Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
46 éves vagyok és sikerült egy pozitív tesztet produkálnom. Vegyes érzéseim vannak, mert 16 és 12 évesek a gyerkőceim. Féltem őket, magamat, a magzatot. Viszont a páromnak nincs még gyereke és mindig is szeretett volna, de úgy gondoltuk a korom miatt már nem lehet. Szóval ha bárki hasonló cipőben jár, szívesen fogadom a hozzászólásokat. Illetve ha tervezett baba, a jó tanácsokat a várandósságot illetően.  Köszönöm :)
 


Szia! Ha itt nem kapsz valaszt, akkor meg van a gyakori kerdesek. Ott tobben feltesznek ilyen kérdéseket. Gratulálok a babához!!!
 
 


@gyevocska:
Kedves Gyevocska, ismeretlenül is nagyon sok szeretettel gratulálok :-D Biztosan jönnie kellett ennek a babának, ajándék, sok örömetek legyen benne. :-)
 

 
 

Sziasztok,41 éves múltam babavállalás előtt vagyunk párommal.Lombikkkal próbálkozunk.Első baba.Rengeteg kudarc van mögöttünk,de most új remények várnak ránk.Gyevocska,sok örömet,és jó egészséget mindkettőnek.
 
 


@gyevocska:


Szia, idén augusztus 8-án adtam életet egy csodálatos kisfiúnak, miután a nőgyógyászom (egy nő) azt mondta 2017 év végén, hogy 0% az esélyem teherbe esni. Én mégis rácáfoltam, spontán teherbe estem 47 évesen.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj! Frissek az élményeim. :)

Üdv
 


@gyevocska:
Szia! Remelem jól vagy! Én 40 vagyok, mire megszületik a baba már 41, és a lányom 17 éves múlt. Ugyanaz az apuka, csak így alakult. Én is aggodom a 18 év korkülönbség miatt, de mi terveztük és remelem nagyon jó testvérek lesznek. Nekem van egy 11 évvel idősebb testvérem, engem is közel 40 évesen vállat anyukam.
 


@mandarin:
Kedves mandarin!
Az lenne a kérdésem mennyi próbálkozás után sikerült a baba? Mindenhol azzal riogatnak, hogy 40 után nehezebben sikerül, bár akinek nem első gyermek, azoknak állítólag jobbak
 
 


az esélyei.
 
 


@varsnik: A második hónapban összejött. Igaz akkor már vettem egy ovulacios tesztet is hozza. Először csak szamolgattam. Magam is meglepődtem hogy ennyire gyorsan sikerült.
 


Sziasztok!
42 vagyok. Még két hétig. Két csodagyerek édesanyja. 25 év reménytelen bolyongás után megtaláltam a páromat. Akinek, történetesen nincs gyermeke. Nagyon sokat beszélgetünk Róla, főleg, hogy én az elmúlt évtizedek keserűsége miatt teljesen úgy álltam eddig a dologhoz, hogy soha többet nem akarok szülni....de most itt van az én Életem Szerelme és ...most nagyon kell gondolkodni. Ezért keresgélek és olvasgatok mindenfele. Érdekes, hogy mennyire kitolódott a szülés, egyre többen vállalnak még 40 felett is babát. Tény, hogy nekem már a második babus is nagyon nehezen jött össze, bár visszatekintve, nem véletlen. Ha újra babát vállalnánk, minimum 44 éves lennék amikor megszületik. Jelenleg van egy 16 és fél éves fiam és egy 8 és fél éves lányom.
 
 


En nem szerettem hogy idôs szuleim vannak, most mar 80-81 evesek, ezert 23 evesen szultem. Aztan most egy 17 éves gyerekkel kozel 41 evesen varom a kistesot. Rajottem a szuleim alap karaktere volt mindig is oreges. Anno 50-es evil vegen nyugdijba mentek es ezt el is hittek. Betegesek is miota az eszemet tudom. Ennek egyik fo oka a cigi. Rajottem en nem ok vagyok es igyekszem hisz ev mulva nem oregnenikent tekinteni magamra.
 


Sziasztok!
Én 40 évesen (most múltam október végén) várom elsô gyermekem. Nem volt gond csak így alakult és a második hónapban összejött. Most vagyok a 10. héten.
Most következik a genetikai vizsgálat NIPT teszt es december 14-én a12. hetes UH.
Kinek van tapasztalata ezekeol a generikai tesztekrol?
Köszi
Jó éjt


Sziasztok, kinek van kedve csevegni?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó