A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Rszg: nem értem miért nem engednek be?!?!? mostanában épp erről mennek a hírek, h egy ilyen pici babához be kell engedni anyukát, mert a betegnek jogai vannak, melyet ilyen pöttöm esetén csak az anya (esetleg apa) tud gyakorolni! én úgy tudom, h még az íntezívre is be lehet menni, igaz csak védőfelszerelésben! haa kórháznak van betegjogi képviselője, akkor őt kéne megkérdezni ... de az nagyon jó hír, hogy jobban van Máté!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok,

Kicsit jobb a helyzet. 39. héttel nem lehet indítani a szülést. Hivatalosan. De este kapok egy speciális masszázst, amitől várhatóan lesznek fájásaim és akkor már rá lehet segteni a dolgokra.... ;)

2 ujjnyira vagyok nyitva, de a méhnyakam még nagyon hosszú. A dokim szerint egy bő 4 óra alatt meglesz, ha beindul...

Már nagyon-nagyon várom Petit! :oops: :oops: :oops:

Mi ez a nem akarunk szülni láz? Életet adni a legcsodálatosabb dolog a világon! Én nagyon reménykedem, hogy megszülhetem Petit hüvelyi úton és nem lesz császár! :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

persze, hogy enm lesz császár katka! Én akarok már szülni, bár para az van, de egyre kevésbé :lol:

gyöngyi: eddig max 1 órát várakoztam, de, ha bent van a szülésznőm, ő rögtön kerít egy ctg-t :o . átlag 20 perc a várakozási idő :oops:

adóhoz köszi a hozzászólásokat. sztem írok a bankomnak.... jájjj, minden nap írok nekik, felfüggesztés akarok kérni, különben nem tom mi lesz :?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

húúú Katka: figyeld a masszázs minden mozzanatát, és kérjük a technikát :D tök jó hogy hamarosan Petizhetsz :D

Rszg: tessék asztalra csapni Mátélátogatás ügyben. Sztem is a legnagyobb szüksége Rád van most! én sem értem miért nem engedik haza ha már csak cumisüvegből kell táplálni.. vagy legalább Kaposvárra :? áhh.. érthetetlen ez számomra :roll:

itt gyönyörűszép idő van ma is :D most jöttünk haza egy nagy sétából.. de már én is elég nehezen sétálok.. normál tempónál pár méter után elkezd úgy szúrni az oldalam mintha lefutottam volna 3 km-t :lol: ilyenkor mondom apunak hogy váltsunk át pingvin üzemmódba :lol:

Kukli: gratula Katkának :D igazi kis ringlispil ez a csaj :D tornászlányka lesz belőle ;)

jah.. és negatív lett a kókuszom is és a chlamydia tesztem is :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Csak jöttem megnyugtatni Wiccát, hogy nálam sincs nyoma se a szülésnek.Bár a 10 perces pisijáratok nem kellemesek.Úgy unom.A magnéziumot már napok óta nem szedem, de semmi.Lehet, nem is kellett volna, végülis edig is csak egyet szedtem reggelenként a biztonság kedvéért.
Szóval Lara se nagyon akar még indulni.Szoba kész, szép lett, még pakolászok, takarítgatunk, mostmár tényleg összepakolom én is a cuccom.
Csütörtökön első nst.

Én is akartam írni a múltkor, mikor írtátok, hogy elsőre tapasztalatlan az ember, mindenbe belemegy, nem lázad, szerintem igenis fel kell emelni a hangunkat, ha valami nem okés!Nehogy azt higgyék már, hogy csak azért mert először szülünk, mindent meg lehet velünk tenni, le lehet tojni minket, stb.Csak bátran!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Wicca: lehet mi megfordítjuk a mondást: nem utolsókból lesznek az elsők hanem elsőkből lesznek az utolsók :D:D

Zazzy: képet képet képet !!! :D

KépKép
KépKép
adryn

Katka, erre a masszázsra kivi leszek! De hogy mindig mást mondanak neked. Egyszer, h indítják, egyszer, h nem. Én kész lennék....bár gondolom te is.

Adryn, eddig mindig rám szóltak, h lassabban menjek. Most én szólok mindenkinek, h ne olyan gyorsan! :lol:

Zazzy, igen, kérünk képeket!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Azt hittem babahírre jövök. :D

Katka: kitartás!! Remélhetőleg a masszázs segít majd!

