A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Köszi az altatós trükköket, valami egész speciális kell majd nekünk, Zétit zavarja ha sír Oli, vigasztaná és ő is nyöszörögni kezd, úgyhogy csak akkor van esélyem elaltatni ha Oli legalább negyed órára csendben marad. Megpróbálom majd szoptatni addig. Csak akkor Zhez nem tudok odabújni, úgy szoktott elaludni hogy összebújunk mint a galambok, főleg mióta Oli megvan és látja hogy úgy etetem hogy teljesen összesimulunk azóta ő is ugyanúgy simul hozzám mintha szoptatnám. Hát, hétfőtől kezdődik az önálló élet, akkor megy vissza apa gürizni. Meglátjuk :) Azért ha van még variáció szívesen fogadom :) valamit összehozok belőle.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Muszáj megint feltennem egy-két képet, úgy imádom ezt a kismanót, remélem még nem unjátok!! :lol:

Julcsi: meglestem ám Marcikátokat, nagyon tündér bogár!

Lkverus: Vincus is olyan édes, ahogy szunyázik!

Kép Apával

Kép Tegnap esti fürcsi

Zsufi

KépKép
zsufi74

Andus nagyon szurkolok, veled vagyunk mind, nem lesz semmi baj, ne beszéld be, nekem azt mondta egy nővér hogy kétszer ugyanaz nem történik meg! Vidd a bogyót, meglátod minden szuper lesz!!! Szugeráld be magadnak az álomszülést, azt ahogyan szeretnéd és úgy lesz!

Marci nagyon helyes! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi: Végre otthon, annyira szurkoltunk neked! Kíváncsian várom a történetet! Léna meg tündéri!

pandusika: Ez borzasztó, ami veled történt, de azért jó hír, hogy legalább az egyik megmaradt szopira! Hanna is tündibündi!

budabo: Én csak törlőkendővel törlöm át pelenkázáskor, és fürdéskor nedves vattapamaccsal töröltem ki, amíg még jött belőle az a váladék. De most már nem jön, így nálunk elég neki fürdetéskor megmosni.

Zsufi:
a kérdés nem bugyuta, már bennem is felmerült. Én lehet vonulok a teszveszre és beszerzek egy játszószőnyeget, mert szerintem is olyan ingerszegény a környezete Esztikének. De a zenélő-forgóra nem bukik, lehet, túl matt a színe!

millye: na akkor te sem vitted túlzásba a szülést!! :D

Remélem nem lehet a D vitamint túladagolni, mert ma is kétszer kellett belediktálnom, mert az első kanál 3/4-ét kicummogta a szájából, így nem tudom, hogy az egy csepp Vigantol, hol landolt.... A biztonság kedvéért borítottam bele még egy kanállal! Az talán nem gáz, ugye??

ladmon

andus: ne parázz! Verának igaza van, ugyanoda kétszer nem üt a ménkű!! :D

ladmon

Sziasztok!

Ma egész jó éjszakánk volt! Igaz fájt Bencus hasa, de most talán nem annyira, inkább csak nyűgős volt álmában, de nem ébredt rá fel!

Zsufi: Igen, már használjuk a pihenőszéket, fél órát simán elvan benne Bencus, nézegeti a színeket, figurákat, közbe én tudok mosogatni, vagy bármit csinálni!
Nemsokára kipróbálom a játszószőnyeget is, meglátjuk az bejön-e neki! :wink:

Ladmon: Valamikor én is 2szer adom be a cseppet, mert kifolyik a száján! :?

Andus: ++++++++++++++++++++++++++++++
zsu83

Sziasztok!

Andus, Zümi: nagyon mennek a drukkok, és a pozitív energiák!!!! Reméljük minden rendben lesz, nagyon szorítok Nektek!!!

Millye: ez igazi álomszülésnek hangzik!!! :lol: :lol: :lol:

iricc: nagyon szép történet!!! Jó, hogy tudtál jönni!!!

A babák annyira szépek!!!

Oltás: annyit sikerült kiderítenem, hogy a rota ellenit egészségpénztári kártyára is meg lehet venni... Ez azért jó hír... Kicsit megenyhültem, bár még mindig nem értem, hogy minek is fizetjük a TB-t... :evil: :evil: :evil: . Mert azt értem, hogy nem kötelező, csak ajánlott oltás, de az ára felett nehéz napirendre térni...
Tényleg, Ti tervezitek beadatni???

