A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Nagyon jók a képek a babák édesek,jaj már alig várom,hogy én is itt tartsak!!

Na megyek a gasztrodokihoz!!

Ma voltam a Vasaba,meglepően gyorsan lement a dolog,csak 40 percet vártam,pedig felkészültem több órára kajával stb....kellemes meglepetés volt.

Sziaszok
20140113113746

Sziasztok! :)

Nagyon jók a képek!! :D
Szuper lehetett Nektek ma délelőtt :wink:

Én kész lettem a takarítással, Boti mamázik, nekem meg van egy halom vasalni valóm, de már csak holnap ugrok neki. Ma már pihi van...

ez a hová tartozom, Kórházba v. Klinikára téma nagyon bosszant... :twisted:
remélem, mire ketteske jön, addigra világosabb lesz a dolog....

Timi :)
Akkor mégis műtik Kristófot?
Sajnálom :( , de hidd el utánna jobb lesz Neki!
És ne izgulj a kórház miatt, gyorsan túl lesztek rajta!

pussz...

Kép
Kép
zituska28

Helló!

Itt is vagyok a képekkel! :):)
Némelyik nagyon hasonló azokhoz, amit Bea feltett, :) de gondoltam a törpékből sosem elég! :)

Bibi, Barni és Fáncsi:
Kép

Melinda és Lindi:
Kép

Gréti dolgozik:
Kép

Törpék nagyjából együtt...
Kép

...Dénes közben elfáradt
Kép

Ági Alexával:
Kép

Dini almázik:
Kép

Bea, Gréti, Lindi, Melinda:
Kép

Gyerkőcök felülről:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Enikő!

Eléggé elfáradok,ráadásul nekem csak egy gyerek van és az is egésznap oviban van.
De ez a sok dokihoz járás megőrjit.

Lányok!
Nagyon édik a totyogos babák!

Kép
Kép
zsanett26

De jó hogy tettek fel képeket!!
A Barni úgy elfáradt, hogy anyuhoz mentünk ebédelni,lefeküdt a földre,nem akart felkelni és mondta hogy CSICSIS!!

Pedig ő ilyet nem szokot 12.05 már aludt is!!!

Úgyhpgy mehetünk legközelebb is!!!

Timika,sajnálom a műtétet,de remélem így a Kristóf minél hamarabb rendbe jönn!!!

Kép
bibi226

Nagyon jók lettek a képek!!!:):):)

Enikő!
Tegnap küldtem privit.Megkaptad?

E.
szilde
Szeged

Szilde: Nem :( Nem jött át privi tőled (se) :cry:

nagyon jók a képek csajok :) ha délután lenne a tali, olyan 4 után akkor mi is mennénk, hétfő meg keddi napokon :lol:

Zsanett: Hát ezzel én is így vagyok, célirányosan a 4 darab pöcsétért megyek a kötelező dokivizitekre avagy a vasasba. Amúgy nem mennék :lol: És a nap végét úgy várom mint a messiást, hogy a csajok bealudjanak és kicsit apázzak :lol: :oops: , pihizzek, vízszintbe helyezzem magam :lol: Te mikorra vagy kiírva pontosan????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Most volt a reggeli hírekben,hogy júniustól ha a saját dokidnál akasz szülni nem az ügyeletesnél,akkor a szolgáltatás 30%át legfeljebb 100ezer ft -ot kell fizetni. Szóval fizetsz a dokinak x összeget meg a tb-nek is??????Ti hallottatok erről?Ezt nem hiszem el!
20140113113746

sziasztok!
Enikő!
Mint látod sikerült, köszönöm szépen!! :lol:

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánunk, mert elutazunk ma anyósékhoz, és az ünnep után jövünk haza.
Lányoknak sok locsolót, fiúknak sok piros tojást! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

Pedig sokat írtam.:(

E.
szilde
Szeged

Karmen,
ha gép közelbe jutsz a pici mellet, légyszi írd meg hogy hol szültél a 2-esben vagy a klinikán, és hogy milyen volt az ellátás.
Meg persze a csecsemősők. Nálam ez a fő szempont. Mennyit lehetett veled a baba? Tudom a pici mellet nehéz fórumozni, de ha tudnál írni hálás lennék.

