Sziasztok!
Jelentem visszaolvastam!
Sziszi7: szép neve lesz a kislányotoknak!
Eszike: most olvastam csak az utolsó diabéteszes kontrollodat. Én naiv mindig azt hiszem, hogy a kórházban lévő nővérek/dokik értünk vannak, de egyre több rossz tapasztalatot hallok

Szép nagy már a pocid!
Humanka: jó a babás tábla

És nagyon jól néz ki a babaszoba! Én úgy gondolom, hogy a 40 hét, azért 40 mert az egy átlag, és az, hogy ettől van nmémi eltérés az meg azért van, mert átlagos ember ritkán van.
Ez a zöldség gyümölcs fagyasztás jó ötlet, asszem én is kivándorlok a hétvégén a piacra, majd lenyúlom páromtól az autót
Nostawen: jó látni téged, kitartás már nincs sok hátra ++++++
Anyooka: macskás sztori nem semmi. Nálunk a macska megtalálta a létrát, amin fel lehet jutni a padlásra. Igen ám, de gyáva dög, lejönni már nem mert, igy ott sétálgatott a létra tetején és vernyogott. Végül párom megszánta leszedte, de aztán megint felment, viszont mostmár kénytelen magától lejönni. Általában 10 perc kell neki, mig rászánja magát, hogy elinduljon lefelé. Látom te is szép nagy görögdinnyét nyeltél

Nagyon jól néz ki Ádámka hazahozós rucija, mi szombaton vettük meg Zalánnak. Tündéri a kislányod apja nadrágjában!
Blúmi: nekem az utolsó UH a 36. betöltött héten lesz.
Holka: megfázást sajnálom, remélem már jobban vagy.
Röné: vártúrához elismerésem, nekem mostmár elég a közért is, igaz nincs túl közel

Nagyon helyes a kiskutty!
Rokoni roham: nálunk az első 1 hében tuti látogatási tilalom lesz, nagyon jól láttam ismerősöknél, mennyire ki tudnak készülni az állandó látogatóktól. Ráadásul nem is lakunk közel senkihez, tehát hozzánk nem 5 percre akarnak majd beugrani.
Petra: nekünk fürdető vödrünk lesz, kiváncsi vagyok bejön-e. Ha nem akkor majd akkor veszünk valami sima kiskádat.
Minyu: jó nagy már a babótok!

És jó nagy már a pocid a 24. héthez képest
A.m: jó a poci fotód

Örülök, hogy a babával minden rendben.
Ági: én is észrevettem, hogyha sokat ülök autóba utána nagyon rosszul tudok lenni, úh mostmár próbálok figyelni, hogy ha ne adj isten megyünk valahova, legalább óránként megálljunk.
Bagzerka: örülök, hogy túl vagytok a költözésen és boldog szülinapot!
Nálunk is lehet inni a kórházban szülés alatt, illetve csokit/szőlőcukrot enni.
Bejci: remélem jót Balatonoztál
Lolababa: amióta túl vagyunk a költözésen szivem szerint én is csak aludnék lehetőleg egész nap. Csak közben meg mosni kell, rendezgetni a holmikat, ma megyünk kiságyat venni meg ilyenek. Szóval nem egyszerű.
Márti: ez a titkolózás nem semmi, viszont megnyugtat, hogy nem csak nekem van rengeteg 56-62-es kisruhám

Jobbulást a kisfiadnak!
Segitség: Apa lesz itthon velünk 1 vagy 2 hétig, aztán majd meglátjuk. Kaját eleinte rendelni fogjuk. Illetve szeretnék főzni néhány adagot lefagyasztásra
Dorka: akkor mostmár végre te se dolgozol
Monee: nekem azt mondta a doki, hogy általában a 40. hét +/- 2 hét jönnek a babaák, de a 36. hét után már akkor jön, amikor akar. Nekem meg az megy az idegeimre, hgy megkérdezik, hogy mikorra várom, majd közlik, hogy ahhoz képest túl kicsi/túl nagy a hasam.
Lanta: szép a pocid
Honey: látom nem tudsz a fenekeden ülni
Szeder: kitartás, remélem meg lesz a még egy hét amit szeretnél (végülis addig már csak 3 nap). De ha nem, akkor meg megkezdhetet te elsőként a babázást

