A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

kicsidodi! :)

Ráérsz még a mellképpel. Lesz ez még jóóóóóóóval nagyobb is. :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: (Aminek a párod valószínűleg nagyon fog örülni - te már nem biztos... :roll: )

Jányok!
Főbelövés terhe mellett sem tudom most pontosan megmondani, de ha jól tévedek, akkor talán a Ferenc körúton van egy fehérnemű bolt, ahol kifejezettem extra méretű melltartókat árulnak. Most még mindenki konfekció képes, így egyelőre még nem aktuális. De mire az lehet egyeseknek ígérem, hogy eszembe jut majd.

boo! :)

Nivea, Gilette Venus és Head and shoulders. És Aquavit kád. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti, én külön megkértem a szüleimet, h ne jöjjenek - ők kb 80km-re laktak az akkori lakásunktól (ok:a másik részről nem szerettem volna segítséget kérni, és hogy ne érje szó a ház elejét így anyumat se hívtam..) Még a kórházba se jöttek be látogatni, se a barátok, ezt is így akartam. Az első hét otthon ok volt, mert velünk volt Apa (bár a konyhában nagyon nem számíthattam rá, mert volt egy halasztott vizsgája, így amikor Barna aludt ő tanult :x ...viszont legalább a bevásárlásokat elintézte). Az első hetek egyedül elég kimerítőek voltak, sikerült beleesnem abba a hibába, h amikor a gyerkőc aludt én főztem, vagy épp takarítottam, mostam, a végére totál kidőltem! Aztán egy idő után rájöttem, h nem vagyok normális, ez az időszak nem arról szól, h gőzölgő vacsora várja Apát, vagy minden ragyogjon a lakásban, így amikor Barna aludt én is pihentem...viszont a lakás szaladt, a kaját meg a legközelebbi kifőzdéből rendeltem. De szépen lassan, ahogy egyre jobban összeszoktunk Barnával, minden kialakult. Szóval ne izgulj, majd minden úgyis jön magától, és tuti nagyon ügyes mami leszel! :wink:

Kicsidodi, a párod is veled gömbölyödik? :wink: Nagyon helyesek vagytok együtt, és csini kismama vagy!
o.heni

Gabi szerencses ember vagy a szuleiddel,csaladoddal kacsolatban.

Hendegabi:sajnalom a rossz kapcsolatodat,nekem sem volt sokaig fenyes anyuval a helyzetem,de szerencsere ez azert megvaltozott.

Nem azert kerdeztem ezt,mert elhagynam magam,sosem voltam olyan ember.Pontosan amiatt,hogy a meleg etelt,fozest ki hogy oldja meg majd.Biztos minden kivitelezheto,szervezes kerdese.
A baba koruli dolgokat szeretnem persze ellatni teljes tudasom alapjan,de a tobbit is,csak hat kitudja,milyen megoldasok johetnek szoba,pontosan az elso 1-2 hetre,amikor meg friss a dolog,es kellokepen at kell allnunk egymasra...Azert van itt egy ket gyakorlott anyuka,aki tanacsot adhat.Es nem arra gondolok,hogy "jajj en ugy felek,ezt hogy fogom csinalni egyedul..." es a "megbirod csinalni,masnak is sikerult" meg a "ne hagyd el magadra".
Mondjuk rengeteget olvasok mindennemu temaban,ami idevag.Eppen ezert a kajak lefegyasztasat hoztam fel elsodlegesen.Csak hatha van jo meglatasa valakinek....

