A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Újaknak üdv itt!

Csak gyors helyzetjelentés: Képzeljétek tegnap este Flóra "már" 9-kor aludt (ilyen még csak 1-2 este volt) és reggel 6:30-ig nyomta a szunyát! :lol:
Amúgy pedig még mindig szokott bukni, de már nem olyan gyakran és nem olyan sokat. Remélem lassan javulunk!

Betty
Kép
rbetty

Ma már az ügyeletet is megjártuk!!
:cry:
Szegény Barnikám, még valami vírust is benyelt!
Tegnapra teljessen rendbejött a mandula gyulladásból,és hajnalra úgy belázasosdott,hogy hiába a kúp,és a hűtőfürdő,nem ment 39 alá..............
Most hogy felébredt,talán mintha egy kicsit jobban van.......
Apát ment fürdetni a kádba!!!

Én ezen a fülhőmérőn csak teljessen bepánikolok,ebből is kell valamennyit levonni???
Az egyik ismerősünktől kaptuk kölcsön(BRAUN-t),és ő nem mondta!

A fülébe a Barninak 40,40fok volt,a hóna alatt a hagyományossal 38.7,
popsiban a digitálissal pedig 38,9! :twisted: :twisted:
szóval szerintetek melyik a jó???????????????
Megkérdezte a doktornő az ügyeleten,hony mennyire volt lázas a Barni,és hírtelen nem tudtam mit mondani!!!!!!!!!! :shock: :?

Lányok senki nem látott,termoszos kulacsot????
Néztük a Brendonban is,de csak nagy szemekkel néztek ránl!!!!!!!!!! :D

Kép
bibi226

hogyan kell betenni ide a görbét???

Kép

Kép

Karmen
karmen

na talán mégis sikerül.

Ime Orsi a 2 véglet :lol:
Egyébként most 104 cm.

Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jégvirág!

Újabb privi.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

és Norbi

Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi,
Jobbulást!
a fülhőmérő irányadásnak szuper, de meg kell vele tanulni mérni, én 4 éve használom és már pontosan tudok vele mérni

a popsi a mérvadó, abból felet le kell vonni, a 38,7-38,9 pedig nem nagy különbség

Boldi is beteg, hólyagos a torka, lázas és fosik, egész nap rajtam lóg és panaszkodik, tegnap kezdődött, pedig annyi tervünk volt a 7végére, ma látta a doki és el kellett kezdeni az augmentint sajna
Vendég

Látom sok a kisbeteg :( Jobbulást nekik!!!

Jó hideg van. Nem igazán tudom mennyire öltöztessem be Kittit. Ha túlöltöztetem,mit adok rá amikor tényleg hideg lesz? Még az ő korában is az egy réteggel több mint rajtam szabály működik?

Vettünk neki szuper béléses bakancsot a Severben 3200 Ft-ért. Nagyon klasszul néz ki. Vannak overálok,télikabátok,hálózsákok,pulcsik,szabadidők, sapkák,kesztyűk stb.. Érdemes kinézni.

Fülhőmérőhöz nem tudok hozzá szólni. Mi hónapjban mérünk Kittinek ha kell. Az biztosan jó és nem kell vonogatni.

Mikor kell állítani az órát? Tudjátok?

:P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!

Én úgy tudom,hogy 28.-án kell átállítani.

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Köszi Szilde :D

szszkinga

Hol van mindenki elveszve?
Elutaztatok? 8)

szszkinga

Sziasztok!
Mint gyakorló anyukák és kismamik biztos megtudtok nyugtatni.
Ma reggel arra ébredtem, hogy foltos a hálórucim a mellemnél, majd napközben láttam is, hogy szivárog valami. Nem korai még ilyenkor a 33. héten a tejcsi termelődés????

Kép

Kép
sznanna

Anna!

Nyugodj meg, ez teljesen normális!!! Nekem már akkor elkezdődött termelődni (és szivárogni), amikor Flóra megmozdult. Szóval kb. a 22. héttől folyamatosan foltos hálóinggel ébredtem. :D
Így a vége felé nekem is volt, hogy a munkahelyemen a pólóm is átázott. Ha erősödik, akkor érdemes beszerezned melltartóbetétet. :wink:

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nézegettem a görbéiteket, közben Réka az ölemben ült.
-Anya, az csúszda? :lol:
Kinek mi jut róla eszébe. Egyébként megnyugodtam a görbénket illetően. Köszi mindenkinek aki feltette az övét ;)
Vendég

Sziasztok.
nagyon rég voltam itt. ezer bocs ha vkinek nem válaszoltam.
már csak 4 hetem van hátra, az orvos szerint. reménykedem hogy így van, hetek óta nem alszom.
Nemsoká teszek fel képet a pocakomról.
Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok.
Ismét én. Feltöltök egy képet, ma készült a pocakomról. Üdv Kép

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok! :)

Gyors leszek, a cég laptopját bitorlom pár percre, ugyanis nincs 1 hete netünk otthon - szolgáltatót váltunk.

