A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

DancsiKép
Oho, akkor tudtam róla (egy topicba irogatunk)... tegnap este gondolkoztam is, hogy esetleg ő lehet.Kép Nagyon szép súllyal születtek.
Anyukám itt volt 1 hónapig, holnap reggel megy haza.Kép
Csütörtökön jönnek a párom szülei 10 napra.
Remélem már jobban vagytok.
Merre rendel az orvosotok?

Gyöngyi

bgy

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gratulákat, már ideje volt, hogy megfogannjon a kistesóKép

Melinda, köszönöm kérdésed, őszintén megvallva ramatyul érzem magamKép Állandóan olyan a gyomrom, mintha egy másfél kilós kő lenne benne, a hányingerről nem is beszélveKép Mindenesetre remélem ez annak a jele, hogy lány lesz, mert Bencével az égvilágon semmi bajom nem volt.

Zsu 5+5 KépKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy milyen szinű a Viola kakája? Mert Márknak ma egész sötét zöld, olajzöld volt, és nem tudom, hogy a tápszertől van e ez?
Köszi. Zita
zita_29

Zita!

Tápszer csinál ilyen szinű kakit,ha nem nyálkás,akkor ne aggódj!:-)
Én is megijedtem anno,de a doki megnyugtatott nincs semmi gond:-)

Szia :Évi
révi

Gyöngyi,
a Media MArkt mögött van a rendelője, de a Derkovits fasoron lakik és ott van a magánrendelője. Én nagyon nagyon kedvelem őt. Mint embert és mint orvost is.
Jövő hét csütörtökön jön hozzám, ha gondolod, megkérdezem, hogy elvállal-e. Mikor is kellene?

Meg szeretnéd, ha kijárna hozzátok? Hozzánk ki szokott általában jönni, persze ha el van havazva, akkor nem. De nem tudom, hogy vállal-e még, mert rengeteg betege van.
Vendég

DancsiKép
Megköszönném, ha megkérdeznéd. Igazából nekünk csak évente 1-2x lenne vele dolgunk, amikor otthon vagyunk, meg néha esetleg receptet felíratni. Tehát kicsit rugalmas dokit keresünk... Október második felében leszünk Szegeden terveim szerint (utána csak a köv. nyáron). Az nagyon jó, ha kimegy, mert elég nehéz a két csajjal bárhova időre menni.Kép

ZitaKép
Nálunk is előfordult 1x, hogy Emese kakija zöld volt, gondolom a tápszertől. Õk vegyesen kapnak anyatejet és tápszert (fele-fele arányban), de ált. normális a kakijuk. Ja, és az még az előző tápszerrel fordult elő... Lehet, hogy tápszere is válogatja?!

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi,
elküldtem a doki telefonszámát.
Vendég

DancsiKép
Te kerestél büfipadot? Tesódnak kellene?
„BUFI-PAD”
A terméket ajánott használni :
-minden egészséges csecsemőnek
-hosszan tartó büfizési szokású csecsemőnek
-bukásra hajlamos csecsemőnek
-iker csecsemők esetén
-és nagy segítséget nyújt császárral szült Anyukáknak.
www.bufipad.hu

Feladó:: molnár Krisztina
URL:: www.bufipad.hu
Ár:: Nincs megadva
Telefon:: 06-70-380-6461
Megye:: Belföld
Helység:: 2600 Vác
Bár nekem nem jött be az URL, de esetleg érdemes a telefonszámot felhívni.

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi,
köszi, már beszéltek velük. Kép Kép

levelet megkaptad?
Vendég

DancsiKép
Nem, hova küldted? A yahoo-s címre?

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi,
igen, oda.

átküldöm megint
Vendég

Sziasztok!

Minden friss kismamának sok boldogságot és jó pocakosodást!

Minden kisbaba/nagylány gyönyörűséges!