Dodi:Mi is terveztuk hogy kihozzuk Anyut,de aztan a sors kozbeszolt.Ha nem tortenik valami csoda gyorsan a papirjaim ugyeben,akkor termeszetesen jon anyukam.Ez rengeteg penzt jelent,marmint az ellatasom jelenleg,szoval emiatt alakul ugy hogy ez nem megoldhato jelenleg.De lottozunk szorgalmasan :wink: :wink: :wink:
(sosem lottoztam eddig :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Heni:Koszonom,igen,valami ilyesmire keszulunk...vagy sikerul elore foznom 1-2 dolgot,vagy nem.Es akkor jon a rendeles :wink: !Apa nalunk is intezi sokszor a bevasarlast mostanaban,persze azert en is sokszor reszt veszek.O inkabb a napi hianyossagokat potolja,nagyobb bevasarlast egyutt intezzuk.Probalom nem az alvasi idore suriteni a szukseges takaritast,mar a tejcsi miatt is,de neha majd azert ez elkerulhetetlen lesz.
Nem felek,csak hatha van olyan dolog,ami nem ugrik most be hiretelen,es valaki ravilagit...Azert ha otthon lennek sem varnam es tartanek igenyt arra hogy valaki megoldja a dolgaimat,csak hat a tapasztalat annyit szamit,hogy ki-mit hogyan intez...

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Újra befutottam.

Dodi, nagyon szép pocaakod van!!!! A sárga poló már kismama felső? Ha igen, hol vetted?

Boo, neked meg olyan 18 hetes forma. :D A dokinál jól fogsz mutatni barna fejjel fehér pocakkal!:lol:

Ancsurti, nálunk eleinte anyum volt. Jött mosni, főzni takarítani, hogy nekem csak MArcival kelljen foglalkoznom. Ez neki természetes volt,számomra hatalmas segítséget jelentett, és most is így szeretném. Még emellett is olyan fáradt voltam, hogy jajj. Aztán meg mi is rendeltük a kaját, így egy házimunkával kevesebb lett. A takarításból is visszavettem, heti egyszer, amikor apa itthon volt kitakarítottam, azt majd úgyis akkor kell sűrűbben, amikor elkezd csúszni-mászni.

kispiskóta

Sziasztok!

dodi

Mi ma vagyunk 20 hetesek és 6 naposak , de még nincs ekkora pocim, sőőőőt :shock: :shock: :shock: :( :( :( , ma vagy holnap teszek már fel én is pocis képet.

Segitség téma

Nekem meghaltak a szüleim, de párom Anyukája már nagyon várja Manót és szerintem ő bedobja majd magát :D ,de nem is tudom, nem biztos , hogy szeretném, hogy folyton a nyakamon legyen valaki.Bár szeretem, de úgy gondolom, hogy nekünk hármunknak kell összeszoknunk.Azt hiszem nem is tartok ettől a fejezettől. Na azért majd térjünk vissza rá júliusban, lehet, hogy ezerrel morzézom majd az sos-t.

Érzéstelenítés

Nekem nagyon alacsony a fájdalomtűrő küszöböm, hááála az égnek nem tudom pl. , hogy milyen a fejfájás.Na nem mintha akarnám. :D De persze nem azzal fogom kezdeni, hogy már az ajtóban kérem a szurimat :lol: :lol: :lol: Tűrök, amíg bírom, na jó még utána is egy kicsit, majd kiderül.

Kép
ikoka7

Ancsuri

Az anyai segítség nem biztos hogy a legjobb dolog. Na jó, maga a segítség az mindenképpen hasznos de nem mindegy hogy hogyan kapod azt. Ha esetlegesen a nagymama elfeledkezik arról hogy ő segíteni támogatni tanácsot adni van jelen, és nem azért mert a baba az ő gyereke, élete új öröme.
Ezt persze nem lehet tudni előre, ez függ a mamától és függ attól az anyuka mennyire tud a sarkára állni.

Én annyit tudok mondani hogy amikor a második megszületett már nem volt segítség, a rokonok áradata is elmaradt (na, ez is "csak" leány lett! :evil: ) mottóval.

És az a bensőséges kapcsolat amit így kialakítottam a kisebbikkel az első hetekben az a mai napi meghatározza kettőnk viszonyát.

Na persze kamaszként ez már nem mindig érvényesül
:(

És ami elmaradt az elsőnél azt soha nem sikerült pótolni.. De ezért kizárólag mást hibáztatni sem akarok. Ezt nem szeretném tovább ragozni.

