A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!
Bocs, Emőkét akartam irni! :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sarian!Vikinek villám gyógyulást!!!!!!!!!

Enikő!Én az okmányirodába szoktam időpontot foglalni a neten,és akkor nem kell se sorszám se várakozni,fogom magam és megyek be.Mindenhol van 1 vagy 2 ügyintéző,aki a netes időpontosakat csinálja.Ez tök jó szerintem,én még sose vártam 1 percet se.Botrány ami ott van amúgy,annyi embert!!!!!!!!
20140113113746

Zituska!

Gratulálok!!!!! :lol:
Gondtalan pocakosodást kívánok!
Kép
(Ezt a zabrát azért kapod,mert a teszt kétcsíkos,olyan csíkos mint egy zebra!) :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zituska, gratulálok! :D Problémamentes babavárást!

Enikő! A netes időpontfoglalás tényleg jó az okmányirodában. Csak sajna nem minden ügyhöz lehet használni. Szerintem nézz rá, hátha az apaságihoz tudsz foglalni.
Ja és ha lesz időpontod, nem kell cetlizned a bejáratnál! Amikor mi voltunk ott, akkor teljes káosz volt emiatt, de ennek már jó ideje.

Anett, köszi!

Képzeljétek, 13 hónap alatt tegnap meg ma volt először, hogy Viki játszott a kiságyban (egyébként csak aludt vagy nyűglődött)! Tegnap este fél órát, most meg 1,5 órája. Vannak még csodák! :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
sarian

Sziasztok!

Peti alszik az apjával meg a cicával. :)

Gira, ez nagyon jó hír, hajrá a mászó Hajnának.

Zsuzsu, nekünk 30-as faktorú van itthon, ez elvileg bébikrém. Ezzel kenegetem Petit.
Nekünk is van bézbólsapink, kalapunk, de Peti seperc alatt lekapja a fejéről…

Cseppek, ilyen gond a mi Aventesünkkel is volt…mondjuk mi nem is használjuk, mert Petinek nem volt szimpi. Pedig ajándékba kapta. :o

Enikő, hogy van Viola? Peti is összeszedett tegnap egy fejsebet, igaz, a buksija hátulját díszíti…beverte a fejét a könyves szekrény sarkába.
Ebben a két beállításban Bogi és Viola arcocskája az álluknál teljesen ugyanolyannak tűnik…
Sajnálom, hogy így jártatok az okmányirodában. :( Épp most néztem utána, hogy Te egyedül is bemehetsz, és közölheted, hogy terhes vagy, és hogy ki az apa, aztán őt majd beidézik… Habár ennyi utánjárás mellett gyorsabb lenne, ha bemennétek, azt kimondanátok a boldogító igent. :D
Na, akkor levadásztassam a fiúrucikat a garázs padlásteréből???

Bea, én is ott rendeltem Petinek a tortát. Végül túrósat rendeltem, doboz, 1-es gyertya, tűzijáték, de most hogy mondod, kéne rá vegyek „Boldog születésnapot” marcipánt is. Na mindegy, így kerül kb. 2600 Ft-ba.

Zsuzsi, jó a kép. :D
Nagyon ügyes fiad van, ahogy írtad a sétálós részt, jót somolyogtam.
Hajrá Dinifogacskák, kifele az ínyből!

Kinga, mi Petinek a Corában vettük a felfújható medencéjét, igaz, én akkor a nagyobbat vettem, de volt kicsi is, és nem is volt drága, csak legyen hozzá pumpátok is. (Habár tegnap biztosan tovább tartott a férjemmel együtt felpumpálni, mint egy hete nekem tüdővel felfújni…)

Zsanett, a terhesség alatt 4 kötelező UH van…

Anett, ez nagyon-nagyon jó hír!!!

Zituska, jól tudod, mindkét szülőre szükség van az útlevélhez, legalábbis én is így tudom.
A két csíkhoz HATALMAS graula!