Köszönöm szépen a GYED,GYES, táppénz infókat, rengeteget segítettetek!!!!! :D :D :D

Bocsi, szinte csak képeket néztem, most nyomtatom az anyagot, megpróbálok visszaolvasni! :oops:

Enikő :)
A számlaszámmal asszem majd felhívlak, mert múlkor mire küldtem volna, már nem volt net. :(

Csajok! :)
Most rakosgatom össze Boti kinőtt cuccait, amik nagyon fiúsak.
El szeretném adni őket, van olyan, ami szinte új, nagyon jó állapotban vannak.
Nem nagy összegekre gondoltam, nagyon baráti áron számolnám őket.
A befolyt pénz természetesen Botié! :)
Ha vkit érdekel, szóljatok, öszzehozunk egy randit, és lehet válogatni, akár el is viszem! :wink:

Nna, ennyi voltam, remélem hamarosan bekötik otthon újra a netet, és akkor jelentkezem!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska: Oó, ha kiderül hogy fiam lesz engem érdekel. De gyanítom addig eladsz mindent :)

Szandra: Szép a pocid :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Ma kaptam meg a 32 hetes vérvétel eredményét, és minden értékem normális. :)

csak a vizeletben van némi üledék: 2-3 fehérvérsejt, Ca-oxalát kristályok - szerintetek ez jelenthet valami gondot?

Jövő hét szerda estére kaptam időpontot a dokihoz ultrahang vizsgálatra, remélem most már nem lesz annyira szégyenlős a kicsi és teljes bizonysággal tudjuk majd a nemét.
Kíváncsi vagyok nagyon mennyit nőtt az elmúlt hónapban...

A Vasassal szemben van egy baba-mama bolt. megkérdeztem ma, hogy van-e szoptatós hálóingük. Jövő szerdára már meg is csinálják nekem, 1200ft/db. Szerintem ez jó ár nagyon.

Szandra: szép nagy pocid van. :)

Jövő héten rakok majd fel én is pocakos képet, az enyém is rohamos növekedésnek indult.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!!

Zituska!
Én megnézném a kínálatot, 86-os méretű, őszi-téli holmi érdekelne...

Anyukák!
Hol van Szegeden gyermekfülészet?????

A másik kérdésem: Ábel kicsit vérszegény, kaptunk Maltofer cseppeket és kell folsavat szedni. Érdekelne a véleményetek, mire számítsak...A folsavat elég ha főzelékkel beadom egészben vagy törjem ösze???

Ti beadattátok a pneumo oltást??????

Megvolt a 15 hós szurink, Ábel HŐS, nem sirt csak akkor pityergett amikor a Neis Vac oltást kapta... Kijött rajta valami tejallergiaféle, így most nem kap tejet csak tápszert...

Minden családnak jó egészséget, boldog napokat kívánunk!

Kép Önálló tízóraizás..

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csajok!
Meg van minden eredménye Rékának és minden teljesen negatív, még a tej,tojás, szoja allergiára is negatív!!!És!!!!!, hízott most 1 hét alatt annyit, amennyit majdnem 1 hónap alatt szokott, remélem nem volt rossz a mérleg :roll: , mindenesetre örülök!! :D :D
Szandra: tényleg nagy a pocak, nagyobbnak tűnik a képen, mint élőben!! :lol:

Kép
gyanixi

Ja, és Réka felállt, most már mindenbe belekapaszkodik és felhúzza magát!! :lol:

Kép
gyanixi

Niki!
Örülök hogy Rékával minden OK!!!!!!!!!!!!!!! GRATULA a felálláshoz!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu!
Ábel :P Tündérien eszik :wink:

Szandra!
Szép pocakod van!!

