A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Apropó, férjem szerint lejjebb ment a hasam. Szerintem nem, és nem is érzem, hogy jobban feszítene alul. Ricsivel sem vettem észre, hogy lejjebb ment volna.

Hugic: tényleg szuper, hogy vannak még ilyen dokik!!!
yve

Bocsi, Háfit akartam! :oops:
yve

Ezt most találtam az origon hogy a kabinet már elfogata:
befagyasztanák a bruttósított családi pótlékot, és lerövidítenék a gyes (két évre) és a gyed (egy évre) időtartamát. Hát elmennek a Pi*ába már megbocsájtanak a tisztes úriemberek... :twisted: :twisted:
Lányok mikor is lesznek a választások?????????

Kép
háfi

Sziasztok!

Itt aztán potyognak a babák kifelé!

Gratulálok minden újdons(z)ült anyucinak! Sok örömet és tejecskét mindenkinek!

Tettem fel új képeket magamról és a csajokról is.

Mist! Hogy vagy? Még mindig úgy néz ki, hogy bevárjuk egymást?
Én holnap megyek dokihoz! Marha kíváncsi vgayok (vagy kíváncsi marha? :lol: ), hogy mit mond. Nem szívesen feküdnék be... Habáááár, jobb, mint kétnaponta felutazni Pestre! Ja! Holnap az urammal megyek busz-vonat-villamos kombinációval. Izgi lesz! Mindenesetre lesz nálam tena betét!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Háfi: akkor bizony fekvés, jó hogy már így is ilyen szép méreteknél tartotok, így nem lesz semmi gond. És tényleg lelkiismeretes meg rendes a dokid.
Elképesztő, a végén én maradok utoljára, mindenki előre ugrál. :)
A kormány ötleteihez meg egyszerűen nem szólok már hozzá, mert nem lenne nyomdaképes... :evil: Igazuk van, tapossunk még néhányat azokon akik viszik ezt az országot, hátha beled.glenek már. :evil: :evil: :evil:

zetibebi: én úgy tudom apuka bemehet a szülésre, pont azért amit írsz, hogy akkor szülni se engedjünk be senkit, mert a kismama is lehet influenzás.

kreszi: akartam írni még, hogy az én vérnyomásom sem volt egész terhesség alatt olyan alacsony, mint tegnap, tényleg micsoda hatással van a melegfront...

Kép
Kép
elif

Jó reggelt lányok!

-Nagy nagy gratuláció Hunor babához!!!Akkor most egy kislány jön??

Láttom sokan kukorékoltok!Nálunk alvás ügyileg katasztrófa a helyzet.Van úgy hogy ülve alszok...ha oldalt próbálok meg elaludni nyomom a tüdőm,háton nem megy....
Pocakom nagyon feszít,van hogy görcsölünk de eddig semmi komoly...még van 16nap :P

Elif:
-Nyugi...a babóka nem marad bent! :P Én jót mosolyogtam a történeteden,és még a neve is "lázadó"....
Meg mutatja ki az úr a háznál! :P :P

Háfi:
-Kitartás.Pihenj sokat.
Nem irigylem a párod...ehhez is kell egy kis lélek jelenlét..akár mennyivel is ment.De szerencse hogy semmi komoly! :P
A kocsi véget meg nagyon irigyelek :twisted: Kedvencem a Pajero!! :P

Lesz ma baba csajok???

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Gratulálok Hunor babához Kangunak!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
andabella

Sziasztok!

Ne higgyétek, hogy hamar ellépek babát pottyantani...ez se az én napom! Sőt dől belőlem a takony, meg fáj a torkom, meg megin bedugult a fülem.... Voltam vásárolni, gondoltam becipelem a jó nehéz szatyrot, hátha hívhatom apát, hogy ömlik a magzatvíz, de semmi hatás...
Most már el kell majd mennem szülinapi ajándékot venni Andrisnak, mert 10én lesz neki, és ha így folytatom, még bulit is tartani kell!!!!!! :):)

Sütöttem fincsike sütit.....vagyis még sül, de az illata...jajj, annyira éhes vagyok! Tényleg nagyon édes mánia van úgy látom!