Hoztam én is képeket, az 1 hónapos nagyfiamról!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Nagoyn jók a képek ismét. Álomszép manók vannak ebben a "csapatban".

Köszi a punci törlős válaszokat.

Zsu: itt is köszi az iwiwes kép hozzászólást :D

Kép
budabo

Zsu: ja és persze a vigasztalást is. :oops:

Kép
budabo

Anyám, Vendi már egy hónapos! :shock: :D Micsoda szemei vannak!

Nem is rossz ötlet valamit aggatni a babónak, eszembe sem jutott, pedig már nézeget rendesen...aszem apát megpuhítom hogy lőjünk egy zenélő forgót, szerintem az tetszene neki, és ha lekötné, Istenem ha csak 10 szabad percet ad nekem naponta akkor már megérte :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Lányok, drukkoljatok nagyon, hogy ne legyen baj!!!
Megyünk az orvoshoz, ma reggel egy jókora nagy darab bordós valami távozott belőlem, azóta élénkpirosan vérzek. :( bocsánat a részletekért. Nagyon be vagyok tojva, doki annyit mondott csak a telegonba, hogy menjek be, ma megnéz. Remélem, nem kell ott maradni, basszus nagyon megijedtem. :(

KépKép

KépKép
stelly

Stelly szurkolunk, nem lesz baj! Nem tudom nekem is ilyen volt-e, Z után nekem is kijött egy kb dupla tyúktojásnyi darab, szerintem alvadt vér volt (bocsi), nem mentem vele dokihoz, de nem is volt utána semmi különös mint élénk vérzés. Ne izgulj, szurkolunk!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

stelly: drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Annyi minden történhet ebben a 6 hétben, ami még normális, szóval ne aggódj! Majd dokibácsi reméljük megnyugtat!

ladmon

Oli mekkorát alszik...erről jut eszembe, van aki éjjel hason altatja a babát? Nagyon sanszos hogy Oli úgy szeret a legjobban aludni, nappal ha kaja után hasra teszem egyből elbubukál, de éjjelre nem merem úgy hagyni...pedig sokkal jobbak lennének az éjszakáink. Szerintetek merjem éjjel is hason altatni? Zéti egyszerűen megbolondult ha hasra tettem, nem bírta úgyhogy nincs tapasztalat.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy: Mi be szeretnénk adatni Bencusnak az oltást! És köszi az infót, hogy egészségkártyára is lehet, ez jó hír nekünk is! :)
Nagyon édes a kisfiad a képeken! :lol:

Bogi: Nyugodtan írhatsz nekem bármikor, én is ki szoktam neked panaszkodni magam! :)
És ne aggódj semmi miatt, szuper ANYUKA vagy!!!!!!!! :lol:

Eszter: Csatlakozom Zétiverához, biztos nem lesz gond! Belőlem is távozott múlthéten kettő nagydarab alvadt vércsomó, valószínűleg ez még összegyült odabent! :?

Zétivera: Én is ezen dilemmázom, mert napközbe akkorákat alszik Bencus hason, de éjszakára nem merem úgy fektetni, pedig tuti, hogy akkor kevesebbet lenne fent!
zsu83

Sziasztok!
Kihasználom gyorsan hogy mindkét csajszi alszik és írok! :) Gyönyörű babák vannak jajj :lol: :lol:
Frissen hazatért anyuknak gratulálok!
Altatás: pár napja egyedül vagyok a csajokkal, eddig nem panaszkodom, mert totál úgy sikerült a déli altatás, hogy Bernus aludt, Bogi meg kicsi nyöszörgés után elaludt magától. Egyébként alapból nálunk is megy a szimpátia-sírás, ha Bernus belehúz... :oops: kánonban hallgathatom :( És tegnap este totál egyedül altattam a két lányzót! :lol: Ügyes voltam. :lol: :lol: :lol:
Nunus: én simán popsitörlővel törlöm, popsi irányában. Nem volt eddig probléma vele.
Na szaladok, ledőlök, mert húzódik a sebem. :?
sziasztok :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Mennyit ráérek!!! :lol: :lol: :lol:

Hason altatás: hát lányok, én Maját is úgy altattam, szinte csak úgy volt el. És eleinte Erik meg nem szerette, és én olyan szomorú voltam. De mára megszerettetük vele. Én nem tudom, nekem úgy nyugisabb. Úgy vagyok nyugodtabb, éjjel is! Ha bukna, akkor kijön, és én nem tudom, miért ne lenne szabad. Bocsi!!! De erről nincs infóm.

