A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok mindenki!

Lili
beszéltem Ágival,azt mondta szívesen átveszi tőled a bogyókat,pont kérdezte is hogy hol tud szerezni ilyet.Ha nem jön be,majd mást kipróbál.Mennyi az ára?Csak hogy tudjak mit mondani mennyibe kerül.Ja és köszi.

Meg mindenkinek köszi a segítséget tejszaporítás ügyben,végülis
egy babáról van szó,akinek a legjobb az anyatej.

Lina
mehetünk vásárolni együtt,van még nekem is pelus kuponom meg más is.
Anna is ilyen idősen hagyta el a cicit,még próbáld meg neki este kínálni,de ha nem kell neki,az is faja hogy eddig tudtál adni neki.Mai napig hiányzik hogy nem cicizik,nem bújik úgy hozzám oda.Van sok tejed még?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
este már nagyon régóta nem cicizik Lili, ő picinek is csak akkor szopizott, ha éhes volt, és ugye este, vacsi után nem éhes már. Ezért maradt a reggeli, mert ugye ébredés után csak éhes egy kicsit. Na most már ez sem kell, ma reggel se nagyon akarta. Egy reggelire azért még elég lenne a tej, de szerintem egyre kevesebb, hogy nem fogadja el, végül is így mitől lenne.

Lili, Kob,
köszi, már csak azt nem tudom, hol van az a Nekem8 kávézó :oops:
A református templomot igen, úgyhogy majd körbejárom.

Még egy kérdés: szerintetek kapok 18-19-es méretben igazi rendes korcsolyát?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, korcsolyát???? :wink: Mit fog benne csinálni Lili? :D Amúgy gör vagy jég?Pont a templom bejárattal szemben van a cipőbolt.
Mi pont most vettünk zárt cipőt Hannának(SzilCoop tetején), és nem a Siesta-sága miatt,hanem mert ez tetszett, szóval mégis ezt választottuk, sőt kinéztem a télit, de az is Siesta, na meg a szerelmem a Deichmannban egy csizma :wink:

Nana, nekünk van pár H&M-es rucink, vagyis most kaptuk vissza, 56-s méretek.Tényleg nagyon szépek,és én is úgy tudom, h a C&A-nál picivel drágábbak csak. Hol lesz az a többemeletes áruház?
Boti jól van?Pocak?

Kép
seriff

Hu ezt a korcsolyát én sem értem. :roll: :D

Seriff
Köszi kérdésed már egész jó óráink is vannak. De ha nem jön a kaki...
Camponában lesz a Libri helyén.
Lehet menni! Addig apa Tropicariumba a gyerköccel! :wink: :lol:

Hanna jól van???

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok :)

most értünk haza szüretből hulla vagyok ... reggel korán már kint voltunk .

cukkker
uj név? hoyg hoyg ????

dora :)
enikő most kezdte a bölit gondolom azért csak összefutva taliztok :) aranyos kislány és retttttentő anyás :)a sógornőm most kezd ujra ott dolgozni a boltjukban szoktam hozzájuk járni majd meglesünk egyszer benneteket :)szépek azok a házak ott nekem azért szinmpi mert ott az udvarok belülről vannak és nem tudnak a gyerköcök "kiszökni" meg olyan családias az egész nagyon jó válsztás voolt akkor a tiétek is emeletes ?
(ja persze irtad is lépcsőt :lol: hüle vagyok :wink: )

nana
booti és danus is volt veletek vásárolni hoyg birták ?

hm... valamit még akartam de elfelejttem ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok,

Roz,
a nagy usziba járunk, mi már csak ilyen fanok vagyunk, mindketten sokáig úsztunk.

Lina,
ez a korcsolya komoly? ilyet még nem is hallottam :lol:

Kirándulni voltunk tegnap a Rám szakadékban, annyira klassz idő volt, ma meg kertészkedtünk...

