A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna! sok boldogságot és szép estét a barátokkal! Nevess sokat!

Biga.csiga:a cumi azóta sem lett meg pedig már takarítottam is. Szerintem kidobta az ablakon mikor szellőztettem:)

Lepedőben szerintemis a gumis a legjobb. Nem gyűrődik és a helyén marad. Az IKEA-ban lehet kapni tök jó fürdőlepedőt, csuklyásat! Bárányok vannak a fejrészen és szerintem nagyon jó a minősége, mi a mai napig használjuk és oylan mintha új lenne:) Lánykámnak is veszek egyet:)
Lázmérőben tökéletes a sima digitális. Rendesen kell mérni, megfogni a gyereket és nem történik semmi baj. Amúgy meg úgy legyen, hogy szökőévben egyszer kelljen csak mindenkinek használnia!!!!!!

Én az új ruhákból kifejtettem a cimkét a nyakából mert mindig kidörzsölte neki és irritálta. Érdemes eltenni ezeket a cimkéket a méret miatt ha esetleg később el akarjuk adni a ruhákat.

Mi is hazajöttünk csongrádra. Hétfőn meg elmegyünk végre a babakocsiért.

Kata! oylan jót nevettem ahogy elképzeltem a vatta köpködést:) nemsokára mehettek ctg-re:) az már oylan finis érzés tényleg:) én azt is nagyon szerettem. negyed órán át hallgatni a szívverését.

Tali: nekem is jó a november 10. helyszínre ötletem sincs....már oyaln régóta vagyok itthon és nem nagyon járunk annyit a városban, hogy passz. Cukiban lehet kapni diétás sütit is :wink:
katuska79

Hanna,nagyon szép a kisfiad

Bigacsiga,a védőnőd tényleg kicsit előreszaladt az időben,de legalább mostmár tudod hogy nehéz a kamaszkor

éjszakai wc-re járás nálam 3x biztos

liuska

Magdolnasz! :wink:

Katuska! Nagyon szépen köszi! Pihenj egy kicsit otthon!

Liuska! Nagyon köszünjük.
Éjszakai wc-re járkálás: a tapasztalt anyukák szerint egyre sűrűbb lesz. De csak ennyi legyen. :)

Akkor Csajok jó a 10.-én a tali???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: a kép
Amikor megvettük, felraktam egy képet, de az nem ilyen színű volt. Ez a mienk, végre összeszerelve. Nagy, de nem fogok tömegezni vele, csak sétálgatni. Nekem szempont volt, hogy jó védett , téliesíthető legyen, meg jó rugózású. Ha átalakítom sportkocsivá, jóval kisebb, és a kocsiba is befér. Kép

krisz78

TALI!!!!!!!!!!! November 10.-én

Csöre
Kata
Biga.csiga
Katuska
Hanna

Többiek??????????

Kép
hanna30

Krisz!
Tök jó kocsi. Tényleg szempont, hogy ki hol használja. :)
És nagyon tetszik a macikás pelenkázó lapod is. Ádámnak nagyon-nagyon fog tetszeni!!!!
Én is valami ilyet szeretnék Olivérnek.

Kép
hanna30

Tali: Nekem még meló, plusz fogadóóra aznap este. De érezzétek jól magatokat!

krisz78

Krisz! Lógás? :lol:

Kép
hanna30

Figyu! EZ nem fix időpont!!!!!
Legyünk többen! Nem? Más időpontra is legyen javaslat és csinálok egy táblát. Olyan jó lenne, ha többen el tudnátok jönni!!!!

Kép
hanna30

NEkem elvileg jó lehet a 10-e, de még képlékeny és helyfüggő is.
Krisz: hogy bírod a munkát? Mekkora gyrkőcökkel vagy?
magdolnasz

Na újra itt :)

Délután megcsináltam a szegélyt az oszlopokra a tetőtérben (majd' egy napos munka), sütöttem egy tortát (cukor nélkül :? ), teregettem, pakolásztam... meg jól kinyúltam :(

Tali: a két gyerek és a vidéki élet miatt nem vagyok az a nagyon rugalmas, de igyekszem úgy intézni, hogy tudjak menni... a hétvégék gyakorlatilag kilőve, mert annyi mindent kellene csinálni még, mire Saci jön, hogy egyszerűen nem fér bele :?

