A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Klzsuszi! Gyógyuljatok meg gyorsan!

Dancsi! Részvétem a barátod miatt, ez tényleg borzalmas.

Mai pocakkép, nől mint a gomba!
Kép
20140113113746

Sziasztok!
Látom a hozzászólásokból, hogy megnyugodhatok: a védőnők mindenhol maradandó nyomot hagynak maguk után, nem csak én fogtam ki... :)
ceniko! Te még szerencsés vagy, hogy azt mondták neked, hogy ehetsz mindent. Velem úgy kezdte, hogy listát diktált, hogy mit nem ehetek. A kenyéren és a vízen kívül nagyjából minden rajta volt... Persze tudom én, inkább legyen az ember óvatos, de talán ez már egy kicsit túlzás volt. A családom úgy könyörgött nekem, hogy egyek már valami normálisat, mert így nem lesz tejem. A másik véglet meg - ezt épp a napokban hallottam - hogy egy másik "szakember" azt javasolta egy kismamának, hogy a 4 hónapos csemetének adjon dinnyét... A nagymama meg visítva tépte a haját, hogy a másik unokája másfél évesen kapott először, és még akkor is olyan beteg lett tőle, mint a kutya. Szóval ezt a tanácsot nem kéne megfogadnia.
Hát ennyit a védőnőkről. :)

Kép
tita80

Sziasztok!!

Kisebbik lányom alias Viola, bekúszott Zalán ágya alá :) (relytély, hogyan fért be sukár alkatával :lol: )Kb egy órája dekkol bent :lol: :lol: Jól elvan és legalább csend van :lol:

Kép

Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

tita,
ehetsz bármit és ha kicsapja vagy fáj a pocakja, akkor lehet azon gondolkodni, hogy mitől lehet, főleg a tej/tojás okozhat gondot

Enikő,
jó fej a lányod :)
Vendég

Sziasztok!

Cenikő!
Nem semmi Viola.Máté is csinált ilyeneket.Simán bemászott az ágy alá.

Anett!
Jó nagy a pocid!!

Dancsi!
Az élet tényleg igazságtalan én erre akkor jöttem rá amikor egy 22 éves és egy 35 éves ismerősünk halt meg balesetben és nem ők voltak a hibásak.
Anyukám férjének pedig (41 éves)két hete volt infarktusa.Fél óra alatt ért át vele a mentő Szentesről.

Szájpenészre a boraxos után van még valami de sajna nem jut eszembe a neve, de nagyon dúrva brutál keserű annál a citrom is jobb.

A mi súlyunk:Niki 10100gr 79 cm.Norbi 9400 gr 74 cm.

Zozo! Klzsuzsi!
A Forma 1 jó volt füldugót nem vittünk bár nem ártott volna néha már szédelegtem a zajtól, de távcső volt.Kb én is úgy vagyok vele hogy maradok a Tv-nél mert akkor legalább a lényeget látom és nincs akkora zaj, de amúgy élmény volt.Megérte elmenni.

Most pedig egy kis élménybeszámoló a nagy motoros túránkról.
Hétfőn indultunk reggel 5 körül.Elég jól viseltem az utat egy darabig de úgy 1 körül már iszonyat álmos voltam fájt a fenekem a térdem szóval az első napok nagyon szarul teltek kész voltam .Hiába két éve nem ültem mocin.
Bad Hofgestein-ben aludtunk(ausztria kaprun környéke)egy magyar pasinál volt Rtl szóval jó volt gyönyörű volt a kilátás.

Kedden irány Németország Irschenberg.Ott egy tanyán volt a szállás na nem olyan tanyán mint amik itthon vannak ott harapni lehetett a levegőt a fű olyan volt mint a smaragd.Na nem kellett nekik locsolni mert amig mi ott voltunk végig esett(marha jó volt menni motorral esőbe de még jó hogy a ruhánk vizálló)A házaspárnak volt 23 bocija reggelire friss tejet kaptunk házi meggylekvárral és meleg zsömlével szóval nagyn nyugis és békés volt minden( na nekem túl nyugis és enyhén bociszagú :lol: )de nem az az iszonyat bűz volt hanem olyan édeskés tejcsiillat körbelengte az egész vidéket szóval tetszett.Amúgy a ház volt jó párszáz éves.....