Timi,
örülök a negatív pisinek, valamikor mentek vissza a Bánhoz?
balim

Szóval korcsolya: azt olvastam, hogy egy kisgyerek amikor járni tanul, akkor a korcsolyázás elvileg ugyanolyan természetes dolog neki, és gond nélkül megtanulja, még később, mondjuk egy év múlva már ugyanúgy tanulnia kell, mint egy felnőttnek. Na szóval mi nagyon sokat járunk télen korizni, és ha ebben tényleg van valami, akkor szeretném megpróbálni.

Seriff,
én ma a Tesco üzeltsorán a Sebastiano-ban láttam nagyon édes kiscsizmákat, a márkáját eddig még nem hallottam sehol, de 6000 Ft-ok. Na meg tegnap Pesten a Humanic-ban Skippy-ből nagyon aranyosat. Erről hallottatok már? Lili kis bőr kocsicipője ilyen márkájú, de amúgy még nem hallottam róla.
Még valami: nem lehet valamit csinálni egy rosszul összefort törött ujjal, hogy ne fájjon a hidegben? Már előre félek a téltől, mert olyan rossz szokott lenni, és kezdem érezni.

Nana,
ez a H&M lehetne közelebb is, pont a Camponában :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na még gyorsan:
képzeljétek, az előbb jöttek anyuék, és Lili nagy örömében felállt úgy, hogy semmiben nem kapaszkodott. Ültem a földön, az alsó lábszáramra támaszkodott, kinyújtotta a lábait, mint mikor egy súlyemelő kezdi felemelni a súlyt, és derékból kiegyenesedett. Állt néhány másodpercig, aztán visszaguggolt, nem esett el. Hát én olyan büszke voltam :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hali

Megszüntettem a régi postafiókom. Ennek függvénye az összes regisztráció. :( Ezért új cím, új nick kellett.

Lina

Gratula!!

Nana

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=147694&page=7

Talán most jó lesz az oldal címe.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

de nagy a csend :)

cukkker
ha profilofban átirtad volna az emil cimet nem lett volna elég ? csak egy kérdés nincs bajom a az uj neveddel :wink:

lina
érdekes ez a korcsolyan dolog, ez olyan leht akkor mint a nyelv tanulás. Állítólag 4-5 éves kor körül blokkol az agy és nehezebbn tanulja nyelveket előtt emeg gond nélkül . Tényleg nálatok lili csak 1 nyelvet hall ?

balim
Én nem tudok úszni :roll: probáltam már megtanulni de nagyon nem megy. Ez bizti az miatt van hoyg minket a suliba még a sokk terápiával tanítottak uszni egyszerűen vízbe dobtak ...

seriff
ma is mentek albarétumba ? most igaz még csípős az idő de du bizti jó idő lesz . Niki nyúz egy albarétumért .

csajok egy kérdés viszi valaki szeptembertől bölibe a csemetéjét ? Én úgy néz ki viszem ákit és megyek vissza dolgozni . Csak nem tudom hogy elmenjek e szétnézni böli ügyben vagy már reménytelen szerintetek ? Anyukám szerint már régggges régen el kellet volna inézni :shock:

Kép

Kép

Kép
roz23

ha esetleg jár erre valaki :wink:

nem tudjátok hol lehet venni gumi lepedőt és mennyi lehet ? nem győzők ágyta mosni most tettem egy nylon a matracra és arra lepedőt e annyira csörög hogy jaj ... adri annyit bepisil ... :?

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Szerintem nem árt mérlegelni a böliket,én szeretem a lánchíd utcait,de vkinek nem jött be.Ha meg jövő szeptemberben szeretnéd a bölcsit kezdeni,akkor általában májusban szoktak lenni a jelentkezések.De megmondják mindenhol a bölikben.
Szeretem a bölcsit,naon sokat fejlődött két hét alatt.

