A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Tényleg jól mondta a tesód, hogy tiszta apukája!!! :D
Olyan jó, hogy milyen aprónak tűnnek így, és mégis hihetetlen, hogy ekkora babák vannak a pocakunkban.Jaj, megint elérzékenyültem...

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt lányok!

nemlajos, örülök, hogy "csak" attól volt, hogy nem ettél. Kicsit megijedtem. De akkor rendben minden...

rszg, nagyon drága a pici, szép! születési kulcsonttöréskről többször hallottam, bizti nem lesz belőle baj.

Adryn kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a dolog, de azért vigyázz magadra, nehogy véletlenül ezzel a lépéssel több kárt okozz magatoknak. Persze megértem, hogy szeretnéd, ha a párod beszélne a főnökével.

Csibb remélem Alma koncert után indul a buli :-)

Igen, a homeósokat betöltött 36. héttől lehet szedni, málnalevelet, aki nagyon nem szereti, az ízesízti, de nem jellemző. Én most lemondtam róla, csak a homeós bogyókat szedem, habár lehet nem ártana a tea is. Jah, amúgy tegnap vettem homeós fogkrémet a weledától. Hiába, mindet megteszek ;-) Kisebb túlzott odefigyelés....;-)

Tegnap voltunk nst-n, minden okés a görbével. Köv. hét kedden újra, akkor UH is lesz.

Lányok olyan hihetetlen, képzeljétek a hozzám legközelebb álló 4 barátnőm közül, a gimis osztálytárstól az egyetemi csoporttársig mindneki terhes, a 4. tegnap jelentette be. Úgy örülök, jó kis 2009-es generáció lesz. :-)

Mentem főzni, majd még jövök, du. vendégség utána mozi.

Szép napot addig is.
anna**

Bea: jóslófájások folyamatosak, görcsölgetni 1 napja görcsölgetek. A mai éjszaka szörnyű volt, mindenem kívűl, belűl fájt :x Házimunka, bevásárlás kizárt, de csak a vérnyomásom miatt. Bár bevallom, lazább vok, h tom már mekkora a baba, nyugodtan kibújhatna már.

RSZG: sajnálom pici Máté kulcscsontját! Nagy gyógypuszit küldök rá :oops:

Wicca: az az igazság, hogy a kiscsaj már a 8. héttől kezdve 2 héttel időüsebbnek mutatkozott, és ezt tartotta is végig. Tudom mikor fogant, korábban, mint ahogy átlagolnak! Most is 38. hetes 5 naposnak felel meg :roll: kb.

Csibb: sztem nekem a vizsgálat miatt lehetett véres a nyákdugó, de utána és azóta is valszeg a nyitott méhszájam miatt vmi tök már kocsonyás sárgás folyás van divatban nálam... :lol:

Tehuti: amúgy simán lehet, h nagy lesz a kiscsaj, mi a tesóimmal mindahárman 4 körül voltunk, és amit erpé írt, h ő 4,5 kilós volt, nem semmi :shock:

adryn: drágám, ne aggódj, hidd el, hogy minden rendben lesz! Bízz a sorsban, ami majd mindent szépen elrendez, nem lesz baj :o hidd el!!! (Ha mégis elmenne, tuti, h mindent eldobva rohanna az első hírre hozzád. Els szülés meg általában nem pikk-pakk történik. Meg írtad, h az a lényeg, h megjelenjen és utána már kamu riaszthatod is, és jöhet is vissza, nem???)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

Rszg: Máté tényleg tiszta apja, csak persze jóval fiatalabb kiadásban :lol:

Papillon: sajna nem :( kiderült hogy az csak a norvég aibel_esekre vonatkozik, ő pedig a dánnál van (a cég neve ahol dolgozik) tehát elmegy, és akkor jöhet ha télleg szülök, és annyi fizut kap amennyi napot dolgozott. nemhiába szeretem én norvégiát sokkal jobban.. szebb is, jobb is... de még nem adtam fel hogy költözünk :)

köszi mindenkinek a drukkokat Nico-val és apa jelenlétével kapcsolatban, most abban maradtunk apuval hogy hétfőn telefonál a cégének, megpróbál 1 hét haladékot kicsikarni... hát majd meglátjuk. de meg kell mondjam alig aludtam.. és reggel rácsodálkoztam a hasamra.. nagyon lent van 8)

Csibb: F Ó R U M H Í V stop. J E L E N T K E Z Z stop. :D
bár ha szülne, csak dobna egy sms-t valakinek... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy, köszi,bár nekem azt mondta a védőnő, hogy nem jó ez a jósló, próbáljam még egy hétig legalább kihúzni, de mivel semmi más előjel, nyák stb. így még nem aggódom.