Dancsi, névügyben egyetértek veled…

Zitacicu, látom, Te is jó hírekkel érkeztél. Ilyenkor mindig felvidulok, de ki nem. A fejrázás nálunk is megy… :)
Elvileg egyévesen kötelező státuszvizsgálat van, amit a házidoki csinál, és kötelező a szemészeti vizsgálat, és a vizelet is (a vérkép nem).

Zitaa, egy sima szülésnél mindig a szülésznőé a dolog java, még akkor is, ha fogadott dokid van…
Na megyek. Lassan kelnie kéne a fiatalságnak, az őse már felkelt fél órája…

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zituska: Gratulálok, boldog és problémamentes babavárást, aztán egészséges babócát egy komplikációmentes szülés után :)

Anett: Éljen, éljen :) Örülök a jó híreknek :)

Gira: Mindig elfelejtek gratulálni a mászáshoz :) Szal gratula :)

Enikő: Jól mondja Exi...összeházasodni hamarabb lehet mint egy apaságit elintézni :D:D:D :D:D:D:D:D
Lackó ügyesen növöget :)

Zitacicu: Jó hogy jelentkeztél. Édesek lehetnek a gyerekek :)

Romy????????????

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!

Ejha :lol: Nagyon örülök... mindig feldob egy újabb baba híre :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rendik vagytok hogy emlékeztek rám...Kicsit ég a pofám hogy néha esek be sztárolni a gyerekeim aztán megint semmi :oops:

Zituska!
GRATULÁLOK!!!Néha én is ellenállhatatlan vágyat érzek még egy babára ,de ugye mást a szív és más az agy.... :cry:

Exi!
A körzeti is úgy volt vele hogy majd a kora utógondozóban meglesznek ezek a vizsgálatok de ott semmit nem csináltak.Ma fogom felhívni hogy akkor most mi lesz.Így a szemészeti vizsgálat szerintem tuti el fog csúszni két éves korukig.... :evil: Pedig korababák elvileg nekik triplán kell(ene)
AMúgy meg azt mondta a doki a korán hogy igenis nyomjam a tejterméket nekik mert eltunyul az immunrendszerük ha ezeket az ételeket kihagyjuk stb..Nikinek még okés is lesz mert volt tejterhelés és jól viselte a beba2 babatejet.Fokozatosan mehet neki sajt túró.Norbikámmal viszont még várok mert most is fullad köhög nagyon folyik az orra.
Ja és a doki még azt is mondta hogy látszik hogy ki van kímélve a gyerek mert gyönyörű a bőre...

Enikő!
Igen szoktam is apának reklamálni a két fiú miatt.Szívesen lennék akár Csicsóné is... :lol: ,de megőrülnék ha nem lenne egy ilyen eleven Mátém.Ja és ahogy elnézem Norbi se lesz jobb gyerek :lol:

Hétvégén utazunk ha minden igaz....Naná hogy most lesz taknyos a gyerek...de ennyi még belefér.Egy éve tervezgetjük az indulást...

Melinda !
Hogy vagytok?

Holnap gyereknap az oviban.Lesz grimmbusz is.Mátém imádja őket.

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska! Hurrá, hurrá! :) Nagy gratula nektek, kellemes pocaknövesztést kívánunk!

Anett! És mi van a cisztával? Felszívódott valóban?

Zitacicu! Ügyesek a csemetéid, szép a súlyuk is. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska,
szívből gratulálok! :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi mindenktől a doki név kiírása miatt, igaza van mindenkinek, mondjuk én nem írtam ki a teljes nevét (nem is tudom)!
Akkor szerintem egy doki nevét se kellene kiírni vagy az más?
Én összegről is beszéltem, az viszont nem szép dolog, ezt beismerem :(

ZITUS: nagy -nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Melinda!Igen a ciszta felszívódott,azt jól látták itt Szegeden is!Szerencsére!! :lol:
20140113113746