Lina
gratulálok Zsófi felállásához,most már még jobban figyelheted,mindjárt eljön az az idő hogy elindul.Mégegyszer gratula,így tovább.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül Samchee elérhetőségét?SOS-ben kellene,nem tok küldeni neki emailt,valami gáz van a szolgáltatónkkal.Ha el tudná nekem küldeni pü-ben a telcsiszámát naon hálás lennék ,köszi előre is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny privi ment

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Lepedőt nem tudom (engem is érdekelne ) viszont a Metro ujságba n láttam Disney hercegnős ágytakarót. :) Rögtön te (ill. ti) jutottál eszembe. :) :D

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
https://www.r-med.com/index.php?subprodid=70 , hirtelen ezt találtam, de ha beírod keresőbe, akkor sok találatot kiad. Böli: szerintem nálatok oda kellene beadni, ami az ovihoz legközelebb esik, mert borzasztó munka előtt a gyerekekkel szanaszét rohangálni. Persze csak akkor, ha azért jónak is találod. Aztán idővel majd kiderül, hogy mennyire jön be.
balim

Sziasztok!

köszi szépen a telcsiszámot,örök hála érte.

Lili
bocsinka az összekeverésért,hidd el nem szándékos.Pedig naon egyszerű az egész,kicsit szét vaok csúszva.Ne haragudj!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny,
nem írták a lányok, hogy kell szedni a homeóbogyókat. 2-4 napig naponta 4*5 golyót, aztán 2-4 napig 2*5 golyót. Előtte-utána fél óráig nem szabad inni, enni(elég a 15-20 perc is, ha muszáj), fogat mosni(ennél kell a fél óra). Nem drágák egyébként, a 80 golyós kiszerelés 4-500 Ft, az 1000 golyós meg 1000 Ft körül van.
Nekem jó volt még a Herbalakt tea is, a Malomban lévő Herbáriában szokott lenni.
A legjobb egyébként az, amit Seriff írt, állandóan cicire tenni. menni fog.
Férjem is Szszállási.

Roz,
ma nem terveztük az Arb-t, Seriff kertészkedik a szüleivel. Nem tudom, kimenjek-e Leonával, elég hüsi van, fúj a szél. Sztem csak sétálni megyünk ki.
Jövő szept-re gondoltál? Sztem akkor nem vagy elkésve. Az oviban nincs minicsoport? Áki már 2,5 éves lesz akkor, nem?

Nana,
Coffeát kipróbáltátok?
No-ban mindig a H&M-ben vásároltam, itthon még nem is jártam ott. Pedig néha tényleg nagyon jól lehet ott vásárolni. A C&A viszont nem szerettem.

Dóra,
de sokat sétáltunk arra Leonával! Múltkor is bicajoztunk arrafelé, pont 1 hete.

Leona éjjel összesen 7 és 1/4 órát aludt. Azt hittem, h du. aludni fog egy jót, erre 1 óra után felébredt :roll: , igaz visszaaludt, még alszik. Nem hiszem el, h a 16,5 hónapos gyerekemnek kisebb az alvásigénye, mint nekem. Mit csináljak vele? Sztetek ha nem hagynám du. aludni, többet aludna éjjel? Sztem nem, csak du és este nyűgös lenne. Nekem kevés a 7 óra (ha legalább egyben lenne), főleg, h nekem nincs is annyi, mert mikor elalszik, kezdek főzni, takarítani...

Tegnap este tök aranyosan bilibe pisilt. Ráült, belepisilt és felállt, mint aki mindig ezt csinálta, de biztos csak véletlen volt.

Kép
sygnum

balim :)

köszönöm nagyon aranyos vagy :)
a klapkára megy/menne áki adri és niki ott fog ovizni. De azért szétnézek még más bölikben is de nagyon valószinű hoyg oda viszem.