Jaj ezek a pisijáratok már engem is kiborítanak.

Rszg, irtó cuki az apás kép :D az a Máté-hajzat valami nagyon aranyos.

Papillon tarts ki, szerintem már tényleg nem sok van hátra, ha ezek mindennaposak!
Háztartást hogy tudod megoldani, én anyukámmal vagyok, mégis soxor fél nap a konyhában, lóti-futi stb, mindig kell valamit csinálni.

Adryn, látod csak megoldódnak, rendezkedik apu valahogy. A has is biztató :wink: fájások, dugó stb?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem ízesítve is elég szörnyű a málnalevéltea :?

A köldököm mellett úgy nyilall a hasam, és rájöttem, hogy tök ciki, fogalmam sincs milyennek kell lenni egy fájásnak, mert nekem igazából mensis görcsöm sem volt soha :shock: , nem volt vele különösebb problémám (leszámítva, hogy ha nem szedtem volna a fogigátlót, akkor nem is lett volna :roll: )
Ez a szurkálás, tuti valami más, de olyan gáz, azt sem tudom, mit várjak... :roll:

Adryn!
Tényleg bízz Nicoban(és győzködjed ezerrel! :wink: )majd ő elintézi! :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, ezzel én is így voltam, azt se tudom nagyon görcs és hasfájás között mi a különbség, most szégyen nem szégyen, ez van, főleg meg ilyet, hogy jósló, sose hallottam,. Na most mielőtt a védőnő is beírta a kiskönyvembe, beszélgettünk mit érzek, kérdezte, hogy fájt? Én is mondtam, hogy derekam, hasam, rossz érzés, fáj, aztán abbamarad és elölről kezdi, menses előtt fáj így a derék, amikor érzed, hogy meg fog jönni, 2 szer fordult elő velem, azóta szerencsére nem. A magne B6 elhagyása is okozhatta, védőnő szerint akár még a méhszáj vizsgálat is, de azt nem hiszem, bár ő azt mondta ezért nem vizsgálnak gyakran terhesség alatt. Mit érzel?
A nyilalgatások, keményedések, fájások mind jelezhetik a méhszáj tágulását, a szülés közeledtét, bár van olyan kismama, aki a huszonadik héttől már görcsöl és mégis végig kihordja, ilyenkor pihenést szoktak javasolni.

Milky is úgy eltűnt, nem? Sokan lemaradnak, érdekelne, mi lehet velük :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg, nagyon jó a fotó a fiúkról!!!! :)

Adryn, nem egyszerű helyzet az biztos! Én is a sorsban hiszek, reméljük, míg otthon van Nico apu, a bébi is előbújik. Mondjuk repkednek nem nagyon kéne, mert a végén a levegőben születik Nico!

Én sem nagyon tudom, h milyen fájást kell majd várnom, meg keményedéshez sem volt szerencsém, hála égnek!!!

Papillon, akkor a nagy bébi genetika!!!!! :wink:

Nekem ízlik a málnalevél tea és nem is ízesítem. 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn: remélem sikerül kicsikarni, csak nehogy az legyen, h aztán utána érkezik Nico! :? muti a leszállt pocit!!!! Nekem meg mindig más, ha sokat fexek fent van, ha sokat állok, lent van :o

Bea: bizony, mindig kell vmit csinálni, még mindig anyuéknál lakunk, ő lótifutizik nekem, meg persze egy csomó minden halasztódik... ő főz rám, takarít. Én a rendet szoktam tartani, meg1-2 dolgot. De elmenni nem mehetek sehova, gyalog nem... (Azért hétfőn elmegyünk megünnepelni az évfordulónkat :wink: étterembe, nem tom mit fogok enni, ami sómentes :shock: , max édességet, végre találtam olyan étteremt, ahol elpasszolhatom az üdülési csekkemet :oops: )

Jóslófájás: fingom sincs mi az, csomót utána olvastam. Igazából állítólag rossz szó a fájás, mert nem kell, h fájjon. Gyakran a keményedéseket is annak számítják, a görcsöt is. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és ha jól lélegzik az ember nem is fáj. ÁLLÍTÓLAG, szóval én sem tom mi az :shock: mindenesetre a szülésznőümnek mondtam a keményedéseket, de mondtam, h nem fáj, de azért ő fájásnak számította.