Mondjuk a bizonytalanság tényleg nem túl jó. Nagyon kiváncsi vagyok rá, mikor bújik ki Adél baba.
Konan: szép nagy pocid van már Neked is.
Úgy tűnik ez a koraszülöttség is intémény függő, dokim azt mondta 36. hét után már nem koraszülöt. MOndjuk én a 38. hét előtt nem szeretnék szülni.
Starlark: remélem már jobban vagy! Borda alatti területet nálunk Zalán már vitanélkül kisajátitotta. Ennek köszönhetően állandó gyomorégésem van.
Roni: jó a bababútor
Winona: visszafordulást sajnálom, de ezek szerint az ember lánya észre se veszi, ha fejvégűből farfekvésesbe vált a gyerkőc? Remélem Zalán már nem akar forogni
Csehi: helyes a pocakod
Druska: mi légzésfigyelőt kapunk kölcsön, bébi őrre meg ha szükségünk lesz veszünk, egyelőre nem.
Rólunk: eltekintve a gyomorégéstől jól vagyok

A költözés egy rémálomhoz közelitett, mostanra már kipihentem, de itt a sztori.
B kategóriás jogsival vezethető teherautót béreltünk rá, és mi cuccoltunk mindent, vasárnap reggel 9kor vette át apum az autót. Még be kellett ugranunk Baumaxba villanybojlerért (mert ugye a gázengedélyünket 2 hónap alatt nem sikerült még kiadni a gázműveknek no comment) Ott van tőlünk 10 percnyire, gonsoltuk legkésőbb 11-re otthon leszünk. Aha persze, a pénztárnál jöttünk rá, hogy nincs nálunk a bankkártya, mert párom a másik nadrágjában hagyta, és nincs nálunk elég kp. Rendesek voltak, félre tették a számlát, én leparkoltam magam a bevásárló kocsival a pénztár mellé, párom hazarohant a kártyáért. Délre értünk haza, kezdtünk lecuccolni. Az első környi doboz lehordásával, elrendezésével 3/4 8-ra végeztünk (igaz közben ebédeltünk is) kb este 9-re értünk ki Pécelre, 10kor indultunk haza, és én 11kor neki álltam az első adag háziszőrmésemet kiszedni a ketrecből, bepakolni hordozóba, stb. 3/4 12-kor hivtam anyámat, hogy ne jöjjenek holnap reggel 6ra segiteni, iszonyat későn fogunk ma végezni és legalább egy 4 órát muszáj lenne aludnunk. Mondta, hogy ne cuccoljunk tovább, vigyük le az eddig összerámolt szőrmókokat, és aztán húzzunk aludni. Én nem tudom hogy csináltuk, de fél 1kor tudtunk elidnulni, 1/2 2-re voltunk kint, akkor ugye állatok vissza a helyükre, még kaját adni nekik, 2 után indultunk vissza, hajnali 1/4 4-kor feküdtünk. Másnap öcséim jöttek 1/2 9-re segiteni a nagy cuccokhoz, a teherautó tolóajtaja a második körben a kezükben maradt (egyszerúen leesett, nem túlhúzták). Két óra ment rá, amig 4en apámmal visszanyomták a helyére, onnantól kezdve azt nem mertük nyitni, pakoltunk a hátsó ajtón át. Csakhogy a kocsi hátsó ajtaján meg rossz volt a zár, nem lehetett kulccsal nyitni zárni, így valakinek folyamatosan lent kellett ülni mellette Tehát egy ember kiesik. Miután kiértek az első körrel (ágyunk és egyéb nagy bútorok plusz néhány ketrec kicuccoltak) majd kiért apum is az első kanyar állattal (állataim hőérzékenyek, csakhogy egyszerű legyen az élet, a teherautóba hátul hőgutát kapott volna az összes, igy szüleim légkondis kocsijával utaztak). Apum kiszállt bement a kapun a leállitotta a motort, hogy becsukja a kaput, majd próbálta elinditani a kocsit, ami meg se nyekkent. Megpróbálták a teherautóval odébb vontatni, kétszer szakadt el a vontató kötél. Újabb két óra amig be tudták bikázni, majd rá 10 percre hiv a párom, hogy az egyik állatom csak hőgutát kapott fekszik az oldalán, és nem csinál semmit. Állat ellát, amennyire lehet, majd vissza a következő körért. Innen már viszonylag ment a dolog, de hála a plusz 4 órányi közbejött dolgoknak, hétfőn (kedden) is hajnali 4kor feküdtem. Bocsi, ha kicsit kúsza lett.