Csajok, milyen linken lehet neten időpontot kérni az ocsmányirodába??? és hol tudom megnézni, hogy apaságihoz egyáltalán lehet-e!
Amúgy sztem a házasságkötés sokkal nagyobb cécó, csinálja végig aki akarja :lol: Hogy utána még mennyi papírmunka van a névváltoztatás miatt, ááááááááááááááááááááááá :lol: Nekem senki ne mondja, hogy az egyszerűbb (és még pénzbe is kerül na meg aztán minek? :lol: ) :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő: http://www.magyarorszag.hu/okmanyiroda/ ... kmanyiroda

Házasságkötésnél megtarthatod a nevedet és nem kell átíratni semmit. :wink:

KépKép KépKép
sarian

Zituska,nagyon-nagy gratula!!!! :D
Akkor vége a fogyókúrádnak??? :D :D
Hát úgy látom lassan kiöregszünk a Barnival,"mindenkinek" jönn a második-harmadig baba!!

Anett,nagyon örülök hogy a babóca jól van!!!!!!!!!!!
Mostmá próbálj megnyugodni!!

Mentünk ki anyuhoz bicajjal,az orvos előtt elkezdte kiabálni a Barni hogy: Áj néni orkom
Amí azt jelenit hogy Ági néni megnézte a torkom! :D :D

Exi ,a Barni a mai napig nem tud inni csőrős pohárból.............
Viszont tegnap megtanult motorozni!!!! :lol: :lol:

Jaj el is felejtettem szólni,hogy a Barni ha végzett a nagydólgával,szólt hogy pűűűűűűű!
Na tegnap láttam,hogy készelődik hozzá,gyorsan hoztam neki a bilit.
Mondtam neki hogy üljön rá,mondta hogy oké!!
Ahogy ráűlt elkezdett ordítani,persze nem erőltettem neki,azóta szépen betolta az ágy alá!!!

Ma pedig trolizutunk eggyet,és egy néni leült mellénk,akart beszélgetni a Barnival,ő meg csak rázta a fejét,hogy nem.
Aztán mondta a néninek hogy csücs,és mutatta hogy másik székre üljön le!!í
A néni olyan jót nevetett rajta............

Jövőhét vége fele,nincs kedvetek talizni,ha jó idő lesz?? :D

Kép
bibi226

De házassági szerződést csináltatni kell, ha nem akarom, hogy elvigye a lakást a fejünk felül egy esetleges kapcsolat megromlással, válással.... ( Sajna az ember hall ezt azt..) Az pedig egy csomó pénzbe kerül....úgyhogy eleve nem kell megházasodni és akkor egy csomó macerától megkímélem magunkat! :) :lol: Én nem vagyok házasságpárti, bocsika azoktól akik azok.... :oops:
Mindegy probléma megoldva, elmentem a terhesgondozóba és kértem normális igazolást, adtak, és a neten meg kértem időpontot, bár apaságira külön nem volt, de beírtam hogy anyakönyvi ügyek és kész! Ha nem fogadnak, akkor nemtom mit csinálok :evil: :evil:

ceniko
Szeged

Bibi

Nállunk nem lesz egyenlőre 2. gyerkőc még terve sem, sajna :(
Én maradok itt veled egykeként :D

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Enikő
Legyen neked igazad abban ha egy pár nem köt házasságot és közbe együtt élnek pl. 10 éve és szétmennek akkor nem viszi az egyik fél a másik részét ami igazából nem az övé.
Remélem érthetően írtam? :D
Mert én úgy tudom, hogy az törvény, (lehet eltörölték már), ha valaki együtt él valakivel 5 éve akkor minden közösnek számít még ha előtte nem is volt az. Lehet ám nagy hülységet írok, de régen ez volt rokonom így járt sajna, mondjuk kicsi voltam még akkor részleteket nem tudok.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Zituska!