syg
sajnos nincs mini csoport igazán abban bizom hogy ha szobatiszta lenne meg lenne munkáltatói papirom felennék az oviba egy vegyes csoportba . Kimentünk mi is az udvarra de olyna hüvi volt hoyg megbeszéltünk hoyg nem megyünk. szerintem sem fog jobban aludni leona ,adrinál is probáltam ezt, de nem jött be sőt, tegnap este még rémálma is volt, nagyon fáradt volt hisztis nyügös és még egy siklót is látot, egész este kiabált álmában, hoyg krokdil meg anya vidd innen .... sirt sikitozott hisztizett ..... már volt sokszor ilyen hogyha nem alszik napközben akár csak egy 20 percet is sokkal rosszabb szerintem. Nagyon ügyi hoyg pisil a bilibe nem tudom mino megprobálta e végül mert náluk is jelzett balcsika hoyg tetszik neki a bili . Csk fürdés előtt van pelus nélkül leona ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Syg,
köszi a jótanácsot,Ágival beszélek mit szeretne.
Sajnálom hogy keveset alszik a kislányod,nekem szerencsém van Annával,mindig is naon jó alvó volt.
A bilibepisilésért gratula,irigyellek érte!
Amúgy hol lehet hozzájutni a homeós bogyókhoz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok, már kész vagyunk, sztem tök szép lett, hát még ha erőre is kapnak a növények, és benövik az egészet!

Roz, nagyon fújt a szél, úgyhogy semmiképp se mentünk volna az Arborétumba, de amúgy is az a abjom, h pont mikor j meleg van, Hanna akkor alszik fél2-fél4, 4-ig( jó nem pont , és nem mindennap ennyit). De azért sokat voltunk kint, mert d.e idesütött a Nap, du meg Apukámmal homokoztak hátul, akkor meg oda :wink: .

Lina, aha értem a korit, hát nem tudom, biztosan így van, de én nem merném az épp csak járókámat pengeélre állítani :wink: .

Roz, nekem is azt mondták, h tavasszal elég a bölcsi iránt érdeklődni...Nekünk van gumis lepedőnk, Bp-een vettük, tesómék jönnek hétfőn, kérjem meg, h vegyenek, és akkor elhoznák?Nem emlékszem, de nem volt egy ökör ára...

Syg, sajnálom Leona alvását..szerencsére csütörtök óta Hanna csak 2x ébred(KOPP-KOPP-KOPP), és a 2. inkább reggel van, negyed 7kor, persze pl tegnap akkor fel is kelt.....Ma még 7kor visszaaludt...

Ajjaj, összefirkálta az asztalt tollal, rászóltam és görbülni kezdett a szája...inkább megyek. :shock:

Kép
seriff

Sziasztok!

Lenne egy nagy-nagy kérdésem-kérésem: A kicsit távolabbi családban született a napokban egy kislány, akinek gyakorlatilag semmilye nincs. Apja vagy 56 éves, anyja 22, nem tud írni-olvasni, szóval elég gáz, tanyán laknak, abszolút komfort nélkül..., amúgy az apa anyu élettársának az öccse.
Szóval ha lenne esetleg olyan újszülöttre való rucitok, vagy bármi, amit esetleg már a szeretetszolgálatnak szántatok akkor én tudnék neki jó helyet. Komolyan, úgy sajnálom a picilányt, mert ő aztán nem tehet semmiről, én is összeszedtem itthon mindent, amit tudtam, főként a szoptatós teáimat, mert amíg szopni tud a picilány, addig tuti van kajcsija.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni.

Seriff,
hidd el, egy kicsit én is meredeknek érzem ezt a koridolgot, de ha találok hozzá "eszközt", akkor meg szeretném próbálni.

Roz,
mi holnap délelőtt olyan fél 11 körültől kint leszünk az Arborétumban, egy kisebb babás társasággal, bár gondolom az ovi miatt nektek délután az aktuális.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:( :( :( Lili az előbb a fürdőszobában a kád mellett járkált, és kicsúsztak a lábai alóla, és úgy ahogy kell hanyattvágta magát, nagyot koppant a feje. Magán kívül üvölt, már vagy 10 perce nem hagyja abba. Apa próbálja nyugtani, mert ha engem meglát, akkor végképp kitör rajta. Azért remélem nem lett nagy baja, bár kövön vágódott el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Szétnézek mit tudnék adni. (bár nekem fiaim vannak. ) Mindig örülök ha segithetek. :)
Mikor mentek?
Remélem szegény Lili közben megnyugodott és semmi komoly baja nincs.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Szerintem nekik nem fog számítani, hogy fiús vagy lányos a ruci, lényeg, hogy legyen. Mondjuk egy kislány még könnyebb helyzetben van, mert ugye ő kékben is nagyon csini, na de egy kisfiú rózsaszínben... Szerintem a hétvégén fognak menni anyuék.
Lili most már alszik, de volt vagy fél óra, még megnyugodott. A pancsi sem segített, szerintem fájhatott nagyon neki, mert ha lefektettük a pelenkázóra és leért a feje, akkor újrakezdte az üvöltést. Most ivott tápit, és apával alszanak.

