Köszi lányok a drukkokat, nagyon jól jött, és működött is
Szerencsére nincs semmi baj, csak nagyon bepánikoltam.
Doki kikérdezett egész részletesen, hogy milyen volt a cucc, megnézett, megtapogatott, megnyomkodott, és azt mondta, hogy mindent rendben lát, méhszájam is nagyon szépen visszahúzódott már, amivel reggel találkoztam az valószínűleg egy jókora felgyülemlett vérrög volt, és csak azért vérzek most jobban, mert eddig ez a cucc lezárta a kijáratot, és most távozik, ami nem tudott. Mindenesetre megdicsért, hogy egyből hívtam, mert lehetett volna baj is, bár akkor valószínűleg fájdalmaim is lettek volna, de így volt ez jó, hogy megnézett.
Huhhhhhh egy nagy kő gördült le a szívemről, már minden szörnyűségre gondoltam, hogy majd be kell feküdjek, és külön kell legyek Adritól, meg ilyenek
Verus, ezen a szundis képen Vince szerintem nagyon hasonlít Andrisra! (mennyit változott máris a kis pofija!!!)
Zsufi, a kiságyra szerelhető zenélő forgó Adrit kb tíz percre leköti. Ezen kívül a lakásban fel-alá sétálás, énekelgetés, mesélés/beszélés foglalja le, ha ébren van. Apával az is bejön, ha a combjára teszi, és úgy cseveg vele - ez velem általában uncsi neki
Képeket pedig szerintem nem lehet megunni, mégmégmég!!!
Vendel is milyen nagy legény már
ZVera, Adri is hason alszik éjjel - ha a hátára teszem le, öt perc múlva kornyikál. De ott van alatta a légzésfigyelő, úgyhogy én nyugodt vagyok, hogy nem lesz baj belőle. Nálunk szerencsére még csak egyszer riasztott tévesen, de csak mert eltoltuk az érzékenység beállítását. Helyrehoztuk, azóta nem volt ilyen (csak mikor elfelejtettem kikapcsolni, úgy vettem ki a picit...)
Andussal vajon mi lehet? Remélem, megindul szépen magától a pici fiú - vagy ha most még nem, akkor hazaengedik!
Mist, a Margitban is Algopyrint adtak fájdalomcsillapításra a szülés után, első éjjel még itthon is vettem be. Ha a kórházban is azt adnak, csak nem csináltunk vele bajt.