Kispapák: Nekem az édes párocsakám minden gyerekkel hízott....és ami nem kellemes, hoyg szülés után viszont róla nem ment le :) Hogy ne egyek egyedül dumával, mindig szívesen csatlakozik, meg hát amúgy is édeszsájú....megette tegnap a tábla milkámat is, épphogy kimentettem magamnak egy kockát....:) A fiúk már csak ilyenek!

Ma alig mocorog a kis lakó idebenn, inkább csak rúg a gyomromba egyet kettőt, hogy jól fájjon, aztán tök csönd.... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Most nézem csak, mit írtál Háfi! Hát merjék csak megtenni!!!!! Mindent elvesznek tőlünk, ezek után hoyg várják el, hogy az ember vállaljon gyereket? Ha még otthon se maradhat vele???
Én is már nagyon reménykeldem a választások előrehozatalában, de hát ezidáig ez hiú remény volt csak... :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kangu: nagyon-nagyon gratulálunk nektek!!!

Gerendai Zsuzsi: te is nagyon csendben voltál mostanában, már azt hittem, hogy.... :)

Mist: Miután velem is közölte a doki, hogy jöv. hét keddtől (ha addig nem történik semmi), akkor vmit tenni kell majd, elmentem a gyógyszertárba a Caulophyllum-ért. 2 napja szedem, eddig semmi, de azért szóltam Petra babának,hogy ő se akarja a keddet megvárni:)
Ja és a neten olvastam, hogy többen isszák mellette a málnalevél teát is, szóval ma azt is iszok.

Elif: akkor te is csatlakozol a kivárunk a végsőkig táborhoz:))

Budao: jesszus, mármint ami a bogyót illeti:))) 5x5?? én 2x5 2 napja és mára már a csodát vártam, én kis naív:)))

Háfi: akkor tényleg tessék pihenni és feküdni!! Keddig csak kihúzzátok vhogy. Megy drukk hozzá!Igaza van hugicnak az a fontos, hogy a doki figyel rád!

Nilabali: :)) tegnap nálnuk a párom maga vallotta be, hogy szerinte ő együttérez velem és neki is tünetei vannak. Hízik, szívesen eszik (tegnap bevágtunk ketten egy nagy adag tejbegrízt). Egy különbség van köztünk ő baromi jókat alszik:)

Lkverus: jobbulást neked, de gyorsat:)

A kormányhoz én régóta nem szólok mert az télleg nem tűrne nyomdafestéket!

Orsi

Kép
bjuti

A mi apukánk is ész nélkül csokizik :D a kocsiba alig lehet beszállni a csokis papíroktól :lol:

Háfi a hegekről csak ennyit tudok, mikor bent feküdtem még a másik kórházban ennyit mondott a doki aki megmérte az enyém hogy hiába tudjuk milyen vastag, valakinek a vékony is bírja, valakinek a vastag sem, menet közben derül ki(vajúdáskor).
Az a doki akit leváltottam azt mondta ha vajúdok és reped akkor pikk-pakk elaltat (anesztes is egyben), és kiveszik a gyereket (kössz).
Még annyit tudok hogy ha valaki császár után spontán szül akkor szülés után elaltatják és belülről kitapintják a régi heget hogy hogy bírta a kitolást (ez is jól hangzik). De szerintem ez utóbbi minket nem "fenyeget".
Az azért nekem is fura hogy ennyire bepánikolt a dokid a hegedtől, meg hogy meg sem várja a terminus végét a császárral. Szerintem ha mást is talált ami megijesztette el kellett volna mondania neked úgyhogy biztos csak a hegről van szó és csak oda akar figyelni. Pihizz, ne emelj, ne guggolj, stb, biztos nem lesz baj :) Én sajna hiába pihenek a baba ahogy feszíti ígyis-úgyis fáj. Ha holnap bent lenne a szuperdokim megkérném hogy nézze meg uh (megyek nst-re) de nem lesz bent. Hétfőig már csak kibírom, akkor találkozunk, hét elején úgyis befektet és szem előtt leszek.