Áfonya

Kapott egy bilétát a hámjára névvel és telefonszámmal. Egyenlőre én sétáltatom és el is mertem engedni, ha neki is iramodik néha hozzám vissza mer jönni. Megígértem neki ha megint ellóg, el lesz ajándékozva. A futtatópórázon sem kakál, mérete ellenére ő egy igazi forróvérű terrier úgy fut mint a nyúl és erre igénye is van.

dodi

szépek vagytok :)
azért gondolom apa nem növeszti veled egy ütemben a pocakját. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Picit eltűntem, de nagyon sűrűek az elmúlt hetek, bár ne lennének ilyennel zsúfoltak...

Röviden: a rossz afp után megjártuk a debreceni genetikai tanácsadót, ott mindent rendben találtak uh-on, és a véreredmény is negatív lett. Utána magán úton elmentünk 4D-re, ahol kiderült, hogy a kiclányunknak van egy plexus cystája jobb oldalon 6mm-es. Szolnokon ezt nem látták, mégsem nyugodtunk bele, felmentünk a I.sz. Női Klinikára, ahol találtunk egy nagyon jó dokit, és febr 18-án levette a magzatvizet, majd márc 16-án kell vissza mennünk az eredményért...

Szorítsatok, köszi előre is!!

f.nikici

Sziasztok

Nálunk mondjuk mivel anyu dolgozott nem tudott örökké ott lenni, én úgy oldottam meg a főzést hogy már szülés előtt 2 héttel rendeltem kaját, volt lefagyasztva is, aztán szülés után is rendeltem kb 2 hétig. Hétvégén anyu főzött.

Most annyival lesz könnyebb dolgom, hogy anyu mellettünk lakik és így tuti nem bírja majd megállni hogy ne főzzön nekünk. Meg párom is itthon lesz 2-3 hetet.

tesóm is a szomszédban lesz, így tutira nem lesz gondom arra hogy mit fognak a gyerekek majd enni.
Takarítás is megoldott. A többit meg meg tudom csinálni. Szerencsére nagyok már a gyerekek így Bettit meg Norbit nem kell fürdetni, egyedül Rékát kell, az meg nem olyan vészes, és nem is akarom hogy azt lássa hogy most megszületett tesó és akkor ők hanyagolva vannak.
Tehát én kifejezetten rossz ötletnek tartom azt ahol van már nagyobb testvér hogy adjuk kölcsön napközbenre valakinek hogy több idő legyen a kicsire. Amúgy is ez egy nagyon nagy változás a gyerekek számára is, amire elég nehéz felkészülni még nekünk felnőtteknek is hát még akkor nekik.
Één amikor születtek a gyerekek akkor eleve oviba sem engedtem őket pont azért hogy megszokják, megismerkedjenek ők is a picurral. Nem mondom hogy nem volt hiszti meg féltékenykedés, de szerintem ez a normális. Bántani sosem bántották.
Hát majd meg látom hogy Rékánál ez hogy fog működni, mert ő elég öntörvényű, akaratos gyerek, annak ellenére hogy halak, de iszonyatosan anyás, na meg iszonyatosan apás.
De nagyon várja a kis tesót. tegnap pl mondta anya adok a tesómnak egy nagy cuppanós puszit. És megpuszilta a hasamat. Olyan édes volt:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Jó reggelt Kismamik :wink: :wink: :wink:

Dodi!
Nagyon szép a pocid :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nikici!

Én márc. 3-án megyek az eredményért, de bizti nálad is minden rendben lesz :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

f.nikici

Szorítunk neked is. Majd meglátod milyen megnyugatató érzés amikor letelik a két hét és nem szól a telefon hogy gond van. Persze az a tuti amikor az ember a kezébe kapja a negatív eredményt, én márc.5-én, de gondolom neked is azt mondták hogy két héten belül szólnak ha gond van. Már négyen vagyunk amniosok de biztosan senkinél semmi baj nem lesz :)
Vendég

Nikici örülök hogy jelentkeztél, mindig el kerüljük egymást a chaten. meglátod minden rendben lesz, én mindenesetre drukkolok neked. És sokat gondoltam rátok, küldtem a pozitív energiákat:)

Kép

gabi1

lányok!!