Rszg: sajnálom,amin át kell menned! Szerintem is le a kalappal előtted!!!!!!!

Ma voltunk dokinál. szinte az egész nap rá ment. Apa vett ki szabadságot, így Ő vitt át(kb30km-re járunk dokihoz, kórházba). Reggel 10 körül indultunk, közben Gergőt leraktuk mamáéknál. Ma találkoztam a dokinőmmel is. Méhszáj: teljesen zárt, a baba még nem illeszkedett be. Ctg: nagyon aktív volt a bébi, a szülésznő és a dokinő is nagyon megdicsérte, mert állítólag a babák sokkal 'lustábbak' szoktak lenni. Fájásmérő max.10-ig ugrott fel. 1/2 3-ra mentünk uh-ra.Azt mondták ott is minden rendben. Nagyon kiváncsi vagyok mekkora lesz a Kistesó, mert a dokinő, és a szülésznő is azt mondta, hogy szerinte elég nagy baba. Gergőnél is ezt mondták és 3kg-os lett. Amúgy más mindenki azt mondja, hogy alig látszik rajtam, hogy babát várok, meg hogy milyen kicsi a pocim. Du.5 körül értünk haza, és már nagyon elegem volt a várakozásból és ülésből. Most megyek egy kicsit pihenni, majd még később benézek!

banokla

Jaaa!

Apeh: esküvő után nekem azt mondták nem kell új adókártyát kérnem, mert hogy a lánykori név és a születés időpontja a fontos, az meg a régin rajta van. Akkor most mégis kell kérni???????

banokla

Banokla: én sem kértem új apeh-kártyát az első férjemmel sem. nekem is ugyanazt mondták hogy azt nem kell megváltoztatni. sőt.. útlevelem sem változtattam meg, és a jogsimat sem. és elfogadták mindenhol. persze ennek leginkább válás után örültem.. :lol: :lol: hogy legalább ezeket nem kellett újracsináltatni.

Tehuti: detto :D .. na de majd visszafordul ez a helyzet hamarosan :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nekem viszonylag hamar megcsinálták az adókártyát, a szám maradt, csak a név változott :wink:
Én egyedül a lakáshiteles papírjaimat nem módosíttattam az otp-nél.
Igyekszem képet csinálni, talán holnap.

Kép
Kép
zazzy

Nekem viszonylag hamar megcsinálták az adókártyát, a szám maradt, csak a név változott :wink:
Én egyedül a lakáshiteles papírjaimat nem módosíttattam az otp-nél.
Igyekszem képet csinálni, talán holnap.

Kép
Kép
zazzy

:oops: bocsi, ennyire nem volt fontos :lol:

Kép
Kép
zazzy

Nem is kellett volna új kártya?????? ááááá..... :evil: :evil: :evil:

Adryn, te már voltál férjnél? Mik ki nem derülnek?!

Banokla, de jó, h aktív volt a bébid! Én holnap megyek, kivi leszek. elsőn az volt, de múlt héten nem nagyon.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nah, megjöttem a fogorvostól. csak megkínzott, de most viszont sokkal jobb :D!!
Névváltozás: személyit és lakcímkártyát le kell cserélni, a többi sztem csak ajánlot ... én mindenem lecseréltettem.
Banokla:én óvatos vagyok a súlybecslésekkel, sosem lehet tudni :D. de jó, hogy alig látszik rajtad is :D, most a fogorvosnál az asszisztensnő nem hitte el, h nem ikreket várok ... kész voltam tőle :lol: :lol:
Adryn
: nem szeretném megváltoztatni!!!!!!!!! SZÜLNI AKAROK MÁR!!!!!! :lol: :lol: :lol: na jó, persze még bírom (egy darabig!)