Gratula a tesóhoz!!:)

Nem tudod véletlenül a doktornénitek kér-e pénzt a nem kötelező védőoltásokért?

Nina
nina74

Bibi: Én is emlegettem már hogy kiöregszünk innen lassan Grétivel :)
Át kell költözni a kölöknetre :lol:
Én már lassan el is felejtem milyen volt amikor pici volt :)
Édes a Barni :)

Tali nekünk jövő hét vége felé délelőtt csak pénteken jó.
Délután jó szerdán is és csütörtökön is. Pénteken nem :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ancsuka: Igen van valami ilyesmi... nemtom pontosan én sem...De jó hogy mondod majd utánajárok :) biztos ami tuti :wink:

ceniko
Szeged

Hja Viola az előbb kettétépte a terhes kiskönyvemet :evil: Nem avgyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges...és még vagy 100x nem vagyok ideges :twisted: :lol:

ceniko
Szeged

Nekünk a szerda de. nem kó,mert tanácsadásra,meg szurira megyünk!
Többiek,péntek de.????
Hol talizunk??

Csillag téri játszó,vagy valamelyik másik???

Enikő,Zalán ez nagggyon jó!!!
Meg a Zétény is,nekem tetszik!!!
Lackóval mi lett???

Kép
bibi226

Nekünk délutáni tali lenne csak jó mert délelőtjeink foglaltak! Péntek kivételével minden nap jó délutánonként olyan 4-5 után....

A László a 2. neve lesz!!! Vagy az első, még nem tudjuk :) !! Most perpill így vagyunk megegyezve a sorrendben :lol: Még változhat a sorrend.... amúgy nálunk apukám a László, és az Ő tiszteletére kapja első fiúunokája a László nevet :wink: A Zalán meg nagyon teccik :D
Lassan indulunk a fejlesztőbe, ááááááááá semmi kedvem kimozdulni ebbe az ezer fokba :x

ceniko
Szeged

Enikő! Tutijó név a Zalán!

Nem okoskodás, de élettársaknál semmiféle 5 éves együttélési szabály nincs (sztem sose volt), házastársaknál van olyan, hogy az a különvagyonhoz tartozó tárgy, amely a mindennapi közös életvitelt szolgáló, valamint a szokásos mértékű berendezési és felszerelési tárgy helyébe lép, 15év házassági együttélés után közös vagyonná válik.
Na nem akarok offolni
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... 60627.html

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Hogy vagy? Hányinger és egyebek?? Remélem nincs :wink:

Köszönöm mindenkinek a medencés ötleteket. Tegnap vettünk este a Baumaxban 800 Ft-ért. Ma már használtuk is. :lol:

Látszik hogy gyorsan akrom elolvasni az üzeneteke :oops: Lesz tali valahol? Mi benne vagyunk. Délelőtt 10:30-ig vagy 2 után jó nekem.

Mi ma voltunk mázsáláson. Kitti 76 cm és 9800gr. Kapott 2 szurit is amit nem mondhatom hogy hősiesen tűrt :?

Megyek,mert felébredt a kiscsaj :idea:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

köszi a gratukat!! :lol:

Zita :)
Terveztük, de még csak úgy lazán! :D
Botival annyit görcsöltünk a 2 év alatt, mire megfogant, hogy most eldöntöttük, hogy "csak" nem védekezünk!
Kíváncsi voltam, hogy vajon fog-e sikerülni spontán (mert Boti hormonszurik után fogant), és lám a 3. ciklusban sikerült!! :lol:

Voltam ma dokinál, mert anno Botival kaptam progipótlást, és gondoltam hátha most is kéne..
Megnézett Uh-n, és bár nagyon korai, de legalább megnyugodtam, hogy jó helyen - méhen belül - van az icipici 4x4 mm-es petezsákocska! :D

Kinga :)
Nincsen semmi tünetem, főleg kellemetlen nincs, remélem ez így is marad!! :D Botival sem volt semmi különös! :D

Nina :)
Nekünk csak az oltást kellett kifizetni, a beadásért külön nem!
Az agyhártya gyull. ellenit adattam be eddig a kötelezőkön kívül, meg most fogom a bárányhimlő ellenit.

