Szerencsére altatásban csinálták, azt pedig nagyon jól viselte.
Semmi gond, hogy elmondtad Ricsinek. Igen így utólag tényleg neki kellett volna valamit javasolnia, de megkérdeztem tőle emailben és válaszolt is hétfőn, de azt már csak akkor olvastam mikor
hazaértünk
TSzilvi
Hát azért hálás vagyok, hogy Dani nem fullad, az még rosszabb, kórházban belefutottunk pár ilyen esetbe.
Fényképező
Popsikrém
Móni
Házidoki egy tündér volt, semmi gond nem volt. Én a megsértődött-et igazából úgy értettem, hogy úgy érzi nem bízom meg benne és megkerültem.
De szerencsére nem ilyen a csaj. Tényleg nagyon bírom.
Matrica Dávid
Z utazás
Igen Lili apuval volt és nagyival.
Ranschburgot én is olvastam
Zsuzsi
Zsófi pelenkázós videót nagyon várom
Nehogy magadra vedd, úgy látom ez ilyen anyós betegség. De olyan érdekes, hogy csak velük nagyon anyás a gyerek, ha mással van nem.
Jajj én is mindig ezt kapom meg és már falra mászom tőle (ugye, hogy Lilla milyen anyás) amúgy meg az lenne a baj, ha nem hiányoznánk nekik. Nem tudom miért kell ezen fenn akadni.
Kata
Ezer köszönet a híradásért, jóformán nincs is mit írnom
Friday
Gréta és Bors
De szerintem jó, hogy eljátssza, mert így oldja a feszültséget...hagyni kell.
BfKata
Számla
Mangora
Lili nagyon ügyes volt, de azért voltak nehezebb pillanatok, nagyon hiányoztam neki.
Fél év nuku közösség ne is mond....és igen..mondtam a dokinőnek, hogy mit kezdjek az ovis lányommal, azt mondta semmit. Ezért ne vegyem ki az oviból...
A munka meg még gőzöm sincs, ugye HR rá van állítva az ügyre...de nem tudom így hogy tudnánk megoldani. Mondjuk csak 2-3 hónap lesz kritikus, utána CSANA-ba már mehet, mert
az kis közösség. Viszont ha taknyos valaki oda sem.
Vick
Biztos nem vagy elfogult és gyönyörűek a rajzok

[/