Jah, tehuti, a genetika! Széles vállakat is adott :?

Bezony, nekem is ízlik a málnalevél tea

[/b]

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jóslófájások: ok. akkor nekem vannak keményedések, meg vannak mensis görcseim, meg vannak szúró nyilalló fájások is. ezek nem mindig járnak együtt. akkor mi micsoda? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

na szép napot.

Jöttem, de csak pár szóra

rszg: édesek a fiúk :)

tehuti: még mindig tilalom van a kórházba sajna, most hosszabbították meg. :evil: Remélem mire szülünk eltörlik.

Voltam nst-n hát max.40-ig tért ki a görbe, szóval én még egy darabig így maradok :wink: . A doki csak megvizsgált, 1 hét múlva csinál uh-t. Na akkor aki ért hozzá (nekem még nem néztek ilyet) mit jelent, hogy 2110 a méhszáj (asszem)?
A süllyedésre nem szólt semmit, de a vashiány és vérszegénység miatt letolt (mert nem szedem a bogyókat). Mondtam,hogy székrekedésem volt tőle, most írt fel Maltoffert ( de úgy is elfelejtem bevenni :oops: ).

Egy voks a málnalevél tea mellé tőlem is (nekem is ízlik) :)

na lépek, csók a család

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi kész ez a tilalom még mindig.....és most jön a meleg, így jobban terjednek majd a vírusok is....pesszimista vagyok..sztem egy darabig nem oldják fel!!! ááááá.... :evil: :evil: :evil:
2110 méhszáj: a méhnyak 2 ujjnyi, a külső és középső méhszájad 1 ujjnyira nyitva. A belső még zárt...Szóval alakul vmi....nst-fájás, látod, h nem ér semmit...marq-nak sem volt, aztán este megszült. :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok Anyukák!

Most én, az Apuka írok nektek (kedvesem kérésére).
Megszületett Hanna kislányunk, 2009.feb.27. 00:35 órakor.
3800g, 50cm a kis Tündér. :D
A feleségem és Hanna még a kórházban vannak, s valószínűleg
hétfőn jöhetnek haza.
Vigyázzatok magatokra!

Kép Hanna

marq
Kép
Kép
marqueza

Hanna Apu: köszönjük a képet ! nagyon édes kis husibaba a kislányotok :D és mégegyszer gratulálok :D

KépKép
KépKép
adryn

elfolyt a magzatvizem, indulunk!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kis pufók angyalka :D :D

tehuti: köszi az infót, ezek szerint nyitva vagyok :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

nem lajos: hűű, ez nagyon izgi. Hajrááááá

Kép

Kép
pgyöngyi

nemlajos: hajrá :D

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos!!!! Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!! Mik vannak?! Ügyik legyetek!!!!

Nagyon aranyos a kis Hanna!!!! Köszönjük a képet, és gratula még egyszer!!!!! :)

gyöngyi, a belső még zárt!!!!! :wink:

Én lassan megyek vacsizni a bnőimmel.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="adryn"][ írta:adrynsize=150]Hanna Apu: köszönjük a képet ! nagyon édes kis husibaba a kislányotok :D és mégegyszer gratulálok :D[/size]

(Továbbra is Apa ír)

Köszönjük a gratulációt!

Már tegnap kellett volna felraknom képet, csak este kidőltem a fáradtságtól (Csüt.-Pént éjjel 2 órát aludtam).