Jó iccakát :D

szszkinga

Sziasztok!!
Ma kaptuk a 3 hós szurit, hát sírt a drágám egy picikét :( . Nem aludt valami sokat napközben (kb 2 órát egész nap összesen) így este már rohadt nyűgös volt szegény! Remélem nem lesz a szuritól 2 nap üvöltés, mint 4 hete...... :cry:
6100 gramm és 58 cm, és el voltak ájulva milyen mosolygyár a kisfiam :D 8)

Niki: Nagyon örülök, hogy mindene - lett Rékának! Szuper :) !Gratula a felálláshoz, jó korán kezdi :lol:

Zsuzsu: De édes Ábel! Ügyi volt a szurin :) Sztem ha összetöröd könnebben felszívódik a folsav, de kérdés milyen íze van? :roll:

Nanna: Várjuk a pocakfotót. Sztem ez a kis vizelet üledék, nem okoz semmi problémát :wink:

Zituska: Oké várom :wink: Szalámi mikor lesz? :D

Szandra: Nagyon szép a pocakod :D Jó nagy :wink:

Sírás van..........................

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Violám nyomott egy laza sírást az előbb, de megnyugtattam és álomba simiztem!

Néhány friss kép Husigombócról :D
Kép

Kép

ceniko
Szeged

zituska28: propoliszt lehet kapni tinktúrában a Klapka téren, egy üvegcse párszáz forint, napi 30 cseppet kell enni. Gyed/gyes kérdésre nem tudok válaszolni, nekem még járt a gyed, amikor Dóri született. A TGYÁS-t is csak szülés után igényeltük, hogy ne vesszen el az a pár hónapnyi gyed, ami még Marcsi után járt. De az tuti, hogy amíg gyedet kap az ember, ugyanúgy biztosított, és fennáll a munkaviszonya is, viszont a 2. gyed számításának alapja nem az első gyed, hanem az azt megelőző munkabér, tehát a 2. gyed nem lesz jóval kevesebb, mint az első.

jégvirág: ez érdekes, hogy ráérünk az ovival. :o Szerintem annyira nem, én év végére tudni szeretném, hogy hova fog járni Marcsi. Rögtön szólj, ha találtatok valami jót!!! Melyikben voltatok?

gira: légyszi te is írj le mindent, amit oviügyben látsz, jót és rosszat is!!!

ceniko: Dóri rendszeresen alszik csak 2 órát napközben. Gyakran Marcsi többet alszik napközben, mint ő. Ma is eléggé lefárasztott, mert amikor nem alszik, akkor nem a csendes nézelődést gyakorolja...

Minden kisbetegnek jobbulást!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Zituska!
Ruha engem is érdekelne! :wink:

Most jó éjt, holnap jövök!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sznanna!

Nekem is volt üledék mindkét terhességemnél a 28. heti vérvételnél. Nem tudom, hogy ez az orvosok szerint gond-e, nekem semmi problémám nem volt belőle. A harmadiknál már egyenesen egészségesnek fogom tartani ;)

Zsuzsu!

Gyermekfülészet a Tisza parton a Gyerekklinikán van az egyik udavri épületben.
A Maltofertől nálunk székrekedést kapott Réka (de tán egy kis szilva megoldja ;) ) A folsavat összetörtem és egy kanál almával adtam be. Nem volt gond.
Pneumo oltást nem adatok be.
Vendég

Sziasztok!

Niki: Megmondtuk :) Örülök hogy minden rendben Rékával.

Sznanna: Én ma voltam az AFP-s vérvételen. 7 ampullával vettek :shock: Kíváncsi vagyok én is az eredményemre. Legutóbbi vérképem, még nem pocakosan, tökéletes volt, 3 csillagom volt, de kis eltéréssel, doki szerint teljesen rendben van minden, és nekem is volt akkor 4-5 vvt, 2-3 fvs, sok laphámsejt a vizeletemben...Doki szerint ez is ok. (Háziorvos volt.)
És én is szerdán este megyek a dokimhoz, uh is lesz, hátha kiderül a neme a miénknek is.... :)

Zsuzsu: Mi nem adattuk be a pneumo-t. A kötelezőkön kívül csak a bárányhimlő ellenit adattuk be, azt is csak azért mert még akkor úgy tudtam hogy én sem voltam bárányhimlős. Közben kiderült hogy már átestem rajta (észre sem vették anyuék-bár anyu épp akkor volt bárányhimlős amikor én pici voltam és még szopiztam....elvileg akkor sem kaptam el, no de vérvétel kimutatta hogy már védett vagyok ellene). Ja meg egy éves kora után kapott menjungate-t vagy mit, 1 szúrás volt.