Tényleg, pár hete, amióta újra tápi a vacsi, apa eteti és altatja Lilit. Tegnap tőlem nem is akarta elfogadni a cumisüveget, apa kellett, de nekem ez tulajdonképpen tetszik :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
figyelgesd Lilit, hogy érzi magát! Leona is esett hasonlóan múlt héten, rálépett egy könyvre a konyhában (hogy mit keresett ott...) és megcsúszott rajta.
Már akartam kérdezni, kipróbáltad-e, h nem mész át hozzá éjjel?
2 élű, cipőre szerelhető korit lehet kapni kicsiben, de nem tudom hányas mérettől. Nővérem lányának volt.

Hajny,
Jókai-Kada Elek sarkán, Fekete Sas patika a refinél, Rákóczi úti patika és a Műkerti. A Széchenyiben meg a Pajzsban bármit megrendelnek másnapra, ha nincs is éppen készleten.

Roz,
én is ettől tartok, csak hajnalban volt egy kósza ötlet, mikor én még párnával a fejemen feküdtem, ő meg már felkelt (kikapcsolja a zsákját és felkel).
Bilibe pisilés sztem véletlen volt, Leona nem szokott szólni, ha megy vmi a pelusba és nem is nagyon próbálgattuk még a bilizést. 2-3 hete kapott bilit, eleinte még ruhában sem volt hajlandó ráülni, de azóta mindig kérdezgettem este, mikor én a wc-n ültem, h ráül- e ő is, meg hogy az mire való. Néha ráül, gyakran nem. Tegnap meg összejött. Ma rá se ült. A babát ültette rá. Mostanában nagyon babázik, azt hiszem igazi kislány lesz, pedig az anyja...
Egyébként azt sem tudom, hogy kell elkezdeni a biliztetést.

Remélem, ezúttal megnézhetem a Dossziét és nem rohamoznak semmit, mint a múltkori adáskor.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg,
tegnapelőtt éjszaka kipróbáltam, de csak azért, mert Lili este 9-től reggel 6-ig aludt nyikk nélkül, vagyis legalábbis én nem hallottam semmit :D Tegnap többször át kellett menni. Az a baj, hogy felül, és vissza kell fektetni. Amúgy csukva van az ő ajtaja is, az enyém is, és a két szoba között van vagy 3,5 méter. Szóval minden nyikkot azért nem hallok meg, csak ha már tényleg sír. Ennyiből nagyon jó, hogy külön szobába költözött a lányom.
Amúgy mit figyelgessek rajta? Púp nincs a fején, rögtön felsírt, de sokkal jobban megviselte, mint mikor leesett az ágyról. A doki anno azt mondta, hogy azért ilyen nagy koppoknál érdemes megmutatni sebésznek, de szerintem ilyen még lesz pár, csak nem kell vele mindig rohangálni :?:
Azt a korit én is ismerem, ha rendeset nem kapok, legfeljebb lesz olyan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Én is szét nézek itthon.
Szegény Lili, szinte érzem a fejemen. :( Bencére nagyon vigyáztam, alig esett, meg persze szerencsénk is volt. De Adri már most is többet esik. Viszont ő nem nyafizik érte, mint anno Bence.

Roz

Nagyon szuper lepedő van az Alföld bejárata melletti boltban, de nagyon drága. Vmi 3 ezer körül. De olyan, h felül frottír, mint egy törülköző. És impregnált. És még az a jó benne, h nem csörög. A 4 sarkán van gumi, amivel lehet rögzíteni. Én nem vettem. Régen néztem Adrinak, mikor pici volt, hason aludt és csórézott, nyálazott.