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: már többen itt második házasságban vagyunk.. volt már erről szó itt.. csak lehet akkor még TE nem fórumoztál :)

Wicca: én is én is szülni akarok.. :D azaz nem szülni.. babázni :D micsinált a fogorvos?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, akkor az első házasságodról lemaradtam.... :lol:

Nekem megint csikar a hasam.....mostanában elég sokszor. Olvastam, h szülés előtt is lehet ilyen. De mondjuk már mindenben a jeleket keresem..... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

kukli, gratula a beforduláshoz!
rszg, ezt nem is értem, hogy nem eresztik be a babához a mamáját!!!
Katka bakker, még mindig NEKED drukkolok! :)

Jelentem, 82%-os lett a vizsgám! :)

Viszont leszakad a derekam, néha előre is sugárzik, de csak a bal oldalon, úgyhogy most már tényleg megpróbálok pihenni!

A busztól hazafelé csak vánszorogtam, most, fürdés után se jobb :(

Most már 3 hétig ez lesz? :shock:

Hja, és a párom most ért haza, mondtam, hogy hát most én nem vagyok túl jól, eltelt 10 perc, és mondta, hogy na, iszik egy pálinkát... Tényleg szelíden megkértem, hogy töltsön nekem is (görcsre úgyis jó), és akkor most mondja meg, hogy szóljak-e valakinek, hogy minden nap legyen ügyeletben, ha menni kell... Besértődött... :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: nagyon csúnyán be volt gyulladva az ínyem a hídam első tagja fölött és párom állítása szerint kidurrantotta a gennygócot ... nekem nem merte elmondani a doki :D, asszittem csak a fogkövet szedi le, aztán aljas módon kidurrantotta ... aztán ecsetelte és most sokkal sokkal jobb!!! imádom egyébként a fogdokit, nagyon jó fej :D! most is azért nem szólt, mert tudta, h akkor felpattanok a székből ...
Nemlajos: gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy!!! a párod meg ... nem is tudom mit mondjak!nem szép tőle, hogy még ő sértődik meg ezen! sztem szólj valakinek ha tényleg van olyan személy akit tudsz ugrasztani a szüléskor! pihenj, pihenj, pihenj!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: nekem is fáj a hasam.. és hasmenésem is volt most.... de semmi más jel.. szóval ki tudja.. lehet csak készülődik valami? :lol:

Nemlajos: az nem jó ha ilyen a párod... én a helyedben nyíltan rákérdeznék hogy az alkohol fontosabb vagy hogy ottlegyen a gyereke születésénél.... merthogy ittas apukát nem akarsz magad mellett.. na erre mit lépne? 8)

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és Nemlajos: gratula a vizsgádhoz :D ügyi vagy :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, és 1 nap van köztünk kiírás szerint!!!!! :shock: :lol:
Lehet, h már az ideg miatt csikar.... :roll:

Nemlajos, gratula a vizsgához! Férj, no comment.....Hol van a felelősség??? Aztán ha menni kell, és nem fog tudni bevinni, majd soha nem bocsátja meg magának!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Még gyors bekukk.

Nemlajos: gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy!! :wink:

Kukli: el is felejtettem, bocsi :oops: Neked is gratula Kata befordulásához. Reméljük a kisasszonyka így is marad. :D

Még annyit arról, hogy nem nagyon látszik rajtam, valószínű azért van hogy minden belső szervemet nyom. :cry: Ma megint nagyon fájt az epém, és azt kívántam, bárcsak kifelé lenne nagyobb a hasam és nem befelé nyomna, olyan nagyon :roll:
Na megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok. Holnap megyek szemészetre, véleményt kérni a szüléshez.
Jó éjt mindenkinek!!

banokla

jah.. Tehuti.. lehet együtt szülünk :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos gratula a vizsgához, nagyon ügyi vagy :wink: hát a párod tényleg nem semmi :?

Hetente egyszer-kétszer én is azt hiszem hogy megyek szülni, mert úgy tud csikarni a hasam, utána meg irány a Wc, szerintem csak jól megrugdossa Nimród a beleimet :D

Panna megint a betegség határán van, köhög és taknyos :( Délután anyósom ment érte és azt üzente vele az óvónéni, hogy így inkább ne vigyük oviba. Mondjuk reggel már én is úgy voltam vele, ha nem javul a köhögése akkor holnaptól ne menjen, inkább minthogy jól megbetegedjen mire jön a kistesó.