Gira: A "nem lesz tesó"-t a szoptatás fájdalmassága miatt érzett elkeseredésemben írtam. No meg azért nagyon el kell felejtenem ezt a szülést, nem volt egy leányálom, és ugye a következő is császár lesz, azt mondta a dokim.
Szóval ha rajtam múlna csak, akkor tényleg nem lenne több gyerekem. Ennek ellenére valószínűleg lesz, mert már most naponta emlegeti a férjem, hogy lesz kistesója a Grétinek.
Bár az én agyamban egy csomó dolog van, és sok mindent nem értek, el sem tudom képzelni, milyen az ha valakinek testvére van, meg több gyereke.
Nálunk a szüleim is egykék, meg én is, nagyon pici családunk van, és ezt láttam mindig, és pl. most meg el sem tudom képzelni, hogy ha lesz 2 gyerekem akkor hogy tudom a másodikat is szeretni, mikor a Grétit annyira szeretem....szóval szerintem ezt így fel kell majd dolgoznom valahogy biztos...mert nagyon távoliak ezek a dolgok tőlem.
Akinek van tesója meg nagy családja, annak ez valószínűleg nem okoz gondot, de nekem ez tényleg nagyon félelmetes. Meg egy csomó helyen látom, hogy a szülők egyik gyereket jobban szeretik, és ez nagyon észrevehető, és akkor mindig föl vagyok háborodva. Ezt nem szeretném. No, de majd lesz valahogy. Jól elfilozofálgattam itt magamban, és tuti pár embert fel is háborítottam, de ez van.

Ildi: Remélem jól érzitek magatokat, jó pihenést nektek!

Dancsi: A mi doktor nénink is a Média Markt mögött rendel. De a miénk most van szabin, úgyhogy a tiétek a másik lehet, mert 2-en vannak itt. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! Átköltöztünk, net még mindig nincs, Axelero szemét nagyon, vitázunk velük rendesen. Amugy a cimeket is letiltották, miután a férjem kiverte a cirkuszt hogy fizetjük a netet mert nem kapcsolják ki, hát most ki van kapcsolva de átkötésröl szó sincs!

Visszaolvasni részben tudtam csak.
Melinda, Zsófi! Gratulálok a babához! Melinda dolgozol?

Bgy! Én emlékszek rád, gratulálok a lányokhoz, nagyon szépek! Már Szegeden laktok?

Mi jol vagyunk, Orsi egész nap a levegön van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Friss kép Lottiról
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gyöngyi! Jujj, nagyon édik a babócák! Meg tudjátok őket különböztetni?

Karmen! Kösz. Igen, dolgozom. Ma jelentettem be a főnöknőmnek a "nagy újságot", nagyon pozitívan fogadta hál istennek.Kép

Bea! Biztos vagyok benne, hogy idővel bár de változni fog a véleményed. Ja, és engem tuti nem háborítottál fel, vannak dolgok, melyek átértékeléséhez az embernek idő kell.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nincs valaki közetek, aki esetleg ért a tb, meg munkaügyi dolgokhoz? Most nagyon filózok, hogy mi legyen, mert nem szeretnék a picivel is gyesen lenni.

Az a megoldás fenn áll, hogy a főnököm bejelent nagyobb összegre, így megkaphatom majd a Gyedet, csak éppen havi 40 ezret kell leperkálnom érte, és 48-at keresekKép És még a Gyest is elveszteném, amit most még kapokKép Jó amíg itthon lakunk, megélünk-ha szűkösen is, a párom fizetéséből, csak már nagyon elegünk van a szűkölködésből (az esküvő nem két fillér ugye....) és örültünk hogy fellélegezhetünk, de mégseKép
A táppénzzel is gondjaim vannak, nem tudom hogyan számolják ki a Gyedet...

Egyébkén ha viszont be leszek jelentve 114 ezerre, akkor januárban tudunk autót venniKép Úgy örülnék neki, mert a skodriba nem tudunk két gyereket bekötni, meg nemis érzem benne biztonságban magam....
És ahogy kapok TGYÁS-t beköltözünk albérletbe, mert márt szörnyű itthon lenni, nem bírom már sokáig. Ha nem jött volna a baba, akkor már szeptemberben mentünk volna. De így muszáj maradnunk.