Kitartás mindenkinek, jók vagyunk jók vagyunk :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zsancy: Hát igen, Efehan tutti nem lesz egyszerű eset, de bennmaradni biztos nem fog, ez azért megnyugtató. :D Szerintem még vízöntő akar lenni, úgyhogy olyan nagyon sokáig nem húzhatja el...

bjuti: Bizony úgy néz ki csatlakozom. De már igazán nem tudom... eddig nem ittam én sem málnalevél teát, meg nem szedtem semmit, ami rásegíthetne, hiszen úgy nézett ki inkább előbb akar jönni a manó, most meg taktikát váltott, így nem tudom mit kéne tennem. :roll:

lkverus: már többeknél bejött itt a topikon az egy nappal kiírás előtt, hátha nálatok is. :) De az is lehet, hogy a bátyussal egy napon akar születni a babóca... :roll:

babanyul: el tudnád nekem küldeni a fánksütős fánk receptjét? Nekem fánksütő tepsieim vannak, kipróbálnám azokkal, mert elhagytam a receptet amit kaptam hozzájuk. :(

Kép
Kép
elif

Tényleg Elif te szeded még a femibiont? Nekem vagy egy hete fogyott el és mr nem vettem meg a következőt, van itthon egy 90 szemes gravida, azzal folytattam. Ha császárom lesz akkor nem gáz az óriásbébi :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Naaaagy gratula kangunak Hunorhoz, szép nagy baba lett :lol:

jasmin szegények, jobbulást mihamarabb netek!

zetibebi a MÁV-ban mi rákérdeztünk, szerintük az apás szülésre nem vonatkozik a látogatási tilalom, csak pl nem ülhet kint a fél család a szülőszoba előtt, illetve szülés után apa sem jöhet látogatni, amig a tilalom tart.
na én rögtön be is paráztam, hogy akkor én éhenhalok azon a jó kis kórházi koszton :D

zsancy tökéletesen megértelek, az alvás nálam is katasztrófa. ha végre sikerül elaludnom (éjfél előtt soha), akkor legkésőbb 3/4 óránként kelek pisilni. aztán f6-6 körül felpattannak a szemeim, és onanntól kezdve nem tudok visszaaludni.
nappal meg olyan vagyok már, mint egy zombi, de aludni akkor sem tudok. a szemeim már tök pirosak a kialvatlanságtól...

Ráadásul elkaptam a gyerekeimtől a köhögést, na az lesz szép baleset, ha mégiscsak császár lesz, én meg köhögök... :?

Kép
Kép
Kép
iricc

zetibebi: szedem, nekem még van talán 2 heti adag... Anno mikor akciós volt bespajzoltam belőle. :) Tényleg... mikor a doki 36. héten mondta, hogy Efe 2,5 kg nekem is el kellett volna kezdeni szedni valami gyereknövesztő vitamint inkább. :D

Az alvás nálam is kínszenvedés, 2 Rennie-vel, néhány pisitúrával, ezer ébredéssel, fejfájással tarkított műsor.

iricc: jajj, köhögés? ugyen nem influenza... Gyógyulást!

Csokiillat terjeng az egész lakásban, nem volt itthon valamirevaló csokoládé, viszont volt kakaó, úgyhogy csokis muffin a sütőben. :D Viszont olyan kis lökött vagyok, rosszul mértem ki a liszt és kakaóadagot, úgyhogy a többi hozzávaló már szemre ment, nagyon sok lesz és fogalmam sincs hogy milyen. :roll: Mindenesetre az illat miatt már megérte. :D

Kép
Kép
elif

Gratulálok Kangunak a "picike" Hunor babához!

Örülök, hogy nem csak az én férjecském édesszájú :D Tényleg mindig vesz nekem valami finomságot, aminek azért a nagy részét ő eszi meg :lol:

Én is úgy tudom, hogy az apás szülésre még a látogatási tilalom idején is beengedik az apukákat, viszont csatlakozom Iricchez: nekem is ez az egyik félelmem, hogy a kórházi koszton éhen halok majd. Ráadásul a vér és egyéb folyadékveszteségek miatt biztosan gyümölcshiányom lesz. :cry: De hátha lesznek csempészútvonalak a kórházba, amelyen keresztül ellátmányhoz juthatnak a kismamák.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Gratulálok Kangunak a "picike" Hunor babához!