Már LÁTNI lehet ahogy mozog!! :D :D :D
Vendég

sillia igen nekem is. Ugye milyen jó? Apa is érzi már:)

Kép

gabi1

Gabi, nálunk is úgy volt lehetséges az a három hét, hogy anya óvónő és júliusi Marci, így pont a szabija alatt született. Abban viszont Silliával egyetértek, hogy a nagyiknak nem szabad(na) elfelejteni, hogy segíteni jönnek, nem pedig a gyerkőcöt kisajátítani.

EDA: Én azzal szültem (volna), és a 12. óra végére így is baromira kifáradtam.

Nálunk is hétvégén látta először Apa, babuci mozgását. :D

Nikici drukkolok!

kispiskóta

minimano: köszi szépen! legyen igazad! :)

sillia: nekem nem mondtak ilyesmit, de nagyon remélem, hogy nem keresnek meg, és negatív lesz az eredmény!!!Mert olyan sokat mocorog, ficánkol, annyira édes, és már most nagyon-nagyon szeretem! :)

Gabi: igen, valahogy mindig elkerültük egymást, be-be kukkantok oda, de nem túl sokáig, köszi szépen az energiákat, és még-még küldheted, kérjük, köszi :)

Ti amnio után szedtétek a magnéziumot? és ha igen meddig? Én 3 napig feküdtem, meg még most is vigyázok, nem hajolgatok, nem végzek nagy munkákat.

f.nikici

Én 1.22-én éreztem először két határozott rúgását, azóta már egész nap érzem, sőt már 3 hete már látni, és múlt héten már érezte is, meg már tesóm is, nagyon sokat ficánkol, olyan jó érzés :)

f.nikici

kispiskóta köszi Neked is a drukkot!!!

f.nikici

Nem tudok képet betenni oldalra, hiába kicsinyítem le...hogyan kell??

f.nikici

hoppá, most a ticker is eltűnt:D

f.nikici

Jo reggelt Lanyok!!

Jaj, itt olyan szep napos, tavaszi hetvege volt! (12 fok :D ) mielott irigykedtek, ilyen hetvege kb 3-4 van egy evben!!! :evil: :evil:

Latom, mar elojott a tema a szulesrol, gyermekagyrol...uuuugy rohan az ido!!!!! Mar alig varom..... :) Szerintem a legboldogabb par nap az ember eleteben, a pillanat, amikor elobujik a baba, es a rakovetkezo napok....minden honapban megismetelnem....ha kihagyhatnam a 9 honapot elotte.. :?

Ancsurti, itt en is mondhatni egyedul vagyok teljesen, anyosom itt van ugyan, de meg fiatal, dolgozik osszevissza muszakban, es hat ez a tizedik unokaja lesz... :shock: szoval nem surun latjuk. De az az igazsag, hogy szerintem apan kivul tenyleg nem kell senki. Az anyai oszton pedig elojon, amint kibujik a baby, es anyatigrisse valunk, en nem is akartam nagyon senki kezebe adni a babamat. Hazimunkaban jol jott apa segitsege, de o amugy is egy nagyon furcsa fajta: egyszeruen IMAD takaritani, mosni, fozni, tortat, sutit sut heti rendszeresseggel... :shock: (A munkahelyen azt hittek eloszor, hogy buzi....de nem...csak anyukajaval es a nagymamajaval nott fel. :D )
En csaszarral szultem, de 2 napra ra hazajottem, es SEMMI bajom nem volt, semmim nem fajt. (Itt spontan szulessel par orat maradunk a korhazban, csaszar 2-3 nap)

Nekem elso alkalommal (16 eve) horror szulesem volt, ezert nem is volt testvere sokaig a nagylanyomnak. Aztan Raniat ugy vallaltam, hogy tudtam, hogy csaszart valaszthatok. Szuper volt, nevettem izgatott, relaxalt voltam, es nem erzem magam kevesebbnek, mert nem termeszetes uton szultem. A kovetkezot is termeszetesen igy fogom, es mar alig varom! :D

Na, ezt elkuldom....
Vendég

Sziasztok kismamik!
Biztos minden rendben lesz f.nikici!!!ha szeretnél bekerülni a táblába,
akkor majd küldjél privit.máris fel is rakom a táblát amiről szó van...