Na elmentem vacsizni, partizóknak jó bulit, Kata, jó szórakozást a színházba :)

Csöre
csöre74

magdolnasz: még bírom, gyakran bealszok meló után, a házimunka rovására. Amúgy 5.-től - 8.-os gyerekek. De szerencsére, ez egy jó suli, viszonylag kevés zűrös esettel.

krisz78

Csöre! Nem csodálkozom, hogy kinyúltál. Tessék pihenni!!!

Krisz! Jó nagy gyerekek. Hála, hogy jó a suli.

Én most elköszönök. 8-ra jön a csapat.

Jó éjt CsajoK!

Kép
hanna30

hanna: jó bulizást!

Krisz: szerencsés vagy, kitartást!!! Én alsóban voltam, nem problémamentes osztályban, így nem sírom vissza :)

Jó éjszakát mindenkinek!
magdolnasz

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:52-kor.
kisbogacs

Kriszti: nagyon csinos a poci :) Ági meg egy tünemény :)

De sokan vagytok tanítónénik/tanárnénik :)

Jó éjt, mentem mára kinyúlni :)

Csöre
csöre74

VAgy megyünk Kriszhez fogadóórára:) ott jó meleg van meg ülőhely is bőven az iskola padban:)

Kisbogács! csini poci:) Manóka meg mintha gondolkodna:)
katuska79

látom én ébresztem a kismamikat ma :D egyszerűen nem tudok már aludni kivetett az ágy :D a férjem mondta is hogy nem vagyok normális :D ő meg az igazak álmát alussza. Kisbogacs: nagyon szép a pocifotó, :D
erzsebet0312

jó reggelt!

Tali: nekem jó a nov. 10, helyszínt illetően rugalmas vagyok, a "szokásos" kérésem, hogy legyen parkolási lehetőség, tehát ne full belváros legyen, ha lehet -
Lurdy ház pl.? Az az 1. vili vonalán van, van nagy parkolója is. Régen voltam, akkor volt ott egy palacsintázó :roll: ) :lol:

Majd jövök még!
V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt!

Kisbogacs! Gyönyörűűűű vagy!!!!! Ági baba meseszép. Jól látom, neki is a nyakán van a kzs?

Erzsébet! Nem semmi, milyen jorán keltél. :)

Vickybabe! Nekem is jó a Lurdy. :) Bár, nem tudom, megvan-e a palacsintázó. :roll: Ott zárnak-nyitnak a boltok.....

Kép
hanna30

Sziasztok! Vagyok még, nem tüntem el, csak 4 napja nem láttam számítógépet közelről.:-) most is csak beköszönök, visszaolvasni csak holnap fogok. De látom elég nagy kihívás lesz:-) addig is legyetek jók!

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Igen, termelnek a Csajok. :wink:
Remélem, jól vagytok!

Csajok! Nem tudott ki keresett kókuszpólyát.
Itt van egy csomó: http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... p%C3%B3lya

Kép
hanna30

Sziasztok!!

Hú,de aktívak voltatok még este :wink: Színház szuper volt :wink: A végén mégis muszáj voltam elmenni pisilni, pedig a szünetben direkt össz 2 deci jegesteát vettem magamhoz, azt muszáj volt :oops:

Alakul a tali, örülök!!

Remélhetőleg addigra meglesz a saját járgányunk, úgyhogy egyeztetés alapján szívesen vállalok fuvart,tényleg legyünk minél többen!
A Lurdyt nem tudom, hogy hogy áll a palacsintázó,pedig az tök jó lenne, tegnap az életem adtam volna egy jó kis vaníliapudingos palacsintáért :oops:

Közben gyorsan megnéztem, a net szerint még működik az Art Crepe palacsintázó a Lurdyban...Lehet, elcsalom az uram minősíteni :lol:

Kisbogács: csodaszépen alakultok! Ági baba meg tényeg mintha nagyon töprengene valamin :wink:

Krisz: szuper a kocsi, olyan jó kis meleg fészek lesz Ádám babának!

Hanna: remélem, jól sikerült a party!

Katuska: Máté kidobhatta a cumit?? :wink: Klassz, nekünk is megvan rá akkor az esély, hogy Martin fogja magát és alkalmasint kiszór majd 1-2 dolgot :lol:

Csöre: remélem, akkor, ma pihi van, rád fér!!! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

hanna, kisbogacs: gyönyörűek a kismanók!!!!

Végre elérkeztem a 3. trimeszterhez!!!! Jajj, olyan jó!!!!!

