Anitaaa, jól írtad, majd a terheságy után, csak egy kis türelem és bízzunk a legjobbakban!

Hál Istennek, úgy látom a férjeink toleránsak etéren (is). Azért nekik sem fenékikg tejfel ez a 9 hónap. Sokan írtátok, hogy többször eltört már a mécses nálatok vélt vagy valós problémákon. Hát én is ilyen érzékeny, sírós vagyok szóval ezúton is minden elismerésem a saját és a hozzá hasonló birka türelmű férjecskéknek!
Gio, semmi különös, művelődésszervező vagyok és kommunikációs szakember végzettségem szerint, a mostani munkám pedig erdőpedagógus, vagyis a szolnoki erdészetnél egész nap ovis vagy iskolás csoportoknak tartok foglalkozásokat.

Amúgy én is tartok kicsit a szoptatástól...

Sokan mondták, hogy nagyon fáj míg igazán bele jön az ember, meg ilyesmi. Na meg a fejés, számomra nagyon idegen és fura dolog, de nyilván csak addig lesz az amíg meg nem történik az első alkalom.
Lányok, ha valakinek kell elevit nekem maradt ki, mert nem bírta a gyomrom és az első két hónap után abbahagytam a szedését. Írjatok és szívesen elküldöm!
Jaj, még csak annyit,és utána lelövöm magam, hogy apával megvettük az első pár kisruhát.

Nézelődtünk és az egyik boltban meglátta a leárazásokat és ő erősködött, hogy vegyünk párat. Szóval mi is elkezdtük a shoppingot kisördögünknek!

Tök jó, olyan szuper látni azt a sok cuki rucit és egyéb kiegészítőket!!!!!!!