Petroanett, (ez az igazi neved?)
Amit a kórháznak való fizetésről mondtak az igaz, mert a tv-ben is láttam :( . Ráadásul én júni 4-re vagyok kiírva és abszolút körzeten kívüli vagyok, úgyhogy perkálhatok. :evil:

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Cili a nevem Anett! Megkérdezhetem,hogy miért nem Kalocsán szülsz?Te oda tartoznál gondolom.Nincsenek jó orvosok ott?Én réges rég oda jártam a Dózsába közgáz szakra,(azt hiszem már nincs is ez a szak ott) és akkor ott jártam nődokihoz,aki nagyon-nagyon kedves volt és jó szakember,de már a nevére se emlékszem.
20140113113746

Sziasztok!

Anett!

Ez igy van ahogy irtad,hogy lehet fizetni a szülésért ha nem ügyeletesnél akarsz szülni.

Enikő!

július 17-re vagyok kiirva.
Ma voltam orvosnál és nyitva van a külső méhszájam.A doki mondta,hogy az elevitről térjek át a magneB6-ra és pihenjek sokat.De kérdem én hogy lehet egy 6éves gyerek mellett pihenni?

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!

Szilde: Bakker :( Zsuzsi is küldött privit azt se kaptam meg :( Nemtom mi van a szerverrel.... :roll: Átküldöd mégegyszer??? Vagy nincs már meg, kitörölted?

Zitaa: Nagyon szivesen máskor is :wink: Jó anyósozást :lol:

Zsanett: 6 éves gyerek mellett pihenni? :lol: Akkor gondolj bele milyen egy 5 éves és egy örökmozgó 2 éves mellett, akit még cipelni is kell (16 kiló nettó) mivel kis ügyetlen :lol:
Amúgy a többedik terhességnél, már tök normális hogy félidőtől nyílik a külső méhszáj. Nekem is nyitva van, sőt Violával is már a 16. héttől kezdett nyílni....De nem tulajdonítottunk neki jelentőséget, mert nem első baba.....

Mennem kell, nem érem utól magam....
Hja voltam ma a Corába, tök jó homokozós játékok vannak, vettem is a csajoknak dömpert meg ezt azt, majd a nyuszi hozza :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Anett,
valóban Kalocsához tartozunk, csakhogy a kórháznak nincs jó híre bármelyik osztályról legyen szó. :(
Nemrég szült ott egy munkatársam protekcióval, mert az anyja ott dolgozik és így is jól "megkínozták", a babáját is csak két hétig bírta szoptatni, valószínüleg mert állandóan tömték szegény gyereket cukros vízzel, vagy akármivel persze hogy nem akart utána szopni. :evil:
Egy másik illető aki szintén ott szült ,szülés után 1 évig járt Pestre, hogy rendbe hozzák belülről, mert ahelyett, hogy megcsászározták volna, hatalmas kínok közepette kipréselt magából egy 4 és fél kilós gyerkőcöt. Az anya alig volt több 40 kilónál. :evil:
Szóval ezekből inkább nem kérek. :(

Már elsőt is Bonyhádon szültem. :lol:
Csakhogy ezt a szülészetet megszüntették áprlistól. :(
Ezért kellet máshol dokit és kórházat keresnem.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Ja így megértem,én se szülnék ott. Hát de bakik mindenhol vannak sajnos!
20140113113746

Sziasztok!
Minden kismama tanácsára szükségem lenne. A kisfiam 6.-án lesz 3-honapos és még mindig kinlodunk a hasfájással.Már mindent kiprobáltunk a görcsoldo teáktol kezdve a papaverines gyogyszerig,és semmi sem használ.Most még a székrekedéssel is kinlodunk,csak szopizik,tápszert még nem kellet neki adnom,mert elég tejem van,és ő ügyesen szopizik.Mit csináljak hogy csökkentsem a hasfájását,mert már tanácstalan vagyok? :( Segitségeteket előre is köszönöm

