Sziasztok!
Peti alszik az apjával meg a cicával.
Gira, ez nagyon jó hír, hajrá a mászó Hajnának.
Zsuzsu, nekünk 30-as faktorú van itthon, ez elvileg bébikrém. Ezzel kenegetem Petit.
Nekünk is van bézbólsapink, kalapunk, de Peti seperc alatt lekapja a fejéről…
Cseppek, ilyen gond a mi Aventesünkkel is volt…mondjuk mi nem is használjuk, mert Petinek nem volt szimpi. Pedig ajándékba kapta.
Enikő, hogy van Viola? Peti is összeszedett tegnap egy fejsebet, igaz, a buksija hátulját díszíti…beverte a fejét a könyves szekrény sarkába.
Ebben a két beállításban Bogi és Viola arcocskája az álluknál teljesen ugyanolyannak tűnik…
Sajnálom, hogy így jártatok az okmányirodában.

Épp most néztem utána, hogy Te egyedül is bemehetsz, és közölheted, hogy terhes vagy, és hogy ki az apa, aztán őt majd beidézik… Habár ennyi utánjárás mellett gyorsabb lenne, ha bemennétek, azt kimondanátok a boldogító igent.
Na, akkor levadásztassam a fiúrucikat a garázs padlásteréből???
Bea, én is ott rendeltem Petinek a tortát. Végül túrósat rendeltem, doboz, 1-es gyertya, tűzijáték, de most hogy mondod, kéne rá vegyek „Boldog születésnapot” marcipánt is. Na mindegy, így kerül kb. 2600 Ft-ba.
Zsuzsi, jó a kép.
Nagyon ügyes fiad van, ahogy írtad a sétálós részt, jót somolyogtam.
Hajrá Dinifogacskák, kifele az ínyből!
Kinga, mi Petinek a Corában vettük a felfújható medencéjét, igaz, én akkor a nagyobbat vettem, de volt kicsi is, és nem is volt drága, csak legyen hozzá pumpátok is. (Habár tegnap biztosan tovább tartott a férjemmel együtt felpumpálni, mint egy hete nekem tüdővel felfújni…)
Zsanett, a terhesség alatt 4 kötelező UH van…
Anett, ez nagyon-nagyon jó hír!!!
Zituska, jól tudod, mindkét szülőre szükség van az útlevélhez, legalábbis én is így tudom.
A két csíkhoz HATALMAS graula!
Dancsi, névügyben egyetértek veled…
Zitacicu, látom, Te is jó hírekkel érkeztél. Ilyenkor mindig felvidulok, de ki nem. A fejrázás nálunk is megy…
Elvileg egyévesen kötelező státuszvizsgálat van, amit a házidoki csinál, és kötelező a szemészeti vizsgálat, és a vizelet is (a vérkép nem).
Zitaa, egy sima szülésnél mindig a szülésznőé a dolog java, még akkor is, ha fogadott dokid van…
Na megyek. Lassan kelnie kéne a fiatalságnak, az őse már felkelt fél órája…
Ági