Sziasztok lányok!
A dögrovásos osztag is bejelentkezik. Tegnap annyira szarul voltam hogy nem volt lelkierőm jönni írni a nagy fazék hagymaleves, meg méz meg citrom mellett se. Éjszaka persze úgy fájt a torkom, majd megnyuffantam és még levegőt se kaptam. Mára a helyzet csöppet se javult, sőt... Na igen, eljutottunk az orvoshoz és megint megállapítottam hogy mi a jó francnak csesztünk el egy órát a napunkból. Azt tudni kell hogy itt igen szépen keresnek az orvosok, de a tudásuk szerintem a töredéke se az otthoniaknak. Regi úgy köhög, majd kiköpi a tüdejét, azt hiszitek kapott bármit is rá? Én se kaptam lószart se, paracetamolon kívül mondta nem tud mást adni. Fáj a fülem, a szemem, az egész arcüregem K.O., nem kapok levegőt, a torkom totál bedurranva, de semmi gyógyi. Valamit látott a nyelvem végén valami fertőzést, ami állítólag akkor szokott lenni ha valaki, cukros, megszúrt, persze jó volt az érték. Arra írt fel gyógyszert, amit a patikában nem akartak kiadni, mert hogy nem szabad terhesnek... Fél órát vártunk, mert felhívták az orvost, egyezkedtek vele, aztán kiadták. Mire hazaértünk, telefonáltak a patikából hogy ne bontsam ki a gyógyszert, mert kicserélik mégis. Ez egy akkora kabaré. Most ezek után bízna bármelyikőtök egy ilyen sarlatánban aki még azzal sincs tisztában milyen gyógyszert írhat fel? Még abban se vagyok biztos hogy egyáltalán jól látta-e ezt a gyulladást. Mondta hogy nyissam ki a szám, én nyitottam, de nem látott a torkomig, mondta nyissam még jobban, szerintem maga a torkom van úgy bedurranva, hogy nehéz belátni, erre lehet hogy elkönyvelte ezt a hülyeséget? Nem tudom mit csináljak, de már három napja összevetve nem aludtam annyit mint amennyit egy éjszaka alatt szoktam, hurrrá....
Reggel még orvos előtt elintéztük a heti nagybevásárlást, azt hittem kihalok. Meg elmentünk a képért amit beadtam kereteztetni. Azon röhögtünk hogy 3,50 fontért (kb. 1200 forintért) túrtam charity shop-ban (az olyan mint otthon a túrkáló csak mégis teljesen más, az emberek beviszik a megunt mindenféle dolgaikat, nem csak ruha van, hanem rengeteg könyv, játék, csecsebecse, dísztárgy, bútor, amit el tudsz képzelni, ami van egy lakásban, ez szépen rendezve, a ruhák is fazon méret szerint szétszedve, szóval nagyon igényes, de fillérekért hozzájutsz bármihez, könyveket pl. olyan 300 ft körül szoktam venni, a mostani bestsellereket is akár), szóval ilyen helyen szereztem a képet és 62 fontért keretezték be (több mint 20 eft), végül is elég vicces
Snowball írtad hogy kiságy is kell, azért is küldtem a kiddicare oldalt, mert bútortól a hordozó, babakocsi, minden van. De később is érdemes nézni ha kell valami. Cumisüveg, ha sikerül szoptatni elég a kettő is szerintem, hisz ha valamiért nem tudsz szoptatni, max akkor kellhet, de ha nem, akkor viszont szerintem kettő marha kevés. A fene se akar állandóan sterilizálni. 3-4 óránként etetsz, így is az elején volt hogy 2x is sterilizáltunk egy nap. Ami nekem szempont hogy BPA free legyen. Mi az Anentot és a Tommee Tippee-t használtuk, apának az avent nekem a tommee tetszett jobban, de mindkettő jó különben.
Sajti ne bíztass ezzel a hónapos dologgal, meg is halok ha addig nem mászunk ebből ki. Méz+citrom megvan, meg teázok is de azt külön mert forrón esik jól. Most kaptam az a trükköt hogy mézet kicsit megmelegítesz (én egy pici meleg vizet rakok hozzá) hogy felolvadjon bele a citrom és azt elkortyolgatni. Kicsit mar is, érzem ahogy dolgozik a citrom is, elég jó. Írtad hogy meglepődött a doki is a hasadon, de tudott azért kezdeni vele valamit, kaptál valamit rá? Most olvasom hogy igen, használ? Vagy még korai kérdés?
Csicsi kedves az új avatar képed! Pepi édes lehetett, majd megszokja az új fazont, jó lehet. Párodnak hogy tetszik? Tudott a tervekről? Mi két éve használjuk a kakakukát, nagyon jó!!! A pisist kár belerakni, de a kakásat tényleg jól bentartja a szagokat.
Kat érdekes hogy ennyiszer jön a védőnő

Én a többiektől úgy hallottam egyszer kijön szülés előtt, felmérni a terepet és kész. Fura a tied nagyon.
Hendyala nekem a méz sosem ért semmit, csak a fenekem nő, de szeretem, úgyhogy azért tolom lefele...

A kórházi cuccot szerintem én is novemberben rakom össze.