Ma megint azt álmodtam, hogy megszületett Bianka. Olyan jó volt!!!!! Persze most még nem szeretném!!!! Maradjon még csak a helyén!!! De már nagyon várom a januárt!!!!!

kata: a bordűr egyszerűen csodaszép!!!! :-) Na tényleg nem azért mondom, mert nekünk is olyan van. Majd én is rakok fel képet, ha mejöttek a bútorok. A festés, tapétázás már kész van, de még kb. 3 hét a bútor. Úgy, de úgy várom már! Akkor már el lehet kezdeni pakolgatni a ruhákat. Most csak be van gyűrve a szekrényembe, sajnos máshogy nem fér el egyenlőre. :-(

Én jelenleg két problémával küzdök, azaz hárommal: gyomorégés, de azt a Rennie fantasztikusan megoldja. Derékfájással, ami gondolom a gerincsérvemből is adódik. És képzeljétek, a Voltaren krémre rá van írva, hogy terheseknek nem ajánlják. Hát.... sajnos pénteken muszáj volt, mert már sírhatnékom volt. Lehet, hogy a fürdőszoba-pucolást már lassan abba kéne hagyni...????
A harmadik pedig a pocakfájás. Nem olyan vészesen, de nagyon sűrűn szokott fájni a hasam alja, remélem csak a méhszalagok nyúlnak. Pocakkeményedés meg szinte minden este van a magnézium ellenére. Engem annyira nem érdekelne, de remélem Biankának nem lesz tőle baja.

Kép
jandrea

Jó reggelt :) tényleg korán keltetek :)

Elszállt a szövegem, mert az Art Crepe lefagyasztotta a mozillát :evil:

Én megint nagyon rosszul aludtam, ez a vacak nátha :( pedig Saci egy angyal, nem gyűr éjszaka, ha forgolódok, csak utánam igazítja magát, és pihen tovább :)

Hanna: remélem, jól sikerült a party :)

Kata: gratulálok :) én biztosan nem bírtam volna ki egy pisivel :) örülök, hogy jól sikerült a színház :)

A Lurdy nekem is könnyen megközelíthető a 2-essel (igaz, sétálni kell utána, de ennyi azt hiszem, bőven belefér) Palacsinta: biztos van valami sós fajta is :)

A tegnapi sütikém (édesítős) ízlett Sacinak :) jó kakaós volt :) (beleszámoltam a szénhidrátot :wink:)

Apus ma lefestette az oszlopokat (amikkel tegnap vacakoltam), jövő héten én festem le a szegélyeket, amiket felraktam (azt nem lazúrral, hanem falfestékkel kell). Most szárad, és büdös, de szerencsére ide nem érezni... Lassan haladunk mi is mindennel :)
Persze még ezer mindent kell csinálni, de olyan jól esik minden kis eredmény :)
Én ma pihizek, csak a Mesi által növesztett (magról szaporította, és egész nyáron ápolgatta) csiliket főztem fel cérnára, és kötöttem fel a karnisra, hogy had száradjon :) Közben meg infráztam az arcom, úgy érzem, hogy a melléküregeim rendesen bedurrantak :( de az infra jól esett :)

Na vadászom tovább a babakocsikat :( egyikkel kapcsolatban szépen félrekapcsoltam már megint :( kezd elegem lenni :( a végén nem veszünk semmit :( annyira nehéz kérdés, és tényleg, annyira vacak cuccok is vannak, internet alapján nem merem megrendelni sehol, élőben kell látni.
Az egyik boltban közölte a srác, hogy graco-t szervizelnek, vigyük be a régit, megszerelik... lehet, hogy a vége ez lesz, kérdés, hogy mennyiért szerelik meg, miket kell cserélni rajta... mert a sógornőm még egy pár hibát felsorolt, ami azóta keletkezett, amióta mi nem használtuk.

Hű, remélem, most nem száll el :)

Csöre
csöre74

Kata! Örülök, hogy jó volt a színház. :)
WestEnd-ben tuti van palacsintázó és isteni a szendvics is.
Napközben ott is jó sok parkoló van és jó a tömegközlekedés is.

Jandrea! Pihi! A testünk jelez. Ne pucolj fürdőszobát.
Gratula a szobához. Így is tehetsz fel képet és kíváncsi vagyok a tapétázásra. Biankának utólaig is boldog nulladik névnapot!