Kép

Kép
b79andi

Ja, tényleg én is olvastam a nunis kérdést. Szerintem ez a kamillás izé, hülyeség. Ha nem törlöd ki a nuniját, akkor lesz vele gond. Nekünk is azt mondták, hogy popsi törlővel kicsit az egyik oldalt elhúzom a bőrt, aztán a másik oldalt is. Szerintem kamillával leöntve nem jön le semmi!!!! Más nem így csinálta????

Kép

Kép
b79andi

Jasmin, ügyes vagy!

Hát tényleg nem könnyű az alvás két kicsivel. Nekünk még a fürcsi volt necces, de már egy kádban fürdenek, és gyorsabb is és sokkal könnyebb.

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, de hátha érdekel valakit. Eladó egy új Graco Kyo Metropolitan kenguru. Ajándékba kaptuk, de nekünk már van egy. Bolti ára. 10.990,-Ft én 7.000,-Ft-ért odaadom.

Érték és kényelem a mamának és a papának út közben A születéstől körülbelül 10 kg súlyig
Könnyű használat:
Biztonság
Extra kipárnázott középső szíj
Előre nézve az egész világot szemlélheti út közben
A Kyo teljesen kinyílik annak érdekében, hogy egyszerű legyen a babát behelyezni és kivenni.
Széles, kényelmes hát - és vállszíjak
Két hordási pozíció, befelé, amikor a baba újszülött, és kifelé, amikor a baba már képes megtartani a fejét.
Könnyű hozzáférhetőség
Csípőszíj az egyenletes súlyeloszlás biztosításához
Kényelem
Teljesen mosható
Tároló - és hordtáska

Kérem írjon privit, akit érdekel. Képet, nem tudok feltenni de a neten ha rákeresel, megtalálod könnyen.
Köszönöm
Szép napot!
Vendég

Na, lányok indulok hajat mosni, fürdeni, aztán doki....
Drukkoljatok.
Ha hazaenged, akkor jövök este.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! +++++++++++ Írj, hogy mi volt!

Hason alvás: mindkét lányom így aludt/alszik, a bukás miatt én is jobban szeretem. A veszélyekkel kapcsolatban nekem egy kicsit más a véleménym, de az hosszú lenne...

Tegnap álomnapunk volt, ennek örömére éjszaka és ma megy a nyűglődés.

Panna!Jobbulást kívánok, én most éppen jobban vagyok, de nem merem elkiabálni, mert a múltkor is csak visszaestem. Érdekes, de itt a kórházban is az Algopyrint adják szülés után fájdalomcsillapításra, és nekem a védőnő is azt mondta, vagy a Rubophent :shock: .

Kép
mist

Marcika és Vendi is gyönyörűek. :) És milyen nagyok már... :shock:

Mist: Örülök, h jobban vagy!!!!

Andus: +++++++++++++++ Nagyon szorítunk!

Stelly: Szorítunk, mindez biztosan normális, de azért jobb, ha lát az orvos! Írj majd mindenképpen.

Altatás:
Marci is a hasán jobban szeret mér aludni, úgyhogy többnyire úgy alszik. Azért van a bébiőr, h bejelezzen, ha baj van, bár Isten ne adja, hogy valaha szükség legyen rá... Tényleg, másnál is riaszott már tévesen? Az szörnyű. :?