Örülök, hogy nem csak az én férjecském édesszájú :D Tényleg mindig vesz nekem valami finomságot, aminek azért a nagy részét ő eszi meg :lol:

Én is úgy tudom, hogy az apás szülésre még a látogatási tilalom idején is beengedik az apukákat, viszont csatlakozom Iricchez: nekem is ez az egyik félelmem, hogy a kórházi koszton éhen halok majd. Ráadásul a vér és egyéb folyadékveszteségek miatt biztosan gyümölcshiányom lesz. :cry: De hátha lesznek csempészútvonalak a kórházba, amelyen keresztül ellátmányhoz juthatnak a kismamák.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Bocsika, de megint szarakodik a babanet :evil:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Nálunk hétfő óta nem volt net, már teljesen elvonási tüneteim voltak, annyit gondoltam rátok!!! Azért Gerendai Zsuzsi informált... csakhogy ne maradjak le teljesen a dolgokról....

Először is gratula a babákhoz, Panna, Ladmon, Zsu és Kangu!!! Sok-sok tejecskét kívánok!!!

Gjéti: Szuper, hogy Oli megfordult!! Klassz kissrác!!! Szerintem jól döntöttél, hogy nem a császárt választottad!!!

Velünk minden rendben Vendi továbbra is álombaba, szinte sosem sír, szépen eszik, tegnap már 3200 gramm volt a súlya. Hétfőn leesett a köldökcsonkja is.

Ígérem, hogy holnap mindenképp hozok képeket, csak most már itt ülök egy ideje, és próbálok visszaolvasni, rengeteget írtatok!!!

Kitartás Csajok!!! Már nincs sok hátra!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Húha, ha nincs látogatás csomagot se lehet beadni? Ajjaj...nekem a vízzel lesz gondom, biztos van ugyan kórházi tea de abból nem csapolhatok le másfél-két litert :oops: na erre holnap rákérdezek...

Szerintem az éjszakai járatokat a természet intézte így, ezzel készít fel minket az éjszakázásra :? A sok félelmem közül az egyik pont ezzel kapcsolatos, hogy egy sz.r éjszaka után kimerülten kell kórházba menni, úgy nehezebben veszi az ember az ottani akadályt :roll: Zétivel pont így jártam, a születése előtti három éjjel összesen alhattam vagy 10 órát, nem csoda hogy nem volt humorom.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy de jó hogy jelentkeztél!!! Várjuk a képeket!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok.

Megjöttem a dokitól... jól megvígasztalt. Kérdzete mekkora is ovlt az első gyerkőc? Mondom 3400 gramm... ahaaaa.. hát ez most nagyobb lesz, és vigyorog. Mondom mennyi? A gép 3613 grammnak írta... basszus, az állam leesett.. ha még 2 hétig bent marad, akkor ő is óriásbébi lesz... Kiült az arcomra az aggodalom, hogy jajj, nem fog kiférni.. erre jó nagyot vigyorgott a doki, hogy de, ki fog az....
Próbálkoztam vele, hogy de lehet, hogy csak nagy a feje, azért ír ekkorát a gép.. erre megint vigyorgott egy jó nagyot, hogy neeem, a feje az pont normális.
Hááát, rendesen berezeltem az az igazság, nem szerettem volna 3,5 kg-nál nagyobb babát szülni. Bár még reménykedem, hátha itt is jó nagyot téved a gép..
A kókusz eredményem negatív lett, nagyon örülök neki!
Viszont a vizeletet meg kell ismételni, mert baktériumok vannak benne... :?

Hugic, azt hiszem miattunk nem kell izgulni, azt mondta a dokibá, hogy semmi jele, hogy meg akarna előbb születni a babó, és én is kezdem úgy érezni, hogy úgy kell majd kikönyörögni, hogy jöjjön már.....
Azt mondta a barátnőm a látogatási tilalomról, hogy szülésnél természetes, hogy megy veled az apuka, nem fogják leállítani az ajtónál.
meg azt, hogy sajnos az emberek nem nagyon törődnek a tilalommal, ugyanúgy járkálnak ki-be...