Kép
hanna30

Csöre: vigyázz magadra és pihizz, most már ideje tényleg meggyógyulni! Ja, a pisi téma :lol: Igen, elég jól bírtam,szerencsére :wink:

Hanna: nekem a WE is tökéletes, oda megyek,ahova mondjátok, csak tényleg legyen parkolóhely, ez fontos szempont :lol:

Jandrea: köszi a szoba méltatást, szerintem is olyan cuki ez a bordűr :wink: Én is úgy örülök a szobának, meg a bútoroknalk, MArtin ruhái nekem is az egyik akasztós szekrényem felső polcára vannak behajtva, sajnálom, hogy ott gyűrődnek :( De majd most, mosás, vasalás, helyrerakás :D
És tényleg pihizz, kíméld magad!!

Apa ma reggel hallgatta Martin szívhangját, ott fülelt a pocakon, hosszú percekig és ütötte a ritmust a karomon, ahogy Martin szíve ver, olyan édesek voltak :D

KépKép

KépKép
kata8110

Lányok és esetleg az Árkád az Örsön? :wink: az nincs a belvárosban, nem tudom kinek mi lenne közelebb :lol: nem tudjátok milyen árban vannak a gyerektapéták? Kata: mit néztetek meg a színházban? én akkor voltam utoljára amikor általános iskolás voltam :shock:
erzsebet0312

Kata! Édes lehetett Martin Apu! :)

Erzsébet! Nekem jó az Árkád is.
Majd megszavazzuk, kinek mi a legjobb! :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Volt egy pocsék éjszakám. :( Napok óta fáj a gyomorszája, tegnap este már meg jönni akartak felfelé a dolgok, szörnyű volt. :shock: Remélem nem most fogom bepótolni az első trimeszteres hányingeres időszakot. :(

És képzeljétek milyen merénylet történt ellenem. :( Tegnap sütöttem gesztenyés piskótát, de enni nem ettem belőle. Reggel kelek fel, hogy végre megkóstolom, milyen finom lesz, erre meg láthattam a morzsás tálat. :cry: Apa megette az összeset. "Jaj, bocsi, azt hittem már ettél belőle!" :cry:

Lepedő: szerintem a gumis a legjobb, de ezzel is ráfaragtam. A szopipárna oldalán rendeltem meg az ágyneműt, és rendelte, 1700 Ft-ért egy lepedőt is, mert eddig még sehol nem láttam 70X140-eset. Erre tegnap mentünk Auchanba, és 600 Ft-ért vettem db-ját. :evil:

Lázmérő: szerintem mindegy, csak ne a régi legyen, mert az sokáig mér. Nekünk digitális van.

A kenceficékből szerintem az elején legjobb a gyógyszertári.

Kata8110: nagyon szép lett a szoba, alakultok, de írtam a blogodhoz is. :) A pocak pedig szintén szép. :)

Hanna: boldog évfordulót utólag is! :)
Vendég

Picuranyu! Nagyon sajnálom. :( Én is erről beszélek. Remélem, jobb lesz.
A sütid finom lehetett. Én is úgy ennék most sütiti. :oops:
És nagyon-nagyon köszi a gratulát!

Kép
hanna30

Picuranyu: köszi a dícséretet! Te szegény, irtó rossz lehetett ez a gyomor dolog! :( Én tegnap össz reggelizni tudtam, de még este is azon nyögtem, hogy jajj,de tele vagyok, pedig alig ettem de kegyetlenül nyomott, feszített :roll:
Isteni lehetett a sütid, akkor Apácska jól bekajált belőle :wink:

Erzsébet: nem tudom a tapétaárakat, csak a bordűrt, de gondolom, az is mindenhol más -- mi olyan 1500 körül vettünk egy tekercset.
A Menyasszonytáncot láttuk az Operettben, immár sokadjára, jó kis klezmermusical, Apa is nagyon szereti, Martin is nagyon ropta odabent :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Krisz: nagyon szép a kocsi!

csöre: pihenj! Majd szorítok a holnapi vérvételhez, én is megyek :( Majd számolj be az eredményről!

Jandrea: két napja nekem is majd' leszakad a derekam. Amikor 4D-n voltam, ott azt mondta az orvos, hogy azért fáj, mert ott/azon fekszik a gyermek :) Nem értem pontosan, hogy van, de elmozdulhatna :)

Picuranyu: remélem, jobban vagy már!

Tali: nekem az Árkád a legszimpatikusabb.