Képzeljétek, a mi Fiacskánk is nagyfiú lett, reggelre leesett a köldökcsonk. :) És ezt még azzal is bizonyította utána, hogy először bokáig (a zoknia is olyan lett :lol: ) összekakilta magát, majd miután átöltöztettem totál összepisilte. Aztán elindultunk sétálni és akkor megint bekakált. Csoda, hogy frusztrált volt már a sok átöltözéstől? :lol:

És nálunk is lehet vmi fejlődési ugrás, mert délelőtt két óránként kér enni, és 40-45 percet van cicin... :wink: Csoda, hogy nem gyógyulnak a melleim... :? Igazán remélem, ez nem azt jelenti, hogy kevés neki a tejci... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Mist engem érdekel a véleményed! Nekem ez most nagyon fontos dilemma mert az egész családot befolyásolja mennyit pihenek. Olivér hason 4 órákat alszik, oldalt fél órát, a hátán nem hagyom. Nem tudom mi a veszélye a hason alvásnak, csak valamiért az a benyomásom hogy a szakemberek nem szeretik, valahol mintha olvastam volna erről hogy a hason fekvő csecsemőknél gyakoribb a csecsemő(nem merem kiírni, h-val kezdődik). Szóval ha sikerülne meggyőzni magam hogy nem lesz baja hason akkor hú mekkorákat alhatnék éjjel :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi velem a szilikonvédő csodát tett, két-három nap alatt begyógyult a nagyon nagyon durván szétment mellem!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi ZetiVera, lehet, hogy az lesz a vége, hogy hétfőn veszek, várom, hogy gyógyuljon, de nem nagyon akar... Mist is leírta már a véleményét, köszi Nektek. Hiába kenegetem, ezek a kencék sz...rt sem érnek. :x

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi lányok a drukkokat, nagyon jól jött, és működött is :D
Szerencsére nincs semmi baj, csak nagyon bepánikoltam.
Doki kikérdezett egész részletesen, hogy milyen volt a cucc, megnézett, megtapogatott, megnyomkodott, és azt mondta, hogy mindent rendben lát, méhszájam is nagyon szépen visszahúzódott már, amivel reggel találkoztam az valószínűleg egy jókora felgyülemlett vérrög volt, és csak azért vérzek most jobban, mert eddig ez a cucc lezárta a kijáratot, és most távozik, ami nem tudott. Mindenesetre megdicsért, hogy egyből hívtam, mert lehetett volna baj is, bár akkor valószínűleg fájdalmaim is lettek volna, de így volt ez jó, hogy megnézett.
Huhhhhhh egy nagy kő gördült le a szívemről, már minden szörnyűségre gondoltam, hogy majd be kell feküdjek, és külön kell legyek Adritól, meg ilyenek :(

Verus, ezen a szundis képen Vince szerintem nagyon hasonlít Andrisra! (mennyit változott máris a kis pofija!!!)

Zsufi, a kiságyra szerelhető zenélő forgó Adrit kb tíz percre leköti. Ezen kívül a lakásban fel-alá sétálás, énekelgetés, mesélés/beszélés foglalja le, ha ébren van. Apával az is bejön, ha a combjára teszi, és úgy cseveg vele - ez velem általában uncsi neki :D
Képeket pedig szerintem nem lehet megunni, mégmégmég!!!

Vendel is milyen nagy legény már :D

ZVera, Adri is hason alszik éjjel - ha a hátára teszem le, öt perc múlva kornyikál. De ott van alatta a légzésfigyelő, úgyhogy én nyugodt vagyok, hogy nem lesz baj belőle. Nálunk szerencsére még csak egyszer riasztott tévesen, de csak mert eltoltuk az érzékenység beállítását. Helyrehoztuk, azóta nem volt ilyen (csak mikor elfelejtettem kikapcsolni, úgy vettem ki a picit...)

Andussal vajon mi lehet? Remélem, megindul szépen magától a pici fiú - vagy ha most még nem, akkor hazaengedik! :)

Mist, a Margitban is Algopyrint adtak fájdalomcsillapításra a szülés után, első éjjel még itthon is vettem be. Ha a kórházban is azt adnak, csak nem csináltunk vele bajt.

KépKép

KépKép
stelly

Na, most már teljesen magam alatt vagyok.Mindhárom gyerek beteg, még Hunor is taknyos. :(

A férjemet derült égből villámcsapásként ma bocsátották el. :cry: Érdekesen alakul ez az év :roll:

Alvás: nálunk kizárólag hason. Jót tesz a csípőnek, és a hasfájásnak is. Bébiőr nincs, sohasem volt, mégsem lett baja a hasonalvástól eddig egy gyerekemnek sem. :roll:

Kép
kangu

Asszem meggyőztetek a hasonfekvésről :)

Kangu rátok is csőstül jön...gyógyuljatok meg gyorsan az a legfontosabb! Apának meg reméljük lesz hamar másik mhelye!

