Sziasztok!
Minden friss kismamának sok boldogságot és jó pocakosodást!
Minden kisbaba/nagylány gyönyörűséges!
Gira: A "nem lesz tesó"-t a szoptatás fájdalmassága miatt érzett elkeseredésemben írtam. No meg azért nagyon el kell felejtenem ezt a szülést, nem volt egy leányálom, és ugye a következő is császár lesz, azt mondta a dokim.
Szóval ha rajtam múlna csak, akkor tényleg nem lenne több gyerekem. Ennek ellenére valószínűleg lesz, mert már most naponta emlegeti a férjem, hogy lesz kistesója a Grétinek.
Bár az én agyamban egy csomó dolog van, és sok mindent nem értek, el sem tudom képzelni, milyen az ha valakinek testvére van, meg több gyereke.
Nálunk a szüleim is egykék, meg én is, nagyon pici családunk van, és ezt láttam mindig, és pl. most meg el sem tudom képzelni, hogy ha lesz 2 gyerekem akkor hogy tudom a másodikat is szeretni, mikor a Grétit annyira szeretem....szóval szerintem ezt így fel kell majd dolgoznom valahogy biztos...mert nagyon távoliak ezek a dolgok tőlem.
Akinek van tesója meg nagy családja, annak ez valószínűleg nem okoz gondot, de nekem ez tényleg nagyon félelmetes. Meg egy csomó helyen látom, hogy a szülők egyik gyereket jobban szeretik, és ez nagyon észrevehető, és akkor mindig föl vagyok háborodva. Ezt nem szeretném. No, de majd lesz valahogy. Jól elfilozofálgattam itt magamban, és tuti pár embert fel is háborítottam, de ez van.
Ildi: Remélem jól érzitek magatokat, jó pihenést nektek!
Dancsi: A mi doktor nénink is a Média Markt mögött rendel. De a miénk most van szabin, úgyhogy a tiétek a másik lehet, mert 2-en vannak itt.
Bea