A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zituska, Bibi!

Igen, belekezdtünk most több "projektbe". Lakástcserélünk, munkát váltunk és nem utolsó sorban kistesót szeretnénk. Ez volt az első próbálkozós hónap, de nem csodálom, hogy nem sikerült, mert tök ideg vagyok. A lakásunkat eladtuk, dec. 31-ig ki kell költöznünk, de még nem találtuk meg az eszményit... Szóval nem unatkozok :lol:
Vendég

Bea, gratula az XY kromoszómapárú babcihoz! :)
Ha jól tudom, nem felszívódó vesetágulatnál sincs különsebb teendő, az állandó kontrollra járáson kívül. De bízom benne, hogy nálatok minden OK lesz!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bea! Szóval kisfiú? :):) Gratulálok az öcsikéhez! Egy-kettőre szerelmes leszel a fiadba, majd meglátod! :) És a vesetágulat miatt ne aggódj sztem, legtöbbször visszahúzódik, a köv. uh-án talán már nem is fog látszani!

Gira! Húúú, hát tényleg nem unatkoztok! De ez mind nagyon pozitív változás, nem? :) A kistesó projekthez pedig drukkolok!

Zsuzsu
! Fel a fejjel, 2 hónap próbálkozás még nem sok! Dénesre 6 hónapot vártunk. Nálam az a gond, hogy az én ciklusom tök rendszertelen, 40-45 napnál sosem rövidebb, de előfordul 50, sőt 60 nap feletti hossz is :shock: , megőszülök, mire egynek vége, nagyon nehéz így kiszámolni, mikor kéne tesztelnem. Tulajdonképpen nálam nincs is olyan, hogy késés... :x Most 30 napnál járok, 40 napnál csinálok egy tesztet. Ha negatív, nekem már nincs is esélyem idén pozitívra.
:(

Bibi, mikorra mentek? Nem mondom biztosra, de ha Déni normál időben ébred, talán kinézünk mi is a játszóházba!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő! Jobbulást a szélsőknek! :) :) Remélem Viola továbbra is kitart! :wink:

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Ezt most találtam a neten: www.auditandaudio.hu/mese

Egyedi mesekönyvet csinálnak, szerintem nagyon jó kis ajándékötlet!

Kérdés: nem tudtok olyan boltot, ahol feliratos bodykat árulnak, ilyenekre gondolok: "az én apukám a legerősebb" Anyukám szemefénye vagyok" . Láttam már babákon, de boltba még nem ...vagy ezt csináltatni kell???

Kép
kajla

Kajla!

Tesóm kisfiának is vannak ilyen bodyjai, Kecskeméten veszi neki őket a nagymami.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kajla!

Nekem úgy rémlik, hogy a Retek utcai Pillangó pelenkadiszkontban árul Melinda ilyen bodykat.
De már nem vagyok benne biztos.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Zsuzsi!

Mindenképpen pozítívnak mondhatók ezek a változások :lol: Nem is álmodtam, hogy az idén megvalósulhat.

Bea!

A mindenit! Fiú? Khmmmm.... hát nem mondom, hogy nem írígykedek ;) Gratulálok :lol: A vesetágulat miatt meg ne aggódj, attól nem lesz jobb (hehe, milyen könnyű mondani) De tényleg, koncentrálj RÁ, és ne a problémára ;)
Vendég

Tudtok valamit az Agyagos utcai oviról? Melyik részén helyezkedik el az Agyagos utcának? Mit árdemes róla tudni?
Vendég

Bea!
Gratulálok a fiúhoz!!!!!!!!!! A vesetágulathoz én is csak annyit mondok hogy NE AGGÓDJ!! El fog múlni!!!

Kajla!
Én a Cserepesen is láttam ilyen feliratos bodykat. 800 Ft volt. Pont egy " Én vagyok az anyukám szemefénye" feliratosat láttam meg :wink:

Sznanna!
Mit mondott a dokid??

Hátha ma nem fog esni az eső!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zsuzsi,10 fele leszünk ott kb.!!! :wink:
Gyertek várunk!!!! :D

érdekez ez a mensi kérdés.én a másik véglett vagyok,nekem 20-22 naponta jönn meg!!
A Barni nekünk 2 hónap alatt összejött,és az első hónapban,27 napra jött meg,hát én is nagyon csalódótt voltam,már tutira vettem a pozítív tesztet!!

Kép
bibi226

Kinga,és nagy méretben is láttál ilyen bodykat,a Barni méretében pl.98??