Nekem is algopirint adtak injekcióban, algozone-t tablettában mindkét kórházban, sőt azt mondták csak az algo-t adhatják szoptatósnak.

Hajrá Andus! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kangu :( sajnálom, ez nagyon rossz hír - remélem, hamar talál újat; három gyerek mellett gondolom, ez a villámcsapás hiányzott legkevésbé :(

KépKép

KépKép
stelly

Megjöttünk este ujra mennem kel nst-re mert alukált a drága,de közben csináltatni kellett egy uh-t is amin a 10 nappal ezelőtti eredmények nem változtak :shock: .
A doki aki vizsgát azt mondta teljesen zárt a méhszáj :shock: kedden már bő 1 ujjnyi voltam...
:shock:
Remélem hazaengednek....
Ha igen akkor ma megiszom a bábakoktélt hátha segít!!

Megyek alszom egyet...hátha....

Kép
zümis

Zümis neked is hajrá! :D :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Pandus: nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztül menned, de nagyon ügyes vagy, hogy még tudsz szoptatni! Remélem most már tényleg csak a jó dolgok jönnek! Egyébként tegnap este nekem bedurrant a jobb mellem, csomót nme éreztem benne, de nagyon fájt alul. Mire szoptatásra került a sor, már nagyon kemény lehetett a bimbó, mert a csillagokat láttam, mikor Vili ráharapott. Ilyen fájdalmat még soha nme éreztem, komolyan csak nyüszítettem. Máskor ha ezt az érzékenységet érzem a mellem alján,rögtön fejek le belőle.

Mist: örülök, hogy jobban vagy! Én is ALgopyrint kaptam a klinikán, bennem fel sem merült, hogy nem lenne szabad bevenni.

Kangu: nagyon sajnálom, ez elég durva!!! Gyógyuljatok meg, és a párod minél hamarabb találjon új munkát! Remélem vannak tartalékaitok!

A babák nagyon szépek!

Ricsit még ln semmertem hason altatni, volt is szenvedés, később meg már ő nem akakrt, utálta. Vilit már az elején tettem hasra is, éjszaka is, nagyon jól alszik. Mi légzésfigyelőt sem használunk, szerintem az is számít, hogy Ricsivel együtt alszanak, és hallja az ő lélegzését is. Lehet, hogy hülye gondolat.

Zetivera: nálunk egyelőre a pici nem kelti fel éjszaka Ricsit, napközben pedig Ricsi nem akar aludni mostanában, úgyhogy ez független Vilitől. Én egyszerűen otthasgyom őket együtt, ha alszanak alszanak, ha nem nem. Egyébként megint a fogakkal küzdünk Ricsinél, soha nme fog kinőni az a húsz fog.

b79andi: ti hogy csináljátok a közös fürdetést? Szerinted mikortól érdemes próbálkozni vele?
yve

Bocsika a sok aelgépelésért, Ricsit is nagyon érdekli a billentyűzet! :)
yve

Zümis: Andus: Hajrá, hajrá!!!! Ez már tényleg a célegyenes!

Remélem Andabelláékkal is minden rendben van.
yve

mi hason alszunk, kezdetektől, éjszaka is! Nekem így biztonságosabb, meg a kis töki is jobban szereti úgy!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi: a helyzet nálunk is hasonlóan drasztikus, hmm, hogy is fogalmazzak: óránként eszik egy órán át. Gyakorlatilag ma egész nap cicin volt, és én nem hiszem el, hogy kell neki!! Arról meg ne is beszéljünk, hogy gyakran nem is eszik belőle... Mondjuk szerintem már nem is lenne mit.... A mellbimbóm ennek megfelelően taccsra vágva....
Lehet, hogy tényleg éhes, csak nincs kaja????

Stelly: na szerencsére nincs gond!