Zozo: Nektek hogy iskerült az ovilátogatás? Én nem vagyok szerencsés ezekkel az ovikkal, ma beestünk egy másikba....hát, ott még annyit se tudtam meg mint emitt, csak közölte a vezető óvónő hogy áprilisban jöjjek majd akkor lesz beíratkozás, 2 nappal előtte nyílt nap, semmi előjegyzés nincs. Ennyi. Frankó. :twisted: Válasszon így az ember ovit.

Norus: Ha-ha-ha....én feladom ezt az ovi dolgot. Hogy év végére tudjam hova akarom hogy járjon a gyerekem?!?!?!?! Jó vicc.
Nekem dicsérték ismerőseim a Mars téri ovit. Bár ezt a kettőt is dicsérték ezerrel más ismerőseim amikben én voltam...:D Szal totál szubjektív. Minden oviban van jó és kevésbé jó óvónő. Csak kevés az esély hogy választani tudjunk :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Jégvirág!
Nehéz ügy az ovi választás,de nekünk nem volt rá lehetőség hogy körbenézzünk ugyanis a környékünkön lévő kettő oviba nem vették fel ,mert sok a gyerek nem volt hely stb...
A Hajnóczy sikerült szerencsére de én meg vagyok vele elégedve nagyon az ovinéni aranyos tényleg.

Sznanna!
Nekem is sem volt teljesen jó a vizeletem,de a doki szerint nem gáz...

Niki!
Örülök hogy minden oké Rékával.

Enikő!
Csuda helyes a kis pasi!!!

Ma az ikrek nagyon rosszul viselték a bölcsit .Talán azért mert kicsit hamarabb vittem őket és a gondozónéni szerint eltelt két óra és iszonyatosan elkezdtek sírni.Eddig kb két órákat voltak ott.Niki alig eszik valamit,Norbika meg mindent megeszik :D
Ahogy hazaértünk a bölcsiből beálltam a garázs elé és keresem a kulcsom hát sehol semmi.Na mondom felhívom a férjem hogy hozza el nekem a kulcsot ,erre lemerült a telefonom.szépen néztem ki két gyerekkel a kocsiban kulcs és telefon nélkül...Szerencsére jött a szomszéd és elkértem tőle a telefonját hogy hagy szóljak már a férjemnek hogy kéne nem tudok bemenni a lakásba.Szóval másfél óra alatt sikerült elintéznem a kulcstémát.Persze az ikrek bealudtak így külön külön tudtam csak őket felhozni..... :roll:

ennyi voltam mára.

Ja és elromlott a telcsim nem tudom tölteni... :evil:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Gyors dobok pár képet a csajomról,nem tudtam visszaolvasni, nyűglődünk kicsit pár napja a kajával,este meg megyünk csípőszűrésre a Tornyos dokihoz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
20140113113746

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Enikő :) A kis mosolygyárosod egy tünemény!!! :lol: :lol: :lol: Viola mond azóta újabb szavakat?

Zsuzsu :) A folsavat törd össze. C vitamint nem mondták, hogy szedjetek hozzá?
Fül-orr-gégészet a Sportorvosiban is van, a Kis Fekete Beáta doktornőt nagyon tudom ajánlani!
A Prevenart mi nem adattuk be.
(Tejet egyébként nem ajánlott adni 2 éves kor alatt :wink: )

Anett :) Gyönyörűek vagytok a képeken!!!!!

Niki :) Örülök, hogy Réka teljesen egészséges!!! :D

Zitacicu :) Nem semmi nap :evil: Nekem meg pár napja a digitális fényképezőm mondta be az unalmast, be sem tudom kapcsolni :evil: :evil: :evil: (És nem az elem merült le :twisted: :wink: )

Bibi :) Barni jól van már?

Bea :) Hány oviban voltál eddig?

KépKép

KépKép
timika

Timika: 2-ben. És gyanús hogy nem is megyek többe.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.

Olvastam, de nem nagyon tudtam mit írni...

Enikő, a férjem is hozott szívószálas poharat Petinek, de neki még nem nyerő, max. berág, hogy nem tud vele mit kezdeni. :?
Husigombócod továbbra is imádnivaló, nem csodálom, hogy meg vannak érte bolondulva.