Bea,tuti pik-pak elmúlik a vesetágulat!!!
Akkor gyúrhattok a fiú nevekre!!! :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!
Tegnap este megnézett a dokim. (Czank - nekem semmi gondom vele, sőt)
Estére annyira mocorgott a kicsi Nóri, hogy alig tudta megmérni a köldökzsinórban az áramlást. Szerencsére mindent rendben talált, de azért a biztonság kedvéért, meg mivel rengeteget keményedik a hasam nemsokára megyek ismételt ctg-re a vasasba és meglátjuk mi lesz.
A doki szerint, lehet hogy csak a reggeli fél seduxen "ütötte" ki a kicsikét és azért nem mocorgott annyit.

A méhszáj kezd vékonyodni. Este mikor megnézte a doki, majd csillagokat láttam, annyira fájt. Ez normális??? Eddig soha nem volt ilyen kellemetlen.

Mától a gyógyszereket lassan elhagyhatom, johetnek a fájdalmak. (magnézium nélkül ugyanis lettek volna eddig is, néha ha később vettem be előjöttek a kicsike görcsök)

Bea: gratula a fiúhoz.

Minden kis és nagy betegnek jobbulást.
Még ma üzenek, hogy mi volt a ctg-n.

Szép napos időt!

Anna

Kép

Kép
sznanna

Bea :)
Gratulálok a Tökihez!!!! :lol: :lol: :lol: Készülj fel, hamarosan menthetetlenül szerelmes leszel!! :wink: :lol:
Elhiszem, hogy aggódsz a vesetágulat miatt, ki ne aggódna! De Te is tudod, hogy azzal nem használsz, ha idegeskedsz rajta! Próbálj arra gondolni, hogy biztos fel fog szívódni - mert az esetek jóval nagyobb részében így is történik, a Te kisfiad sem lesz kivétel! :wink: :D
(szólj, ha jönnétek rucikat turizni! :wink: )

Gira :)
Nagyon örülök az új projekteknek!! :D
Lakáscsere nem egyszerű, de az már tök jó, hogy sikerült a régit eladni, ált. az szokott a nehezebb lenni!
Drukk mindenhez! :wink:

Most megyek, Botit fel kéne ébresztenem, még mindíg alszik!! :shock: :shock:
Remélem, nem azért, mert beteg lesz.... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Jó reggelt!

Bogi is alszik még...éjjel sokat volt fent, köhögött :(
Viola már bölcsibe, ő egyelőre jól van, Zalán a bébtornáztató alatt nyüszög. Este még volt láza, adtam neki Nurofent, de elég rosszul aludt, vagy 10x felsírt éjjel :shock: gyakice ki-be rakosgattanm a kiságyba/ból, cicire/ről...... :roll:

Bea: Bakker így legyen ötösöm a lottón :wink: Mondtam én, hogy fiú lesz :lol: Imádni fogod :wink:

Sznanna: Igen normális a fájdalom, de ez semmi nem volt a szüléshez képest. :lol: Nem vérezgettél utána picit? Drukkolok!+++++++

Gira: Az Agyagos utcai ovi ahogy bemész a Lidlinél kb 150-200 méterre van a körúttól, balról. Oda járt egy bnőm kislánya, ők nagyon szerették. Én arról az oviról rosszat még nem hallottam! Nagy udvara van szuper EU-s játszótérrel. Menj el és nézd meg, érdemes :wink:
Kb melyik környéken kerestek lakást vagy házat???? Gratula a lakásotok eladásához :wink:

mennem kell üvöltés van... :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Bea!
Hatlmas gratuláióim a fütyisedhez! :D Én is fiút gondoltam Nektek, majd adunk bőven tanácsokat, sokan vagyunk fiús anyukák. :lol: Ha lányom lesz természetesen hozzád is fordulok! Vesetágulat ügyében a legjobbakat kívánom!!! Barátkozol már a gondolattal?? Gergő-Gréti mit szóltak???? Ki csinálta a genetikát???

Gira!
jegelés: nem akarok vonalzót, nem akarom lesni a PÉ-t, nem akarok görcsölni, reményeket táplálni.....ha jönni akar jöjjön. Novemberi tesó OK, de szept-okt. nem igazán örülnék, mivel szerintem a nyáripocakosság (40 fokban) nem egy "asszonyálom"....
Nektek szorítok Minden tekintetben!!!!!!!!!

Kinga!
Köszi! Nehéz úgy gyakorolni, h férjecském mindennap dolgozik (nincs hétvége, sem ünnepnap) sőt álmában is a munkáról beszél.... :o :lol: :D

Betty!
Köszönöm az együttérzésed, jólesik! Hogy van Flórababa???

Eszter!
Nagyon édes a lánykád, nekem a becsücsülős kép a legédibb!
:lol: :D

Zituska!
Nem kesergek, csak én buta valahogy elhittem, h Tirza van és gon dolatban már a szülésre készültem :lol: :D :o

Bibi!

