Sziasztok, mégis ma vissza tudtam olvasni, hát eltartott egy darabig. Vickynek pedig elküldtem a táblához a hiányzó adatokat, szóval már nálam sem lesznek kérdőjeles részek.
[size=18]Hanna[/size], jól vagyunk csak olyan lazulós napokat tartottunk, amilyeneket még soha. Nem csináltunk semmti, de ezt értsétek szó szerint. Egészen tegnapig, szinte csak otthon voltunk feküdtünk, olvastunk DVD-ket nézegettünk meg ilyenek.
Mellszívó, nekem Aventos van a kézi, barátnőm erre esküszik, szóval nem is próbálkoztam az elektromossal.
Gombócka, sajnálom a magas vércukorértéket, nem lesz semmi baj, csak tartsd be a diétát. Amiről persze gondolom, hogy könnyebb beszélni, mint betartani.
Cumi, nálunk tutira lesz a biztonság kedvéért, aztán majd meglátjuk.
Mofli, nálatok mi újság a mocorgással, beindultatok végre?
Feledékenység, ez megvan nálam is, most már simán fel kell írnom, ha nem akarok semmit elfelejteni. pedig régen híres voltam a félelmetes memóriámról. De mindenki megynyugtatására monsom, hogy minden kismama ezzel kinlódik. Szülés után visszaáll a régi rend. Hacsak nem a fáradtság miatt felejtünk el mndent.
Az
éjszakai pisilés nálam is megvan, néha előfordul, hogy ki tudom húzni hajnalig, de ez ritka.
Alicilány, üdv köztünk.
Mocorgás nálunk, mozog mindenhol, fogalmam sincs, hogy hogy helyezkedik el, de holnap ez úgyis kiderül, megyek UH-ra. Majd akkor megbeszélem az én kislánykámmal, hogy mutassa úgy magát, hogy lehessen bizonyítékot szolgáltatni a lányságáról.
Nem tudom mi volt itt a hétvégén, biztosan valami front, de tegnap 2 Mg pezsgőtablettát is megittam, ami azért nem kevés, de nem sok hatása volt. Keményedtem rendesen. Ma is ittam már egyett, de ma minden rendben volt.
És voltunk libegőzni is. Meg kirándultunk egy picurkát. Nekem pont elég volt. Nagyon furi, hogy az ember mennyire ki tud fulladni atól, ami régen simán ment. Most mire a libegőtől felsétáltunk a kilátóig, ami nincs annyira messze, teljesen kifulladtam. Viszont nagyon jól esett.
Annyira elkesrít, amikor látom, hogy Ti már mennyire leőre vagytok a szobákkal, és bevásárlással. AZ rendben van, hogy mindent megkapunk szinte, de azért lassan nekem is össze kéne írnom, hogy miket kell megvenni. A szoba kialakításáról meg ne is álmodjak. Főleg, mert nagyon úgy néz ki, hogy sikerül a lakásunktól megválnunk. De ami még jobb lenne, ha meg tudnánk venni azt a házat, amit kinéztünk. Ez jövőhéten ilyenkorra már ki fog derülni. Drukkoljatok! Egy a bibi, lehet, hogy januárra nem leszünk készen vele, mert kb 2 hónapnyi munka, mire lakhatóvá varázsoljuk. Csoda, hogy ideges vagyok kkicsit?
Na de nem is panaszkodom.
Holnap jövök