Bibi, remélem, Boti már jobban van. Peti ma kapta utoljára a gyógyszert, szerencsére hétfőn már láza sem volt. Addig Nurofent kapott, azt vittünk Gárdonyba, de az tuti, hogy soha többet, akkor inkább kúp. Hiába kapta meg evés előtt, hajnalra már forró volt a kis arca, kúppal sosem jártam így. Jó, nem kelt fel, vagy ilyesmi, de önmagában nálunk nem sokat ért.
Most nézelődtem, a Tupperware-nek van ilyenje, ha jól láttam, de ez egy aukció volt még a nyáron.

Kinga, én Petire most is több réteget adok, mint magamra, de csak saccolok. Végül is akármit is adok rá, a keze mindig hideg, még kesztyű alatt is...anyja fia. :)
És jól írta Szilde, 28-án állítunk órát, hajnali 3-ról 2-re.

Gira, legalább jó képzelőereje van Rékának.

Szandra, szép nagy a pocid, ahhoz képest, hogy még csak a 33. hétben vagy!

Sznanna, örülök, hogy minden OK a vérképeddel. Az üledék miatt ne aggódj, akármitől lehet, nem volt teljesen tiszta a pohár, nem középsugaras volt a vizelet, stb.

Niki, nagyon ügyes Réka, tényleg korán kezdi. És jó, hogy minden rendben van vele. Úgy látszik, jót tett neki a kórház (mondjuk jobb lett volna neki az otthon melege), hogy végre hízott, mostmár otthon is jó étvágya lesz remélem.

Zsuzsu, írtam egy privit, megkaptad?

Zitacicu, akkor jó kis kálváriád volt. Én is hagytam már itthon kulcsot, persze akkor rittig nem volt itthon senki sem, így mehettem a "pótkulcsért" a mamámékhoz. Még jó, hogy ők szinte mindig otthon vannak, főleg, hogy hétközben Peti is ott van náluk. A hosszú hétvégén már elvonási tüneteik voltak, alig várták, hogy lássák.

Anett, hogy mekkora haja van Málnának, egyfeszt csak csodálkozom. Látszik rajta, hogy szereti a pocakját, nagyon szép kis pufi az arcocskája. Estére mennek a drukkok, hogy minden OK legyen.

Timika, sajnálom a gépet, remélem, nem volt a memóriájában számotokra kedves kép!

Jégvirág, kár, hogy ennyire ellenszenves vezetőkkel találkozol. Én most úgy gondolom, hogyha van lehetőség, akkor vagy hozzánk, vagy anyum munkahelyéhez közeli óviba megy majd Peti, ha eljön az ideje. Főleg, hogy a te esetedből kiindulva kár is lenne nézelődni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lányok,
gondoltam hozzátok fordulok egy kis segítségért. Az egyik barátőmnek nemsokára megszületik a kisfia. A klinikán fog szülni, ebben kérem a segítségeteket, illetve azoknak akik nemrég voltak "vendégei" eme jeles intézménynek. Mi most a módi? Mit érdemes vinni: mamának, babának, mit adnak, és mit nem... Mennyit adtatok mostanában a dokinak és a szülésznőnek? Ha van választott és ha nincs? Mennyire szoptatáspártiak, mit lehet és mit nem, ha az ember kinyitja a száját és ha félénkebb, azért mire figyeljen. Szóval minden érdekel, de ha megírjátok, dátum szerint hol keressem, az is jó, ha idemásoljátok, nagyon hálás lennék érte.
Mindenkinek szép napot kívánok:
Ágci
(egy régi babanetes, aki mostanában nem járt erre)
Ágci

Sziasztok!
Hát csatlakozni szeretnék Beához és Szildéhez, vagyis a kismamik táborához. :lol:
Erőt vettem magamon, és eddig hallgattam róla, de mivel ma voltam a 12 hetes uh-on, és minden okés, mostmár elújságolom. :wink:
Szóval, május 10 a végcél, majdnem napra pontosan egyidősek vagyunk Szildével. :wink:
A nucha 1,2 lett, ez ha jól emlékszem, jó ugye????

Üdv.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! GRATULÁLOK!!!!!!!Hű mennyi kismami lett hirtelen!

Minden ok a csípőszűrésen, 3 hósan kontroll!Hordjam kengurúban, és van egy enyhe köldöksérv, amit szerinte kinő 3 hónapos korára. Remélem!

Köszönjük a dícséreteket!
20140113113746

Zita! Igen, ez tökéletes eredmény:) Gratulálok!!!

Málna, Zalán nagyon édesek!!!