Nagyon aranyos vagy, én is elhittem, de ez van.
Nekem 1 héten át voltak keményedéseim, (6-20 percesek egy héten át!!) nem kívánom senkinek sem!!! Állítólag a tágulást eredményezi....

Niki!

Nagyon aranyos Réka a hálózsákban! :D
Igazából ez volt a 2. hónap, de előzőleg 23. napra megjött most meg 47 napra... érdekes..... Korábban 32-34 napos ciklusaim voltak.

KlZsuzsi!
Nem irigyellek a ciklusaid miatt. Nekem a szopi alatt 42 nap, aztán kétszer megjött 32-33 napra, aztán 23 nap, most meg 47... kíváncsi leszek legközelebb mikor..... nem szeretnék semmiféle méricskélést, táblázatosdit, mikroszkóposdit sem hiszen Ábel 2. hónapban összejött. Igaz előtte vetélés volt....

Anna!
Örülök, h minden rendben Nórival!!!

Én most úgy vagyok vele, h nem idegeskedek, van egy csodaszép, egészséges kisfiam, ha esetleg nem lesz testvére, akkor sem dől össze a világ......

Itt párás, ködös az idő, semmi kedvem kimozdulni. Remélem szombaton jó idő lesz, menni akarok játszóterzni Ábival.

Kép Séta

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea!
Gratula a kisfiúhoz. :lol:
Márknak születésekor volt vesetágulata, elmúlt! :wink:

Zsuzsu!
2 hónap próbálkozás az semmi! Ne legyél szomorú! :wink:

Enikő!
Márknak tüsszős mandulagyulladása van, mi se alszunk napok óta!
Nem tudom mit csinálnék ha még két gyerek itt lenne! :wink:
Szerintem megbolondulnék. Kitartás! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea!
Gratulálok :lol:

Enikő!
jobbulást!!!

Anna!
sztem nem normális h. fájt a vizsgálat, mi a francot csinálnak ezek ilyenkor????
ezt tudja valaki?????

Enikő!
te bizti tudod, meséld el légyszi...

(Kezdem "imádni" a dokimat, engem soha nem macerált már ilyenkor méhszájvizsgálattal, ill. Vivinél volt a 37.héten, de semmit nem éreztem belőle.)

Zsuzsu!
fel a fejjel, jön majd a kistesó.
Vendég

Eszter! Nem megyünk még uszni, mert Norbi szemét még cseppentenem kell és ha nem is merülnék biztosan néha belefröccsenne a viz a szemébe, nem lehet elkerülni, ha nem én akkor más csapja bele.

Bea! Látod, mások is ezt mondják amit én is hogy fel szokott szivodni. De remélem mielöbb és akkor megnyugodhatsz!

Zsuzsi! Mi Orsira 4 évet :( De igy utólag már nem tünik olyan soknak, de akkor alig teltek a hónapok.

Niki! Nagyon ügyes Réka hogy zsákban is fel tud állni!!

Gira! remélem nektek sem kell sokat várni! De jol meglepödtem megint ilyen kis korkülönbség lenne köztük. Nagyon sok energiád lehet. :lol:

Zita! nektek is jobbulást! A héten Orsi is itthon van, de semmi komoly csak taknyos.

Ja és tegnap vettünk végül fülhöméröt. Nem tul drágát, de jonak tünik, reális értékeket mér, többször is probálgattuk nemigen van eltérés.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea :)
Gratulálok a Tökihez!!!! :lol: :lol: :lol: Készülj fel, hamarosan menthetetlenül szerelmes leszel!! :wink: :lol:
Elhiszem, hogy aggódsz a vesetágulat miatt, ki ne aggódna! De Te is tudod, hogy azzal nem használsz, ha idegeskedsz rajta! Próbálj arra gondolni, hogy biztos fel fog szívódni - mert az esetek jóval nagyobb részében így is történik, a Te kisfiad sem lesz kivétel! :wink: :D
(szólj, ha jönnétek rucikat turizni! :wink: )

Gira :)
Nagyon örülök az új projekteknek!! :D
Lakáscsere nem egyszerű, de az már tök jó, hogy sikerült a régit eladni, ált. az szokott a nehezebb lenni!
Drukk mindenhez! :wink:

Most megyek, Botit fel kéne ébresztenem, még mindíg alszik!! :shock: :shock:
Remélem, nem azért, mert beteg lesz.... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Nna, ezt elküldtem mégegyszer....de hogy miért???? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Bibi!
Közelebbről nem néztem meg a bodykat,mert én vettem a neten jó sokat. :wink:
Csak láttam hogy van.

szszkinga

Anna! nekem mindkét gyereknél a szülés elötti utolsó vizsgálat annyira fájt hogy potyogott a könnyem. Nekem azt mondta a doki nem éri el a méhszájat (elötte sosem volt ezzel gond) elnézést is kért, szabadkozott nagyon, de szörnyü volt. Lehet hogy olyankor már fel is puhul a méhszáj és azért érzékenyebb?