Enikő :)
A Zalán nagyon szép név!!!!!!!:D
Hát most rajtunk a sor, hogy törjük a fejünket a neveken! Ami nekem tetszik, Apának nem. Ő meg nagyon nem ad ötletet, csak az enyéimet hurrogja le! :evil:
Na de lesz még időnk agyalni! :lol:

Mikor lesz tali????

Na megyek Apáéknak szurkolni!!!!!

Kép
Kép
zituska28

csajok: én már kész vagyok....már megint minden etetésnél hiszti van, Réka nem akar kajolni!!Ez már így megy hetek óta, néha vannak napok, amikor símán megy a kaja, néha meg minden etetésnél hiszti van és alig eszik!!!
Valaki írta, h náluk is már 3 hónapos kor körül elkezdődött a fogzás, lehet, h nálunk is ez is van, mert az újával egyfolytában alul az ínyét babrálja és néha csak úgy elkezd sírni, meg este is 2x is felsírt!
Jaaa...meg az, h én mással is próbálkozzak anyatejen kívül...az nálunk ki van zárva. Semmit nem fogad el...mondom, már a szopik is hiszikből állnak!!Én nem tudom mi ez, de kikészít!!!

Kép
gyanixi

Szia gyanixi!

Nálunk pont 3 hónaposan volt ugyanilyesmi hiszti - kb 4 hétig tartott. Segítenek a különböző pozíciók.
Nálunk is nyáladzott meg rakta a kezét a szájába, de még most sincs fog!

Nagyon nehezen viseltem én is ezt a hacacárét... :?
Néha napokig semmi nem jött elő, aztán 3-4 napig ismét, csak az "álmos" etetéseknél nem. Az a legnehezebb, hogy szertnénk őket megvígasztalni, csak nem engedik -én legalábbis mindig úgy éreztem és nem is hagyja, hogy megmutassam neki a valódi megoldást...
Lerakva meg még jobban sír.

A lényeg: egyszer vége lesz és közben meg tanulod nyugodtan kezelni ezeket az "atomrobbanásokat".

Ibcsi

KépKép
fibcsi

köszi, ari vagy, remélem elmúlik!!

Kép
gyanixi

Enikő,
házasságkötés nem feltétlen macara, 2 két tanú, oszt annyi

nevedet meg nem feltétlenül kell megváltoztatni és akkor nincs papírügyintézés sem

Niki,
tarts ki, el fog múlni, de pár hétig lehet el fog húzódni, ne mérd, ne stresszeld magad, tenni ellene nem tudsz
Vendég

Zituska! Gratulálok!!!!

Lányok, volt valaki a Dinó kiállításon? Mennyibe kerül a belépö és megéri megnézni? Volt valaki, hallott róla valaki?

Okmányirodába én holnap reggel megyek, van idöpont de most az mondta valaki ha neten foglaltam le akkor is kell sorszámot kérni, van olyan menü hogy internetes foglalás. Én többször voltam de ilyet nem láttam máskor a gépben, ti szoktatok ilyenkor is kérni ott megint sorszámot, tényleg?

Tegnap voltunk 2 hós szurin (meg a Neis Vac) Norbi 5850g és 60cm, 3 hete még 5000g és 59cm volt. Nagyon elégedettek voltak vele :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Petinek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!!

Zitus!
Tuszta szívből grtulálunk, jó egészséget Nektek!!!

Enikő!
Zalán-Lackónak még 66 nap bentlétet kívánok! :-)

Zita!
Köszi Neked is az infót, nekünk 30 feletti faktorú kell, mert Ábel nagyon fehérbőrű akárcsak az édesanyucija :-D

Niki!
Kitartás! Ebben a hőségben kevesebbet esznek!!! Próbálj pihenni!, kikapcsolódni!!!!

