Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
46 éves vagyok és sikerült egy pozitív tesztet produkálnom. Vegyes érzéseim vannak, mert 16 és 12 évesek a gyerkőceim. Féltem őket, magamat, a magzatot. Viszont a páromnak nincs még gyereke és mindig is szeretett volna, de úgy gondoltuk a korom miatt már nem lehet. Szóval ha bárki hasonló cipőben jár, szívesen fogadom a hozzászólásokat. Illetve ha tervezett baba, a jó tanácsokat a várandósságot illetően.  Köszönöm :)
 


Szia! Ha itt nem kapsz valaszt, akkor meg van a gyakori kerdesek. Ott tobben feltesznek ilyen kérdéseket. Gratulálok a babához!!!
 
 


@gyevocska:
Kedves Gyevocska, ismeretlenül is nagyon sok szeretettel gratulálok :-D Biztosan jönnie kellett ennek a babának, ajándék, sok örömetek legyen benne. :-)
 

 
 

Sziasztok,41 éves múltam babavállalás előtt vagyunk párommal.Lombikkkal próbálkozunk.Első baba.Rengeteg kudarc van mögöttünk,de most új remények várnak ránk.Gyevocska,sok örömet,és jó egészséget mindkettőnek.
 
 


@gyevocska:


Szia, idén augusztus 8-án adtam életet egy csodálatos kisfiúnak, miután a nőgyógyászom (egy nő) azt mondta 2017 év végén, hogy 0% az esélyem teherbe esni. Én mégis rácáfoltam, spontán teherbe estem 47 évesen.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj! Frissek az élményeim. :)

Üdv
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?