Dodi!
eszméletlen csini vagy és nagyon szép nagy már a pocid.hozzád képest én
is lapos vagyok...
engem is érdekelne,hogy hol vetted azt a sárga felsőt :oops: :oops: :oops:

sex téma:
szerencsére nálunk minden a régi és ráadásul prüntyőke is nyugiba van,
max ha végeztünk rá 10percre elkezd ficánkoni kicsit,aztán nyugi van reggelig...
és amikor reggel felkelek ismét ficánkolással kíván jó reggelt.

007!
hogy érzed magad??pihizel még mindig??

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Folytattam a mondokamat, aztan eltunt... :evil:

Na, megegyszer:

Nagyon szurkolok azoknak, akik varjak az amnio-eredmenyt, biztos vagyok benne, hogy minden OK!!!
Nekem kicsit kesobb vettek le a vert a harmas teszthez, ugyhogy most kicsit dilemmaban leszek, ha veletlenul nem lesz jo az eredmeny: vajon ezert, vagy tenyleg valami baj van? :?

Ancsurti: a nyelvvel kapcsolatban: nekem szinte nulla nyelvtudasom volt, amikor jottem, most mar folyekonyan beszelek. Ugyhogy HAJRA!!! :wink: :D
Nagyon jol tetted, hogy suliba iratkoztal, mert en ugyan nem jartam nyelviskolaba (csak az elso 3 honapban, tulajdonkeppen csak azert jottem ki, aztan tessek... :shock: ) de en dolgoztam, es a parommal is angolul beszelunk, tehat en tulajdonkeppen ra voltam kenyszerulve, hogy CSAK angolul beszeljek.

Csibe83: Koszi, hogy csinalod a tablat, azert nem semmi munka, mert RENGETEGEN vagyunk... :shock: valami volt a levegoben tavaly oktoberben... :wink: :lol:
Vendég

niki

valóban lehetett valami tavaly októberben.. A munkahelyi csoportomból hárman lettünk kismamák. Ebből ketten az én műszakomban. Ez egy kb. 15 fős társaságból szerintem több mint véletlen. Az irodán mondták is, hogy valami kisugárzása lehet a gépeknek...A főnököm meg oktatást tervezett a fogamzásgátlás alapjairól... Azoknak akiknek ez még nem késő :D :D
Vendég

Sziasztok! :)

Csak rapidban.
Hétvégén már egy picit többet voltam fent, mondhatjuk, hogy bírtam. Remélem, ma sem lesz gond, mert -elvileg- egész héten Manóval leszek kettesben. A kajáztatásnál és a tisztába tételnél kéne, hogy emelgessem, de azt meg tudom oldani másképp is. Már csak az marad, hogy véletlenül ne kössön ki a hasamban, oldalamban és tudjak néha kicsit a kanapén üldögélni. Ez az egyetlen hely, ahol igazán kényelmes. A gép előtt max. kajázom, akkor jövök csak, mert ott sem esik jól az ülés.
A háztartást nem most akarom ráncba szedni. Egy takarítás már elmaradt és majd elmarad a második is. De lesz@rom, ez az időszak most nem arról szól, hogy topnak kell lenni. Mint ahogy a szülés utáni sem...

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo!

Tegnap elfelejtettem: szóval, igen azóta is érzem, hogy mozog, meg így utólag azt mondom, korábban is érzetem, csak ugye nem voltam benne biztos. Amikor "csak" ficereg, akkor olyan, mint mikor remeg a gyomrod, csak ez a méhedben, és ezért azt hittem, csak izgalom, vagy ilyesmi. Olyan, mitha pillangók lennének a pocakomban :D . Viszont egyszer-egyszer rúg egy nagyobbat, ebből jöttem rá, hogy akkor tuti, hogy ő az :wink: .... Végtére is mi más lenne, ha a méhemből jön :lol: ?

O.heni!

Konkrétan az uram 8 kilót hízott, mióta terhes vagyok, én 2-t :lol: ! Nem tervezi, hogy továbbra is ilyen ütemben növekszik, sőt most fogyózik, csak ugye januárba letette a cigit, meg az ünnepek táján nem volt edzeni, kaja viszont ment dögivel... :wink: .
Persze lehet, hogy pusztán szolidaritás :lol: !

Kispiskóta, Csibe!

A felsőm elvileg nem kismamis, de már terhesen vettem, és kineveztem annak :D ! A Coraban vettem, még mikor a babahetek voltak, és kemény 800 ft volt :wink: !

F.nikici!

Nagyon szorítok a csajszinak, megy a drukk ezerrel!!!! Amúgy anyunak is azt mondták a terhessége végén, hogy van egy nagyobb cisztám, és egyből műteni kell, ahogy megszületek, aztán a következő ultrahangra kipisiltem, mert csak a hólyagom volt tele :? . Anyu így tudta meg, hogy lány vagyok :D !

Gabi!

Persze, én sem úgy gondoltam, hogy napközben másnál legyen a nagyobb lurkó, csak ha van ott segítség, le tudsz pihenni, mert addig ő elvan a gyerekkel! Elvinni én sem vinném, mert csak erősíti benne a kirekesztettség érzését!

Amúgy beszéltünk tegnap Ricsivel is, meg anyuval is erről, és arra jutottunk pár napra idehozzuk anyut. Bár mondta a férjem, hogy ő elrendez mindent, ha nem akarom, hogy bárki is itt legyen, de nem sokaknak adatik meg, hogy egy gyermekorvos segítse az első, bénázós napokat! Mindketten nyugodtabbak leszünk így, ráadásul nem szakad minden az uram nyakába. Anyu ráadásul nagyon fincsin is főz... És szeretik is egymást a férjemmel, szóval nem volt ilyen jellegű ellenállás :wink: ! Biztos sokaknál ez ellenérv, hogy a pasi nem bírja anyóst :lol: ! Nálunk viszont anyósomat nem bírnánk itt napokig, sem én, sem a férjem :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

(Reggeli)

Ancsurti! :)

Gyakorlati tanácsokat nem tudok adni. Nekem anyám hozta mindig a kaját, és hál' Istennek mérsékelten szólt bele bármibe is.
Én nagyon húzósnak éreztem ez első 2-3 hetet. Minden csak a tejről és a szoptatásról szólt. Mondván nem eszik eleget Nyuszi, nekem nincs elég tejem.
Alapból nem vagyok a közveszélyes kategória és a terhesség alatt sem hülyültem meg, de abban a pár hétben teljesen meghibbantam. Apán kívűl senkit nem akartam látni, csak aludni szerettem volna még a kaja sem érdekelt. Pedig nem jártak a nyakunkra unos-untalan és nagy belepofázás sem volt.
Mégis amikor szegény anyósom jött én olyan ideges és feszült voltam, hogy a kibiztosított kézigránát sehol nem volt hozzám képest. :oops: :oops: :oops: Aztán elmeséltem a kínomat Apának és mire a végére értem már el is múlt minden bajom, annyira megkönnyebbültem. Már nem is tudom felidézni, hogy pontosan mi volt a bajom.
A lényeg, hogy bátran kérjél/fogadj el szívességet, ha van kitől. Nem szülés után kell megfelelni a tökéletesanyukaéstökéletesfeleségmiközbenbombanő -amúgy is irreális- elvárásnak. Ha már eltelt egy kis idő és nagyjából belerázódtatok mindenbe, akkor szép lassan visszatértek a régi kerékvágásba. MINDEN bajodat oszd meg Apával és ha valaki inkább teher a számodra akkor hagyd a francba az illendőséget és mondd meg, hogy most inkább ne jöjjön. (Bár, túl nagy forgalomra nem számíthattok a jelenlegi helyzet szerint)

(Itt most szakad a hó. A hétvégére már majdnem teljesen elolvadt a korábbi adag, de reggelre jócskán esett megint. Olyan szép. Ha látnááááááááááááááád... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

007

jó étvágyat! Itt is esik a hó, egészen jólesett a hajnali séta :)
Vendég

Az az izomrángás bizony nem izomrángás... :wink: Úgyhogy most tessék egy ilyen fejet vágni: :D :D :D :D :D :D :D :D

silla! :)

Köszi! :) Áfonyára vigyázzatok, nehogy most a hó temesse be. Tavaszig várhatjátok, hogy kiolvadjon. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

C' est la neige:

Kép

A szakadást tessék rálátni. Mert az is van, csak nagyon kis pelyhekben. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.23 10:58-kor.