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Bibi, ti voltatok tegnap a Vajda u. játszón Fáncsival meg anyujával nah meg Barnival?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Macko, szerintem a kitartáson kívül semmit nem tudsz tenni, lassan elmúlik majd remélhetőleg. Te diétázol? Mármint kiiktattad az étrendedből a tejtermékeket, narancslevet és a puffasztó kajákat? Nekem mind a két gyerkőc hasfájós volt, csodaszereket mind kipróbáltunk mi is, és mire talán az egyik bejött volna addigra eltelt a 3 hónap és lassan megszűnt a poci fájás....kaka manó meg szoptatott babánál természetes, hogy nem minden nap érkezik.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Cili! A korházban szültem mind a 2t. A személyzet nagyon kedves, segitökész, tényleg annyira figyelmesek, rendesek. A csecsemösök 3 éve nem voltak nagyon segitökészek, most igen, azokra sem lehetett csak kevés panasz. A baba ugy van hogy reggel a vizit után ki lehet vinni kb. 910 óra, és este 10ig kell visszavinni, azalatt bármikor kiviheted v. visszaadhatod nekik. Éjjel van szopi fél 2kor és fél 6kor. Hozzátáplálás eleinte volt amig nem volt elég tejünk, tápszert kaptak a babák, de pohárbol, sosem cumisüvegböl! Cumit is csak annak adtak aki borzasztóan sirt, 1 babáról tudtam, de neki is csak 1 alkalommal. Amikor már volt tejünk akkor nem adtak potlást hanem ha ébredt a baba és éhes volt kihozták ha anyuka nem is ment érte. Látogatok csak az üvegfalon keresztül nézhették meg a babákat, aminek én örültem hogy igy van.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Rita vagyok és most vagyok 10 hetes kismama, most kellene orvost választanom hogy ne üljek egész nap a klinikán..., tudnátok ajánlani valakit, mert ismerek elég sokat ott voltam gyakszin, de egyikük se lopta be magát a szívembe, hátha van olyan aki jó fej nem kér sokat....
Előre is köszi Rita
ritareni

Enikő!
Sajna nincs meg...:(:(

Röviden írok újra.
E.
szilde
Szeged

Bibi!
Te olyan nagyon hasonlítasz egy ismerősömre!Komolyan!
:wink:
Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!

Karmen,
köszi az infót, én is valami hasonlóban reménykedem, csak szülhessek ott. Szerinted Sári dokit meg lehet kérni, hogy az egyik vizsgálatot a kórházban csinálja meg, vagy ő csak a magánba vizsgál? Szeretnénk ugyanis a kórházat is látni szülés előtt, hogy ne az ismeretlenbe kelljen a szülésre menni.

Anett,
Az igaz, hogy bakik mindenhol vannak, de ott nem is igyekeznek, hogy ne legyenek. Oda csak olyanok mennek szülni, akik nem tudnak máshova menni ilyen vagy olyan okból, vagy pedig nem is érdekli őket miként bánnak vele és picivel.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Nyúlanyó,igen azon a képen mi vagyunk,a Barnival,meg a barátnőm kislányával!
És igen mi is voltunk a vajda utcai játszon! :wink:
Te is ott voltál???
Nem vettelek észre,bocsi!

Szilde,melyik ismerősődre hasonlítok?? :?: :lol:

Rita,én a klinikán szültem ,nekem a Kormányos zsolti volt az orvosom,én 100% megvoltam vele elégedve!!
Ha kell a száma írj privit!!! :D :D

Mackó,a babamasszást próbáltad már?
Eszel tejterméket???
Én rengeteg szoptatós teát ittam,tejterméket és "K" betűs élelmiszereket pedig nem ettem.

Kép
bibi226

Üdv.

Cili, szokott lenni szülésre felkészítő tanfolyam, annak része a kórház (klinika) látogatás.
Nekem a kórházzal semmi bajom nem volt, velem még a mindenki által utált nővérke is jól bánt...pedig hidd el, egyik sem kapott kenőpénzt. :o Igaz, hogy a kisfiam nem volt velem a kórházban, de akikkel egy szobába kerültem, ők nem nagyon panaszkodtak a csecsemősökre, egyet kivéve, de mumusok szvsz mindenhol akadnak. :D
Klinikai dolgozók passz.