Melinda!
A sportorvosiban labor is van?? mennünk kéne vér-vizelet is.

Voltunk tanácsadáson, minden rendben. Már csak júli elején megyünk, az egy éves vizsgálatra.

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kármen!Én ilyenről még nem hallottam,nem húztam még sorszámot sose!

Enikő!A Zalán nekem is nagyon tetszik,szerintem jó választás.De a László is jó!Ha fiú lett volna nekünk is László lett volna a 2. név,az uram után!Na majd a második baba!!! :D
20140113113746

Ági!Petinek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol: :lol:
20140113113746

Kármen!
Nekünk a telefonos időpontfoglalásnál kellett sorszám. Olyan menüpont van az autómatán

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Peti baba :) Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk neked!!! :lol: :lol: :lol:

Anett :) Nagyon örülök, hogy Málnussal minden rendben!!!

Enikő :) A Zalán név sztem is nagyon klassz!

Zituska :) Itt is szívből gratulálok a kistesóhoz!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu :) A Sportorvosiban van labor is, Kristóffal is ott voltunk a műtét előtti vér- és vizelet vizsgálatot megcsináltatni.

Karmen :) Gratula Norbi gyarapodásához! :lol: Internetes foglaláshoz sajna nem tudok hozzászólni, mi telefonon szoktunk időpontot kérni.

KépKép

KépKép
timika

Ági!
Petinek Boldog szülinapot!!!!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ági! boldog szülinapot Petikének!!

köszönöm, akkor egyböl be fogok menni az ügyintézöhöz a megadott idöpontban

Zsuzsu! igen, van ott is vérvétel ahogy irták

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Petinek nagyon sok boldogságot kivánunk szülinapja alkalmából!!! :lol: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Timi, Kármen!

Mennyit kellett várakozni a vérvételre??? Nekem azt mondták, az egy éves státuszvizsgálat miatt, szerdánként lehet menni, 11-12:30.

Köszi az infót!!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mi is holnap megyünk az ocsmányirodába, azért biztos ami tuti kérek sorszámot, olyan izék.... sose lehet tudni.....

Képzeljétek most volt a védőnő nálam és mesélte, hogy TEGNAP kapták meg rendeletbe, hogy valóban fizetni kell a nem kötelező oltások beadásáért (május 1-től)! Méghozzá 2000 ftot alkalmanként.
PL a kullancs elleni oltás 3 oltásból áll, ami azt jelenti, hogy azon túl, hogy kb 2500 ftért kiváltom darabját, még 2000 ftot fizetek alkalmanként gyerekenként a beadásért. Tehát egy kullancs elleni oltás gyerekenként 13 500.- ftba fog kerülni!!! Ebből 7500 maga az oltóanyag, míg 3x2000 ft a beadatás.... :shock: :x :evil:
És fizetni kell azért is ha pl sport táborhoz vagy bébiúszáshoz, vagy simán óvodaérettséghez kérsz a gyerekednek orvosi igazolást méghozzá 3-6000 ftot! :shock: :evil: Vagy akkor is ha igazolást kérsz az OEP felé ha pl a gyereked tej,tojás allergiás és pl emelt családi pótlék igényed van.... :shock: :evil:
Ezek tényleg nem normálisak :shock: !!!! Méghogy a gyerekeknek nincs vizitdíj! Ez még rosszabb mint a vizitdíj bassza meg a maci!!!! Hát milyen kormány ez, családbarát :evil: :x ? Fogy a népesség, nesze neked gyurcsány kormány.... :evil: Komolyan nem a gyarapodás a cél, hanem hogy fogyjunk!! :shock: :evil: :cry:

ceniko
Szeged

Enikő!

Ez nagyon dúrva.Tehát ha én a 3 gyereknek akarok kullancs ellenit az röpke 40 000. :shock: :shock:
Húúúúúúú ez tényleg nagyon nagyon dúrva!!!!