Szerdai program a königssee volt egy hatalmas tó kb 8km hosszú és 200 m mély, hihetetlen zöld volt körbevették a hegyek csak épp esett és nem volt igazány kerek a látvány de ez van.Ettünk füstölt pisztrángot ,ez azért nagy szó mert én nem szeretem a halat de ebből repetáztam volna.

Csütörtök mocizás a környéken majd rosenheim kis vásárlás .

Pénteken reggel telefon anyóstól Norbikának 40 fokos láza van .Amúgy is jöttünk volna már pénteken.Haza autópályán jöttünk végig(850 km) Na a vége volt a legrosszabb kemény 10 órás utunk volt.Egyébként 12 -15 fok körül volt a hőmérséklet esett végig szóval napozni nem kellett.A németek tuti aranyosak mindig volt hozzánk pár kedves szavuk akár kúton akár parkolóban szóval szívesen élnék ott már csak a táj miatt is .

A gyerekek szuperül bírták semmi baj nem volt a pénteki lázon kívül.
Most ennyi így is ég a pofám a remény miatt,de hatalmas dolog volt ez az egy hét nekem.....

Kép
Kép
zitacicu2

Ja amúgy árak:egy sima mezei tizes zsepi 1.80 azaz közel 500 ft na jó nem boltba de akkor is.
Étteremben egy házi sajtból készült tál 6 eu azaz 1500 ft kb 20 deka sajttal.Na jó ezek a max árak de azért elég nagy a különbség a hazai és ottani árak között....

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Sehol senki????

Zita: Örülök, hogy jól telt a "nyaralás" vagy hogy is nevezzem :) Szóval a kiruccanás. Képek vannak??? Dobhatsz párat, főleg hegyekről azokért én személy szerint meg vagyok őrülve :oops: :lol:
Mi lett végülis Norbival? Mitől volt láza???

Nekem meg péntek estére megfájdult a torkom és a nyakamon bedurrantak a nyirokcsomóim, tegnap reggelre belázasodtam :shock: Úgyhogy most kúrálom magam. Apa is carul van, úgyhogy vagy baci vagy vírus.... :x Remélem a törpök nem kapják el..... :roll:

Pusz szép napot!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! :D

Mi ez a pangás itt???????????????????

Zitacicu :)
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! Képeket!!!!!!! :D :D
Mi baja volt Norbinak? Anyós boldogult velük?

Enikő :)
Szegénykém, más se hiáyzott... :cry: Gyógyuljatok meg gyorsan, remélem apraja nem kapja el!!!

Mi tegnap Kecskeméten voltunk a repülőnapon! Tök jó volt, leszámítva azt a másfél órát, amíg zuhogott az eső :? . Igaz, vittünk esőkabátot, de így is sikerült szarrá áznunk - nekem meg Apának, Botit megvédte a babakocsi esővédője, és végig aludta az esőt :D
Jól el is fáradtunk az egésznapos programtól, este kicsit húzódott a hasam, és még jól meg is ilyedtem, mert volt egy hangyakakányi barna is... :( Annyira ideges lettem, hogy jobbnak láttam bevenni egy Pipolphent, és úgy voltam, ha reggelre sem lesz jobb, vagy lesz barna, akkor irány a doki.
Szerencsére csak egy hatalmasat aludtam a gyogyitól, és reggelre már semmi nem volt! :)
De ami még idegesít, hogy még nem érzem mozogni! Pedig azt mondják, a többedik terhességnél hamarabb érzi az ember, és Botit már éreztem a 16-17 héten! :roll:

Be jelentkezdtünk 4D-re, végül Pest mellett döntöttünk, szept. 24-én megyünk! :D
Jó soká lesz, győzzem kivárni! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,
tud valaki megbízható cserépkályhást? megköszönném :)
Vendég

Tényleg nagyon pang a topic pár napja, nyaral mindenki?

