Zazzy kitartás. Nagyon sajnálom a kezes dolgot. Nem próbáltad, hogy négykézláb állj kicsit, hátha a baba jóval arrébb megy és talán javul a helyzet? Bocsi, lehet hülye ötlet.
Vica jobbulást Pannának. Akár pszichés, akár nem. Neked is jókor jön ez. Apák néha ilyenek. Tegnap front lehetett. Nem értem hova tetszik a buksijukat, amikor segítség helyett kijelentik, nekik kell egy kis pihi, de ismerem ezt a dolgot. Zsolti ált. akkor nyugszik le, ha gyerek már alszik. Addig pattog. Már én sem fürdetek egyedül, ettől a héttől. Remélem már rád is jobban odafigyel ezentúl.
Este volt 1 db fájásom, ami visszavezetett arra az útra, hogy milyen szép élmény is a szülés. Szval felőlem belevághatunk ha itt lesz az ideje….. és ahogy nézem, lassan itt lesz, ketyeg már az én vekkerem is nemsoká. Szval a kiscsajnak így kell maradnia és kész!
Bea szedsz vitamint? Én a terhességek vége felé újra kezdtem. Le ne gyengülj most! Mindig elfelejtem, nagyon szép a család (már jó rég felraktad a képeket, csak dinka vagyok). Kamilla mennyire nő, mit a gomba. Cukorpofi!
Csibb mi is kíváncsiak vagyunk!
Adryn ezt a méhszáj dolgot akartam már én is mondani, csak gondoltam ha itt az idő úgyis indulsz.
Masut visszafelé olvasok, javítom a táblát, de később rakom csak fel. Vissza akarok még aludni, csak később nem lesz időm írni talán.
Nemlajos csatlakozom a többiekhez. Gratula a vizsgához! Apát nem lehetne vhogy észhez téríteni? Abba belegondol, milyen még ha taxival is mentek be, ha pálinkaszaggal köszönti a kisfiát? Már bocsi, csak hátha ez hatna rá.
Na tényleg visszafekszem, mert különben nagyon pórul járok. Ma nincs segítségem. Kata biztos pihizik kicsit, és utána megkapja Petit. Miután már kipityeregtem magam, most nagyon irigy vagyok.