Ilyen body engem is érdekelne ha találtok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!
Flórával minden rendben! :D Holnap megyünk tanácsadásra, most kapja majd az oltást. Remélem jól viseli majd. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt, mert a doki nénink szabadságon volt, így már majdnem 3 hete nem volt mérve.

A cicim viszont nem akar javulni. Holnap beszélek a védőnővel, hátha tud segíteni, mert már annyit maszíroztam, de az a görcs nem akar elmúlni. :cry: Teljesen kivagyok tőle.

Enikő! Kitartás és jobbulást a picúrkáknak!

A múltkor elfelejtettem ezt felrakni! :lol:

Kép

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!
Megjártuk ma is a ctg-t. Ma rúgkapált a kicsi nóri rendesen. A doki szerint is minden rendben van.

Viszont, most voltam pslni és valami barnás izé jött belőlem, meg ici pici vér. Szerintetek ez jelent már valamit, vagy csak a tegnapi vizsgálat hatására lehet?

Mindenesetre gyorsan összepakolom a kórházi cuccomat, meg kivasalom a ruhácskákat, nehogy később ne legyen rá időm. Apuci reggel 8-ra ment dolgozni az éjszakás műszakba, ez így megy egész héten, tehát nem sokat tud segíteni itthon. Pedig lenne mit takarítani...

Kép

Kép
sznanna

Csajok!
Szeretném eladni a kb 40 db számos,tengeri állatos és növényes habtapinkat. Alig van benne apró darabka.
Meg van egy szuper olasz nagyméretű,de kicsire összecsukható hálós járókánk is. Kapaszkodók is vannak rajta :D
Ha valakit érdekel,priviben küldök fotókat és árakat. Olcsóé adom :wink:
Kellene a hely Kitti szobájában a sok új játéknak.
Meg van egy klassz 60 kg-ig terhelhető állványos szobahintánk is. Az is szupi :wink:

szszkinga

Sziasztok!

Én is itt egy kicsit, gondoltam picit rátok nézek, most van egy kis időm, meg már van itt is net az új házban. :)

Jól vagyunk, nagyon szeretek itt lakni, meg a többiek is. Gyerekek nőnek, szal .minden rendben. Ennyit rólunk.

Zsuzsu, látom, most nem sikerült a baba, de szerintem ne hagyj ki pár hónapot, annyira nem rémes az a nyári terhesség. :D Én simán bírtam. De Te tudod! :) Hajrá!

Betty, nagyon édes a kislányod! Te hanyadikán is szültél? Szinte egyidős Tamásommal.

Bea, grat. a kisfiúhoz! Jó lesz, meglátod! :)

Kinga, nagyon jók a képek rólatok! Szépek vagytok! Engem lehet érdekelne a hinta, mennyiért gondoltad eladni?

Enikő, jobbulást nektek!

Zsozi, micsoda hajasbaba Szabolcs! :D

Gira, micsoda projektek! :D Drukk egy kukishoz! És örülök, hogy Hajna hízik végre!

Angi, nahát, hogy vagytok? Épp a múlt héten pillantottam rátok az iwiwen. :)

Melindáék már beköltöztek az új házba?

Üdv. mindenkinek.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Helló!

Bibi!
Nem sikerült rendes időben ébrednie Dininek! :) 9-negyed10 körül ébredt, fél11 volt, mire megreggelizett, felöltözött, kicsit játszott stb. A városban mociztunk egy rövidet, kis DM-es vásárlással egybekötve (imádja tolni a gyerek bevásárlókocsit) :), talán majd legközelebb!

Sznanna!
Sztem ez sima pecsétlő vérzés lehetett a tegnapi vizsgálattól!

Zsuzsu, Betty!
Édesek a "téliesített" bébik! :):)

Karmen! Örülök, hogy bejött a fülhőmérő! Milyen típus? A miénk se volt oltári drága, 8000 píz volt. (na jó, ez is sok, de mégse 15-20ezr...)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hali.

Klzsuzsi, na én is így voltam, ahogy Te, ezért is írattam fel inkább fogigátlót. Mert nekem nem volt szimpi, hogy hol így jött meg, hol úgy. Így legalább kiszámítható, hogy mikor jön meg.
A + teszthez drukkolok!

Kajla, hát én még body-ban nem láttam, de ezek szerint a Cserpesen nem csak pólót árulnak ilyenben, hanem babarucit is. De szerintem bárhol megcsinálják szitanyomással vagy rávasalással, ahol erre lehetőség van. És akkor bizti egyedi lesz, mert akkor lehetne, hogy ..., anya szeme fénye, stb. (... helyére kerülhetne a név).