Tök jó kedvem volt du. sétáltam egy nagyot Bulcsúval meg a sógornőmmel, aztán hazajött a párom és nemsokára el is ment a jókedvem :evil: csak tudnám mikor lesz már egyszer egy nyugis estém, valami mindig van. :? Vagy tényleg ezek a hülye hormonok játszadoznak velem is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

CSak még ne most!!!!! :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica, én is erre gondoltam, h a bébi a beleimmel szórakozik. :lol:
Sajnálom, h nálatok sincs nyugalom!!! De az biztos, h a hormonok is sok mindenban szerepet játszanak!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka egy perce üzent!!!!!
BEINDULT A SZÜLÉS!!!!!!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szuper!!!! Megy a drukk Katkának!!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Én is épp ezzel a hírrel jövök, de Kukli gyorsabb volt a szülés beindulásának hírével :) Hú, lehet, hogy mégiscsak febr. 24-i baba lesz Peti? De 25-én tutira kibújik...

Kukli, nem is írtam: nagyon örülök, hogy Katkalányod ismét fejen állva érzi jól magát.

Rszg, szerintem a 2 deci tejen ne izgulj, akármennyit is viszel, azt odaadják neki szerintem. Nem is értem ezt a 2 decit. És próbálj velük beszélni (nővérrelvagy dokival), hogy egy kicsit hagyj menj be Mátéhoz, akár valami védőfelszerelésben - ehhez szerintem is jogod van, és tuti jót tenne Máténak is.

Vica, sajnálom a hangulatváltozásaidat. Ja, Samu másfél éves kora után nem volt hajlandó babakocsizni - ő kismotorral nyomta. Mondjuk nem hiszem, h ez lenne nálatok a megoldás - rohanhatnál Bulcsú után kenguruban vagy babakocsiban Nimróddal.
Pannának jobbulást!

erpé

Tehuti: felőlem jöhetne akár most is.. de zárt méhszájjal úgy hallottam elég nehéz szülni :lol: :lol: :lol:

Vica: min kaptatok már össze megint? mondjuk az tuti hogy sokkal érzékenyebbek vagyunk most.. de a pasiknak meg az a dolguk hogy jól megértsenek minket. :D bár 2 napja Mic is besértődött.. mert bebeszéltem magamnak hogy nem is érdekli hogy én milyen xarul érzem magam (miközben folyton azt hajtogatta hogy bárcsak tudna segíteni valahogy) de olyan jólesett sajnálni magam :D aztán elhúztam aludni nélküle.. na persze hogy nem tudtam, ő meg persze hogy nem jött utánam, aztán hajnal 1 körül jött, akkor versenytforgolódtunk :lol: :lol: aztán nagy nehezen előadtam a "sérelmeimet" ő meg jól előadta az övéit, aztán jól összebújtunk és elaludtunk.. megjegyzem ez reggel 7-kor volt :lol: :lol: szóval tegnap nem voltunk kipihentek :lol: :lol: ilyeneket csinálnak ezek a hormonok.. :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Katának drukk, remélem, már tényleg beindult! Hatott a masszázs? :D

Rszg! Kitartást. Örülök, hogy kisfiad jobban van, próbálj meg a közelében lenni. Neki is, neked is jó lenne. Elhiszem, hogy az elmúlt napok feszültsége, történései kirobbantak belőled... A többiekkel együtt nem értem, hogy miért nem lehetsz mellette...

Mi ma voltunk dokinál és uh-n, minden rendben, a méhlepény alapján egyelőre nem készülök szülni. :) Most kb. 2,5 kg-ra saccolják a gyermeket. És a fejecskéje van lent.
Kukli! Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy talán megvannak a nevek: Dóri/Ádám. Bár lehet, hogy még változni fog. :lol:

Masut
masut

Hurráááá [b]Katka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes leszel :D :D :D!!!!!!! mennek a drukkok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]

KépKép
KépKép
adryn

Úgy látszik Katkának használt a masszázs!!!!! :)
Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jön Peti!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn, amúgy unokatesóm úgy szült, h előző nap du-n volt dokinál. Méhszáj tök zárt volt. És éjjel megindultak a fájások. Pikk-pakk meglett a baba!!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ups.. Tehuti.. akkor én sem lehetek nyugodt :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, nagyjából a semmin kaptunk össze. :roll: Úgy volt hogy jön haza 6 körül és akkor ugye ő fürdeti meg a gyerkőcöket, nekem már elég nehezen megy a hajolgatás, meg Bulcsú emelgetés. :? Na a lényeg hogy fél 8 körül ért haza, én még vacsizgattam gyerkőcökkel, és mondta hogy ha nem baj akkor ő is kajál először, persze mondtam hogy nem baj, max. nekiállok Bulcsút fürdetni ha már nagyon fáradt, de jól elvolt Pannával, így megvártuk míg a párom befejezi a vacsit, ez volt úgy 9 körül... aztán mondtam hogy most már ideje menni fürdeni... na ő erre közölte hogy legközelebb jobb lenne ha ilyenkor megfürdetném legalább Bulcsút (vagy anyósom segítségével), mert akkor ő tudna még pihizni vacsi után... :roll: na hát én meg mondtam, hogy én meg három részletben kajáztam és azt is többnyire állva :evil: .... Szóval így visszagondolva bolhából csináltunk (csináltam :oops: )elefántot, de hát ilyenek egy terhes anya meg egy sokat dolgozó apa :roll:
Egyébként nincs harag, ezt már megszoktuk egymástól :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

igen.. ez nem is veszekedésnek számít.. legjobb helyen is előfordul az ilyesmi :D meg az is biztos hogy ilyenkor érzékenyebbek is vagyunk. a lényeg hogy Bulcsú már tiszta, és apuja most már tud pihizni :D

KépKép
KépKép
adryn

Hajrá Katka!!!!
holnapra már tuti babahírre jövünk!!!

én holnap megyek nst-re meg uhura, kiváncsi vagyok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Mire jövök, de jó Hajrá Katka, azóta már lehet kinn van Petike
:D

Kuklika az egyik barátnőm is így járt mint te, lélekben felkészült a császárra, és befordult a kiscsaj :wink:

Megyek holnap NST-re, első, remélem meg is tudnak vizsgálni, már jó lenne, hónapok óta nem volt vizsgálatom, és kicsit izgulok, mi van odabenn..

Ma nem voltam rosszul, csak olyan gyenge vagyok :? Hát csak erősödünk majd szülés után, immunom biztos gyenge most, meg gondolom a baba is néha nyom egy artériát , nem fér és ilyenkor nehezebb.

Marqueza, pszichésen nincs bajom remélem :D Te is már benne vagy az időben :wink:

Holnap korán kelek :?

Nemlajos gratula

Rszg, sajnálom a tilalmat, meg a depit

Próbáljunk pozitív dolgokra koncentrálni :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Igen, mindkét gyerkőc tiszta lett :lol:
Csak sajna Panna megint elkezdte azt hogy köhögés után hánynia kell :? Négyszer rohant ki a szobából lefekvés után, hogy nagyon köhög és hogy neki most hánynia kell és negyedszer ez sikerült is. Nagyon úgy tűnik hogy csak erőlteti, pszichés dolog lehet, tavaly már csinálta akkor elég sokszor, azt hittem elmúlt de úgy tűnik nem :(
Holnap reggel visszük dokihoz kiváncsi vagyok mit mond.

Csibb várunk holnap a hírekkel, kiváncsi vagyok mit mutat majd az nst-d neked már tényleg nincs sok hátra :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ti még nemrég feküdtetek le, én meg most keltem :roll:
Először is:
Katka!
:D Remélem, már babázol!!! :D

Na szóval én meg itten vagyok, egyedül vagyok, és meguntam a szenvedést a kézzsibbadásom miatt és inkább felkeltem.Most nem zavarok senkit.
Utánaolvasgattam még itt a neten, meg kéne nyugodjak, hogy nem vagyok egyedül, a terhesek kb.felénél előfordul, de valahogy ez engem most ne vígasztal.Éjszaka már-már elviselhetetlen, de már napközben sem igazán érzem a kezeimet, ma a hagymát sem tudtam összedarabolni az ebédhez :shock: :( Nagyon gáz.De napközben legalább csak nem érzem(max, ha mégis erőltetem, akkor fáj)de éjszaka brutális.Nem tudok tőle aludni.
Most olvastam, hogy van akinek ez már egész hamar jelentkezik, hát nem irigylem.És állítólag vagy egész hamar elmúlik szülés után, vagy 2-3 hónap, vagy kevésbé szerencséseknek csak műtéttel :shock:
Vagy a vizesedés miatt(nálam nem hinném, mert az nem gáz)vagy a baba fekvése, vagy hormonok miatt van.Ennyivel lettem okosabb így hajnalban.
Az előbb egyszer már totál lezsibbadt, abbahagytam a pötyögést, mert érzéketlen ujjakkal elég gáz, de most megint :( Nem hiszem el, hogy ezt még hetekig el kell viselnem. :cry:
Na befejezem a hajnali siránkozást.Remélem mindannyian jót pihiztek! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Nemrég kaptam a hírt! :P

