[quote="adryn"][ írta:adrynsize=150]
Hanna Apu: köszönjük a képet ! nagyon édes kis husibaba a kislányotok
és mégegyszer gratulálok 
[/size]
(Továbbra is Apa ír)
Köszönjük a gratulációt!
Már tegnap kellett volna felraknom képet, csak este kidőltem a fáradtságtól (Csüt.-Pént éjjel 2 órát aludtam).
A szülés:
Csüt este 18:00 körül kezdődtek a fájások. 20:15 kor, mikor a munkából készültem haza, hívott Marq, hogy "este szülős program lesz, igyekezzek". Rögtön el is mentem a babysitter-ért (Anyósom), és vele mentünk haza.
Kb. 21:00-21:30 között érkeztünk be a kórházba, adminisztráció, stb. 22:00 után kerültünk a szülőszobára.
Vajúdás alatt gyorsan megtanultam a CTG-t kezelni, így tudtam mikor erősödnek, mikor enyhülnek Marq fájásai.
Aztán egyszer csak meglepett bennünket (Doki, Szülésznő, Apuka), mikor fájás közben, azt mondja Marq "toló". (Akkor esett le, hogy az Epidurálist, bebuktuk, hibáa vették le a vért, elemezték ki, stb, már nincs idő beadni, nincs idő hogy kifejtse hatását.)
Tyű a mindenit, akkor aztán összedobták/tuk a szülőszettet.
És Marq és Hanna nagyon ügyesek voltak. Harmadik nekifutásra, Hanna úgy kiugrott Marqból, mint a pezsgős dugó.
Volt nagy megkönnyebbülés, öröm, örömkönnyek, boldogság és 00:35.
Nagyon örültünk, hogy nem húzódott el sokáig mint Lucánál.
Total ~Hatésfél óra.
Büszke vagyok Marq-ra, hogy nagyon keményen viselte a fájásokat, és még egy gyönyörű Kislánnyal ajándékozott meg.
Üzenhettek Marqnak, holnap d.u. megyünk be hozzá Lucával, de természetesen telefonon is továbbítom az üzeneteket.

Szülés utáni pillanatkép Marqról és Hannáról