A szülés:

Csüt este 18:00 körül kezdődtek a fájások. 20:15 kor, mikor a munkából készültem haza, hívott Marq, hogy "este szülős program lesz, igyekezzek". Rögtön el is mentem a babysitter-ért (Anyósom), és vele mentünk haza.
Kb. 21:00-21:30 között érkeztünk be a kórházba, adminisztráció, stb. 22:00 után kerültünk a szülőszobára.
Vajúdás alatt gyorsan megtanultam a CTG-t kezelni, így tudtam mikor erősödnek, mikor enyhülnek Marq fájásai.
Aztán egyszer csak meglepett bennünket (Doki, Szülésznő, Apuka), mikor fájás közben, azt mondja Marq "toló". (Akkor esett le, hogy az Epidurálist, bebuktuk, hibáa vették le a vért, elemezték ki, stb, már nincs idő beadni, nincs idő hogy kifejtse hatását.)
Tyű a mindenit, akkor aztán összedobták/tuk a szülőszettet.
És Marq és Hanna nagyon ügyesek voltak. Harmadik nekifutásra, Hanna úgy kiugrott Marqból, mint a pezsgős dugó.
Volt nagy megkönnyebbülés, öröm, örömkönnyek, boldogság és 00:35.
Nagyon örültünk, hogy nem húzódott el sokáig mint Lucánál.
Total ~Hatésfél óra.
Büszke vagyok Marq-ra, hogy nagyon keményen viselte a fájásokat, és még egy gyönyörű Kislánnyal ajándékozott meg.

Üzenhettek Marqnak, holnap d.u. megyünk be hozzá Lucával, de természetesen telefonon is továbbítom az üzeneteket.

Kép Szülés utáni pillanatkép Marqról és Hannáról

marq
Kép
Kép
marqueza

Köszönjük a beszámolót is Hanna apu!!!! El is érzékenyültem!!! :cry:
Sok puszi a csajoknak a kórházba!!!!! És jó babázást!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="nemlajos"]e írta:nemlajoslfolyt a magzatvizem, indulunk!

(Apa ír)

Drukkolunk nektek, Ügyesek legyetek!
Hívom is Marq-at és mondom neki, a hírt.

marq
Kép
Kép
marqueza

hát le a kalappal Marq előtt! szülés után ilyen jól kinézni! :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Hatalmas gratula újra a Marq családnak!!!Jól sejtettük, hogy igazi kis pufók baba ezekkel a méretekkel!Tüneményes! :D És Marq tényleg hihetetlenül jól néz ki, mintha meg sem viselte volna!Én is ilyen szülést akarok!!!! :D

Nemlajos!
Hűha, ügyi legyél, nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adryn!
Hogy melyik micsoda, nem tudom, de az tuti, hogy Nico nagyon készül kifelé! :wink:

Akkor leszavaztatok málnalevél-ügyben :lol: de nekem az isteni csipkebogyó után tényleg borzalmas. :?

Kép
Kép
zazzy

Most születnek kiskutyáink, lenyűgözve nézem a folyamatot... :lol:

Kép
Kép
zazzy

zazzy: csak hogy javítsak a statisztikán: én is rühellem a málnalevélteát :lol: :lol: csak ledöntöm a torkomba.. így "csak" a végén érzem az ízét. én az ízesítésével sem próbálkoztam azzal a felkiáltással hogy ez olyan bűnrossz hogy ezen semmi sem segít csak gyorsan lehúzni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

zazzy: milyen fajta????

én a cicám szülésénél asszisztáltam anno (amikor még volt neki méhe) édes volt.. fel sem állhattam mellőle.. ha kimentem a konyhába jött utánam lihegve és hívott vissza... úgyhogy 4 óra hosszát töltöttem a földön ülve mellette :) felpakolva hideg élelemmel és itallal :D nagy élmény volt. és még mondják azt hogy a macskák nem ragaszkodnak a gazdihoz.

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, de hátha érdekel valakit. Eladó egy új Graco Kyo Metropolitan kenguru. Ajándékba kaptuk, de nekünk már van egy. Bolti ára. 10.990,-Ft én 7.000,-Ft-ért odaadom.