Sznanna, te még szedsz Seduxent? Azzal nem kell leállni úgy, mint a magnéziumról? Nem tudom, csak nekem úgy rémlik, hogy a bnőmet anno ilyentájt már leállította a dokija (persze lehet, hogy rossz a memóriám).
Na így jár az, aki nem olvas rendesen...szóval akkor a Seduxenről is leállsz, ha jól gondolom. Mostmár nagyon a végén vagy.
Méhszájvizsgálat nekem a végén már elég kellemetlen volt, mondjuk csak pár percig, utána már semmi bajom nem volt sosem. A kicsi vérzésen kívül, ami nem tartott tovább egy tisztasági betétnél... Szóval ne aggódj, normális, amit láttál, legalábbis nekem is volt, mégis húzta bent a fiatalság a 41. hétig. :o

Zituska, remélem, Botival minden OK. Nálunk az utóbbi hetekben Peti igencsak átrendezte a délelőtti alvását, eddig fél nyolc táján mindig fent csicsergett, most egy órával tovább alszik úgy, hogy nem alszik el később, mint szokott. (Persze én is aggódtam, de voltunk dokinál, és csak pirosabb a torka, mint kellene, semmi egyéb.)

Kármen, na ilyet nekem is mondott a dokim, hogy ő TUDJA, hogy kellemetlen a vizsgálat. Na persze. :?

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Megnéztem az Agyagos utcai ovit. Kívül mindenképp tetszett, viszont a vezető óvónő nem akart beengedni szétnézni, meg kérdéseket feltenni, mert ő is vezet egy csoportot, el van havazva, azt mondta, várjam meg a nyílt napot tavasszal :roll:
Mi most Makkosházán néztünk ki egy lakást közvetlen a töltés mellett, zöldövezet, csendes... Remélem összejön... jól meg kell érte szenvednünk, mert valszeg albérletbe kell mennünk 1-2 hónapra, mert nem tudják azonnal átadni a lakást :roll: De úgy voltunk vele, hogy inkább vállaljuk a kezdeti nehézségeket, mint hogy egy kevésbé szimpi lakásba költözzünk. Úgyhogy indul a huzavona :?

Zituska, Zsuzsu, Gerika!

Köszi a drukkokat, nagyon jól estek :)

Kármen!

:lol: Energiám az van bőven, de sztem nekem extra nyugodt gyerekeim vannak... pedig nem így indult egyik sem :lol: Szeretném, ha kicsi korkülönbség lenne köztük, mert 1. több közös témájuk lesz 2. a családi programokat közel egy korcsoporthoz kell igazítani, lehessenek közös mókák (mert ami egy 10 évesnek móka nem biztos, hogy egy 5 évesnek is az) Tudom, most az elején nehéz, de bízom benne, hogy megtérülnek a plusz-befektetéseim ;)
Eleinte én is azt hittem, hogy ezzel elveszek tőlük valamit (az én kizárólagos figyelmemet), de mára rájöttem, hogy ennyit nem tudnék ökörködni egyikkel sem, amennyit ők egymással. Szóval szvsz a testvér egy ajándék, még ha kisebb is a kizárólagos figyelem.
Vendég

Sziasztok!

Niki: A játékfutártól rendeltem, ezerért házhoz hozták előre utalással, kb 2-3 nap alatt. Most akciós. :D Mi 2 hónapja rendeltük, -mert féltem, hogy nem lesz vagy, hogy nem érkezik meg időben- 3ezerrel többért! :?

Kajla: Nekünk a férjem szokott figurákat, feliratokat kreálni a Tescos fehér bodyra (grafikus és olyan helyen dolgozik, ahol nyomatokat készítenek textilre). Esetleg megkérdezhetem tőle, hogy csinálnak-e a cégnél ilyet, ha gondolod. Rakok is fel képet az egyik ilyen egyedi bodynkról! :lol:

Zsuzsu: Nekem is az a kép tetszik legjobban! :D Ábi is nagyon vagány! :lol: Unokabátyám kisfiát is Nagy Ábelnek hívják! :D 3 éves. :)

Kisbetegeknek jobbulást!

eszter

Kép teknős

KépKépKépKép
hefe

Anna! Én a seduxent a szülés elötti napig szedtem, azaz még 37 hetesen is. A magnéziumot viszont csak a 36. hétig

Zsuzsu! Dimarson.

Ági! Kellemetlen??? Mondom én sirtam. Jött be a növér és mondja utána hogy jaj nem kell igy elkeseredni, nemsokára meglesz az a baba. Nyeltem egy nagyot és inkább nem kezdtem el mondani mit gondolok.

