Sziasztok!
Bocsi, de tegnap már nem volt erőm írni! MOst is gyorsnak kell lennem, mert nemsokára indulunk a képekért!
Hoztam most is képet nektek, de ez még csak az utsó ruhapróba volt, így még nem voltam igazán kikupálva!
Hát, amint tudjátok az idő nem kedvezett nekünk, mondhatnám hogy mocskos hideg volt és az eső is folyton esett, a szél is fújt... szóval pont olyan volt mint amit végképp nem szeretne senki egy ilyen napon.
A hajam szuperul sikerült, a próbakonty is jó volt anno, azt mutattam is nektek, de ez sokkal jobb lett! Elég sokáig is tartott, aztán már rohanni kellett a hotelba (ott készültem), gyors smink, ruha és futás a fotóshoz. Lidérces rémálmaimban fog kísérteni az összes kocsiba ki-beszállás!!!! Atttyaég! Akárhogy csináltam az abroncs, és azzal együtt az egész ruha a nyakamban volt! Vááá!
A fotósnál sajnos baromi hideg volt, szanaszét fagytam! Azt hittem nem élem túl azt a két órát! Néhány képet rögtön megmutatott, azok jónak tűntek, de majd meglátjuk. Holnapra készen is lesznek, délelőtt megyünk értük!
A szertartások fantasztikusan jól sikerültek! Baromi jófej folt a pap, fiatal, jópofa, szép hangosan és érthetően beszélt és tökjókat mondott. Utána többen is odajöttek hozzám azzal, hogy ha mindenhol ilyen papok lennének, akkor százszor többen járnának templomba. Na igen.
A vacsi is jól sikerült, aztán pedig szinte egész este táncoltam! Mindenki meg volt döbbenve hogy milyen jól bírom. Sokan csak ma reggel, búcsúzáskor akadtak ki, amikor már fariban voltam, hogy mekkora hatalmas a pocim és én ezzel roptam olyan sokat. A ruha azért nagyon sokat takart, szinte nem is lehetett látni!
Kettő körül nagyon sokan elszállingóztak, úgyhogy 3-ig a maradék néhány ember is elment. Így nagyon jó volt, egy perccel sem bírtam volna tovább.
Kaptunk egy kis lakosztályt ott a szállodában, úgyhogy ott is aludtunk. A vendégeinknek is délig kellett elhagyni a szobákat, így 11-től délig lennt voltunk a hallban, csomiztuk a maradék kajákat + sütiket és búcsúzkodtunk a vendégektől.
Szokás szerint 3 órát bírtam aludni, reggel 7-től én már csak pakolásztam + tv-ztem.
Szóval minden nagyon jól sikerült, szinte még most sem tudom felfogni hogy túlvagyunk rajta!!! Király volt!
Sikerült visszaolvasnom a hétvégi termést, úgyhogy még néhány gondolat azokhoz:
Elan - igen, nekem is mű a körmöm, mert a sajátom egy vastagabb fóliának megfelelő állaggal rendelkezik és 2 mm-esre se bírom megnöveszteni akárhogy vigyázok rá. Pont emiatt lenöveszteni se merném a mostanit, de szülés előtti hónapban már le fogom szedetni. Nekem lenne kire rábízni a bébit bármikor pár órára, azzal nem lenne gond, de véletlenül se szeretném megcsikarni vagy ilyesmi, úgyhogy pár hónapig kibírom nélküle. Aztán majd visszarakatom, mert bizti hiányozni fog.
Hálapénz - én szívesen adok, ha meg vagyok elégedve a szolgáltatással és ez nem csak az orvosokra vonatkozik, hanem úgy általában az élet minden területén. Mivel én jópár évig felszolgáló voltam, asszem kicsit más szemmel látom ezeket a dolgokat. Viszont azt nem szeretem ha egy orvos konkrétan megmondja hogy mennyit vár el!! Én nem szoktam fukarkodni, de szeretem én eldönteni, hogy nekem az adott szolgáltatás mennyit ért meg. Különben a mi dokink is mondta a sógornőmnek hogy 70 és 100 között szokott kapni, de ő is úgy tervezte hogy csak 60-at ad neki. Az már másik kérdés, hogy nagyon komplikált lett a szülése, így odaadta a 80-at.
Baba fekvése: az enyém még naponta vagy 3x megfordul, határozottan érzem! És leginkább keresztben szokott megállni!

Tuti hogy még nagyon ráérnek befordulni! A barátnőmnek a 38. héten már mondta a doki hogy faros úgyhogy készüljön a császárra és az utsó 2 hétben gyönyörűen megfordult és másfél óra

alatt meg is született!! Szóval nem kell parázni, ráérünk a végén!!
Szép napot mindenkinek! Este hozom a többi képet!