Enikő!Klasszak a képek, Viola jól mutat a kiságy alatt :D Gyors gyógyulást neked/nektek!
20140113113746

Ja, Zituska hová mentek Pesten uh-ra? Praxisba?
20140113113746

Sziasztok!

Én is bejelentkezem életjelet adni :lol: Minden nap elhatározom, hogy írok, aztán vmiért mindig elmarad :oops: :oops: :oops:
Múlt héten mi is benyeltünk egy jó kis hányós-hasmenéses vírust, de szerencsére gyorsan átment rajtunk.

Anett :) Én is örülök, hogy taliztunk és persze, járhatunk majd együtt játszóra, amíg nem lesz tiszta sár minden, addig én szeretném vinni Kristófot, látszik rajta, hogy mennyire szereti és igényli.

Enikő :) Jobbulást kívánok!!! Nagyon édesek a képek, Zalán sztem is hasonlít Violára, ő meg ugye Rád :lol: :lol: :wink:

Zita :) Klassz lehetett a kirándulás, dobjál majd fel pár képet!

Melinda :) Nagyon sajnálom, hogy ilyen nemtörődöm orvosokat fogtatok ki, szégyen az egész :evil: :evil: :evil: Jól van már Lindi?

Dancsi! Nagyon sajnálom a barátnődet!! :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu :) Mikor utaztok?

Exi :) Gerika :) Sztem is gusztustalan és szerencsére nem mindenki csinálta, de láttam sajnos ilyet is. Mondjuk sztem főleg éjjel fordul ilyen elő, mikor csak 2 újszülöttes nővér dolgozik.

Karmen :) Mi van veletek? Te is nagyon régen írtál.

Na megyek, puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Gyors életjel: Linda jobban van, már nem kell kötés az állára, sajnos az antiallergén tapasz kicsapta, szép pettyes. :( Vastag a seb, most vigyázunk nehogy megint ráessen.
2 napja lázas volt, hányt is, de hála gyors volt, kutyabaja már.
Lotti jól van, odavolt a férjem keresztanyjáéknál, meg anyósoméknál, és képzeljétek már várja az ovit. -ez onnan jött fel, hogy hívott az óvónője, hogy vmi papírt alá kell írnom -újabb eszement állami dolog miatt.

Folyik a házunk külső szigetelése, bent ki van glettelve, holnaptól burkolás!!

Enikő! Csudihelyes csemeték!! :D Jobbulást!

Zita! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás.Norbi jobban van?

Anett! Klassz a pocid, csinos vagy!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Na végre eljutottam ide is megint. Hasmenés nálunk is van pár napja.

Zozoéknak gratulálok és sok boldogságot kivánok!

Lemaradásom nagyon sok, idöm most sincs igy visszaolvasni nemigen tudtam, mi jol vagyunk, megkaptuk a 4 hós szurit a mult héten, Norbi 7100g és 66cm :lol: Hát odavoltak érte, bár eddig is sejtettem a védönök, orvosok a pufikat kedvelik :lol:
Orsi mára taknyos lett, remélem nem lesz rosszabb és tud még járni a bölcsibe, én igy is most marha fáradt vagyok már.
Norbit nemigen lehet letenni mert egyböl hasra fordul de aztán nem tud visszafordulni igy mehetek segiteni neki, aztán kezdödik elölröl.

Timi! köszi megvagyunk, csak gép elé keveset ülök. Költöztetek? Merrefele?

Enikö! csodaszépek!!!!

Melinda! majd küldj légyszi képet a házról ha készen lesz!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anett :)

ja-ja! Praxisba megyünk! :)

Kép
Kép
zituska28

Zsanett!Marci babának sok boldog névnapot kívánok! Jól vagytok??
20140113113746

Halihó!!!!!!!!!

