Sziasztok!
Jó régen írtam és olvastam, annyi minden történt azóta, hogy csak lestem.
Ami hirtelen eszembe jut arra reagálok:
Pankata: Gratulálok!!!! Boldog pocaknövesztést!

Nagyfiad mit szól hogy lesz még egy kistesó?
Romy: Csini vagy, nem tudom mit aggódsz kósza 3 kiló miatt ami nem is létezik

A fiúk nagyon jóképűek
Vizsgához gratula!
Melinda: Ehhh, igen bosszantó ahogy jártatok

Remélem hamar találtok új vevőt.
Nagyon szépek a lányok, és milyen hatalmas már Lindi is
Dancsi: Ne aggódj a hozzátáplálás miatt....tudja a fiad mi a jó neki és mikor. Kmariann Csongija is még javarészt szopiból él, pedig már 15 hónapos. És nincsenek súlyproblémái sem, sőt aranyos pocakja van, nagyon klassz kis srác.
Osztom Romy véleményét, ha éhes lesz, fog enni. Tuti.
Zita: Fogmosás: Nálunk a férjem intézi ezeket a dolgokat, igazából én nem is tudom hogy zajlik ez a dolog
De úgy szokott lenni, hogy este fürdésnél apja megmossa Gréti fogát, aztán Gréti még mossa kicsit a sajátját meg rágcsálja a fogkefét meg ilyenek, de van hogy ő is eszik még utána
Fogkrémet még nem hazsnálunk, nem is akarok még adni neki, köpni még úgysem tud, annak hogy lenyelje, meg semmi értelme.
Amúgy a zalakarosi fogorvos mondta épp, hogy ő nem szereti a fogkrémreklámokat, mert ha az ember vizes fogkefével mos rendesen, alaposan fogat az is épp annyit ér mintha fogkrémmel mosná. A lényeg az alaposságon van.
De majd persze fog kapni fogkrémet a lány, csak még nem látom elérkezettnek az időt.
Amúgy azt hallottam, hogy az aquafreshtől van valami málnás vagy epres gyerekfogkrém, és azzal minden gyerek imád fogat mosni.
Zitacicu: A ti csemetéitek is gyönyörűek
Képzeld, rendbe jött az ínyem, jobb mint új korában

És nem vérzik meg semmi ilyen problémám nincs.
Zituska, Exi: Helyesek a srácok
Zsuzsi: Üdv. itt
Én egyszer hagytam üvölteni a lányom fél órán át mert az utcán voltunk, rohantunk haza hogy szopizhasson (volt vagy 1 hónapos), szegény totál kikészült, meg mi is. Na akkor megfogadtam hogy ilyent soha többé nem csinálok. Nem érdekeltek onnantól kezdve se a járókelők, se senki. Kerestem egy békés, nyugodtabb helyen lévő padot és megszoptattam. De szoptattam kocsiban, játszótéren is. Szerintem ez manapság teljesen elfogadott dolog szerencsére.
Engem is nagyon zavart az elején, de aztán megszoktam.