Érték és kényelem a mamának és a papának út közben A születéstől körülbelül 10 kg súlyig
Könnyű használat:
Biztonság
Extra kipárnázott középső szíj
Előre nézve az egész világot szemlélheti út közben
A Kyo teljesen kinyílik annak érdekében, hogy egyszerű legyen a babát behelyezni és kivenni.
Széles, kényelmes hát - és vállszíjak
Két hordási pozíció, befelé, amikor a baba újszülött, és kifelé, amikor a baba már képes megtartani a fejét.
Könnyű hozzáférhetőség
Csípőszíj az egyenletes súlyeloszlás biztosításához
Kényelem
Teljesen mosható
Tároló - és hordtáska

Kérem írjon privit, akit érdekel. Képet, nem tudok feltenni de a neten ha rákeresel, megtalálod könnyen.
Köszönöm
Szép napot!
Vendég

azta Beagle: köszi.. de hogy Te már 54 hét és 6 napos vagy? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tutira nem sieti el a gyerek :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Üdv ezen a világon Hanna babának! Ügyesek voltak nagyon Marq-kal, gratula nekik! :) Hanna apu, köszönjük a képeket. :)

Nemlajos! Nagy drukk megy!

zazzy! megszülettek a kutyuk? Hányan lettek? :wink:

Jóslófájás: nekem sem volt még ilyesmim. Jövő szerdán megyünk először nst-re, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Masut
masut

Bár így lenne 5-ösöm a lottón!
Nemlajos Mondtam, hogy hamarosan szülsz! És még február van. Holnaptól jöhetnek az igazi márciusi babák!

Marq Nagy-nagy gratula Hanna-babához! Nem semmi, hogy csak úgy kipottyant :) Sok-sok örömöt és jó babázást nektek!

Kép

Kép
rszg

AZTA NEMLAJOS!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!! Várjuk a híreket!!!

Hanna Apu
: Szívből gratulálok Hannához! Marq nagyon ügyes volt és tényleg nem úgy néz ki, mint aki épp az előbb szült :lol: !!! Énisénis ilyen gyors szülést akarok :lol: :lol: !!!

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok!
Rszg, Marqueza, nagy gratula nektek!!! :) :) :)
Nemlajosnak drukkolok!

sajnos nem tudok visszaolvasni, csak ritkán jutok nethez így hogy pesten vagyunk hétközben.
mi még mindig egyben, amit nem hittem volna. kivár ez a leányka...
hétfőn beszélek a dokimmal mi legyen. ha addig semmi, nőnapon kiszedetem Lénát, de remélem nem jutunk el addig.
gyömbéres koktélt, meg a bábakoktélt is bevetem jövőhéten, szülésznőmmel megbeszéltük :)

remélem mindenki jól van! a szintén finiselőknek kitartás!

Kép
Kép
mamacsibe

mamacsibe. már hiányoltunk!!! ugye írsz majd ha Léna esetleg magától is úgy döntene, hogy ki akar mostmár bújni!? :)

Szép napot!
Vica
wicca

mamacsibe: milyen az a gyömbéres koktél? abban is van ricinusolaj? mert engem az meg a pálinka tart vissza a bábakoktéltól... baracklétől meg nem indul be a szülés :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos, drukk++++++++++++
Nagyon nagy drukk!!!

Marq, gyönyörű Hanna, édes husi pofa, hogy lehet ilyen tökéletesen megszületni? :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

és Csibb? :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn: a bábakoktélból az alkohol kihagyható!
gyömbéres: (pontos mennyiséget nem tudok, gondolom ahogy sikerül): 1 rész grapefruitlé, 1 rész narancslé, 1 evőkanál őrölt gyömbér.
a szülésznőm szerint pár óra, mire hat, reggel érdemes meginni, akkor úgyis kipihent vagy és ha hasmenést okoz, jobb azt ugye nappal intézni :)
és nem hatnak mindig, csak ha tényleg eljött az idő. terminus előtt nemigen érdemes meginni.

hát nekem Nemlajos lett volna a hírhozóm... anno még poénkodtunk is hogy azért bőven előtte megszülök... :shock:
hm, azért kitalálok valamit :)

Kép
Kép
mamacsibe

Dobok pocakfotót, míg egyben vagyok :lol: :lol: :lol: ezek után már... ki tudja:D

37. hét:
Kép
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Itt vagyoooook én is!!

Nagy-nagy gratula Marqnak, Hannának és persze Apukának is!!! Naggggyon édi kis baba!

Rszg: nagyon aranyosak a fiúk együtt. Szegény kis Máté. Észre lehet venni, hogy a kulcscsontja eltört? Látszik valami? Azért az elég durva, hogy nem szóltak róla semmit a kórházba.