Köszi Anett aranyos vagy!

Megvagyunk csak nagyon elvagyok havazva két gyerekkel!Azt sem tudom hova kapjak. nagyon lefoglalnak.Ha nem Marci akkor Geri vinnyog vmiért.Nagyon féltékeny Geri és szinte terrorizál néha.Komolyan néha agyon tudnám csapni,de csak nyelek!!!Tegnap voltunk tanácsadáson 4690gr,és 54cm!
Tejci az pont elég nappal, estére pótólni kell különben orditana!Nagyon szereti a pocakját,de már teázok meg szedem a homeos bogyokat és nappal két óránként cicin van ,de csak nem elég neki a tejci!!A kis éhenkórász!! :D :D :D
Egy friss kép a tesókról!!

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Zozonak, gratulálok Patríciához, egészséget, boldogságot Nektek! Bocsi, hogy így utólagosan, de annál nagyobb szeretettel. :D

1000 éve nem kapcsoltam be a gépet, most is csak pár hszt futottam át......

Enikő, gyönyörűségesek a csemetéid, Zalánhoz még egyszer gratula és tényleg tiszta te :D :D Viola jár még fejlesztőbe? hogy van mostanában? Bogi most kezdi az új ovit?

Zsanett, gyönyörű gombóc Marcitok, nagyon aranyosak együtt a képen tesóval :D

Melinda, nagyon sajnálom ami Lindivel történt és tényleg elszomorító a magyar eü....minél hamarabbi teljes felépülést neki!

Most pillanatnyilag ennyi, ha jut most egy pici időm rá dobok néhány képet...

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Néhány Balcsis kép....Kép Kép Kép Kép Kép

nyúlanyó

Ezek meg Szelid és a Duna part: Kép Kép Kép Kép

nyúlanyó

Melinda,
mikor lesz kész?

nekünk kész a tető, bent kivakoltak, kint jövő héten kezdik leszigetelni (mi is rakatunk rá hungarocelt pluszban kívülre :))

jövő héten teszik be az ablakokat, de a burkolással még várunk egy darabig, hogy száradjon, lehet kölcsönzünk elszívőkat, de nagyon drága, igaz, még mindig olcsóbb, mint az albérlet

ti mennyit vártatok a száradással?

férjem szeretne egy egész szezont fűteni, burkolás, festés előtt

de én kardomba dőlök, ha még sokáig kell ezen a szutyok helyen leknunk :(

a régi lakásunk valszeg a nem eléggé kiszáradás miatt nedvesedett és jöttek fel a burkolatok, bár biztosra nem lehet tudni
Vendég

Hali.

Enikő, remélem, már jobban vagy!

Niki, na kipróbáltad már a kengurut?

Zsanett, boldog névnapot a fiacskádnak.

Kármen, mekkora most Norbi? Az az igazság, hogy nem tudom, miért, de a mi környékünkön én nagyon ritkán látok olyan igazi pufi kisbabát...

Nyúlanyó, nagyon jók a képek, a gyerkőcök nagyon élvezték a kikapcsolódást.

Dancsi, magánházban nem vagyok kompetens, de ugye ezek az új építésű társasházak is eléggé gyorsan vannak elkészítve, és ott pl. elő van írva a sűrű szellőztetés télen-nyáron.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsanett! Nagyon édesek a tesók!!

Nyúlanyó! Megzabálom a lányod, azta komiszságot szemében!! Tomdi is édes nagyon!

Dancsi! Én lennék a legboldogabb, ha tudnám mikor lesz kész!! Ez is az is késett már, így nem mondok semmit.
Nekünk 12 hetet mondtak száradásra a szakik, téglaház és normális évszakok esetén. A mienk ytong, és a mostani nyár nem az esőzésről szólt, már kiszáradt!! Remélem!! Most a hidegburkolatot rakják, a lam.padlót majd szinte a legvégén!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Timika! Írtam végre privit!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

exi:már tegnap kipróbáltuk, de még csak itthon.Tetszett Rékának, elérte a kávémat a kenguruból a konyhában pakolászás közben és rám is öntötte.

