Sziasztok!
Vééééégre egy kis mozgás, már azt hittem, kihal a topik!!!!
Üdvözlet az újoncolknak, még szép, hogy nem zavartok, gyertek gyakran!
Nyúlanyó
El vagyok olvadva a gyerkőidtől, olyan szépek... jól sikerültek, nnna.
Boti jól van, rohan ezerrel, lépcsőzni is megtanult, igaz, még kézenfogva, de legalább nem kell cipelnem a nem éppen könnyű valagát!
Bea nem jár már, kicsit ég a pofámról a bőr, mert mikor elindult azt beszéltük meg, hogy 1 hónap múlva ránéz, de én a nagy nyaralgatások közepedte meg is feledkeztem róla

, na meg nehéz kezdés után iszonyatosan beindult a gyerek!

De majd vmikor felhívom már!
Hozzátok jár még??
Zszsu
Szoktam néha mondani neki, hogy baba lakik a pocimban, meg néha meg is simizi, ha megkérem rá, de nem igazán érti még sztem.
De imádja a gyerekeket, folyamatosan puszilgatná itt a böliben is a gyerekeket, némelyik örül neki, némelyik meg elhajtja szegényt!

Remélem, tesót is majd puszilgatni fogja!!
Ti jól vagytok??
Karmen
Már én is gondoltam Rátok, hogy mi lehet veletek, régen jelentkeztél!
Igazi kis vasgyúró Norbika!
lizoka
Nekem is Sikovanyecz a dokim, Botit 2005 decemberben szültem nála, és Minikét is nála fogom!
Szülésznő választás:
Sztem mindenképpen!! Itt alányok szívesen ajánlanak, és én is nagyon ajánlom az enyémet!
Én Szűcs Júliannával szültem, őt nekem a Doki ajánlotta - többek közt. Utólag nagyon örülök, hogy őt választottam! Ha kell a száma, elküldöm privibe!
Csibe
Gábor baba zabálni való, és már most igazi szívtipró a gyönyörű kék szemeivel
Zsanett
Édi pufók manód van!
A féltékenységhez kitartás, biztos nem könnyű!!
Én tegnap voltam vérvételen, 8 kémcsővel vettek, ráadásul nem túl kímeletesen

Ahányszor cserélte az üveget a tűn annyiszor nyomott is rajta egyet, úgy, hogy azthittem átböki a vénám másik oldalát is!

De a vénám szerencsére nem lett szétlőve, túl vagyok rajta, ez a lényeg...