Na, ennyi volt a helyzetjelentés, most indulok, mert családilag megyünk 3D mozizni :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:41-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:41-kor.
Vendég

Dina! Ne aggódj, várok rád türelmesen. :lol: :?

Budabo, Bjuti, köszi a biztatást, mindenesetre én is elkezdem mellé a málnalevél teát is, hátha segít valamit.

Andus, ne aggódj, ebből még bármi lehet. Nekem a doki kb. két hónapja becsült utoljára súlyt, mostanában nm is uh-zunk, így csak tippelgetni tudom a méreteket. Nem baj, így legalább nem idegeskedek, hogy túl kicsi vagy túl nagy lesz.

Kép
mist

Iricc, azt nem tudod, a MÁV-ban van már tilalom???? Nagyon nem jönne jól, főleg a tesó miatt.

Kép
mist

Andus de idegesítő tud lenni mikor az orvos ilyeneken vigyorog :evil: de ne izgulj, a becslés csak becslés, az én Zétimet 900g-mal becsülték túl.
Jó mozizást! (de irigyellek... :oops: :) )

Gabi ez nálunk is feljött valamelyik nap, apa kapott egy üveg vilmost a munkatársától, mondta hogy elteszi jövő hétre, kérdeztem tőle hogy szerinte ez mennyire igazságos hogy kinyúlva fekszek majd és dög leszek mikor ő bulizik, erre ő: ő is kinyúlva fog feküdni csak ő itthon (csak ő a másnaposságtól)! ÁÁÁÁÁÁ férfilogika...persze túlzott, nem fog berúgni ebben biztos vagyok, de el fognak menni valahova. Hát most mit tegyek, majd kárpótol azon a héten ha hazamegyünk a kórházból...valamit úgyis kitalálok :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gratulálok Kangunak Hunor babához és sok tejcit!

babanyul: Ne húzd fel magad feleslegesen! Teljesen igazad van egyébként mert lehetne annak a házaspárnak annyi esze, hogy nem akkor mennek amikor te a kórházban fekszel hanem akkor amikor hazajöttél... nekem sem esne jól ha így lenne!
Semmi nincs abban ha nekünk elmondod a problémádat mert talán megnyugszol egy kicsit! Én is elmondom, ha valami bajom van...

Én például azért lettem ideges ma mert voltam CTG-n és UH-n és ultrahangon az orvos mondta, hogy III. fokban érett a méhlepényem
:oops: nagyon rossz érzés volt... egyből kérdezte, hogy dohányzok-e... én mondtam, hogy soha nem dohányoztam... ha nálam rosszabbodik a helyzet én sem húzom 22-ig hanem megindítják a szülést :cry: viszont van jó hír is mert a baba tényleg megfordult ennek viszont örülök!!!

andus70:Ha nem nagy kérés megkérdezhetem, hogy a babád mérete mekkora (BPD, TAD FL) csak azért mert összehasonlítanám az én babám méreteivel amit ma mértek. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Viszont ami még rossz hír, hogy az én kórházamban is kiírták, hogy látogatási tilalom van :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

Kangunak nagy gratula Hunorhoz!!!

Én is meg vagyok, igaz, berekedtem egy kicsit... :?
Beteg nem vagyok (eddig), és nem is érzem h kezdenék az lenni. :D

Húúú Vera, lehet h este mész szülni??? :D

Elif, a végén mi ketten maradunk csak, és azért fogunk sírni,
h szüljünk mááár. :lol:

Amy, jó h a kisfiad ilyen jó baba! :)

Nagyon várjuk a képeket :!: :!: :!:

Kép

Kép
gjéti

Megvan a 39. hét is. :D

Kép

Kép
gjéti

Bjuti: heti 5 nap , jövő héttől minden nap 5 golyó. Lehet hogy rosszul írtam.