Kép
Kép
200907?

Kép :)
Vendég

Így már nem fog elszökni Áfonya. Jól sikerült a trükk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Segítség!

Én már megmondtam anyósomnak (ugyebár mi együtt lakunk), hogy én szeretnék megtanulni babázni. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogadom el a segítséget, de ne sértődjön meg, ha nem fogom mindig megfogadni a tanácsát. Amúgy meg a házimunka épp elég segítség nekünk szerintem. Lesz meleg kaja, ki lesz takarítva, mosva. Ez épp elég lesz. Amúgy ha választanom kéne, akkor legszívesebben inkább egyedül lennék ebben az időszakban (vagyis apával), és nem azért, mert mártír vagyok.

Boo!

Én már annyiszor mondtam mindenkinek, hogy nem értem ezeket a pillangó, meg buborék dolgokat. :shock: Nekem egyértelműen izomrángásra hasonlított először. De biztos mások vagyunk...

Kép
Kép
tabati

Pillanatnyi helyzetkép. És egyre nagyobb pelyhekben mindez. Nekem tettszik :D Kép
Vendég

Még pár ilyen kép és ancsurti eret vág magán... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Én lemaradtam a Bob és Bobeknél meg hasonlóknál. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ő ki? :roll: :oops: :oops:

Kép

Kép
Kép
200907?

007

Azonkívül hogy láthatóan indiai, sajnos fogalmam sincs. Én valahol Rumcájsz-nál maradtam le.
Aztán rengeteg új mesefigurát megismertem a lányok mellett de ez nem ismerős.
Amit a kezében tart az egy hatalmas gombóc citromfagyi?
Vendég

Boo!
gratula,hogy már te is érzed a babódat!
én is ugyanezeket és ennyit éreztem kb ennyi hetesen és nekem napról napra
erősebb és sűrűbb lett.főleg a 18 hét utántól...

Mi meg végre döntöttünk a névben :lol: :lol: :lol: .
sikerült rávennem a párom a Kiarára!!!
szóval már tudjuk tutira a nevét is...
és és és pénteken meghozták a babakocsinkat...
hát még nem nagyon sikerült összeszerelni,főleg hogy a használati útmutató
csak olaszul van :shock: :shock: :shock: ...de még van időnk szerencsére,
hogy összerakjukés rájöjjünk...
de nagyon jó és szép és masszív is.

Kép
Kép
csibe83

007!
a maugliból a nem tudom hogy is hívják lány...

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Nem vagyok perfekt A dzsungel könyvéből, de nálam nincs benne lány. :roll: :roll: :roll: (Vagy a halivúdi verzsönben már van? :oops: :oops: :oops: :oops: )

A babakocsiba azért húzzatok bele, nehogy a végén derüljön ki, hogy egy tank. :lol: :lol: :lol: :lol: (Idősebbek valószínűleg ismerik a viccet... :wink: )

sillia! :)

Az egy fáklya. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

a kislány valóban a dzsungel könyvéből van, a neve Shanti, egy ilyen képet találtam, szerintem ő az (citromfagyi kinézetű fáklya nélkül..) Kép Shanti
Vendég

Az eredeti Kipling mesében is szerepel a legvégén.
Vendég

Köszi szépen, lányok! :) Már megérte felkelni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek ugyanis vége a reggelinek. :shock: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Manóval éreztem buborékokat, de most Hugival egy darabot se. Ennyire változó. :o :lol: Viszont ahogy a kádban dagonyázom és mocorog egy kicsit meghullámoztatja a vizet. Jó, nem azt mondom, hogy kicsap a kádból, akkora vihart ver, de tök muris, hogy ő bent ficeg én meg kint látom a következményét... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

Te még mindig eszel? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?