Sziasztok!
Hajny,
nem írták a lányok, hogy kell szedni a homeóbogyókat. 2-4 napig naponta 4*5 golyót, aztán 2-4 napig 2*5 golyót. Előtte-utána fél óráig nem szabad inni, enni(elég a 15-20 perc is, ha muszáj), fogat mosni(ennél kell a fél óra). Nem drágák egyébként, a 80 golyós kiszerelés 4-500 Ft, az 1000 golyós meg 1000 Ft körül van.
Nekem jó volt még a Herbalakt tea is, a Malomban lévő Herbáriában szokott lenni.
A legjobb egyébként az, amit Seriff írt, állandóan cicire tenni. menni fog.
Férjem is Szszállási.
Roz,
ma nem terveztük az Arb-t, Seriff kertészkedik a szüleivel. Nem tudom, kimenjek-e Leonával, elég hüsi van, fúj a szél. Sztem csak sétálni megyünk ki.
Jövő szept-re gondoltál? Sztem akkor nem vagy elkésve. Az oviban nincs minicsoport? Áki már 2,5 éves lesz akkor, nem?
Nana,
Coffeát kipróbáltátok?
No-ban mindig a H&M-ben vásároltam, itthon még nem is jártam ott. Pedig néha tényleg nagyon jól lehet ott vásárolni. A C&A viszont nem szerettem.
Dóra,
de sokat sétáltunk arra Leonával! Múltkor is bicajoztunk arrafelé, pont 1 hete.
Leona éjjel összesen 7 és 1/4 órát aludt. Azt hittem, h du. aludni fog egy jót, erre 1 óra után felébredt

, igaz visszaaludt, még alszik. Nem hiszem el, h a 16,5 hónapos gyerekemnek kisebb az alvásigénye, mint nekem. Mit csináljak vele? Sztetek ha nem hagynám du. aludni, többet aludna éjjel? Sztem nem, csak du és este nyűgös lenne. Nekem kevés a 7 óra (ha legalább egyben lenne), főleg, h nekem nincs is annyi, mert mikor elalszik, kezdek főzni, takarítani...
Tegnap este tök aranyosan bilibe pisilt. Ráült, belepisilt és felállt, mint aki mindig ezt csinálta, de biztos csak véletlen volt.