Tényleg lányok!

Ezúton szeretnélek benneteket meghívni, a Városháza házasságkötő termébe, agusztus 13-án 18 órakkor tartandó esküvőnkre, majd 18.30-kor az egyházi szertartásra, a Kálvin téri református templomba. (kakasos templom) Remélem minél többen eljöttök minket megnézniKép

Addig is egy kis előleg:

Kép

Panka lesz az egyik koszorúslány, Enikő Bogija meg a másikKép

Puszi mindenkinek,

Zsu 6+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu! szerintem az indexen Szakbarbárt kérdezd meg, van egy GYES,GYED topic. Gyönyörü az a ruha na meg Panka benne.

Férjem nagy cirkuszt csinált, igy Axelero tegnap mégiscsak elküldte az Invitelnek a net áthelyezési kérelmet, ma bekötöttékKép

Melinda! végig akarsz dolgozni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

azt hiszem csak akartam irni. Vennék jó állapotú bébiőrzőt, állitható érzékenységűt!! 10e ft

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

De nagy a pangás. Kép
És milyen vacak idő van. Kép

Karmen: Axeleroval nekünk is sok bajunk volt. Az én férjem is rendszeresen járt hozzájuk veszekedni.

Melinda: Örülök hogy ezt mondod. Kép A szívem mélyén nagyon szeretnék még egy gyereket (és ha nem kellene szülni meg lenne soooooooook pénzünk akkor akármennyit is - ezért vagyok tanár Kép Kép), de mikor elkezdek gondolkodni...az nem tesz jót. Kép

Zsu: http://www.csaladinet.hu/index.php?module=profs&action=faq&id=1760
Itt kérhetsz segítséget Szakbarbártól.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: Végre!!! Kép

Tényleg, az indexen is "rendel" Szakbarbár.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok

Zsófi, gratulálok a pocaklakóhoz. Kép Panka nagylányos és csini.

Melinda, nemét nem szeretnénk tudni, 4d-n is kértük ne nézzük, meglepetés. Nevekből még mazsolázunk, nincs végleges, pedig ideje volna már. Szeptember végére, október elejére várható a pici, nincs végleges dátum, mert soká lett szívhang, aztán nuchán meg már nagyobbnak látszott. Kép
Szuper, hogy a főnököd jól fogadta a hírt. Meddig szeretnél dolgozni?

Anita, Pipi bőre javulóban?

Karmen, de jó hogy végre átkötötték a netet.

Jégvirág, jól haladsz a második gyerkőc felé ezzel a gondolkodással Kép. Egykeként biztos rá kell hangolódni, a szeretet meg hatványozódik a szülőkben.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Valoszínüleg nem mondok ujdonságot,de azért leírom:-)
Most voltam a Brendon honlapján és vannak fent kuponakciók,ami azt jelenti,hogy csak ki kell nyomtatni és máris olcsobb a termék,ha beviszed a kupont.Sok sikert hozzá!

Bea:Én is egyke vagyok és most várom a 4.babát:-))
Nekem ugyan nem volt választásom,mert rögtön ikrkkel kezdtünk,de amugy a körülmények hasonlók mint nálatok.Császáros voltam mind a kétszer,a 2. sokkal könnyebb és fájdalom mentesebb volt,mivel tanultam az 1.-ből és már epi hatása alatt a mütőből kiérve elkezdtem mozgatni a lábam és forgolódtam is amennyire lehetett,igy az 1. etetésnél már az oldalamra tudtam fordulni...,majd ha eljutszu odáig,Te is átgondolod mit csinálsz másként,ha egyáltalán csaszis leszel!Tejcsim nekem nem volt elég és sebes is lett a cici...szőrnyü volt minden szopi!
Én hamar fel is adtam :-(A 2.-nál pedig annyira egyszerű volt minden etetés,8 hónapig csak szopizott Blanka.A lényeg semmi nem ugy zajlik mint az 1.-nél,ezért,ha majd eljutsz odáig,hogy jó volna egy másik baba is ezek a körűlmények ne tartsanak vissza!

