sziasztok!
én is megvagyok, bár úgy érzem, nem sokáig fogok a gép előtt ülni, Manó máris tiltakozik
Szuper ez az adventi naptár, bár egyelőre nincs kinek megvegyem
Petne, hát igen, nálam is "szakmai ártalom" az excel. Lassan kezdenek hiányozni a 15.000 soros - 10 megás táblázatok, amikkel dolgoztam
Mágnes, nagyon ügyik vagytok, hogy már így álltok! Azért még ne szüljél

Pocifotó? Tényleg lent van, te is úgy érzed?
Ercsi, én is kíváncsi leszek, ki kezdi majd a sort! De azért még ráérünk megkezdeni olyan 4 hét múlva

Még a decemberi topicból is csak egy ikresmami szült meg

várjuk ki a sorunkat
Hú nem semmi hetetek lesz akkor! Utálok költözködni

kitartás!
Erzsébet, képet tegyél a szőnyegről, biztos nagyon szuperül néz ki!
Poszani, akkor jó nadrágvásárlást mára!
Kisbogacs, örülök, hogy jól vagytok Ágibabával!
Krisz, de jó, hogy jobban vagy! Drukk az uhuhoz, majd gyere a hírekkel! Jól tetted, hogy otthon maradtál - csak óvatosan a munkával, jön a hideg, az influenzaszezon, annyi gyerek közt, háááááááát én tuti nem mennék már vissza dolgozni...
Csöre, örülök, hogy Zaza jól van! Csodállak, hogy bírod két gyerekkel + a pocaklakóval ilyen jól magad!
Batkata, Te is nagyon aktív anyuka vagy! El sem tudom képzelni, hogy fogok majd több gyerkőccel bírni

pedig szeretnék még 1-2-t biztosan
Hanna, Kata, Csöre, köszi, aranyosak vagytok! OK elhiszem, hogy nem érdekből írtátok
Kata, ja, a pisilés nálam is játszik, de csak 1x egy éjszaka. Annyi még belefér

Képet kérünk a függönyös Martin-szobáról
Én néha úgy szégyellem magam, mert annyi mindent kellene csinálnom, de nem bírok már sokat. Olyan haszontalannak kezdem magam érezni. Pl. már nem tudok egyedül nagybevásárolni, mint régen. Vagyis tudnék, csak a méteres mély kocsiba nem tudok behajolni a pénztárnál. Ti ezt hogy oldjátok meg?
Köszönjük a pocidicséreteket, olyan édesek vagytok
Katuska, te sem vagy semmi a fugázással! Én már guggolni sem bírok sokáig, pár hete még a festésnél segítettem apának, de egy fél óra guggolás után úgy fájt a pocim, hogy le kellett ülnöm...
Jelentem elkészült a leltár Manó ruhatáráról tegnap, nagyon durva, 40 fölötti bodynk és ugyanennyi rugink van, és csak 62-esig számoltam össze.
Azért el nem adom még a tartalékjátéksnak minősítetteket sem egyelőre, ki tudja, melyik méret lesz az, amiből több kell majd.
Ti hogyan mossátok a babacuccot? Mert hallottam olyat, hogy ki kell főzni, majd kívül - belül kivasalni, hogy teljesen csíramentes legyen, a bodykat, meg ami közvetlenül érintkezik a babával. Én ezt hülyeségnek tartom, nem csírátlaníthatom az egész lakást...szerintetek? Én eleve tisztított ruhákat kaptam, amit aztán 30 fokon babamosó-öblítőszerrel átmostam és majd simán kivasalom.
Ja egyébként éppen most bekrepált a mosógépünk, a szennyes meg halmokban áll

(amíg nem végeztem a babaruhákkal, nem akartam mást mostni...)
Beszéltem a szülésznővel, hétvégén találkozunk a kórházban, nagyon kíváncsi vagyok rá! Telefonban nagyon kedves volt!
Na lépek tényleg, mennem kell a boltba, meg az egész oldal velem lesz tele