Gira! tesommal nálunk is alig több mint 1 év van, tényleg szuper. De én már nem birnám, nekem olyan jo hogy Orsi ilyen nagy, megéri ha menni kell Norbihoz, segiteni tud stb. Amugy megvallom én határozottan érzem hogy mondjuk 10 éve dupla ennyi energiám volt mint most,

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami ötlete arra, hol nézzek barackot a fiamnak? Őszit, sárgát, mindkettő érdekel. Természetesen nem arra gondolok, hogy valahol most szedik a fáról :) fagyasztottra pályázok. Teljesen megdöbbentem, hogy nem lehet a Corában Tescóban kapni.. Vagy csak nekem lett volna természetes, hogy ha van mélyhűtött borsó, krumpli, eper... akkor barack is??
Eddig a saját fagyasztásút kapta, de elfogyott. A bébiételeket is megnéztem, hát... egyrészt azok nem csak gyümölcsből vannak, hanem rizsliszt, víz, meg még mittudoménmit tesznek bele, de ami a legmegdöbbentőbb volt nekem: ebben a két gyümölcsben nem létezik olyan bébikaja, amibe ne tettek volna cukrot is... Szóval jó lenne, ha lenne valami alternatíva. Ötlet valakinek?

Kép
tita80

Hefe!
Nagyon megköszönném! A póló cuki és a kis szandaevő is! :lol:

Kép
kajla

Helló!

Tita! A Metroban szoktunk nézni fagy. zöldség-gyümölcsöt, ha máshol nem találunk. Általában van minden.

Érdekes dolog ez, hogy ki hogy érzi, mikor lett volna több energiája a gyerkőchöz, most vagy 10 éve :), én nagyon örülök, hogy nem a 20-as éveim elején szültem! :) Lehet, hogy több energiám lett volna (nem sok különbséget érzek), de biztos, hogy kevesebb türelmem! És ez egy nem annyira nyugis fiúgyereknél nem mindegy! :lol: :lol: :lol: Jóval határozottabb is lettem. Mellesleg sztem sokkal tudatosabban készültem mindenre, mint 10 éve tettem volna. A terhességem alatt (akkor még volt időm... :)) megpróbáltam minél több infót beszerezni sok dologról, szoptatásról, hozzátáplálásról, értelmi- és mozgásfejlődésről stb., ami ha nem is volt mindig 100%-ig hasznosítható, adott egy elképzelést, mit hogy szeretnék csinálni, ami jól jött, mikor egy dologról mást mond a védőnő, az orvos, anyukám és az anyós... :P :lol: Na ezt tuti nem csináltam volna régebben, vagy kissé felületesebben!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! egyetértek, a 20-as éveim elején én sem szültem volna. De azért az nem lett volna mindegy hogy Norbit 37 évesen szültem, v. 30 körül lett volna. Én erre gondoltam, amugy én még a 20-as éveimben szórakozni, utazgatni is akartam, nem tudtam volna megállapodni olyan korán.

Tita! nem tudom, én nyáron fagyasztottam le neki, de én is csak annyit vettem ami a babának kell. Szerintem ha jobb nincs a befött is jó, igaz abban is van a levében cukor, amit átvesz a gyümi is valamelyest, de jobb mintha egyáltalán nem enne barackot, én legalábbis mindenféle gyümit, zöldséget adok neki ami a korának megfelel.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

A.T.Zita!
Aranyos vagy, csak kicsit szomorkodtam. Számomra egyértelműek voltak a tünetek és beleéltem magam. Na meg az is fáj, h a férjemet is bíztattam ...(Ő nagyon szeretne egy kislányt, talán jobban, mint én)

Márk mit szól a tesóhoz? Biztosan nehéz több gyerekkel, de belejövünk mindannyian :) GÓGYULÁST a kisfiadnak!!

Zozo!
Köszi! Nagyon édes Pati!!!

Betty!
irgum-burgum! :lol: Miért rejtegetted előlünk csodaaranyos lánykádat??????? :lol: Tündéri!!!!!!!!! Gyógypuszik a szurira, biztosan nem lesz gond. A fiam előszőr a 4 hós szurinál lázasodott be, de nem volt vészes.

Erika!
Olyan jó, h jelentkeztél. örülök, h tetszik az új otthon. Sok puszi Nektek!!

Tita!
Én is a corából szereztem be a mirelit őszibarit, 6-8 csomaggal vettünk egyszerre. . Aztán egyszer csak eltűnt a polcról :cry: A metróban őszibarit én nem láttam. Ha egyszer találsz valahol érdemes feltankolni. Nálunk ez első gyümi volt és nagyon bejött.