Kép
gyanixi

sziasztok.
néhány napja költöztünk vissza Szegedre a Pentelei sorra. Decemberre várjuk első babánkat. Az ismerőseim közül sokan már nincsenek Szegeden, jó lenne valakivel beszélgetni apró-cseprő dolgokról. Remélem befogadtok kis körötökbe.
Anna
sznanna

Sznanna! Üdv errefelé! Honnan jöttetek vissza? Hány éves vagy? Kisfiú vagy kislány lesz a baba, hol fog születni? Szóval írj bővebben magatokról.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Békéssámsonon tanítottam angolt és matematikát egy általános iskolában tavaly ősz óta. Akkor költöztünk ki oda, mert a napi 50 km oda és 50 km vissza kicsit strapásnak bizonyult busszal.
Határozott idejű szerződésem volt, amint megtudták a babahírt rögtön jelezték, hogy ne is számítsak szerződéshosszabbításra és arra, hogy visszavárnak majd. Szóval költöztünk vissza Szegedre, de egy rémálom, mindenhol csak ládák, dobozok, semmit sem találok.

Magamról: októberben leszek 27 éves, a férjem 31. Két és fél éve vagyunk házasok, nagyon vártuk már a babát.

Még nem tudjuk kisfiunk, vagy kislányunk lesz, eddig 1-1 az állás a dokiknál. A genetikai uh-n a női klinikán kislányt mondtak a múlt héten, a saját dokim eddig fiút mondott. Jövő héten megyek újra vissza a saját dokimhoz (Czank Zoltán) talán akkor már tudunk biztosabbat.

Esetleg, ha valakit tudtok, hogy segítség kellene angol, vagy matek tanulásban szóljatok nyugodtan, van segítségem ha kell, baba mellett is vállalok tanítást.

Kép
sznanna

Sziasztok!

Zsanett!
Marcinak nagyon boldog névnapot kívánunk! nagyon stramm kiskölyök, Gerihez sok türelmet kívánunk!

Enikő!
Viola csúcs! Annyira életrevaló kislány! Zalánbébi?

Nyúlanyó!
Látszik, h jól éreztétek magatokat! Édesek a gyerkőcök!!!

Zitus!
Hogy van Boti? Beszéltetk neki a tesóról?

Timika!
Szept. elején utaznunk, de pontos dátum nincs.

Anna!
Anyósom Békéssámsonban lakik :D :lol:

Szép napokat!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Anna! Üdv itt, remélem találsz munkát mielőbb. Jó babavárást!

Nyúlanyó! Annyira tüneményes Pipi, hogy csak na, Tomdi is nagyon aranyos!

Zsanett! Édik a fiúk, Marci nagyon kis husi-musi, aranyos!!!!!!!!!!
20140113113746

Sziasztok!

A Nyirati doktornő telefonszámát meg tudná e adni nekem valaki?? SOS lenne, a Medicenterben nem hajlandók elárulni. :(

Nagyon köszönöm!!!

KépKép
jiny

Sziasztok!
Mi kb. másfél éve élünk itt Szegeden, de nincs túl sok ismerősöm. A babánk szeptember elején érkezik. Eddig dolgoztam és sajnos csak most találtalak meg titeket. :D
A kórházban fogok szülni, nagyon megköszönném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, akik szintén ott szültek, hogy mire számíthatok.
Remélem nem zavarok, itt köztetek!

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Köszönöm a gyerkő dicsiket :D tényleg jól érezték magukat (mi is), hétvégén megint megyünk Szelidre, utánna már úgy is lassan megint kezdődik az ovi, meg közeledik az ősz, tél stb.