Nálunk hasra fektetve szegény úgy elterül, mint egy béka, és nem is tetszik neki... Szóval marad a hátonfekvés.
Ja és a Laktoherb + tejtermékek kiiktatásával megszűntek a kakigondok!! Klassz a szoptatós tea!!

ladmon

Közös fürdés: egyenlőre még kiskádas. Kész a víz, maja bemegy és egyedül elvan, míg eriket elintézzük. aztán maja szépen ül a kádban és eriket a lábára fektetem, amíg megmutatom neki a vizet. majával együtt megsimizzük. aztán erik ki, maja meg még elvan amíg ő felöltözik. aztán ha kész van, akkor maja is kijön. vagy ha addig nem önállósította magát , ja mert a kád lenn van a földön.

van veszélye, tegnap pl kilocsolta maja a vizet, amíg apukája erikkel volt el. de semmi gond, szőnyeg felszed, parketta takarít, elgondolkodás hogy nagykádban kéne fürdeni és addig is talán a körekivisszük.

bocsi, remélem érthető volt a félkezes gépelésem.

ladmon: szuper!!! tök jó, hogy rájöttél mi a hiba. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Hát lekopogom, álomszerűen telnek első itthoni napjaink, ma már túrázni is voltam a faluban, a postára kellett mennem, alánlottért, meg gyógyszertárba. Közben édesapa itthon szokta a felelősség érzését. (nagyon jól ment neki :lol: )

Mi mindenhogy alszunk, van légzésfigyelő, csak nem kapcsoltuk be. Este a mi ágyunkban alszik, főként oldalt, néha hason. hiszem, hogy nem lesz baja.

Nuni: Nekünk azt mondták, hogy peluscserénél nem kell kitörölni, csak letörölni(ha nem ment bele kaki) és pancsinál lell kiáztatni. Egyébként a védőnéni tanácsára én teljesen átálltam a kamillás törölgetésre, nem használunk törlőkendőt.
Ma lesz az első fürdésünk, nagyon kiváncsi vagyok. De van egy dilemmám. Ha előtte eszünk, azon valószínű bealszik. Ha előtte nem eszünk, nyugtalan és sírós lesz. Van ideális megoldás? Vagy ez változuó nálatok és ahelyzet adja,hogy épp hol tartotok a dologban, amikor eljön a fürdés megszokott ideje?(bocsi, most jut eszembe, lehet, hogy ti ezt már kiveséztétek részletesen, csak én lemaradtam :oops: )

Már elkezdtem visszaolvasni, még pár oldal hátravan. A szüléstörténet is körvonalazódik, szeretném jól átgondolni, hogy tényleg, és pontosan az jöjjön át, amit megéltem.

Iricc: A tiéd nagyon szép és megindító.

Amy, nekünk is pont ilyen a szopipárnánk. A mosható pelusokat még nem mertem elkezdeni használni, de már nagyon érik a dolog. Csak egy kis rutint szeretnék szerezni előtte.

Ma azon sírdogáltam, hogy véglegesen elmúlik minden, nem lehet az idő elébe állni, és milyen ijesztő, hogy a kis Léna már soha többé nem lesz 5 meg 6 napos többet, és hogy vajon jól kihasználtam-e a nap minden pillanatát, hogy rendesen megéljem, vagy csak pazaroltam, és most már menthetetlenek az elmulasztott apró pillanatok. :cry: :cry: :cry:

Megpróbálom megváltoztatani a vonalzómat.

Másnál is okozott gondot a Laktoherb, mint Móninál? Én ma kezdtem el inni. :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Tudnátok tippeket tej serkentésre??????? A tea oké, de mi van még? Nem elég sajna, cseppemnek nagyobb az étvágya mint amit tudok adni neki, így pótólni kell :cry:
Tök jó annak akinek van elég :oops:

Kép
budabo

budabo: ez több ismerősömnek is nagyon bejött. Nem olcsó, de szinte csodaszer:

http://hu.motherlove.eu/?q=node/5

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok.
Voltam dokinál, úgy de úgy megvizsgált, hogy jajjgattam is :oops:
A belső méhszáj is egy ujjnyira nyiva van, azt mondta azért fájt így, mert meg kellett néznie a belsőt, és még nagyon hátrahajlik a méhszáj vagy méhnyak.. nem tudom pontosan.
Kicsikét véreztem is.
Szerintem hasonló módszer, mint amit Hugicnál csinált....
Most fájogatok, elég rendszeresen, de nem olyan nagyon erősen, szóval nem tudom eldönteni, hogy a szokásos esti jóslófájás-e, vagy valami készülődik.... :oops: Majd kiderül, hogy elmúlik-e vagy erősödik.
A hétvégén szerintem meglesz ez a babó, remélem.