Évi
révi

Zsu! Köszke a meghívást, szívesen megnézlélek benneteket életetek egyik nagy napján, de nem leszünk itthon. Kérnék majd fotókat!

Karmen, Gigi! Azt mondtam bent is, amíg bírok, dolgozom, na persze egészen addig, amíg a babucit nem veszélyeztetem.

Ma megkaptam az első pecsétem a kiskönyvembe.Kép
Na, meg egy rakat beutalót. De majd csak 16hetesen kell mennem vérvételre.
Már most kellett kérni időpontot a klinikán a 20hetes genetikaira, szeptember 20-ra kaptam.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

RÉvi! megirnád nekem az email cimedet? karmen@fw.hu
Köszi a Brendon infot!

Bea! én amikor Orsi megszületett kiakadtam amikor az orvos felvettete hogy védekezzünk. Föleg az elözmények után. AZtán hamar elért a kimerültség, áldottam a sorsot nem vártam ikreket, és gyorsan be kellett látnom bizony én nem szeretnék kis korkülönbséggel babát. Szoval változik a véleménye az embernek ahogy telik az idö! Most már nemsokára szóba jöhet, de korábban nagyon nem lett volna jo.

Melinda! ki is az orvosod?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Na megjöttünk Szabolcsból! Nagyon jól éreztük magunkat, én teljesen el voltam ájulva a tájtól. Valami gyönyörű. Még sosem jártam arra ezelőtt!
Voltunk ott ahol a Túr beleömlik a Tiszába. Tiszakóródon, a bukónál, fantasztikus volt, fürödtünk is a Túrban, állati hideg volt, de nagyon jól esettKép Felhívtam apuékat és elszavaltam a verset (Nyári napnak alkonyulatánál, megállék a kanyargó Tiszánál, ott hol a kis Túr siet beléje, mint gyermek anyja kebelére.....-ebből a versből lett Róna, a RónaKép a szerk.-) Nem bőgtem nagyon a meghatottságtól... Végre láttam élőben.
Igazából Fehérgyarmat mellett voltunk a párom nagyijánál, Róna dédimamájánál és onnan mentünk minden nap minden felé megismerni szép országunkat! Csomó templomban, műemléknél, látványosságnál voltunk, múzeumokban, székelykapuknál meg minden felé....nagyon jól éreztem magam, csak rövidke voltKép Róna jól bírta a kiképzést, hangja nem volt egész úton. Én vezettem, annyira élveztem, több, mint 950 kilométert mentünk.
Szóval csajok a lényeg, hogy aki még nem volt feltétlenül menjen el Szabolcsba, meg a Nyírségbe, mert csodaszép (pont úgy, mint az összes többi országrészKép) Nagyon gazdag kultúrális örökségekben, templomokban, műemlékekben, aki szereti az ilyesmit, az nagyon fogja élvezni Kép
Pussza
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szia Enikő!
Én is szoktam Szabolcsba járni, mert a férjem szülei Csengerben laknak. a férjem Fehérgyarmaton született. Én nem láttam sokat még a tájból, mert ha ott vagyunk nem szoktunk menni sehová,élvezzük az otthoni kényeztetést. Tavaly voltunk Tivadarba a Tiszánál, a hely jó volt, csak a víz hideg volt. Azt mondja közbe a férjem, Õ volt a bukónál, és tényleg jó hely. Tegyél fel képeket, ha csináltatok.
Más. Kérdeztem tőled valamelyik nap, hogy Violának milyen szinű a tápszertől a kakija? Mert a Márké sötét, olajzöld és nagyon büdi.
Dancsi!
Nem szoktál robogóval közlekedni? Ma valakit láttam a Micimackó felé, és olyan ismerős volt.
Bocs, ha nem te voltál, csak kérdeztem.
Zita
zita_29

Enikő! Örülök hogy tetszett, én még nem voltam ott

Melinda! jokat hallottam róla, arcra nem emlékszek ki is ö

Ildi! vannak érdeklödök a lakásra? esetleg el is kelt? A Cserzyben laksz ugye?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
Ildi elutazott a szüleihez.