Hajni

Ezek a bogyók nagyon tutik.

Syg

Ügyes Leona.
Elképzelem, h babázik. Aranyos lehet. Ti már itt tartotok. :) Mi meg most kezdünk igazán mozogni.
Ma nagyon belehúzott a csajom. Már eddig is mászott és felállt pár napja, de ma este extra gyorsan. Már az egy kezes kapaszkodás megy.

Nana

Ari vagy, h vársz a postáztatással. Még várom Anett válaszát egy játékra.
A C&A utalványaimat elcseréltem pampers kódokra.
Én ma gyönyörű overállt vettem Adrinak a biziben a volt aranyszarvasnál. Az ifjú házasok garzonja mögött. Nem szoktam ott bent nézelődni, csak, ha meglátok vmi szépet a kirakatban, megveszem. 2780 volt.

Ma csináltattunk útlevelet Adrinak és nekem. Tetszett neki a kamera. Olyan édes volt. De hogy mi van ott az okmányirodában. Borzalom. Esetlenkedő, okoskodó ügyintézőből sehol nincs hiány. Viszont az őr, vagy portás vagy mi. Hát az tök rendes és segítő kész.

Andi
Kép
cukkker

Szia Cukker!

Én detto, mármint Danira én is annyira vigyáztam...Botira már most sem annyira. Persze vigyázok..na szóval ....érted. :roll: Kicsit késő van...

A csigát kérnéd ugye? Én is most vettem ilyen csigát Botinak használtan. Egyeőre Dani használja. :lol:

Utaztok valahová hogy kell útlevél? vagy csak ugy...?

Szerintem jól tetted hogy elcserélted Pamersre. É hülye még mikor tudatlan voltam,5 pontot adtam a C&A utalványokért...most meg ott szenvedtem mire váltsam be...annyira gagyi volt minden.

Kiváncsi vagyok az overállra. Nem raksz fel róla képet? :)

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok :)

seriff
nekem gumi lepedő kell, olyan van nektek is, tehát ami vizhatlan .?
édes lehet hanna ahoyg görbül a szájja tisza áki akkor ha rászolok hoyg nem szabad akkor már hatlas könnyekkel sír sokszor az álláról potyognak a könnyei :roll: Milyen növényeket ültettetek ?

cukker
ez nagyon jól hangzik meg is nézem . :) kösszi :)

nana
elfelejtettem tegnap irni :(
szóval, kerestem itt neten metros katalógust de nem találtam . Nagyjából elmondanád mekkora meg hoyg néz ki az ágytakaró meg mennyibe kerül . Kaptak acsajok zsét anyóstől és ugy is kell ágytakaró ....köszi :)

lina
igen
nemkünka du a jobb . Megnézem mit tudok össszeszedni bár kb 1 hónapja 2 zsák ruhát picipleust .... adtam oda egy hasonló családnak ágason ők is nagyon rossz helyzetben vannak 3 gyerekük van most születtek ikreik 30 hétre és ugy vitték öket haza hoyg nincs áram sem a házaban és falutól is nagggggyon meesze laknak és 1 db egyszemélyes babakocsiban tolja üket az anyukájuk egymással hátat forditva :( !!!!
szegény lili nem volt gond este ? Én nem merem becsukni az ajtót (ha alszom olyan méllyen alszom hogy teljessen süket vagyok :roll: ) bár ha gond van adri már tudja nyitni az ajtót és ki tud jönni .. ákit meg szerintem a héten el kezdem átszoktatni a nagyágyra ugy utálom már ezt kiságyta sok helyet is foglal rozoga is már

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, igen oda járok. (túlzás, mert még csak két hete kezdtem :) ) Sztem is jó a pilates, de nekem jobban bejön a dinamikus mozgás. Bár így jó, hogy két hetente kerül rá sor.

Erszényes, jössz ma? Meggyógyultatok?

Flóra itthon van, két hét ovi után csupa takony (bocs). Már én is benne vagyok, de még az elején járok. Remélem Orsi megússza.