Ma voltunk tanácsadáson, Peti 10050 g és 79,5 cm, végre egy olyan hónap, amikor az energiája a súlyára összpontosult (nem nyúlt semennyit sem).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Mackó! én Orsival 5 hetet feküdtem, majd késöbb 3 hetet, most 6 hét+2 hét a korházban, nekem tényleg sokat segitettek lelkileg is ennyit idöt elviselni bent a növérek, szülésznök. Nem is birtam volna egyébként. Én sem adtam kenöpénzt, csak amikor hazamentem ajándékcsomagot közöset osszák szét.
Gratulálok a kisfiadhoz!

Cili! Szerintem megkérheted. Én is megkértem 4D-vel nézzen meg, nem is fogadott el érte semmit. Felvette videóra is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cili igen a szülésre felkészítő azt mondták nagyon klassz,a Vasaba március közepén indult és nyáron sajna nem indítanak,így arról lemaradtam,de van másik ami folyamatosan megy,én is oda megyek hétfőnként van én 2 hét múlva kezdem.Nem tudom mennyit vagy Szegeden,de az nagyon hasznos lehet.
Priviben küldtem a vonalzót,nem kaptad meg?Csak mert látom még nincs Neked!
20140113113746

Sziasztok!

Ne haragudjatok, amiért miskolci topikosként ide írok!
A segítségeteket kérném!
Az egyik barátnőm kislányát a klinikára küldték kivizsgálásra, mert kissúlyú, nehezen hízik, plusz visszatérő ekcémája van.
Azt szeretném neki megtudni, hogyan zajlik az az 1-2 nap?Konkrétan az anya elhelyezésére gondolok!Benn lehet a gyemekkel az anya non-stop?Vagy marad az anyaszálló?Az milyen?Mire kell felkészülnie?

Nagyon sokat segítene, ha tudná, mire számíthat.
Ők ugyanis Érsekcsanádon laknak, Baja mellett, csak ott nincs gyermekkórház.Ezért kell nekik Szegedre menni.Ott pedig még nem is jártak, a kórházról meg abszolút nem tudnak semmit.

Kérlek benneteket!Ha bármit hallottatok, olvastatok vagy esetleg tapasztaltatok, írjátok meg nekem!
Jöhet ide vagy pü.ben vagy mailben!Mindegy, csak segíteni tudjunk nekik.

Köszönöm előre is és elnézést a sok írásért!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,a klinikára,vagy a gyerekkrházba kell mennie a barátnődnek?
Mi a klinikán voltunk tavaly májusban.
Én a Barnival mikor 6 hónapos volt,elkapott 1 vírust és 3 napig bennt voltam vele.
Mivel őt ekkor csak szoptattam,semmit nem kellett fizetni,kaptam reggelit,ebéder,vacsit,(ami elég kevéske)éjjel-nappal eggyütt lehedtünk.

Voltak nagyon picik is 1-2 hetes babák,és 8-10 évessek is ,ha a szülők akarták ott lehetek a gyerekeik mellett éjjel-nappal.

Van tusoló,wc,a nővérek pedig nagyon rendik!
Remélem tudtam segíteni!!

Mackó,nagyon sajnálom,remélem mielőbb renbe jönn a babád!!
A gyerekorvosod nem mondta hogy vidd el kivizsgálásra??
A védönőd nem tud segíteni??

Kép
bibi226

Halli mindenkinek!
A gyerekorvos azt javasolta probájam ki a Gripe Water-nevü gyogyszert,a védőnőm meg azt mondta sajnos ez ellen nem lehet tenni,majd kinővi,de már a szivem szakad meg,amikor látom hogy fáj a hasa.üdv minden kismamának,Lidia

macko1983

Macko! nekem barátnök mondták jo ez a szer. Szerintem egy probát megérne, elhiszem a szived szakad meg hogy szenved

