meg vagyunk mi is. Nem túl jól. nekem borzasztó a torkom, iszonyat kell köhögni, de alig akar felszakadni. Emma nagyon elesett:-( ő felszakadósan köhög, este alig alszunk, most a nyakát is fájlalja...nem tudom mi van, alig eszik, anyás 100000-el.
pakoltunk de-t a szobáját h tesó is beférjen....
tegnap juniálisoztunk az oviban, voltak szupi feladatok a 7 próba. Emma nagyon ügysen mindent sikeresen megcsinál, vásároltunk ezt azt a félpénzeken, kaptunk sült kolbi/szalonna, zsíros kenyér zöldségek ebédet, du-án már nyomika volt, vagy a sok napon levés ( kalapban volt, ivott is sokat , a torka......nem tudom szóval nincs jó hangulata...éjjel meg rengeteget ébred, beszél álmában..mondjuk voltak nagy csúnya álarcok( ördög ) a játékokban...félt is tőlük, meg a gólyalábasoktól is...szóval ez is lehet.......egyébként most iszonyat anyás, apával másokkal kicsit ellenséges..eleinte, mindent velem akar, szeretget ölelget napjában 100X mondja hogy szeretlek...tesó is benne lehet...
Panndi: csini vagy, és jó nagy a poci..már mindjárt itt az idő!!!!!
Móni: kutyus, Gréta füle
Vindo: Rugó szerelése
Fleur: ez jól hangzik, köszi a párnát!!!..sajna még nem ért ide..jöv héten megy I pestre..akkor elhozza...
bocsi ennyi..megyek pihizni mert pár napja nem alszunk..