elfelejtettem reggel :) Hogy vagy? Gábor jól érzi magát odabent? Meggyógyultál?

Maggie,Csibécske :lol: :lol: :lol: majd mondom Apjuknak :)

Érdekes B. csoportjából,kb. 2-3 szülőt ismerek látásból :) de a gyerekek nevét már lassan tudom+azonosítom is vkihez :) kellett ehhez az is h. Apa fotózta a csoportot :) de a legjobb a Huba :) B. mindig azt mondja HuGA :)

Apának átadom a dícséreteket :) :)

Gica,fokozatok vannak :)
1.Lerendezik egymást közt
2.Szólok norm. hangon hagyják abba(meglepő módon néha hat :) )
3.Emelt hangom szólók
4.üvőltök( na akkor már ált. abbahagyják)
5.ami épp kezemben földhözvágom :oops: (ez is hatásos :) csak ne csodálkozzak,ha utánoznak :) )
6.csapok :oops:
Amikor abbahagyják Én vagyok a közös ellenségük :) :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?