Tiszta ideg vagyok. Elment a férjemi tegnap este itt Móránm a bördokihoz Orsival hogy valamikor aznap tudná-e fogadni a gyereket, mert csak 1hét mulvára van idöpontunk, (másfél hétre adnak csak) de a gyereknek nagyon fáj a börén a folt és terjed, sok még ennyi idö. (elég lett volna ránézni és megmondani mivel kenjük, kb. 2 perc). A dokit meg sem kérdezte az asszisztens, mondta ha nincs háziorvosi beutalo, rajta hogy sürgös az eset nem fogadják. Menjünk a jövö héten. Még jo hogy a szemészeten nem voltak ilyen kötekedöek Norbival, ott soron kívül megértették hogy 10 percenként összeragad a szeme a sárga váladéktol, ki sem látott rajta, ne várjunk másfél hetet.
De hogy lehet valaki ennyire intoleráns! Remélem egyszer jár hasonlóan a gyerekével ö is és majd magyarázkodhat neki hogy a doktorbácsi miért nem nézi meg a fájo elváltozását!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bibi!
Nem tudom, pontosan melyik helyre kell menniük, de mindjárt rá is kérdezek!
Nagyon köszönöm a nevében is a segítséget!Aranyos vagy!

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Itt Borsodban csodálatos idő van!Remélem a Ti gyönyörű városotokban is :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!
Csak gyors mert suliban vagyok :oops:

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Mi hazautazunk a 7 végére a csajokkal!
Bocs a privikre nem tudtam válaszolni, nem volt időm :oops: :( Majd jövő héten :wink:

Szép napot :)
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést kívánunk!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hali mindenkinek!

Anett,
szülésre felkészítőre sajna nem tudok járni, mert olyan sűrűn nem tud a férjem kimaradni a munkahelyéről, mert ő fuvaroz mindig, ezért gondoltam, hogy egy vizsgálatot a kórházba kérek.
A privi nem jött át, legalábbis nem találom. Egyébként én is csináltam vonalzót, kettőt is, mert van egy 3 és fél éves kislányom is a pocaklakón kívül, csak a világért nem akar itt megjelenni., pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták. :(
Már babafalván is kértem hozzá segítséget. Jó lenne már ha összejönne.
Kb. 60 nap múlva szülök. :P Kicsit azért félek, mert már most is sűrűn fáj a gát tájékom, mi lesz majd ha a baba is nyomja? :oops:
Pedig vágásom sincs, mert a kis Bogi gátvédelemmel született.

Más téma.
Van ötletetek hogyan tudnám elérni a kislányomnál, hogy éjjel ne pisiljon be? A pelusról hallani sem akar kb. január óta, de nem ébred föl és mostanában már 2x is becsurog álmában. :(
Szerettem volna, hogy mire a kistesó meglesz legalább hozzá ne keljen felkelni, ágyat húzni stb. Már így, nagy pocakkal is elég nehéz.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Sziasztok!

De pang a fórum :) Mindenki tojást fest? :)

Én is le vagyok maradva mint a borravaló :)

Karmen: Hú, én is jól felhúztam magam ezen a "csodás" rendszeren :( Szegény Orsika. Magán bőrgyógyász esetleg?

Enikő, Zozo: Nagyon csinik a pocakfotók :)

Gira: Mi újság Hajna pöttyeivel??

Csibe: Nagyon klasszak a keresztelős képek :) Szépek vagytok!

Az újaknak üdv, és megint csak azt tudom tanácsolni, hogy picit olvasgassatok vissza ha van időtök, minden kérdésetekre ott a válasz kórház vs klinika ügyben és hasonlókban. Már unásig ismételtük :) Mindenki arra esküszik ahol szült és arra a dokira akinél :) Mind2 helynek vannak előnyei és hátrányai.

Boldog húsvétot mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Probáltam ma maszekot keresni de mindenki csak H-Cs. rendelt. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Kármen, ez nagyon durva…

Gani, ha az Újszegedi részlegre kell menniük, ott van anyaszálló, mikor az én kisfiam ott volt, én napközben voltam csak ott, de vannak ágyak, lehet ott aludni, jól fel van szerelve. Kaját adnak, de ha az kevés, onnan nem messze van egy SPAR bolt.