Enikő,
a talinknak lőttek, mert pénteken utazunk nyaralni és kicsit összesűrűsödtek a dolgok idehaza...... Ha anyukán nem volna most itthon, azt sem tudnám mihez kapjak. Ma jön pl. a villanyszerelő felszerelni a maradék lámpáinkat, délután körmös, közmetikus, Vasas SZt. Péter utca (borzalmom), holnap UH, gyerekdoki (oltás, receptek), és még sorolhatnám. De holnap anyósom jön segíteni, így tudok majd pakolni délután.
Vendég

Sziasztok!

Mélységesen, sőt még annál is jobban föl vagyok háborodva!
Ma 2 hónapos a Gréti, és megjött a mensim :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nem találok szavakat! Ill. találok, de az túl csúnya ide!
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áá!
Ja, azt tudni kell, hogy ilyenkor nekem baromira fáj a hasam, meg zsibbadok hastól lefelé a térdemig, és abszolútt használhatatlan vagyok az első 2 napban.
Mondjuk most nem fáj semmim, remélem nem is fog, ha már ilyen szerencsétlenül jártam.
Ehh......KépKépKépKépKép
Pedig annyira bíztam benne, hogy amíg szoptatok addig nem fog megjönni. Kép Mérnem jönnek össze nekem ezek a dolgok?!?!?!?! Semmi se sikerül "normálisan". Elegem van!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jah, és 2 hete múlt el a gyermekágyi vérzésem!!!!!
Szóval fantasztikus! Kép
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútáááááááálom!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

Ne legyél elkeseredve!!!
Az ikreknek volt tejtesója,akinek az anyucija baromi sok tejcit adott nekünk és nem is kellett mástol hoznunk,elég volt a tejcije mind a 3 babának.Szóval neki is igen hamar megjött a mecije,de több mint 1 évig szoptatott.
Tudom,hogy most sz.r minden,de eddig is kitartottál!!!

Évi
révi

Sziasztok!
A múltkor felirattam a doktornővel azt a szurit, amit Bea emlegetett. A 4 hónapos kötelező, aminél elvileg csak egyszer szúrnak, és a tb nem támogatja. 7000 ft körül volt a gyógyszertárba. Infanrix a neve. Valaki tud róla valamit? Ettől is ugyanugy befog lázasodni? Kösz.
Zita
zita_29

Zita: Ettől elvileg nem fog! Nincs mellékhatása, nekem azt mondta a doktornő!
Mikor adják be a fiadnak? Majd írd le a fejleményeket utána!!!

Amúgy köszi a tesós hozzászólásokat, bár most megint úgy érzem, hogy soha többé, de most különben is antiszociális vagyok a mensi miatt. Kép

Enikő: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is voltam már a Tiszánál, ahol a kis Túr siet beléje, valamikor ezer éve még gyerke fejjel, úgyhogy különösebben akkor még nem érdekelt. Én is elszavaltam ott a verset (elszavaltatták velem), akkoriban tanultuk a suliban.

Dancsi: Jó nyaralást nektek!

Révi: Anyunak is megjött anno ilyentájt, és én is 14 hónapig szopiztam. Mondjuk kicsit furcsa is ma a Gréti, mert keveseket szopizik, de gyakran, persze ez lehet a melegtől is. Remélem nem lesz negatív hatással a mensi a szopizásra, mer akkor nem is tudom mit csinálok....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Túristvándi vizimalom:
Kép
Kép
Kép
Túr-Bukógát:
Kép
Kép

ceniko
Szeged

Nemesborzova református nagytemplom világörökség részre, a párom felmászott és megkongatta értem a harangotKép:
Kép
Ugyanitt egy kopjafa:
Kép
Cégénydányádi kastély (ott áll üresen elhanyagoltan parlagonKép, nevelőintézet volt régebben), valami gyönyörű:
Kép
A falu 2 bikájaKép Ez a szobor Tivadarban van!
Kép
Trianon emlékmű Kocsordon:
Kép
Csak egy kis ízelítő voltKép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikö! kicsi irigy vagyokKép

Dancsi! Köszi, nem tudtam hogy Ildiék is nyaralnak most.