Kreiszi: gyanús a csönd, lehet hogy befejezte a minusz napokat. Én maradtam :oops:

Kép
budabo

iricc: Jobbulást neked! Remélem hamar meggyógyulsz!

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: nekem azt mondták, hogy minden nap reggel is este is 5 golyó.... Akkor most lehet, hogy túladagolom :oops:
És ne aggódj a minusz napokon, biztos vagyok benne, hogy a természet tudja a dolgát... !! Meg fog érkezni Füge baba is!!!
Minden esetre az jelentkezz, ha történik vmi!!
Apropó te találkoztál a nyákdugóddal? Én nem, de azt mondták ez nem is törvényszerű....

Orsi

Kép
bjuti

Andus! Szép méretek :) Kismazsolám csak egy ezressel van lemaradva a Tiédtől. Ha nálad kifér, akkor nálam is ki kell h férjen :lol: Ja szülés! Tudod Kispapám, csak bevisz és megvár. Nem lesz bent a szülésnél. De azért a 4 napban egyszer sem látni őt és hogy ő nem láthat minket.... huhhh arra nagyon nem vok felkészülve :cry: Vizeletet nekem is ism. kellett, épp ma reggel vittem be khba. Nagyon egy cipőben járunk!

Semmi baj Yve :wink: , végül is az én dokim is jófej. Meg gondos is!

Háfi! Én már nem nézek híradót, nem olvasok indexet. A kormány - de nem csak ők hanem az ellenzék meg az egész bagázs is úgy ahogy vannak elmehetnek a búsba! Igyekeztem mindig úgy élni, h ne kelljen rájuk támaszkodnom! Most mikor jól jönne egy normális családi pótlék, 14 év folyamatos munkaviszony után, leshetem a családi pótlékot! Megláttam a múltkor azt a Szűcsöt a TVben, miközben vigyorgó arccal megint jött a nem fog fájni duma! Legszívesebben nekivágtam volna a TVnek valamit! És még provokálnak is, miközben megint elvesznek a tisztességesen dolgozó emberektől!!!!! Pfffuuuujjjjj. Ez már nekem - baloldali érzelműnek - is nagyon sok! :cry: :roll:

Alvás? Az meg micsoda? Jaaaa az a félórás kínlódás ami után mindig felébredek h most éppen pisilni kell, most elfeküdtem az oldalam, most nyomom a hasam, most a hátam, és most a derekam fáj.... Hát így néz ki egy iccakám.

Amy! tökjó h írtál és szépen fejlődik a bébi! A képeket várjuk! De nagyon :)

Gabi! Ne hari de nem emléxem h neked miért császár lesz. Nem mintha baj lenne, csak kíváncsiskodom! A buliról: sztem nem baj ha Kispapám kirúg a hámból, mert apa lesz (mondjuk az elsőnél). Monnyuk annak én sem örülnék, ha a házunkba jönnének vendégek, de tőlem oda megy és annyit iszik amennyit akar. A másnapossággal neki kell megküzdenie, nem nekem :D Majd jól kinevetem :) Sztem ezen kár idegeskedni! Ez nem probléma, csak egy buli.... Nektek nem okoz kárt, látni sem fogod, mellé sem kell feküdnöd. Ha nem mondta volna el, talán nem is tudnál róla és amiről nem tudunk az ugye nem fáj?
Lehet túl engedékeny vagyok. Nem tudom. A párom annyira antialkesz h kb. úgy 2 évente 1x iszik annyi mennyiséget amitől kibukik. És ezért egyáltalán nem zavar. A cigiről meg képtelen sajna leszokni. De nem törhetem ketté a szálat a szájában. Sztem hazajövünk a kh-ból és ha látja a babán h zavarni fogja a szag (márpedig fogja) akkor előbb utóbb talán abbahagyja, de nem erőszakoskodom emiatt.

hu húúúú 13 nap a születésig.... ohohohoh igen kevéskének tűnik :) de még ki kell bírni, a tilalom miatt :lol:

KépKép
hugic

Sziasztok!
cSak bekukk,hogy még egyben vagyunk ....