Bea, hát nekem pl. a mai délutánom kész rémálom volt…Tesco, ékszerész, Petiért menni, hazahozni, aztán megint Tesco. :o

Mindenkinek boldog Húsvétot kívánunk!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi!
Privi ment!
Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kivánok!

A lányoknak sok locsolot a fiuknak sok piros tojást! :lol:

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!

Karmen! Bakker ez nagyon durva - és egy ilyen orvosnak nevezi magát :evil: :evil: :evil:

Gani :) A kisfiamnak májusban lesz mandula műtétje a gyerek kórházban és én bent fogok tudni aludni vele.

Mackó :) Szerintem próbáld meg a Gripe Watert, Kristóf is elég hasfájós volt és nekünk az vált be leginkább. Az Infacol és az Espumisan nem nagyon használt :( Viszont 3 hónapos kora után tényleg elmúlt!

Lényok! Nagyon szuperek a képek, sajnálom, hogy mi nem tudtunk elmenni, de mire mi odaértünk volna, ti már mentetek volna haza ebédelni :lol: :lol: :lol:

Jó ünneplést mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Mi is kellemes húsvétot kivánunk!

Nem a doki hajtotta el öket, hanem az asszisztens ezért is voltam annyira mérges, hogy a férjem miért nem balházott hogy a doki döntse már el hogy fogad-e ne az alkalmazottja. Én még megkérdeztem volna tuti hogy és maszekban sem lehet? Most igy is ugyis azt kell keresnem. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

gira: nálatok mi a helyzet a pöttyökkel? Én tegnap vittem vissza, mert a pöttyök már elmúlni látszanak, viszont hámlik le az egész arca és füle meg a nyaka. Erre a legújabb diagnózis: ekcéma!!Háttt marha jó!!!Komolyan már mindent elkövetünk, h elmúljon....pedig annyira szép baba bőre volt egy hónapig!!Hát már sosem lesz olyan??? :roll:
Lányok: volt v van valaki akinek a csemetéje ekcémás volt babaként??Mivel kezelték és elmúlt??? HELPPPP!!!!! :!: :!:

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Nekem a kisfiam 1-honaposan szintén tiszta kiütéses volt,és a fule neki is kezdett hámlani,valoszinü egy kezdődő ekcémánk volt,de a dokim mondta hogy szerinte ez egy erős allergiátol van,és amikor teljessen abba hagytam minden tejtermék fogyasztását akkor elmult,szerencsére :lol:

macko1983

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
20140113113746

Sziaztok!

Először is kicsit megkésve ugyan, de azért szeretnék gratulálni a mostanában született picurokhoz! :P
gyanixi: Nekem az öcsém volt ekcémás kisbaba korában, nem emlékszem, hogy mivel kezelték, de ha gondolod megkérdezem anyukámat! Bár biztos azóta már sok új krém van erre, amik esetleg jobbak is! Arra emlékszem, hogy valami kenőcs volt rá, amitől szépen rendbe is jött! Talán a következő évben még enyhén kijött neki (szezonálisan tavasz-nyár környékén), de aztán kinőtte és azóta sincs a bőrével gondja szerencsére!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Sziasztok!
Vendég

Dénes babának boldog névnapot kívánok!
Vendég

Niki,
az ekcémát általában valami allergia okozza, csecsemőknél többnyire étel

iktasd ki 100%ban a tejtermékeket és a tojást, meg a szóját (adalékként mindenben benne van sajna, talán ez a legnehezebb) a saját étrendedből, mert átmegy az anyatejbe
ha 2 héten belül javul, akkor valszeg ezekre érzékeny, a legtöbb baba pár hónap alatt kinövi és így anyatejen keresztül nem okoz már gondot

ne használj öblítőt, és mosás után nyomjál rá még egy plusz öblítést, továbbá semmilyen illatosított krémmel, fürdetővel ne kend a bőrét (még babatestápolóval, olajjal sem!!!!!)
Vendég

Niki! Mi nem vagyunk ugyan ekcémásak, de gyerekorvossal szoktam feliratni, filléres és sokkal jobb tisztitott napraforgó olajat meg A vitaminos testápolot.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?