Sziasztok!
Boo!
Tegnap elfelejtettem: szóval, igen azóta is érzem, hogy mozog, meg így utólag azt mondom, korábban is érzetem, csak ugye nem voltam benne biztos. Amikor "csak" ficereg, akkor olyan, mint mikor remeg a gyomrod, csak ez a méhedben, és ezért azt hittem, csak izgalom, vagy ilyesmi. Olyan, mitha pillangók lennének a pocakomban

. Viszont egyszer-egyszer rúg egy nagyobbat, ebből jöttem rá, hogy akkor tuti, hogy ő az

.... Végtére is mi más lenne, ha a méhemből jön

?
O.heni!
Konkrétan az uram 8 kilót hízott, mióta terhes vagyok, én 2-t

! Nem tervezi, hogy továbbra is ilyen ütemben növekszik, sőt most fogyózik, csak ugye januárba letette a cigit, meg az ünnepek táján nem volt edzeni, kaja viszont ment dögivel...

.
Persze lehet, hogy pusztán szolidaritás

!
Kispiskóta, Csibe!
A felsőm elvileg nem kismamis, de már terhesen vettem, és kineveztem annak

! A Coraban vettem, még mikor a babahetek voltak, és kemény 800 ft volt

!
F.nikici!
Nagyon szorítok a csajszinak, megy a drukk ezerrel!!!! Amúgy anyunak is azt mondták a terhessége végén, hogy van egy nagyobb cisztám, és egyből műteni kell, ahogy megszületek, aztán a következő ultrahangra kipisiltem, mert csak a hólyagom volt tele

. Anyu így tudta meg, hogy lány vagyok

!
Gabi!
Persze, én sem úgy gondoltam, hogy napközben másnál legyen a nagyobb lurkó, csak ha van ott segítség, le tudsz pihenni, mert addig ő elvan a gyerekkel! Elvinni én sem vinném, mert csak erősíti benne a kirekesztettség érzését!
Amúgy beszéltünk tegnap Ricsivel is, meg anyuval is erről, és arra jutottunk pár napra idehozzuk anyut. Bár mondta a férjem, hogy ő elrendez mindent, ha nem akarom, hogy bárki is itt legyen, de nem sokaknak adatik meg, hogy egy gyermekorvos segítse az első, bénázós napokat! Mindketten nyugodtabbak leszünk így, ráadásul nem szakad minden az uram nyakába. Anyu ráadásul nagyon fincsin is főz... És szeretik is egymást a férjemmel, szóval nem volt ilyen jellegű ellenállás

! Biztos sokaknál ez ellenérv, hogy a pasi nem bírja anyóst

! Nálunk viszont anyósomat nem bírnánk itt napokig, sem én, sem a férjem

!