Kisbogacs: ha elenged az orvos és én is tudok menni, fel tudlak venni autóval, látom óbudai vagy! Majd priviben megbeszélhetjük a részleteket!
magdolnasz

Sziasztok!
Ha megengeditek, én is csatlakoznék.
Január 27-re vagyok kiírva. Kislányt várok, Nórit. :D
alicelány

Sziasztok!

Ma pihentem, délután aludtam is... az arcüregem eléggé gáz, meg a homloküregem alja is, de alakul a sok infrától.

Hú, az Árkád nekem átszállásos, és nincs bérletem (+ kb 3/4 óra a dolgozótól...) szóval nekem jobban esne a WE vagy a Lurdy, de ami a többségnek jó...

Picuranyu: sajnálom a sütit, tényleg bizti finom volt, ha a párod az egészet begyűrte :) csináltass vele helyette :wink:

Babaruhák: nekem még nejlonzacsiban :( nem is tudom kinyitni tőle a szekrényem egyik szárnyát

Étvágy: hát, a nullához közelít nekem is... így nem nehéz tartani a diétát :roll:

Köszi a drukkot Magdolna, megy viszont :wink: Bár, őszintén, ha este sem leszek jobban, akkor egyszerűen nem megyek el... azt nem várhatják el, hogy betegen vidékről felbumlizzak, ugye?

Na iszom egy finom teát, és vissza az ágyikóba kúrálódni :)

Csöre
csöre74

Szia alicelány üdv itt a csapatban. Hol fogsz szülni ha meglehet kérdezni?
erzsebet0312

Szia Alicelány, üdv itt :)

Csöre
csöre74

Szia alicelány! És üdv Nórának is :D

csöre: elég rosszul hangzik, hogy ilyen vacakul vagy! Orvos? Lehet, tényleg jobb, ha kihagyod a holnapot, mert esetleg fals eredményt kapsz. Gyógyulj meg hamar!!!
magdolnasz

Magdolna, köszi, gyógyulok :) múltkor is beteg voltam a vizsgálatkor, lehet, az is befolyásolta (bár a cukrosdoki szerint max 1-2 tizedet számít csak, és ugye nem annyi volt az eltérés), de ha nem vagyok jól, akkor nem megyek, csak ártanék vele... Házidoki... ja, készülök hozzá jó pár hete :oops: A héten mindenképpen elmegyek, akkor is, ha jobban vagyok, lógok neki egy vérképpel.
Az infralámpa egyébként csodákat tesz :) nagyon szeretem, mert ezeket a fájdalmakat, gyulladásokat pillanatok alatt enyhíti.

Csöre
csöre74

Sziasztok, mégis ma vissza tudtam olvasni, hát eltartott egy darabig. Vickynek pedig elküldtem a táblához a hiányzó adatokat, szóval már nálam sem lesznek kérdőjeles részek.

[size=18]Hanna[/size], jól vagyunk csak olyan lazulós napokat tartottunk, amilyeneket még soha. Nem csináltunk semmti, de ezt értsétek szó szerint. Egészen tegnapig, szinte csak otthon voltunk feküdtünk, olvastunk DVD-ket nézegettünk meg ilyenek.

Mellszívó, nekem Aventos van a kézi, barátnőm erre esküszik, szóval nem is próbálkoztam az elektromossal.

Gombócka, sajnálom a magas vércukorértéket, nem lesz semmi baj, csak tartsd be a diétát. Amiről persze gondolom, hogy könnyebb beszélni, mint betartani.

Cumi, nálunk tutira lesz a biztonság kedvéért, aztán majd meglátjuk.

Mofli, nálatok mi újság a mocorgással, beindultatok végre?

Feledékenység, ez megvan nálam is, most már simán fel kell írnom, ha nem akarok semmit elfelejteni. pedig régen híres voltam a félelmetes memóriámról. De mindenki megynyugtatására monsom, hogy minden kismama ezzel kinlódik. Szülés után visszaáll a régi rend. Hacsak nem a fáradtság miatt felejtünk el mndent.

Az éjszakai pisilés nálam is megvan, néha előfordul, hogy ki tudom húzni hajnalig, de ez ritka.

Alicilány, üdv köztünk.