Eszter!
Nagyon ari a lánykád, én is akarokkkkkkkk egy ilyen csattos-copfos győnyörűséget! :cry: :)

Ábelnek 4 foga jön felül, piros körben fehér pontocskák.... és még csodálkozom, h nyafka......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!
Úgy tünik Viola is kidőlt a sorból :cry: Köhög és rekedt a hangja, kedve jó, láztalan, szal nem brutál nyűgös a csaj egyelőre! Délutánra kaptunk időpontot a dokihoz!
Tegnap voltam bent Bogi ovijába, beszélgettem az óvónénivel. Múlt héten 9 gyerek volt, most az a 9 beteg akik múlt héten voltak oviba. Akik múlt héten betegek voltak, azok már vannak :? :roll: Átment az egész csoporton ezek szerint és mindegyiknek ilyen tünetei voltak, mint enyimeknek.... :roll: Hja és skarlátos is van az ovinkba, meg himlős, mondjuk a himlő már nem érint (max Zalánt) de a skarlátot nem szeretném ha elkapnák a csajok! :( :shock:

Hát érdekes ez a "mikor vállajunk gyereket?" kérdés. Sztem mindenki akkor amikor úgy érzi eljött az ideje. Nekem ez így jó, hogy 29 éves koromra 3 gyerekem van :lol: Egyelőre többet nem tervezünk bár ki tudja, mit hoz a jövő... :lol: De most egy kicsit szeretném pihentetni a témát, kicsit regenerálódjon a szervezetem! Az biztos, hogy könnyebben teherbe estem a csajokkal és szülés után gyorsabban helyreálltam, mint most. Tehát fizikailag mindenképp a 20 évek elejére,közepére szavazok...
nem beszélve arról, hogy esélyes, hogy megérem az unokákat és be is tudok segíteni a gyerekeimnek az unokák körül... Én nem érzek a türelem terén különbséget, annyi hogy most több a rutinom, de ez nem az életkoromnak, hanem a gyerekeim számának köszönhető! :lol: Na szal én a huszas évekre szavazok és kis korkülönbségre (ami nekünk azért annyira nem jött sajna össze) :lol: Az eleje télleg kemény, de később valóban megtérül a befektetett energia :wink: Gira csinálja jól szvsz :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali.

Milyen érdekes témát vetett itt fel a kis csapat. Én tudom magamról, hogy nekem 10 év múlva még ennyi türelmem sem lenne. Na meg szegény férjemnek sem közel ötvenévesen kellene az első babáját a kezében tartani. :shock:
Na meg mi nagyobb korkülönbséget tervezünk első körben, ezt is számításba vettem, mert én 30 alatt szeretnék két gyereket...
(És Enikő írásához kapcsolódva legalább fiatalon leszek nagyi még akkor is, ha a fiam későn érik, mint az apja.)

Ági és
KépKép
exdeus

Tényleg jó kis téma! :) Ráérek kicsit gépelni, apjukom vitte sétálni a Dénest.

Bizony nem mindegy, hány évesen lesz az ember nagymama, de nekem 30 előtt csak 1 puruntyot sikerült megszülni, a 2. már esélytelen, nyáron töltöttem a 30-at. De a 35 alatt 3-ban még benne vagyok! :lol: :lol:
Én úgy vagyok vele, mint Karmen, a 20-as éveinkben az urammal szórakoztunk, utazgattunk is 8) (mondjuk a párom még mindig 20-as, másfél évvel fiatalabb nálam), meg úgy érzem én egy kicsit későn érő típus vagyok, 25 éves korom körül nőtt be végleg a fejem lágya! :lol:
Sztem is az a legjobb, ha mindenki akkor vállal gyereket, mikor késznek érzi magát, és nagyon akarja, mindegy 20-as vagy 30-

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

as. Ez lemaradt. :)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő! Most beteg az összes lurkó??? :cry: :cry: Nem lehet egyszerű! Jobbulást az egész csapatnak! :):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Én 23 voltam, amikor az elsőt szültem, most 25 vagyok (még vagy 3 hétig :lol: ). 30 éves korom előett le szeretném rendezni a csecsemősdi témát. El se tudom képzelni, mivel tölteném a 20-as éveimet, ha nem babázással. Amióta az eszemet tudom, erre készülök, ezt akarom. Nem érzezném jól magam, ha nem az lenne, ami van.
50 éves koromban, pedig az unokáimat szeretném már pesztrálgatni... szeretném, ha lányaimnak ott lehetnék mint segítő kéz, amikor szükségük van rám.
Úgy érzem, anyának születtem... mármint hogy ez az életcélom, fő hivatásom....bla-bla. Meló, karrier, bulizás, individualizmus nagyon távol állnak tőlem.
Persze azt gondolom, ez tényleg beállítás kérdése, mert ha valaki inkább önmegvalósító jellem, akkor úgy lehet csak teljes élete, ha karrierizál is és azt jobb a gyerek előtt elkezdeni.
Vendég