Pár percre meglátogattam Hugicot :) Éppen szoptatta a kismanót, olyan szépségesek voltak!!!! A liftben el is bőgtem magam.
Apuka már ott várta őket az előtérben, mentek haza. :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kangu: Annyira sajnálom, a Gyerkőcöket is és az állásvesztést is. :cry: Legrosszabbkor jött, reméljük hamarosan talál új munkát a Férjed!

Andi, Abencze, Jasmin: Olyan jó, ha jöttök! Biztosan nem egyszerű két pici Gyereket ottohn elgardírozni, de mi mindig örülönk Nektek! Képeket is kérünk! :D

Zsuzsi: Nagyon kiváncsian várjuk a szüléstörténetet. :)

Zümis, Andus: Hétvégén biztosan két Babával többen leszünk. :D Andabelláé pedig már ma megszületett. :D

Bogi: Én is a more milkot hallottam illetve az urtica urens (5ch) homeós tablettát. Ebből naponta 2-3x5 darab. Védőnőm szerint a laktobherbbel együtt nem olyan jó az urtica... Lehet, hogy ez utobbira én is áttérek, mert, mint Móninál, szerintem nálam is bekavarhat a Bogyó hasfájásába a laktoherb. Ma is háromszor fájt neki, nekem meg a szívem szakad bele... :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus: ez nagyon úgy hangzik, mint a kézzel történő tágítás-nekem csinálta a doki szülés közben többször, két zsepit telebőgtem... :oops: Megindíthatja a fájásokat is...

Lili baba nagyon nyugtalan, nem nagyon tud elaludni és olyan rossz egyedül...legyen már jövő hét péntek!!

Kép
cserkészkolbász

Lányok, rá jöttem h egy csomószor írok, és nem küldi el a gép... :twisted:

Ma megvolt az első találkozás a barátnőm kisfia és az én kis
édesem között. :D Krisztián most volt 5 hónapos, imádnivaló
egy babóca. :D Oli meg olyan jó gyerek volt. A nagy ismerkedés után
elaludt a kezemben, és befoglalta a törpe ágyát. :D Teszek fel
képet róla mindjárt! Szóval a du nagyon jól sikerült!

Fürdetés: tegnap nem bírtam ki, h ne Olival fürödjek... Lehet, h nem
volt a legjobb ötlet, de nagyon hiszti volt, gondoltam ez hátha
segít... És nagyon tetszett neki!!! :) Szidjatok ám meg, h ne szokjak
rá nagyon. :lol:

Hason alvás: Oli nem szereti. Sír egyből, ahogy hasra akarom fektetni
alvásidőben. Nem is próbálkozom már vele. Kicsit oldalra fordítom,
kitámasztom egy kispárnával, és elvan. Nem várhatok csodát,
így is nagyon jó alvó. 2-5 órát szokott aludni. Éjjel többet is. :)

Minden baba nagyon szép!!! Pocakosoknak meg kitartás!!!

Kép

Kép
gjéti

Kép levegőzés után :)

Kép

Kép
gjéti

Erika, szegénykém, megértem, hogy nem könnyű egyedül. :( Jövő hét péntekig??? :shock: Nincs Anyuka, Anyós vagy rokon, aki be tudna segíteni?

Gjéti: Azért az együttfüdéssel vigyázz, még olyan pici Oli! Előtte jól fürödj le és fertőtlenítsd ki a kádat. Bocs, nem akarok okoskodni, engem a gyerekorvos tesóm oktatott ki ennek veszélyeiről. :wink:
Oli nagyon édes, és olyan kis elégedett képet vág... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Úgy csináltam Julcsi. Előtte kiáztattam magam rendesen. :D
Egyébként nem akarom bevezetni, de olyan jó volt. :)
Köszi a dicséretet!

Kép

Kép
gjéti

Köszi a tippet julcsi és Andi.

Andus: nekem is kezdődött, a prof megvizsgált...

Kép
budabo

ANdus:mármint nekem is így kezdődött...értelmetlent írtam

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?