Zsuzsi! Én beadattam amikor megjelent Mo. akkor volt Orsi kicsivel több mint 2 éves, de akkor kezdte elötte nem sokkal a bölcsit is folyton beteg volt, azota viszont (persze lehet nem ezért) már nem beteges. Amugy neki elötte kitenyészet a pneumo az orrábol, én igy vagyok nyugodt hogy megkapta. Norbi is fogja de csak amikor ö is elkezdi a bölcsit
Tejet én is adtam 1 éves kora után, ugyanis csak szopiban fogadta el, még lefejve sem az anyatejet, babatej sem kellett neki azt meg nem akartam hogy tejet pont ne kapjon, igy félredobtam az elvemet hogy 3 éves korig csak babatejet fog kapni és tehéntej lett nem sokkal 1 éves kora után. Nekünk nem lett allergiás.

Niki! Örülök hogy Réka eredményei jok lettek!! És grat. a felálláshoz na meg a hizáshoz :lol: !

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita,gratulálok!!!!!!!!!!!! :lol:
Hát lassan ,én mostmár nem írogatok,lassan kiöregszünk innen a Barnival!!!

Exi ,Timika,igen mos tmár k(kip-kop) jobban van a Barni,Laringitisze lett neki,a tüszös mandulából,de legalább láza nincs neki!!
Kapja az antibogyót,meg Cataflámot,meg Fenistilt,Calciumot,+én adok neki lándzsát utifüvet................
A jó kis vírust,sikerült nekem is elkapni...........

Exi,igen a tuppereste,már én is néztem,viszont újat ,nem találtama honlapján.........
Basszus mibe tegyem neki majd a vízet??????????
Cumisüvegből már nem iszik,csak itató őohárból!

Enikő,nagyon édi a fiad!!!!!!!!!!!!! :D
Anett,neked is a Málusod!!!!!
Annyira hasonlítasz 1 volt kolleganőmre!!!!!!!!!! 8)

Kép
bibi226

Zita: Már nagyon izgultam az eredményetekért :) Akkor hivatalosan is gratula és csodás babavárást :) 1,2 tökéletes. Grétinek 0,8 volt, kistesónak 1,5. :)

Szilde: A ti nucha szűrésetekért is izgultam. Eredmény?

Enikő, Anett: Ééééééédesek :) Te jó ég, már Málna is elmúlt 1 hós.....

Zitacicu: Gréti ma az egész napot nagyon rosszul viselte. Alig aludt, iszonyat nyűgös....már fürdik, és utána alvás....pedig ő igazi bagoly tipus. Azért remélem nem hajnal 4-kor fog ébredni. (normál körülmények közt este kb. 10-től reggel 7-ig alszik)

Vérképem jó lett szerintem, van ugyan 7 csillagom, de pici eltérések. No majd a doki megmondja jövő héten. Vizeletben: 1-2 vvt, laphámsejtek.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita!
Gratulálok!
végül melyik dokit választottad?

Enikő!
mit szólsz az én husigombóckámhoz :wink:
Kép
Kép
:lol:

Bea!
most próbálok ovit keresni, ismerős ismerőse az valami ovivezető, és mondtam h. kérek párat hová érdemes menni (az összeset nem nézem meg)
Vendég

Zita, gratula!

Zozo, hát Pati is husigombóc!

Bibi, igen is tessék írni!

Anett, Petinek is volt köldöksérve, lehet, még most is megvan, de azt mondták, hogy 3 éves koráig ne törődjek vele, ha nem növekszik.

Ági és
KépKép
exdeus

Zitaa: Millió gratula, esküszöm éreztem, h babás vagy :) Jó, és problémamentes babavárást :) Találtál dokit?

Ágci: Sziaaaaaaa :D Derég láttalak! Hogy vagytok? Nekem most nem voltak rossz tapasztalataim a klinikán a dolgozókkal. A szülőszobán is szuper volt a személyzet, meg a gyermekágyon is. Jó az öreg banya még ott van, de ő csak 1x jött be átadni a kismama csomagot... Amúgy oké volt minden :D A tarifákról nem tudok nyilatkozni, én nem fizettem egy fillért se, az ügyelesnél szültem :D 8) aki szuper jófej volt :wink:

Zozo: Hát megállapítom, hogy Pati husigombócabb, mint Zalán :lol: :lol: Mecsoda toka, nincs is nyaka :lol: :lol: Ééééééééédes :)

Bibi: Jobbulást Barnusnak!