Papillon: szép nagy méretekkel rendelkezik a kiscsaj :shock:
Ha jól emlékszem ma telt le az a bizonyos 1 hét ugye??? Ma egy hete voltak a fájások, és a vérzés?? Ahhoz képest, hogy azt hittük a héten már Te is babázol, elég jól kihúztad! :wink:

Nemlajos: ügyesek lesztek biztosan!! Szorítok!!!

Adryn: nem csodálom, hogy stresszelsz. Hétvégén sem szokott haza menni Apud?? Reméljük Nico nem lesz annyira gyors, és megvárja, míg apu odaér.

Ma megint jól kifáradtam. Megint voltak vendégeink. Bocsi, ha másra nem reagáltam, de kiesett a fejemből a többi. :oops:

banokla

Nekem is írhatsz mesét, Mamacsibede addigra, lehet Nemlajos is hazaérkezik :wink: Én már betettem a kórházi pakkomba a privis számokat :D biztos ami biztos, ma átpakolok a gurulós bőröndömbe, kolleganőim már érdeklődtek nem szülök-e még :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: szép a pocid! Csak nem hogy te is akarsz szülni a napokban??? :D Valamelyik nap írta, valaki, hogy aki mostanában rakott fel képet napokon belül megszült. :lol: :wink:

banokla

Bea, szép pocak :)
priviben megírnád a számodat?

Kép
Kép
mamacsibe

Köszi Mamacsibe, privi ment :D

Papillon el is felejtettem írni, évfordulós buli? tök jó :wink:

Banokla :D :lol: nem tudhatjuk...

Bea, Maja

Kép
bea1978

mamacsibe: és ebben a gyömbér okozza a hasmenést? ez ihatóbbnak tűnik mint a ricinusos.. azt anno a hajamra kentem hogy fényes legyen :lol: :lol: de hogy megigyam??? :shock: :shock:

Bea: nincs még lent az a poci, de szép méretes :D

Banokla: nem. ha dolgozik akkor 2 hétig minden nap. onnan ahol van nem egyszerű hazarohangálni. minimum fél nap utazás.

KépKép
KépKép
adryn

Csak gyors hírek NemlajosróL.

Már 8 centire kitágult, ezért az EDA-ról lecsúszott.
Vendég

hmm , lecsúszott? pedig az csk könnyít egy picit gondolom, hajrá Nemlajos ügyes leszel!!!

Adryn, van egy ezen mintha lentebb lenne:

Kép

Na de befejezem a pocakozást, mert tele velem az oldal, csak ezt az utolsót azért tettem fel, mert hasonló, mint a Nemlajos utolsójáé :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marq, hihetetlen, mintha nem is a kép előtt szültél volna éppen :shock: :shock: :shock: te kis csibész, titkolsz valamit :lol: :lol: és a kislányotok igazi kis pufók Angyalka a képen!! Nagyon éééééédes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, szerintem még fent van a pocid! Akkor megy le, amikor befér a kezed a cicid és a pocid közé, legalábbis jobban, mint korábban.

Gabi, ki lesz a következő? :wink: 8)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bea, látm te is szülni szeretnél!!!!! :wink: Csini a pocid, sztem nincs lent! :lol:

Örülök, h mamacsiba is megvan, de gondolom ő már babázna... :wink:

Én most jötttem haza csajvacsiból, annyit röhögtem, h azt hittem megszülök! :lol: :lol: :lol:

Nemlajos, meg lehet, h mindjárt Dömézik!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok, még én is egyben :)

Nemlajos drukkolok, látom jó gyorsan haladsz.
Egyébként elég durva, hogy 2 nappal utánam voltál kiírva :)

Aki tett fel képet: nemlajos és csibb, ja és most Bea is.
Szóval... Adryn, ha szülni akarsz, dobj egy képet! :wink: :D

Marq, gratula nektek, nagyon édes pufók kisleány :)

Kukli azt el is felejtettem, hogy én azért gondoltam a 10-re, mert akkor már hétvégre itthon is lehetünk :)
Apának hétközben egyszerübb, mert a bölcsiben elvan Levi, de hétvégén.... :)

Na megyek pihenni, mert holnap fánkot kell sütnőm, anyós szülinapjára.

Kíváncsi vagyok reggelre hány babánk lesz :)

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?