A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

csiri, nem semmi fotó. :D
bárány, a ülőgarnitúrát viheted, stipistop a görögmintás szőőőnyeeeg! :D

most toltam le 2 lángost. ebéd helyett. meg sem tudok moccanni. asszem csinálok egy frappét és visszaülök a kertbe, gyönyörű idő van, és barnult a karom amig kint ettem. komolyan, látszik a pólóm csíkja! imáádoom! :D

mia_snow

Mindenki sziesztázik?
Akkor megyek hajat mosni.

Kép
melike

én is takarítok! néha sikerül rávennem magam! de azért már érzem a hasamon, hogy nem sokat bírok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csajok,szerintem én mindjárt bekattanok...
Azt hittem,hogy már itt a vége a vasalásnak....kisrucik rendben,márcsak a kifogók,tetrapelusok vannak hátra....PÉn kis naiv.... :? Kimentem papirzsepiért a fürdőszobába és kifeléjövet megláttam a kád feletti fregolit fullra pakolva ruhákkal.... :shock: :shock: :shock:
Most ott tartok ahol reggel.....Sehol!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Íme:
Kép

Tuti benyomok mindjárt egy felest.... :?
Vendég

ez nem 99 ruha,hanem minimum 999!!!!!!!!!!!
És a jobb karom,illetve lapockám teljesen kiizmosodott már....
ésmég krumplit is kell pucolnom!!!!!
:shock:
ezthívják úgy,hogy totál káosz???
Vendég

meli szép lakás,
gigi helyes, méretes pocak

csiri, ezt még nem mesélted, de a lényeg, hogy jól végződött a történeted, biztos elment volna a kedvem egy időre a korházaktol.
andi csini pocak.

csiri vasalj, vasalj..még nem fáradtak el a viszeres lábaid?én mostanság bevezettem az ülve vasalást, leengedem a vasalódeszkát, oszt ülök mellette, csakhogy így meg a hátam bánja..

Kép
Kép
eyi

A mosónők vagy a vasalónők halnak korán a mondás szerint????

de végülis tökmindegy,mert mostam is vasaltam is ipari mernnyiséget már.... :roll:
Vendég

Eyi!
Ülve vasalok....(most ebédszünetem van...)De amúgy tökmindegy hogy ülve vagy állva csinálom,olyan mintha osztódással szaporodnának a ruhák,ha csak 1 pillanatra is elfordulok.... mintha mindig több lenne,mint elötte:shock: :?
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.16 22:33-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.16 22:33-kor.
pironya

Csiri:ezt már nézni is rossz!Pihenjél már![/u]

Kép
melike

Elmegyünk a boltba,majd jövünk nemsokára.Remélem addigra felébredtek!

Kép
melike

[quote="mia_snow"]h írta:mia_snowu tényleg eszembe jutott mit akartam még kérdezni: nálatok volt már kint a védőnő: ilyenkor mennyi ideig marad? hozzánk jövő héten jön elvileg... gondolom illik megkínálni kávéval/teával vagy ilyesmivel, ... és mit fog itt csinálni? a szobát nézheti, tegnap már a fiút vésték a villanyvezetékek helyét, úgyhogy higiéniából topon vagyunk. :lol:

Nálam talán 2-szer volt... én nem kínálom meg semmivel...
A kiskönyvemből, meg a papírjaimról beírta a vizsgálati eredményeket a kartonjába... ennyi volt.... :wink:
Vendég

Én jövő héten tervezem összekészíteni a kórházi csomagomat.
Már vettem hozzá egy-két dolgot:
Ha valakit érdekel,találtam egy tök jó listát!!!!!! :D :D :D :D :D

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.4829.doc

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.6965.doc

Kép
orsitigris

Ja,még az uram borotválkozik.
Én meg addig kivasalom azt a 3 db. uhát. :lol:

Kép
melike

Bárány ment pü!
Vendég

uhát=ruhát

Kép
melike

Orsi:tényleg jó a lista.