Csajok lenne egy kérésem! :oops:

Tudjátok, hogy Violát hordom a Korai Fejlesztőbe az Oduba.
Ez egy alapítvány, tehát nem túlzottan van eleresztve pénzzel. Szerveznek, valamilyen termékbemutatót, és minél több PÁR elmegy, annál több pénzt kap utána az intézmény.....
Az ovinkba is volt ilyen és 30 párra 100 000 ftot kapott az ovi, ami ugye nagy pénz ismerve az ilyen gyermekintézmények támogatottságát... :? :(
Na november 6.-án délután 16:15-től lesz a termékbemutató, kb másfél órás, de akik már voltak azt mondták, hogy jó volt, mert nagyon humorosan adta elő a pasi 8) És inkább esti kikapcsolódás volt, mintsem előadás....
A gyerekek felügyelete megoldott, ugyanis az ovi részben lesz az előadás, míg a "fejlesztő" részben a gyermekmegőrző. Úgyhogy ha az az akadály, hogy a gyerkőt nem tudjátok hova rakni, ne legyen akadály :lol:
Szakképzett gyógypedagógusok (akik pl Violát is fejlesztik) vigyáznak addig a csemetékre :D Szuperjó játékok vannak, bármivel lehet játszani, szerintem lesz közös éneklés, verselés is. Nagyon jók szoktak lenni, ezek az "Odus" játszóházak, nagyjából olyan lesz :wink:
Minél többen elmegyünk (apástul) annál több pénzt kap az alapítvány :D
Na szóval ha lenne kedvetek a jó cél érdekében segíteni ennek a csodálatos alapítványnak, akkor légyszi beszéljétek meg apával, és szóljatok nekem, viszem a meghívót :) Eddig 8-an jelentkeztünk mindössze :? , sajnos ez nagyon kevés :cry: , ezért toborzom az embereket! Legalább 30 pár kellene a 100 000 ft-hoz :oops: .

Amúgy alvás- és pihenés kultúra előadás lesz, ágyak, matracok...stb

Segítsetek ha tudtok, légyszi légyszi léééégysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D 8)

Eldugultam 8)

ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Zita! :D
HATALMAS GRATULÁCIÓ, JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOG BABAVÁRÁST NEKTEK! Márknak is puszik!

Niki!
HURRÁ!!!!! :D Felállós Rékaképet kérünk! :) (nálunk nehéz volt a felállós időszak, mert az elején sokat esett, hiába voltam mellette. Körbepakoltam mindent takarokkal, habtapival, h ne üsse meg magát.

Kinga!
Köszi! :D Nekem is tetszik! 10 napja még panaszkodtam, h nem érdekli az önálló kanalazás, de aztán rájött, h képes rá. Van olyan, h naponta többször hajatmosunk, de mégsem ehet úszósapiban... :lol: :lol:
Kitti új tudománya??

Enikő!
MOsolygyár kisfiú :lol: :lol: :lol: Szép méretek gtaula! Lázmentes, nyügimentes napokat!!!
Én nagyon szívesen elmennék az előadásra, de Ábi ugye most kapott 15 hós szurit és állítólag 14 napon át lehet tünete, emiatt féltem....... na meg Ő még mindig a mindentmegkóstolok korszakát éli, emiatt nem igazán akarom közösségbe vinnni...:( :(

Gira!
Köszi!!!!!!! Még gondolkozom, h hová vigyem, Klinika vagy Sportorvosi...

Zitacicu!
Együttérzésem!

Anett!
Nagyot nőtt Lolli! Az a hajkorona... :D :D :D Örülök, h minden rendben csípőügyileg! Írok majd pü-t is!

Timika!
Köszi a segítséget! Meg tudnád adni a doktornő elérhetőségét? Hanyadik emeleten rendel? Szerencsére nincs baj a fülével csak bele van száradva a jobb fülébe a fülzsír és át kéne mosatni. persze ettől is rettegek.. :shock: :o :(
A tej nehéz ügy, a dokink már 11 hónaposan emlegette, ha adjak, nem is irt fel tápot, a védőnő is nyaggatott, így 14,5 hónaposan adtuk felesben vízzel. A tiszta tejtől lett pöttyös szerintem, így most csak tápszer. A férjem ragaszkodna a tejhez, mert ugye a "tej élet, erő, egészség"....
Hogy van Kristóf?????????????