Évi! nem irtál, akkor itt kérdezem jártok még a baba-mama klubba?

Bea! SajnálomKép Nekem szerencsém volt, mert csak akkor jött meg, amikor elkezdtem direkt kevesebbszer szoptatni Orsit, 14 hónaposan. Én is utálom amugy.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cimmogo@freemail.hu
Sajna nincs időm járni,nyáron nem is szokott lenni,talán szeptembertől.Valahol azt hallottam,hogy megszünés határán van ,mert kevesen vannak.Ovi kezdéskor megkérdezem a tőrzstagokat!:-)
révi

Bea!

Ne szomorkodj! Tudom, mit érzel. Én is pont így éreztem, amikor velem pont ugyanez történt, amikor Réka 2 hós lett. Most már ott tartok, hogy a kisebbik gondom a mensi. A nagyobbik az, hogy ilyenkor nagyon lecsökken a tejcsim. Nálad ezzel minden rendben?

Gira
Vendég

Bea,
ne szomorkodj! Én tökre vártam a mensit, a tesó miatt. 11 hó után jött meg először és utoljára is. Kép Nekem is akkor kezdett apadni amúgy. Aztán a terhesség pontot tett a szopi végére.
Vendég

Zita: Igen a Violának is zöld és büdike a kakija a tápitól, de szvsz ez nem tápszermárka függő, hiszen mi vagy 4 félét próbáltunk már, és mindtől ilyet kakilt, kb 2 hós korától! Előtte sárgát, kb 2 hós korától zöldet, pedig nem adtam neki semmit plusszba, nem tápláltam hozzá vagy ilyesmi...
Még akkor is zöld volt a kakija amikor azt a spéci gyógytápszert kapta!

Bea: Sajnálom, hogy +jött! Én is utálom! Konyakot kell inni, egy felessel (nem fél üvegKép csak fél deci). Az rendbetesz nem fogsz görcsölni! Én azt szoktam! Szombaton nekem is megjött! Persze, hogy akkor amikor nyaralunk....így este konyakkal akartam indítani (miután letettem az autót) de csak Szabolcsi szilva volt otthon, az is jót tettKép

Dancsi: Semmi gond, majd ha hazajöttetek.Kép

Pusz
E

ceniko
Szeged

Ja és a szabolcsi kötött leves. Amihez gyúrni kell a tésztát kinyújtani, behajtogatni elvagdosni és masnikat kell kötni a tésztacsíkokból. Eléggé macerás, de nagyon finom és mutatós a leves.Bár nemtom a képen mennyire látszik....
Kép

ceniko
Szeged

Zsuzsófi,

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9105340

Mi a magyarázat rá? Bízom benne, hogy van. Vazz, rég aludnom kellene, de itt ülök.....
Lehet a lányoknak volt igazuk, akik nem írnak már ide? Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Tettem fel képeket a mini taliról.
Remélem nem sértettem meg Ildi és Karmen személyiségi jogait! Ha igen, ezer boccs, szóljatok, leveszem a képeket!
Bár emlékem szerint csak Enikő tiltakozott.

Enikő: Gyönyörű! Ahogy így néztem a képeket, beugrottak a régi emlékek. Remélem, sőt tuti, hogy egyszer elmegyünk arra még.
Bogi nagymamánál?