Mocorgás nálunk, mozog mindenhol, fogalmam sincs, hogy hogy helyezkedik el, de holnap ez úgyis kiderül, megyek UH-ra. Majd akkor megbeszélem az én kislánykámmal, hogy mutassa úgy magát, hogy lehessen bizonyítékot szolgáltatni a lányságáról. :lol:

Nem tudom mi volt itt a hétvégén, biztosan valami front, de tegnap 2 Mg pezsgőtablettát is megittam, ami azért nem kevés, de nem sok hatása volt. Keményedtem rendesen. Ma is ittam már egyett, de ma minden rendben volt.
És voltunk libegőzni is. Meg kirándultunk egy picurkát. Nekem pont elég volt. Nagyon furi, hogy az ember mennyire ki tud fulladni atól, ami régen simán ment. Most mire a libegőtől felsétáltunk a kilátóig, ami nincs annyira messze, teljesen kifulladtam. Viszont nagyon jól esett.

Annyira elkesrít, amikor látom, hogy Ti már mennyire leőre vagytok a szobákkal, és bevásárlással. AZ rendben van, hogy mindent megkapunk szinte, de azért lassan nekem is össze kéne írnom, hogy miket kell megvenni. A szoba kialakításáról meg ne is álmodjak. Főleg, mert nagyon úgy néz ki, hogy sikerül a lakásunktól megválnunk. De ami még jobb lenne, ha meg tudnánk venni azt a házat, amit kinéztünk. Ez jövőhéten ilyenkorra már ki fog derülni. Drukkoljatok! Egy a bibi, lehet, hogy januárra nem leszünk készen vele, mert kb 2 hónapnyi munka, mire lakhatóvá varázsoljuk. Csoda, hogy ideges vagyok kkicsit?

Na de nem is panaszkodom.

Holnap jövök

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Sajnos tegnap bemondta az unalmast a számítógép és csak ma tudtam vissza olvasni!

Hanna: Boldog Évfordulót így utólag!
Remélem az este jól telt a barátokkal!

Kisbogács nagyon szépek vagytok! :D

Csőre nem lenne jobb orvoshoz menni nagyon elhúzodik ez a betegség!

Szia alicelány!Első babádat várod?

A talit remélem összehozzátok nekem egy kicsit messze van de majd várom az élménybeszámolót! :D
Sok pocakos mami egy helyen!!Ari lesz!

Kép

Kép
poszani

Csöre! Jobbulást!!!! Szegénykém, mióta betegeskedsz. :(
Szerintem, holnap ballagj el a házidokidhoz!
Ha az Árkád lesz, akkor én felveszlek, ne aggódj. :)

Alicelány! Üdv itt!!!! :)

Vickybabe! Megkésve, de gratula a 30. héthez. :)

Kép
hanna30

Halihó!
Gyors bekukk, nem voltunk itthon egy hetet, még nem olvastam vissza ,csak felületesen, de ahogy látom, miondenki jól van :)
Majd írok, addig egy kérdés, aki olvassa még Botiék blogját.
Csak annyit mondjatok, hogy ugye jól van Boti?

Ja és picuranyu, Hanna: szoktam olvasgatni a blogotokat, nem bánnátok, ha betenném a linkek közé? Csak azt nem tudom hogyan kell :) Van még valakinek blogja?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika! Egészségetekre a pihenést! Megérdemlitek. Mi is ezt csináljuk. Őszinte leszek, kb 1 hete én igénylem a délutáni alvást. :oops:
Ne legyél elkeseredve, mi sem állunk sehogy még a babaszobával.
Minden készen lesz időre. :wink:

Poszani! Nagyon szépen köszi. Sajnálom a gépet. :(

Kép
hanna30

Mágnes! Halihó! Üdv újra itthon! Remélem, jól vagytok!

Lehet linkelni blogot. :) Van egy pár. Vickybabe, Kata, Kisbogacs.
Sablon-sablondarabok-linlista Itt tudod betenni.

Kép
hanna30

ok, de pontosan mit kell a linklistába másolnom? Egyet már megcsináltam, de nem tudom hogyan :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kösz Hanna!
Szerencsére a párom hamar helyre hozta! :D
Ügyes ez a fiú! :wink:

Titeket nem visel meg ez az óraátállítás?
Olyan fáradt vagyok már most!!!

Kép

Kép
poszani

Hanna:sikerült! :) nemhiába informatikus a férjecském.. :) Sosem ér rám ilyenkor.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Poszani! Engem megvisel, de én hajnalban feküdtem le, szóval az is rájátszik.

Mágnes! Az enyém is az, de a blogot én alkottam. :)
Ügyesek vagytok!

Kép
hanna30

engem csak megkavar ez az átállítás, az óráink fele át van állítva, fele nincs, és én már vacsihoz akartam készülődni, és nem mosni többet! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?