Sziasztok!!
Bea!
Hatlmas gratuláióim a fütyisedhez!

Én is fiút gondoltam Nektek, majd adunk bőven tanácsokat, sokan vagyunk fiús anyukák.

Ha lányom lesz természetesen hozzád is fordulok! Vesetágulat ügyében a legjobbakat kívánom!!! Barátkozol már a gondolattal?? Gergő-Gréti mit szóltak???? Ki csinálta a genetikát???
Gira!
jegelés: nem akarok vonalzót, nem akarom lesni a PÉ-t, nem akarok görcsölni, reményeket táplálni.....ha jönni akar jöjjön. Novemberi tesó OK, de szept-okt. nem igazán örülnék, mivel szerintem a nyáripocakosság (40 fokban) nem egy "asszonyálom"....
Nektek szorítok Minden tekintetben!!!!!!!!!
Kinga!
Köszi! Nehéz úgy gyakorolni, h férjecském mindennap dolgozik (nincs hétvége, sem ünnepnap) sőt álmában is a munkáról beszél....
Betty!
Köszönöm az együttérzésed, jólesik! Hogy van Flórababa???
Eszter!
Nagyon édes a lánykád, nekem a becsücsülős kép a legédibb!
Zituska!
Nem kesergek, csak én buta valahogy elhittem, h Tirza van és gon dolatban már a szülésre készültem
Bibi!
Nagyon aranyos vagy, én is elhittem, de ez van.
Nekem 1 héten át voltak keményedéseim, (6-20 percesek egy héten át!!) nem kívánom senkinek sem!!! Állítólag a tágulást eredményezi....
Niki!
Nagyon aranyos Réka a hálózsákban!
Igazából ez volt a 2. hónap, de előzőleg 23. napra megjött most meg 47 napra... érdekes..... Korábban 32-34 napos ciklusaim voltak.
KlZsuzsi!
Nem irigyellek a ciklusaid miatt. Nekem a szopi alatt 42 nap, aztán kétszer megjött 32-33 napra, aztán 23 nap, most meg 47... kíváncsi leszek legközelebb mikor..... nem szeretnék semmiféle méricskélést, táblázatosdit, mikroszkóposdit sem hiszen Ábel 2. hónapban összejött. Igaz előtte vetélés volt....
Anna!
Örülök, h minden rendben Nórival!!!
Én most úgy vagyok vele, h nem idegeskedek, van egy csodaszép, egészséges kisfiam, ha esetleg nem lesz testvére, akkor sem dől össze a világ......
Itt párás, ködös az idő, semmi kedvem kimozdulni. Remélem szombaton jó idő lesz, menni akarok játszóterzni Ábival.

Séta