Gira: Világgá megyek ha csökken a tejem, meg elapad meg ilyenek....
Mondjuk ma többször kért cicit Gréti, de betudtam a melegnek. Sokszor evett keveset, és azt elég hosszan az igaz. Meg nem is nagyon aludt ma. Bár most kb. 2 órája durmol, remélem szokásához híven alszik reggel 7-ig kb. Szóval még nem pánikoltam be a tejcsi miatt, szoptatok ha kéri és kész. Mást meg nem kap, úgyhogy ha nem akar éhen halni kénytelen lesz szopizni. Kép
Nah, ez csúnya volt. Kép Szóval én nyugodt vagyok, annyira nem lehetek már szerencsétlen, hogy ezzel is baj legyen.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! nekem eddig is publikusak voltak a képeim, kösziKép Tejcsi ált. a 3. hónap körül csökken le,de aztán megint lesz. Ja és imádom a meztelen babás képeket (föleg a fürcsiset) és amikor alszanakKép Tündéri kislány Grétike!
Orsi képeit el tudnád nekem teljes méretben küldeni, ha nem gond. KÖszi

Dancsi! mi is anyuéknál lakunk, és sokat segitenek. Beszállunk a rezsibe, de nyilvánvalo mivel nincs külön óra ugyis kevesebbet kérnek. Meg velük eszünk, mi csak ritkán veszünk valamit, ránk is főznek. Nem azért mert ezen is sporolunk, hanem mert nekik öröm hogy segithetnek. Én becsülöm ezért öket és nem szégyellem hogy a nyakukon élünk átmenetileg.
Zsófiéknak sokkal nehezebb lehet, ök többen vannak, nem tudom mennyire tudnak külön elvonulni ha ahhoz van kedvük, nehéz igy megitélni, de az igaz, hogy a segitségért hálásnak kell lenniük

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nem tudom mire gondoltok igazából, de minden e-mailre szívesen válaszolok. Nem hinném hogy olyan rossz ember lennékKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nah, régen jártam erre. MINDEN POCAKOSNAK HATALMAS GRATULA!

Pipinek egészen jól múlnak a pöttyei, bár ha nagyon meleg van, akkor kijönnek, de az a lényeg , hogy múlik neki. A hétvégén mi is költözünk, nem lesz net szerintem egy darabig.

Enikő, gyönyörű helyen voltatok! Köszi a képeket:-)

Zsófi, persze, hogy nem vagy rossz ember! Én nem igazán értettem ezt az egészet, de ha jól látom anyukáddal el kell beszélgetned sürgősen.

Erika, mi van veled? Rég írtál......

Csajok nem bírom ki, pedig basszus ki akartam, de nem megy, pedig meg kellene várnom a dokit, de annyira örülök neki, hogy ....nah nem fokozom, íme egy kép:Kép
cinóca

Nah Nyúlanyó voltam csak egy régi nevemre nyomtam rá, basszus tök hülye vagyok és csúnyán beszélek meg minden, de totál ki vagyok:-)))))))))))))))

Bea, te a Molnár dokihoz jártál? Ha igen, megadnád a telcsi számát?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

ANita,
aztaaaaaaaaaaaa! szívből gratulálok!

Karmen,
gondolom ha a kistesóid napok/hetek óta zsíroskenyéren élnének, nem állnál le tojást sütni az orruk előtt. Meg lagzit tartani (még ha saját megtakarított pénzen is), miközben a szüleid, testvéreid majdnemhogy éheznek........

Ne haragudjatok, de számomra ezek felfoghatatlan dolgok..... Kép Kép
Vendég

Anita!!!

Nagyon nagy gratula!!!! Kép

Gira
Vendég

Nyúlanyó!
garatula.

Dancsi!
igazad van, de ki nevelte őket így???? nem a szomszéd az tuti. az anyjukban is van hiba bőven.
nem mosogatnak? miért a koszt szeretik???
ki nem nevelte beléjük h. igényük legyen a tisztaságra????
együtt kellene összefogni és kimászni ebből a helyzetből.
az apjuk nem megy el dolgozni? a gyerekenek nincs kaja? a pofám szakad le, erre csak akkor van mentség ha ágyban fekvő beteg.
de én még akkor is mennék olyan nincs h. egy gyerek éhezik.
mit látnak a gyerekek otthon? ezt?
szomorú sajnos.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?