Sziasztok.
Olvastam, de nem nagyon tudtam mit írni...
Enikő, a férjem is hozott szívószálas poharat Petinek, de neki még nem nyerő, max. berág, hogy nem tud vele mit kezdeni.
Husigombócod továbbra is imádnivaló, nem csodálom, hogy meg vannak érte bolondulva.
Bibi, remélem, Boti már jobban van. Peti ma kapta utoljára a gyógyszert, szerencsére hétfőn már láza sem volt. Addig Nurofent kapott, azt vittünk Gárdonyba, de az tuti, hogy soha többet, akkor inkább kúp. Hiába kapta meg evés előtt, hajnalra már forró volt a kis arca, kúppal sosem jártam így. Jó, nem kelt fel, vagy ilyesmi, de önmagában nálunk nem sokat ért.
Most nézelődtem, a Tupperware-nek van ilyenje, ha jól láttam, de ez egy aukció volt még a nyáron.
Kinga, én Petire most is több réteget adok, mint magamra, de csak saccolok. Végül is akármit is adok rá, a keze mindig hideg, még kesztyű alatt is...anyja fia.
És jól írta Szilde, 28-án állítunk órát, hajnali 3-ról 2-re.
Gira, legalább jó képzelőereje van Rékának.
Szandra, szép nagy a pocid, ahhoz képest, hogy még csak a 33. hétben vagy!
Sznanna, örülök, hogy minden OK a vérképeddel. Az üledék miatt ne aggódj, akármitől lehet, nem volt teljesen tiszta a pohár, nem középsugaras volt a vizelet, stb.
Niki, nagyon ügyes Réka, tényleg korán kezdi. És jó, hogy minden rendben van vele. Úgy látszik, jót tett neki a kórház (mondjuk jobb lett volna neki az otthon melege), hogy végre hízott, mostmár otthon is jó étvágya lesz remélem.
Zsuzsu, írtam egy privit, megkaptad?
Zitacicu, akkor jó kis kálváriád volt. Én is hagytam már itthon kulcsot, persze akkor rittig nem volt itthon senki sem, így mehettem a "pótkulcsért" a mamámékhoz. Még jó, hogy ők szinte mindig otthon vannak, főleg, hogy hétközben Peti is ott van náluk. A hosszú hétvégén már elvonási tüneteik voltak, alig várták, hogy lássák.
Anett, hogy mekkora haja van Málnának, egyfeszt csak csodálkozom. Látszik rajta, hogy szereti a pocakját, nagyon szép kis pufi az arcocskája. Estére mennek a drukkok, hogy minden OK legyen.
Timika, sajnálom a gépet, remélem, nem volt a memóriájában számotokra kedves kép!
Jégvirág, kár, hogy ennyire ellenszenves vezetőkkel találkozol. Én most úgy gondolom, hogyha van lehetőség, akkor vagy hozzánk, vagy anyum munkahelyéhez közeli óviba megy majd Peti, ha eljön az ideje. Főleg, hogy a te esetedből kiindulva kár is lenne nézelődni.