Üdv az újjaknak, természetesen nem zavartok :D

Bea, időm még nem volt írni neked privit, a bőrgyógyi számát az anyajegyeim miatt kértem, meg szeretném őket nézetni, főleg így nyár után. Mennyi nála egy vizsgálat? Mennem kéne nő dokihoz is, dobtam is egy hátast 9 rugó egy rákszűrés :shock: , azt hiszem megvárom a szülinapomat és a befolyt adományokból nőgyógyizok :D

Zitus, Boti hogy van? Jár még hozzátok Bea?

nyúlanyó

Sziasztok!

Nyúlanyó: a párod az IDC-ben dolgozik.Szerintem onnét olyan ismerős nekem.

A rákszűrésre nem kaptál meghívót?Vagy magánban akarod megcsináltatni.Nekem küldtek az Ántsz-től meghívót,teljesen ingyenes és még a vizitdíjjat sem kell megfizetnem.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta, igen IDC-be dolgozik :D

Nem kaptam meghívót sajna....

nyúlanyó

Sziasztok!

Megérkeztünk a Bailcsiról!
Nagyon jó volt!!! :lol:

Az újaknak üdv itt! :lol:

Enikő!
Nagyon édesek a gyerekeid! :lol:

Nyúlanyó!
Ti is nagyon szépek vagytok! :lol:

A kis betegeknek jobbulást kívánunk!

Mi remekül vagyunk, Gabóca szerencsére nagyon jó baba!
Már 9440 g, 4 foga van, megeszik mindent amit adok neki, nagyon jól eszik, élvezet nézni!!!
Mászik ezerrel, feláll, pakol és szerintem napok kérdése, hogy mikor indul el!

Dobok egy pár képet!
Puszilunk Mindenkit! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hány éves kórtól van ez az ingyenes rákszűrésre való behívó??
rbetty: én a kórházban szültem, csak jó élményeim vannak, Atif volt az orvosom!Nekem ő is jó volt nagyon!
csibe: jók a képek és milyen barna a nagypapi....

Kép
gyanixi

........

Niki:asszem 30 fölött jár.

Nekem azért jött,én már banya korban leszek nemsokára...... :?

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Hali.

Kriszta, de ha már kérdezel valamit a dokitól, akkor már fizetni kell. Sőt azt hiszem, így is úgy is le kell perkálni a 300 pénzt, legalábbis pár hónapja még így volt, hiába volt papírod arról, hogy térítésmentes a szűrés.
Figyi, a dupla GYES-ről mit tudtál meg? Jöhet priviben is.

Csibe, nagyon szuperek a képek, látom Gábor is tud érdekes alvási pozíciót felvenni. :)

Rbetty, én is a kórházban szültem, nekem sincs rossz tapasztalatom.

Niki, olvasd el ezt (különösen a szürke, keretes részt): http://www.delmagyar.hu/szeged/cikk/mil ... e/2024352/
Mondjuk én 2005. év elején voltam szűrésen, és a legutóbb is ingyen csinálták meg (vagyis csak a vizitdíjat fizettem ki), ez március végén volt.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

gyanixi: Köszi, remélem mi is hasonló jó élményekkel jövünk majd ki. A babának miket kell majd bevinnem?

nyúlanyó: A rákszűrésel kapcsolatban nem tudom, hogy a saját dokidhoz fogsz-e menni, az ár szerintem elég húzós. Ha esetleg érdekel, tudok olcsóbbat.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Végül is elmentem a Sikovanyecz dokihoz.Elvállalt,és nagyon szimpi.Úgyhogy köszi az infókat mindenkinek,hozzá járok mostmár!

Lányok szeretném még megkérdzni,hogy nem tudja-e valaki Szegeden javítanak-e babakocsit és ha igen hol.Nagyon aktuáli lenne.

Még valami.Ez a szülésznőválasztás,hogy működik?Ti választottatok?Nekem Dokibácsi azt mondta rám bízza a döntést.Érdeklődjek,ő egy kivéteével mindenkivel szeret dolgozni!