" Ma 1 óra 53-kor ég és föld összeért és kibújt Peti az óriásbébi 4110 grammal és 57 centivel. Szülőágyon már szopizott. Minden a legnagyobb rendben!"

Hatalmas gratula, tejci és egészség ezúton is, "kicsi" Petinek és mamájának!
Várjuk majd Petike képeit, és hogy mi is történt pontosan.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.02.25 09:57-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka! Gratulálok a "csöppséghez"! :lol:
Mégsem kellett olyan sokáig várni rá! :lol:
Sok tejecskét, nyugalmat és mihamarabbi együttlétet az egész családnak!

/Én meg most alhatnék, mert mától nem dolgozom már, erre nem felébredtem, hogy kialudtam magam? :roll: /

Masut
masut

Zazzy kitartás. Nagyon sajnálom a kezes dolgot. Nem próbáltad, hogy négykézláb állj kicsit, hátha a baba jóval arrébb megy és talán javul a helyzet? Bocsi, lehet hülye ötlet. :oops:
Vica jobbulást Pannának. Akár pszichés, akár nem. Neked is jókor jön ez. Apák néha ilyenek. Tegnap front lehetett. Nem értem hova tetszik a buksijukat, amikor segítség helyett kijelentik, nekik kell egy kis pihi, de ismerem ezt a dolgot. Zsolti ált. akkor nyugszik le, ha gyerek már alszik. Addig pattog. Már én sem fürdetek egyedül, ettől a héttől. Remélem már rád is jobban odafigyel ezentúl.
Este volt 1 db fájásom, ami visszavezetett arra az útra, hogy milyen szép élmény is a szülés. Szval felőlem belevághatunk ha itt lesz az ideje….. és ahogy nézem, lassan itt lesz, ketyeg már az én vekkerem is nemsoká. Szval a kiscsajnak így kell maradnia és kész! :!:
Bea szedsz vitamint? Én a terhességek vége felé újra kezdtem. Le ne gyengülj most! Mindig elfelejtem, nagyon szép a család (már jó rég felraktad a képeket, csak dinka vagyok). Kamilla mennyire nő, mit a gomba. Cukorpofi! :)
Csibb mi is kíváncsiak vagyunk! :wink:
Adryn ezt a méhszáj dolgot akartam már én is mondani, csak gondoltam ha itt az idő úgyis indulsz. :wink:
Masut visszafelé olvasok, javítom a táblát, de később rakom csak fel. Vissza akarok még aludni, csak később nem lesz időm írni talán.
Nemlajos csatlakozom a többiekhez. Gratula a vizsgához! Apát nem lehetne vhogy észhez téríteni? Abba belegondol, milyen még ha taxival is mentek be, ha pálinkaszaggal köszönti a kisfiát? Már bocsi, csak hátha ez hatna rá. :?
Na tényleg visszafekszem, mert különben nagyon pórul járok. Ma nincs segítségem. Kata biztos pihizik kicsit, és utána megkapja Petit. Miután már kipityeregtem magam, most nagyon irigy vagyok. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

HIPPHIPPHURRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!
Katkának és Petinek Nagyon Sok Boldogságot és Tejcsit Kívánok!!!!!!

Tényleg szép méretek :D!!! Na most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok arra a masszázsra :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

Micsoda kukori banda! :lol: Én sem tudok visszaaludni! :roll:
Wicca 6 nap??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Fogorvosnál mi volt?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Most kezdek elálmosodni. :lol:

Masut
masut

Rszg, Gézának Boldog Névnapot Kívánunk! :D
Csak megláttam. 8) Hogy vagy ma? 2 nap és Mátébaba ott szuszog a karjaidban! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?