Kép
melike

Bárány
23 perc :roll:
Tomi sokszor órákra nyugiban van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sav ellen... magas párnán aludni... olyan féligülő helyzetben...
És már 30. hetet betöltötted...

Védőnő
Nekem jelentse be, hogy mikor akar hozzám jönni... egyébként nem biztos, hogy itthon talál...

Dokinál minden oké... Tomi változatlanul kukis... és kb. 2 héttel nagyobb a koránál....
Vendég

Hazahozós ruci
Időjárás-függő... :wink:
Vendég

Lányok olyan jót vettem!!!!!!
Anyámnak fonálért voltam a rövidárú boltban és vettem
BABATAKARÓT,2 HUZATOT RÁ,ÉS GUMISLEPEDŐT!!!
KIRÁLY!!!
Vendég

Ja és van hozzá kispárna is az elfelejtettem...

Piri:nekem nem lesz mini a betű :twisted:
Vendég

Bárány
Érdemes kimozdulnod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csajok, tényleg krvadrága a textilpelus, vagy csak én nézem rossz helyen???

a corában meg találtam kétezervalamennyiért sünis ágyneműt. tök édi. igaz csak takaró+párna, de elég az... baldachint meg rácsvédőt kaptunk hófehéret anyutól (azt is valahonnan szerezte, használtan, jóaz), a fehérhez minden megy, a szoba meg úgyis sárga lesz. :)

Gigi: de hát ugyanezt csinálja a rendelőben is... írogat, 10 percet beszélgetünk, megméri a vérnyomásom, súlyom és hello. de ha kijön, elrejtem a mérleget... :roll: :D

mia_snow

Bari
Amit kicsi betűvel akarsz, azt kijelölöd.... és a BETŰMÉRET mellett lenyitod a listát... kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd....
Vendég

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowGigi: de hát ugyanezt csinálja a rendelőben is... írogat, 10 percet beszélgetünk, megméri a vérnyomásom, súlyom és hello. de ha kijön, elrejtem a mérleget... :roll: :D

Ja.... aki jár a rendelőbe... :wink:
Vendég

Ja,ki is kell jelölni...értem Kép
Vendég

végeztem lányok!!!!
Mondjuk a végét elnaggyáztam....és sajnos be kell vallanom,hogy nem nagyon vagyok toppon...hiába,már nem bírom...Olyan mintha totál gyenge lennék ésmég a krumpli mindig sehol...utána lezuhizok és holnap reggelig viszintesbe vágom magam!!!!

Bari!
Muti meg!!!

Orsi!
Tényleg jó a lista,én is átnéztem,csak az egri kórházba ez nem aktuális....meg nálam nem...
Ugye nekünk nem kell szülőszobás cucc,nem vihetünk saját hálóinget,esetleg köntöst és a babára is kórházi cuccot és pelust adnak ...
De az iratok az ugyanaz...
Ésmég mindig nincs apaságink!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gigike mai fotója.... :oops:

Kép

A járásom az már tisztára pingvines....
Vendég

ott van...meg mutattam :wink:
Vendég

mia!
Én kaptam 2 tetrapelust és 1 tetrakifogót,ugyhogy árat sajna nem tudok...ezmellett az ikeából vettünk 10 kis alakú valamit büfizéshez...az 990 volt 10 db...

Bari!!!
ez tényleg jól néz ki!!!!
Mennyi volt????
Vendég

A takaró párnával 1200.-
A huzatok 980.-/db
Gumis lepedő 1500.-
Vendég

Bari: mennyiért vetted a takarót?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

oké, megelőztél!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ilyen nekem is kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sima mezei kínaiban vetted???
Vendég

Bari
Baris ágynemű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem se kell vinni hálóinget, gyereknek rucit... adnak...
És házasságit sem kell kérni...
Szopipárna... nekem az most arra jó, hogy a pocimat kitámasszam... szoptatni viszont nem tudtam vele...
Könyv, Walkmann... :roll: ... a telefonomban van rádió, a memóriakártyájára át lehet tölteni MP3-sokat... de nem nagyon lesz erre ingerenciája az embernek....
Vendég