Bibi!
Ne mááááááááá GYERE, GYERE, GYERE!!!!! HIÁNYZOL!!!!!!! :lol:

Ági!
Köszi a pü-t! Megkaptam, de dilis napunk volt így nem volt erőm írni. Nem tudom mi van, de gyerekem 2 napja nem hajlandó sétálni. Elémáll, h vegyem fel, hisztizik, toporzékol......őszülök :)

Kármen!
neked is köszi..egyenlőre affelé hajlok, h nem adatom be a pneumot, de még agyalok, van rá 3 hónap... :D

Bea!
Valahogy azt hittem ezen a héten mégy Uh-ra... :) A véreredményhez gratula! (emberem is volt laborban, csillagmentes lett a lelete, ezen felbuzdulva elment vért adni :lol: )
Gréti?????????????

Zozo!
ARANYOS!!!!!! :lol: Hogy vagytok? Vivi?????

Csajok!
Van valakinek mikros internete?

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zita!

Gartulálok és nagyon kellemes terhességet kívánok!!!!!! :P

Zsuzsu!
Kitti pár napja szól ha kaka lesz a pelusban. Először azt hittem hogy csak bejelenti a tényt,de mivel a pelus üres volt és később volt benne termés,egyértelműen a jövetelét jelzi :lol: Ha szól,ráültetem a bilire. Eddig csak pisit rakott bele,de sosem lehet tudni...
Jó lenne ha így szépen magától rászokna a bilizésre.

Bibi!
Láttam a neten Avent termosz táskát 3e Ft körül. Azt nem tudom hogy cumisüveges vagy bármi belefér. HA megtalálom,elküldöm neked. Külsőre nem látszik hogy mi fér bele.

Anett!
Málna NAGYON szép a rengeteg hajával. Hajgumin gondolkoztatok már :wink: :lol:

Enikő!!
Én csak képen láttalak,de Zalán TOTÁL te vagy!! :D Édi-édi!!

Zsuzsi!
Jól vagytok? Mikor jöttök játszózni?

Tudja valaki hogy a Tecsóban most leárazott Cherokee gyerekkabátok téliek vagy inkább átmenetiek-e? Csak 2e Ft,ezért gyanús hogy nem túl vastag.

Kellemes pénteket!!!!!!

szszkinga

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulációt, és a jókivánságokat! :lol:

Bea!
Köszi az izgulást!! :lol: 1 napot csuszott a szűrés, mert a dokim lebetegedett, és Ő vitt volna be az uh-ra. :wink:

Már nem tudom ki kérdezte, de végül a Dr Fekete Zoltánhoz mentem el, eddig nagyon rendes volt. Csak szegény ugrál a kórház és a klinika között, mivel urologia szakvizsgát csinál. :shock:
De tegnap ahogy vártam az uh-ra nézegettem ott a dokikat, és mint orvos a Sikó még mindig tök szimpi volt. Kár, hogy olyan sok a betege. Nekem egyébként a Keresztúri csinálta a vizsgálatot, igazándiból vele se volt semmi gond, Ő adott beutalót is, mert az én dokimat megműtötték. :cry:

Bibi!
Nyugodtan irjál!!!! :lol:
Egyébként az aventes cumisüveg tartó termoszba szerintem belefér a csőrős pohár is.
Márk sportkupakos műanyag üvegből iszik, pl.Jupik, és az viszont szerintem a sima mezei cumisüveg tartó termoszba is belefér.Próbáljátok meg szerintem. :wink:

Most elutazunk anyósékhoz, kb 1 hétig nem leszek, indenkinek jó egészséget addig is!
Üdv.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csajok!

Zsozi írt reggel ,hogy ma megindítja neki Sikó a szülést és majd küld sms-t ha megvan a baba! Majd megírom a fejleményeket! :D
20140113113746

Sziasztok!!
Húú Zsozi, de izgiiiii!!!! :D :D Millió drukk Zsozinak és Zsozibabának!!!!!!!++++++++++++++ :D

Zitaa: Jó mamázást :D

Kinga: Köszi 8) :oops: Amennyiben megyek ma Tecsóba megkukkolom a kabit neked :wink:

Zsuzsu: Oké értettem, azért nagyon köszi :wink: Nektek is drukk az utóhatás mentes szurihoz+++++++++++++

Megyek főzni!Pusz

ceniko
Szeged

Sziasztok.
Mint kiderült elszámolták a heteimet.
Beléptem a 36. hétbe. Jövőhét kedden már ctg-re megyek. Most már végkép nem tudom mikor szülök. szóval ezért ekkora a pocim.
szép napot mindenkinek

Kép
Kép
szandra29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?