NAgy vágyam lehet hogy most teljesülhet
:) Indul kresz oktatói tanfolyam.Nagyon brutál felvételi egyebek de ha sikerül akkor jó.(mármint bejutni a tanfyolyamra.)onnan még messze a cél.Naaaaaaagyon jó lenne.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Exi! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Petinek!
:lol: :lol: :lol:

Zituska! Hatalmas gratula a kistesóhoz! :lol:

Enikő! Örülök, hogy a fiaddal :) minden oké, nagyon tetszik a neve!

Anett! Szuper, hogy Málna egészséges! :)

Zitacicu! Ügyesek a manóid! Jobbulást Norbinak! :)

Dénes megint beteg :(, tegnap este óta 39 fok fölött van a láza. Próbáljuk neki levinni, de mindig újra felmegy. :(
Timika! Nem csoda, hogy Dénes tegnap elaludt a babakocsiban séta közben, mire hazaértünk, már lázas volt! Nagyon pocsékul éreztem magam, azt hittem szegénykém megsértődött rám du., pedig csak rosszul érezte magát. :( A téren még nem volt lázas (nem éreztem melegnek szopi közben), remélem Kristóf nem kapott el tőle semmit!!!!

A melegre való tekintettel tegnap megszabadítottuk Dénest a hajától. :lol: Még sosem vágtuk le neki ilyen rövidre, édes kis kopasz lett, majd dobok róla egy képet! Ha jól nézem lesz rá időm, Dini csak alszik, ma még csak lázcsillapításnyi időre kelt fel...:(

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

csajok: ez már durva, a Rékánk már a dentinox-tól is hányt.Bekentem ma az ínyét vele és úgy telibehányt mindent!!Komolyan, semmit nem fogad el az anyatejen kívül!!Létezik még más ilyen baba is???????Áááááááh!!Sem tea, sem vitamin, sem víz....

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Még visszaolvasni nem volt időm, csak pár hszt....

Peti, boldogságot, egészséget szülinapod alkalmából!

Zituska, hatalmas gratula a picúrhoz!!!! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikö! Na én ezért inkább a drágább oltást vettem meg, a Neis Vac-ot ami 3100 ft, de csak 2 kell belöle igy a beadási dijjal együtt olcsóbb mint a másik fajta! És ugyanolyan hatásos.

Zsuzsi! Sorszámot kellett tépni az ajtóra volt kifüggesztve, kb. 15 perc volt az egész

Niki! Én Dentinoxot nem probáltam hanem pici tejbe tettem homeos bogyot, Chamomilla 15 Ch-bol 5 golyocskát. Sajnálom hogy ilyen nehéz most neked:( De kitartás idövel hidd el hogy könnyebb lesz ahogy Réka nöl

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!

Alig bírtam mindent elolvasni!
Melinda lehet igazad van, de amit belinkeltél az házastársakra vonaktozki akik csak együtt élnek arra nem. Mondjuk nekem aztán teljesen mindegy mert én házasságban élek :lol:

Vivinek jön a foga a két hátsó egyszere, lehet hogy ettől nem eszik?

Ez jó lesz mert Vivi most kapná a kullancs elleni oldást a 3.-at, a védőnő egy szót se szolt erről :(, na mindegy ez van sajna

Most sietek megyünk anyuékhoz!
Üdv mindenkienk!

Petinek boldog szülinapot kívánok!

Talizni, hogy szoktatok? az megy aki akar vagy meghívót :lol: kap aki mehet? :oops:

Ancsu

ancsuka

Zituska!
nagy gratula nektek! :D

Karmen!
nekünk sem kellett az oltásért fizetni. lehet h. csak a ti dokitok kér pénzt? én még mástól nem hallottam.

Petinek Boldog szülinapot!
Vendég

most olvastam Enikőt, mi tegnap még nem fizettünk, de akkor majd kell, ezek szerint...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?