Seriff, milyen növényeket ültettetek? Láttalak, nagyon serényen hordtad a vizet :D

Kob, sulizol már? Lányoknak hogy' jött be a külön szoba?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok

Olyan mérges lettem szombaton. Bent voltam a városba és beestem egy angol turiba….annyiért voltak kitéve a gyerek ruhák, mint a felnőttek. Megjegyzem elég ócskák voltak. Aztán átmentem egy másikba ami nem kimondottan angol, de vannak azok is. Ott viszont tök jó árban voltak a minőségükhöz képest. 100 ft-ért vettem pulcsikat, melegítőnacit itthonra.

Lina
Nagyon ügyi a lánykád!
Nagyon szívesen segítenék, de a barátnőm is most fog szülni kislányt. Megigértem a rucikat.
MI lett Lilivel végül?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Pille, Roz, madárbirset, krizantint, levendulát, loncot,árvácskát és több apróságot ültettünk, vagyis főleg Anyukám :lol: ,én a kisegítő személyzet voltam.

Lina, pont most adtam tovább az újszülött rucikat :cry: . Lilit nem viselte meg a kopp, később már nem sírt?

Roz, ez a lepedő olyan, h frotír a teteje,és ilyen gumis-vízhatlan az alja, én félbevágtam,és az van a pelenkázón,mindjárt megmérem mekkora.60x100-as kb..., de most nézem 2féle van, a második eresztés silányabb, de szívesen megkérdezem tesómat, ha érdekel.

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz mindjárt jövök és irok neked. :wink: :)

JA ezeken a turkálokon én is sokszor kiakadok. Az ilyen angol turkálók zömében már olyan árakat kérnek el a rucikért hogy azért szinte újat kapok. :evil:

Nálunk is beteg mindkét gyerek. Dani már szinte 3 hete, Botond 1 hete. Már 4szer volt kint az orvos, mert egyszserüen nem gyógyulnak. :( :( :(

Hétvégén már mindketten kaptak antibiot (eddig huzta a drnő, mert nagyon nem akart nekik adni) azt mondja most már muszáj, bár ez vmi virus, de az antibio gyulladáscsökkentője kell.
és állitólag nagyon makacs virus, hosszú hetek még kigyógyulnak. Danus hozta az oviból, de Botond sokkal késöbb kapta el, most viszont Botond van rosszabbul. Jókedvű szegénykém, de tiszta takony, állandoan porszivozzuk a noziját. :( :(

KépKép
KépKép
nana09

Nézd csak Roz....
Kép

KépKép
KépKép
nana09

huuuuuuuuuuu nana ez csodszép mármit a csajomank bizti nagyon tetszene ( ha bemegyünk egy boltba még ha csak egy csepp hercegnő vagy csillámpor van is a dolgom puzsilgatja ölelgetni :) ) mikortól van ez a akció ??????

seriff
hu ez jól hangzik :) mármint a lepedő ha esetleg nem gond és tudnak ilyet hozni tesódék megköszönömmém :)

syg
freit nézted ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
okt 19től. Szerintem is szép. :) (ezt a képet ugy fotóztuk ki az ijságból :wink: )
140x200, egyik oldal 100% pamut, másik 100% poliészter, töltet poliészter fliz, többféle mintával (kép csak erről van)
3828 Ft

Van 3 részes Disney flanell ágynemügarnitura is. Hercegnő mintákkal, :) :) :) több szinben, szintén 3828 Ft.