Mi is pont tegnap este beszélgettünk a párommal,hogy majd össze kell készíteni a cuccokat,meghogy mit kell még hozzá vennünk!!!
Előjött a kép amikor utoljára vártam a dokit a kórházfolyosóján és ment haza 2 roma kismama kb7 tescósszatyorral jött kifelé....
én egy sportáskára gondoltam,amibe még marad egy kis szabad hely,mert kifelé valahogy mindig több a cucc mint befelé,pedig a kaját,innivalót ami marad,úgyis otthagyom a tovább bentmaradó kismamáknak...
Vendég

Bari és mindenki!!!!
Holnap délelött csinálok fotót a cuccokról amik kimaradtak és válogathattok!!!
Cím ellenében feladom postán...
:?: :wink:
Vendég

Ti hogyan esztek? Odafértek még rendesen az asztalhoz?
Vagy én vagyok nagyon béna... :oops: ... mindig leeszem a hasam... :cry:
Vendég

ja,és Bari!!!Azért fonalat is vettél???? :lol:
Vendég

Gigi!!!!
Én akkor is leeszem a hasam,ha nem vagyok terhes... :lol: :oops:
Vendég

Ja és csajok!
1 kérdés...Ti a kisruhákból kivágjátok a cimkéket???
Van olyan aminek a nyakába,oldalába is van,minimum egy fél méteres duma... :shock:
Vendég

Arra a kb. 2 napra én nem akarom a fél házat bevinni a klinikára...
Vendég

Én kivágtam mindenből....
Vendég

gigi!
2 nap????????????
oh ha nekem is annyi lenne...minimum5...
Vendég

Csiri
1. megszülök... ott vagyok 2 napot és a 4. nap haza...
Ma már nem tartanak a kórházban sokáig senkit....

(itt a császárosokat is 4. napon simán hazaengedik....)
Vendég

így már más....kicsit átmentem értetlenbe...
Vendég

tényleg Gigi.. el is felejtettem, hogy te protekciós vagy. :D

Bari: naaagyonjó a bárányos cucc.. én is ilyet vadásznék, de egyelőre csak drágában találtam baris ágyneműt... 20ért meg nem vagyok hajlandó venni. amikor pici voltam, anyu varrt nekem huzatot, és frottirtörcsit rakott bele, azt mondta jobb ötlete nem is lehetett volna, és hiperolcsó volt. nyári gyerek voltam én is... és Milán is az lesz, javasojla ezt a lehetőséget.

evés: én is alapból leeszem magam, vagy az asztalterítőt. nálam a mosogatás a necces, lassan nem érek el a mosogatóig, pedig nincs is nagy pocakom. :D még szerencse, hogy van m.gatógép, és csak néhány dolgot kell kézzel. :) amúgy az asztalhoz odaférnék, de nem jó úgy enni, hogy előre dőlök, csak hátradőlve.. ezért kerül a pocakra is. sebaj, kajapakolás a gyereknek. kell az. :D

vasalás ülve - természetesen. na de azért, mert csak 2-3 hetente szánom rá magam, és ezalatt annyi összegyűlik, hogy vasalás nélkül sem tudnék olyan sokat állni, nemhogy vasalóval a kezemben. :roll: ... jut eszembe, ma is elhalasztottam, napoztam helyette. barnult a karom! komolyan! :D

mia_snow

hogy mondjam meg anyósnak, hogy majd ne jöjjön be meglátogatni? tuti besértődik... ezért akarom már most kidolgozni a stratégiát. :lol: elég lesz akkor látni minden nap, ha hazajövünk (1 házban lakunk... :? )

mia_snow

Mia!!!
Azt szerintem elég necces megmondani,hogy ne menjen be a kórházba... :?
Azt könnyebb,hogy eleinte otthon ne látogassanak...de Ti 1 házban laktok.... :? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?