A papás bulira meg csak annyit, szerintem nem kell ügyet csinálni belöle ...neki is jár annyi ,hogy megünnepli a kis hercegnője vagy tronőrökös érkezését...ki -ki a maga módján...Mi úgy csináltuk,hogy amikor már tudtunk menni a babával elmentünk és ott koccintottunk a baba egészségére...vagy jöttek...
hugic írta aszem... hogy amit nem tudunk az nem fáj... a legfontosabb nem is kell szagolnod,hogy milyen piás -bagós!!Mire hazaértek addigra neki sem lesz semmi baja...
Az én párom meg ott tart a nyála csorog szegénynek hogy nem mer este meginni 1 sörit...mert úgyi bármikor indulni kell....
Lehet ,hogy én is túl engedékeny vagyok??? :oops: :oops:

Majd megszervezzük nyárra ,hogy a kispapik megünnepeljék a csemeték érkezését mindannyian együtt egy naaaaagy piknikkel kombinálva ahol azért mi fél szemmel odatudunk hatni???A Babák akkor már csúszhatank-mászhatnak kedvükre!!!Naaaa milyen ötlet??????

Kép
zümis

Kangu, gratulálok Hunorhoz! Jó nagy baba, remélem, ügyes volt és gyorsan kibújt! Jó egészséget nektek!
Ígértem a táblázatot ma estére, de itt bénázok vele már vagy fél órája...bocs, nem akar összejönni, Eszterrel kiokosíttatom magam és akkor már tényleg küldök!
Ma voltam ctg-n, 0 méhösszehúzódás, Csongi nagyon jól elvan odabent. Jövő héten is megyek, aztán meglátjuk, mi lesz.
Tejfakasztó buli: nekem is furcsa, hogy hozzátok mennek ottalvósra, dehát ahány ház, annyi szokás. Peti mondhatni nem iszik alkoholt (ifjúkorában annyit bulizott, hogy ránézni sem bír), de Mukika születésekor jól bepáleszoztott a Nagymamájával :) aztán mivel a szülinapja pont egy héttel később volt, így addigra csődítette össze a fiúkat-lányokat egy ismerős bisztrójába, kaja-pia, de 1kor már itthon is volt, ő nem is ivott szinte. Szerintem ennyi belefér, hadd ünnepeljenek!
namégegyszer, akit érdekel: http://buvarfotosob.fotoklikk.hu/

Kép
Kép
abencze

Sziasztok csajok!!!

Asszem am este magyünk, ha nem akkor a 7végén biztosan... Vince bezsongott a pocakban. Voltam Uh-n, meg CTG-n.
MInden ok, 1 újnyira nyitva vagyok, a bébi feje szokás szerint totál lenn, beállt a csontom közé, a doki meg se tudta nézni, mekkora a fejkörtérfogata...:) Saccolt egy súlyt:2980g (tökéletes)
Aztán jól benyomta a pocakom fenn, mondhatnám kész szülésélmény volt....azóta a csemete forog, csak forog, és nagyon menekülni szeretne....
Áramlások rendben, vese-szív egyebek ok,méhlepény nem öreg és délután 10perces keményedéseim voltak, nagyon furán éreztem magam, aztán persze vége lett.....és képzeljétek, kelett mennem Wc-re, ráültem, de semmi nem jött, viszont szabályosan éreztem, mintha nyílnék... :) ijesztő volt. Már félek a buditól :)
Most meg hazajöttünk, és agyon úgy érzem gáz lesz....
Doki azt mondta, 9.e után még kapok 4 napot, aztán befektet, ha addig nem lesz baba.

Még holnap szülinapi ajándékért szándékozok menni, hát lehet már nem jön össze :)

Azért írok, ha elindulok! :)

Papa Buli: Első 2 gyerek aznap este hatalmas ivással volt megünnepelve, összejött az egész baráti fiútársaság, apa ki volt ütve másnapra, fáradtabb volt mint én, de bejött látogatni :):)
Most már elfoglaltabb a nép, javarészt mindenki "komoly" családapa, hát nem tom ráérnek e bulizni....De előőb utóbb lessz ünneplés!

Na jó éjt egyenlőre... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, ez tök jó. :D Sok sikert!!!

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok újra, megjöttünk a moziból. A Volt-ot néztük meg, a 3D IMAX moziban adják. Tetszett az egész családnak, technikailag meg nagyon ott van az egész, hihetetlen jó ez a 3D technika.

Verus, drukkolok. :)

Látom milyen engedékenyek vagytok buli ügyben.
Én sajna nem vagyok ilyen, pont úgy gondolnám, mint Babanyúl.... nehogy már nekem itt kirúgják a ház falát, amíg én ott bent fetrengek. Én még arra is képes lennék, hogy szólnék a házaspárnak, hogy nem szeretném, hogy idejöjjenek bulizni, amikor én meg.... :oops:

Millye a méretek: Bpd: 94 mm, Fl: 70 mm, Ac:351 mm.
Azért reménykedem, hogy csak dagi a gyerek, nem pedig óriás...
Száva is nagyon kis dagadt volt mikor megszületett.
Neked milyenek az adatok?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Verus akkor szurkolunk :)

Buli: én sem bánom ha elmennek, főleg hogy tudom tényleg nem lesz seggrészeg, csak én is szívesen mennék már egy kicsit, terhesen abszolút sehol nem voltam, még sétálni sem, a legnagyobb kalandom az volt ha meglátogattuk a nagyapámat. Ja meg nyáron voltunk a tiszaparton, de ott is anyósomékkal :? Apáék meg a társaságban szigorúan megtartottak minden névnapot, úgyhogy szinte minden hónapban volt valami kis összeröffenés amíg én otthon voltam ketten Zétivel. De ezt sem sajnálom tőle, csak már én is mennék szívesen valahova. De az valahogy nem jön össze.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:42-kor.
Vendég

Nálunk a barátok közölték, h ők igen is csinálnak egy bulit
az új havernak. Így hívják az én ártatlan kisfiamat. :lol:
Szóval valamilyen szinten lesz buli, de remélem h csak mértékkel... :)

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Bocsi, h csak most jövök, a KH után anyósoméknál voltam, nemrég jöttem haza.

Még 2in1. Megvoltak a mai vizsgálatok, sajna a vérnyomim az egekben volt (169/112) :cry: , így még másik fajta gyszert is kell szednem. Ha megint kiugrik irány a KH.
Szombaton újabb vizsgálat procedúra, ha gond van azonnal befekvés, ha minden ok kedden kell befeküdnöm azután indítás. Amúgy semmi jele szülésnek.

Végigolvastam a mai írásokat, de nagyon fáradt vagyok, most nem reagálok semmire.

Ja és a Bajcsyban is tilalom van mától :twisted: :( .
kreiszi

VERA! nagyon együttérzek, én is már úgy mennék valahova, ahol nem a gyerekekkel kell lenni...apa folyton ment sörözni, meg egyebek, én meg csk isi-ovi-anyuka trécselés....elég uncsi ez. Még étterem is csak gyerkekkel...néha jó lenne nélkülük is azért, eseteleg még apa nélkül is..... Micsoda álmok! Én se sajnálom tőle, sőt hadd menjen, de azért én is!!!!!!!!!!
Megyk pihizni....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kreiszi, Budabo, Mist, Verus, akik pont szülés idejénél vagytok, illetve pár nappal a kiírás után... Ti ittátok a málnalevél teát, szedtétek a Caullophyllum-ot 2-3 hét óta?
Csak kíváncsiságból, hogy pl. Zsu-nál ez hozta-e meg a hatást.. szóval, hogy lehet-e összefüggés.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Szerintem Zsunál más hozhatta meg az eredményt :wink: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus pont most nézem a tavaszi féléves órarendemet, és jövő szombaton már lesznek órák! Annyira mennék... :roll: aznap 100% hogy kórházban leszek. De sebaj, majd ősszel már elmegyek néha, ha nem is minden órára de a jobbakra.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hajrá lányok, én drukkolok mindenkinek! :D

Gabi: ne aggódj, a férfiak már csak ilyenek, aztán úgyis minden apuka ennivaló lesz :lol:

Kép
Kép
andabella

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:27-kor.
ricsibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?