Andus! Szép méretek

Kismazsolám csak egy ezressel van lemaradva a Tiédtől. Ha nálad kifér, akkor nálam is ki kell h férjen

Ja szülés! Tudod Kispapám, csak bevisz és megvár. Nem lesz bent a szülésnél. De azért a 4 napban egyszer sem látni őt és hogy ő nem láthat minket.... huhhh arra nagyon nem vok felkészülve

Vizeletet nekem is ism. kellett, épp ma reggel vittem be khba. Nagyon egy cipőben járunk!
Semmi baj Yve

, végül is az én dokim is jófej. Meg gondos is!
Háfi! Én már nem nézek híradót, nem olvasok indexet. A kormány - de nem csak ők hanem az ellenzék meg az egész bagázs is úgy ahogy vannak elmehetnek a búsba! Igyekeztem mindig úgy élni, h ne kelljen rájuk támaszkodnom! Most mikor jól jönne egy normális családi pótlék, 14 év folyamatos munkaviszony után, leshetem a családi pótlékot! Megláttam a múltkor azt a Szűcsöt a TVben, miközben vigyorgó arccal megint jött a nem fog fájni duma! Legszívesebben nekivágtam volna a TVnek valamit! És még provokálnak is, miközben megint elvesznek a tisztességesen dolgozó emberektől!!!!! Pfffuuuujjjjj. Ez már nekem - baloldali érzelműnek - is nagyon sok!
Alvás? Az meg micsoda? Jaaaa az a félórás kínlódás ami után mindig felébredek h most éppen pisilni kell, most elfeküdtem az oldalam, most nyomom a hasam, most a hátam, és most a derekam fáj.... Hát így néz ki egy iccakám.
Amy! tökjó h írtál és szépen fejlődik a bébi! A képeket várjuk! De nagyon
Gabi! Ne hari de nem emléxem h neked miért császár lesz. Nem mintha baj lenne, csak kíváncsiskodom! A buliról: sztem nem baj ha Kispapám kirúg a hámból, mert apa lesz (mondjuk az elsőnél). Monnyuk annak én sem örülnék, ha a házunkba jönnének vendégek, de tőlem oda megy és annyit iszik amennyit akar. A másnapossággal neki kell megküzdenie, nem nekem

Majd jól kinevetem

Sztem ezen kár idegeskedni! Ez nem probléma, csak egy buli.... Nektek nem okoz kárt, látni sem fogod, mellé sem kell feküdnöd. Ha nem mondta volna el, talán nem is tudnál róla és amiről nem tudunk az ugye nem fáj?
Lehet túl engedékeny vagyok. Nem tudom. A párom annyira antialkesz h kb. úgy 2 évente 1x iszik annyi mennyiséget amitől kibukik. És ezért egyáltalán nem zavar. A cigiről meg képtelen sajna leszokni. De nem törhetem ketté a szálat a szájában. Sztem hazajövünk a kh-ból és ha látja a babán h zavarni fogja a szag (márpedig fogja) akkor előbb utóbb talán abbahagyja, de nem erőszakoskodom emiatt.
hu húúúú 13 nap a születésig.... ohohohoh igen kevéskének tűnik

de még ki kell bírni, a tilalom miatt