Valaki szült símán a Sikovanyecznél mostanában?

Bocs a sok kérdésért!
Szép napot mindenkinek!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09

Sziasztok!

Mostanában én is ritka vagyok erre mint a fehér holló. Olvasni olvasok mindig, csak írni nincs már erőm :)

Nyúlanyó: Gyönyörűek a gyerkőcök és Pipi igazi huncut csaj :) A fiad meg tiszta apja :)
Fú nem emlékszem már mennyi volt a doki. 5000 Ft a vizit díj nála. Szóval ha elmész és csak átnézeted az anyajegyeidet akkor az ennyi. Ha szed is le akkor változó. A cuccok méretétől függ. De akkor nem fizettem vizitdíjat csak a leszedésekért. Volt hogy 4-et szedett 8ezerért volt hogy 2-t 10 ért. Nem emlékszem konkrét dolgokra már. Tavaly év vége felé volt ez.

Csibe: Az asztalon álldogálós kép a kedvencem :) Nagyon édi :)

Zsanett-fiúk is helyesek. És mindenki más, szokás szerint :)

Nyaralókat, építkezőket irigylem :)

Üdv az újaknak:

Betty: Ki a dokid? Jöhet priviben is. Én is kórház :)

Anna: Szia :) Gratula a pocaklakóhoz! Mi ismerjük ám egymást. Matek szakon évfolyamtársak voltunk :)

Betegeknek gyors gyógyulást.
Pocakosoknak boldog pocaknövesztést :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Vééééégre egy kis mozgás, már azt hittem, kihal a topik!!!!

Üdvözlet az újoncolknak, még szép, hogy nem zavartok, gyertek gyakran! :wink:

Nyúlanyó :)
El vagyok olvadva a gyerkőidtől, olyan szépek... jól sikerültek, nnna. :lol:
Boti jól van, rohan ezerrel, lépcsőzni is megtanult, igaz, még kézenfogva, de legalább nem kell cipelnem a nem éppen könnyű valagát!
Bea nem jár már, kicsit ég a pofámról a bőr, mert mikor elindult azt beszéltük meg, hogy 1 hónap múlva ránéz, de én a nagy nyaralgatások közepedte meg is feledkeztem róla :oops: :oops: , na meg nehéz kezdés után iszonyatosan beindult a gyerek! :D De majd vmikor felhívom már!
Hozzátok jár még??

Zszsu :)
Szoktam néha mondani neki, hogy baba lakik a pocimban, meg néha meg is simizi, ha megkérem rá, de nem igazán érti még sztem.
De imádja a gyerekeket, folyamatosan puszilgatná itt a böliben is a gyerekeket, némelyik örül neki, némelyik meg elhajtja szegényt! :lol: Remélem, tesót is majd puszilgatni fogja!!
Ti jól vagytok??

Karmen :)
Már én is gondoltam Rátok, hogy mi lehet veletek, régen jelentkeztél!
Igazi kis vasgyúró Norbika! :D

lizoka :)
Nekem is Sikovanyecz a dokim, Botit 2005 decemberben szültem nála, és Minikét is nála fogom! :D
Szülésznő választás:
Sztem mindenképpen!! Itt alányok szívesen ajánlanak, és én is nagyon ajánlom az enyémet!
Én Szűcs Júliannával szültem, őt nekem a Doki ajánlotta - többek közt. Utólag nagyon örülök, hogy őt választottam! Ha kell a száma, elküldöm privibe! :wink:

Csibe :)
Gábor baba zabálni való, és már most igazi szívtipró a gyönyörű kék szemeivel

Zsanett :)
Édi pufók manód van! :D :D
A féltékenységhez kitartás, biztos nem könnyű!!