KépKép
KépKép
nana09

nana
de drága vagy :) naggggyon szépen köszönöm :) a sok-sok infót :) pusssszi

Kép

Kép

Kép
roz23

azt hiszem meg is kérem anyukámat hoyg menjen ki a metroba :) ( mi ugynais nem mehetünk be a metroba :roll: t. beperelte őket amert jogtalanul küldék el anno az állásából és megnyerte pert még anno és kapott egy jóóó kis összeget érte és most nem nézik jó szemmel ha bemegyünk :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, hogy tudom odaadni azt, amit osszegyujtottem? Kati is segitett pakolni. :lol: Sot, meg a zoknijat is lehuzta es belegyomosztolte a szatyorba. :lol: Azert azt kivettem. :wink:

Nana, be tudom ma adni a pontokat? Meg nem tudtam elindulni, mert varom a karpitost delig. A ferjem szervezte be a hatam mogott... :x

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina, ma én is szétnézek, h. tudok e vmit küldeni. Nálunk is a párom unokatestvére januárban fog szülni, és neki szeretnék átadni egy csomó ruhát, de szétnézek, hátha nektek is tudok adni, jó?
birolili

Egy csomag pelust tuti tudok küldeni, meg krémet is hozzá. Úgy kaptuk a pelust, de nem fogom tudni elhasználni.
birolili

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a segítséget!!!!!

Dóra,
holnap Kecskeméten leszünk, ha jó neked, hazafele el tudunk menni a szatyorért, és akkor végre a kendőt is visszaadhatnánk.

Seriff,
Lili még mindig sírós, főleg, ha lefektetjük a hátára. Gondolom még fájhat neki, de úgy egyébként jól van. Írtam neked privát üzit, megkaptad?

Syg,
akartam tegnap írni, hogy van egy barátnőm, aki elég fiús természet, a lánya meg csak szoknyában hajlandó járni, nem engedi vágatni a haját, szóval hiába próbálta befolyásolni, max. 1,5 éves koráig ment:)

Lili,
köszi szépen neked is!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina én is szétnézek nagyon szívesen,hogy tudnánk-e vmit adni.Lili buksija rendben?És mi lesz vele,ha még kori is lesz a lábán :) ?

Lili így már értem ezt az alvás dolgot :wink:

Nana,Pille jobbulást a picuroknak!Még Lencsike is taknyos egy kicsit,nem tudom elég lassan múlik,orrszívózást persze utálja :lol: ,Boti bírja?

Tegnap bementünk abba az új bútorboltba,ami itt nyílt a Sz-ben,hát csak jól fölhúztam magam,a bunkó faszi,gondolom a tulaj vagy vmi eladó mégcsak annyira sem méltatott minket,hogy köszönjön,nemhogy segítsen :shock: ,igaz nem a mi árkategóriánk,na de attól még ez lenne a dolga!
Valakinek kellett vasat adni a picurnak?Ha igen,mit,meddig,nem okozott gondot?

Kép Kép

Kép
dettus

Linacska, akkor holnap!
Lilike :( Nem jol hangzik, hogy meg mindig sirdogal az eses miatt! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina, bocs azt hiszem Hanna idő előtt nyomott vmi gombot, és elment az üzenet, de ha elaltattam még írok! Bocsika

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina
először is én bocsánatot szeretnék kérni amiért a neveket összekevertem.Ez már égés,már másodszor történt ez.
Másodszor,említetted hogy a férjed új munkahelyen dolgozik.Közelebb van mint az előző?Na meg jobb?
Harmadszor,a nővérem is nemsokára szülni fog,egymásnak adogattuk a rucikat,de szétnézek,szerintem lesz vmi .Kiskesztyűt már találtam a hideg téli sétákhoz.Lehet sapi is lesz,szétnézek.Eljössz ezért is?vagy hogy csináljuk?

Olvastam hogy megint van beteg köztetek,jobbulást mindenkinek,sok mézes teát igyatok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, pakoltam 2szatyor rucit, és játékokat is találtam, pelust is. Holnap beugrasz ezekért is? Mikor leszel K.méten?
birolili

Szia Dettus,most olvastam a pü-t,semmi baj,csak mióta Anna bölibe jár,délelőtt roham van,délután alszik,és kb. fél 4 mire elindulunk kicsit sétálni,már ha van kedve.De ha elküldöd a telcsiszámod pü-ben,akkor szívesen felhívlak és talizhatunk.Így gyorsabb lesz. :lol: Benne vagy?Vagy lehet már elküldted már?Én nem kaptam meg.Na mi legyen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina megkaptad a másodikat is?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?