Én tegnap voltam vérvételen, 8 kémcsővel vettek, ráadásul nem túl kímeletesen :? Ahányszor cserélte az üveget a tűn annyiszor nyomott is rajta egyet, úgy, hogy azthittem átböki a vénám másik oldalát is! :shock: De a vénám szerencsére nem lett szétlőve, túl vagyok rajta, ez a lényeg...

Kép
Kép
zituska28

Lizóka!Én is nála fogok szülni szeptemberben, majd utána nyilatkozom.Szülésznőt én is fogadtam, nekem is itt ajánlották, róla is csak szülés után! :D
20140113113746

Sziasztok!

A rákszűrésről találtam egy kis cikket.

Ingyenes vizsgálatok

Az OEP jelenleg 21 éves kor fölött kétévente fizeti a gyomorrákszűrést, 25 és 65 év közti nőknél háromévente a méhnyakszűrést, a 45 és 65 év közti nők mammográfiás vizsgálatát pedig kétévente finanszírozza. Az 50 és 70 év közti férfiaknál prosztataszűrést, az azonos korú nők és férfiak esetében a gyomor-bélrendszeri eredetű vérzések szűrését végzik állami finanszírozással. Azt azonban nem tartalmazza a rendelet, hogy milyen időközönként. A tüdőszűrés július óta vizitdíjmentes, évente egyszer pedig a vizsgálatot is fizeti a biztosító.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Legutóbb szinte mindent leírtam, hogy miket müvelünk mostanában most nem szaporítom a szót. Egy kicsit eltününk egy idôre, mert a jövôhéttôl nem lesz tetô a fejünk felett, tetôtér beépítésbe kezdünk. Szorítsatok, hogy jó idô legyen!

Néhány kép a 10 hónaposról:

Kép
Látszik, hogy mi érdekel :)

Kép
Dolgozom...

Kép
Piknik

Kép
Segítek

Kép
Huncutkodom

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Üdv.

Lizoka, jó, hogy sikerült dokit találnod. Én ugyan a kórházban szültem, de nekem szülésznőm választott nem volt, szerencsénkre, még ha műtét is lett a nóta vége, egy nagyon rendeset fogtunk ki!
Babakocsit Szegeden tudomásom szerint nem javítanak...

Zituska, ez a vérvétel dolog nem hangzik nagyon jól... Az én vénámat tuti átbökték volna...amilyen kis gyengécskék.

Cseppek, nagyon édes a fiad.

Szép estét mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! Norbi 5 hós lesz 20-án, elötte nap lesz a keresztelöje:) A méreteket meg tegnap irtam meg, azok 4,5 hósan voltak.

Nyúlanyó, Csibe! Tündériek ezek a gyerekek!!

Én is korházpárti vagyok, én nem csak szülni feküdtem be, hanem a hónapokat kellett bent lennem terhesen is, én nagyon elégedett voltam az orvosokkal, növérekkel, lelkileg nagyon sokat segitett a kedvességük. A mosdó az ramaty:( Na meg amin 3 éve is kiakadtam meg most is a CTG-n nem cserélnek mindenki után lepedöt, ez télen sem egy higiénikus, nyáron meg föleg!

Zituska! Szegény, én is megszenvedek a vérvétellel de nekem irtó vékony a vénám (ált. gyerektüvel böknek :lol: )

Rákszürés. Én sem kaptam még soha behivót, pedig szerintem itt én vagyok a legvénebb :o Én most tb. alapon fogok elmenni azt mondta a védönöm csak 300 ft lesz és 15 percet kell kb. várni. Maszekban 5e lenne.:( és várhatnék 2 órát

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, bocsika, hülyeséget kérdeztem, valahogy elsiklottam a méretek felett, csak az maradt meg a szemeimnek, hogy pufi. :D Bocsika...
A keresztelő hol lesz?

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!

.Légyszi dobj már nekem egy telefonszámot! Szeretnék kérdezni vmit.
Sokat segítenél:)
Meg hogy mikor nem zavarlak...
Köszi!NIna
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?