Ez tényleg érdekes téma :wink:
Mi a férjemmel nem is akartunk gyereket egyáltalán :oops: Annyira jól megvoltunk ketten hogy nem hiányzott semmi az életünkből. Mondjuk az is hozzátartozik hogy Amcsiban éltünk 3 évet és ott nem mertem volna szülni. Annyira nem ismertem az ottani rendszert.
Aztán egyszer csak lőtt az agyam és szerencsére párom is elkezdett lelkesedni a baba ötletért :D Olyan sok cuki kisbaba és gyerek volt körülöttünk :wink:
Elhatároztuk hogy 2005 Aug 1-én nekilátunk a projectnek és kb 2 hét múlva már terhes is voltam 8) Ez gyors volt.
Én nyilván 30 évesen értem meg a gyerekvállalásra. Természetesen nem bántuk meg,sőőőt!! Pont tegnap beszéltünk róla hogy de hülyék vagyunk hogy képesek lettünk volna kihagyni az életünkből !!
Szal mindenki másképpen és más időben érik meg a gyerekvállalásra szerintem.
Az a lényeg hogy erőltetni nem szabad (minket a rokonok próbáltak cseszegetni ezügyben de nem jött be hamarabb :wink: )
Ja és még annyi,hogy én tényleg csak most érzem magam elég érettnek a gyerekvállaláshoz. Van türelmem,racionálisan át tudom gondolni a problémákat . Ezt nagyon fontosnak tartom.

Remélem majd Kitti hamarabb érik,mert én is szeretnék aktívan részt venni az unokázásban :lol:

szszkinga

Sziasztok!

A Játékdzsungelben:
VENDÉGÜNK A MIKULÁS

A Télapó december 4-6-ig minden nap

9.00-12.00-ig és 16.00-19.00-ig várja a gyerekeket

Tudja valaki hogy ez hogy működik? Csak úgy ott lesz egy Mikulás és meg lehet nézni meg ilyenek? Vagy?
Esetleg arra gondoltam hogy szervezhetnénk egy talit oda egyik napra :) Én mindenképp szeretnék elmenni Grétivel Mikulás nézőbe. Többiek?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Kajla: Majd este megkérdezem a férjemet, és írok mindenképpen body ügyben.

Zsuzsu: Én tipikusan fiús anyuka vagyok (annak gondoltam magam), kisfiút is szerettem volna, merthogy mit kezdenék én egy csajos kisbabával?! :D Aztán lány lett, dögös csajos, én meg el nem cserélném semmi pénzért egy fiúra!!! :lol: Imádom!!!! :D

Gyerekvállalás: Nálunk elég tudatos volt a babakérdés, csak biztos alapokra akartunk babát vállalni, hiába is szerettem volna 20 éves fejjel szülni, amíg nem végeztem az iskolával, nem volt saját lakásunk, munkánk, addig szóba sem kerülhetett a baba. 27 évesen hagytam abba minden tanulmányomat, addig egyfolytában iskolás voltam. :) Január 20-án államvizsgáztam, a terhességemet jan. 29-től számították! :D Szóval nálunk is gyors volt! :lol: Érdekes, mert kislány koromban mindig úgy képzeltem, hogy 18 évesen férjhez megyek, 20-22 évesen szülök, mert aki 25 éves, az már nagyon öreg! :D Aztán teltek-múltak az évek, és most úgy gondolom, hogy így közel a 30-hoz is nagyon fiatal és gyerekes, éretlen vagyok, párommal együtt! :lol: És kettőnknek van egy kisbohócunk, akivel együtt ökörködhetünk. De a tudatosság annyiban most is jelen van, hogy kistesó nem lesz, bármennyire is szeretnénk. A jelen gazdasági helyzet és létbizonytalanság miatt. Szerintem őrült nagy felelősség egy gyerek. Talán majd pár év múlva bátrabbak leszünk, nyerünk a lottón :) vagy rendeződik ez a helyzet és akkor majd meg tudom (tudjuk Dorottyával együtt) győzni apát is, hogy kell egy kistestvér, egy másodszülött. :) Viszont úgy vettem észre, hogy minél később szül valaki, annál tovább fiatal. 40 évesen lesz egy 12 éves lányom. :D
Szóval csak azt akartam kihozni ebből, hogy mindenkinek a saját lehetőségeihez, képességeihez mérten kell eldöntenie, hogy mikor vállaljon babát, nem olyan egyszerű a kérdés, hogy 20 vagy 30 évesen.

Üdv: eszter

KépKépKépKép
hefe

Bea: Mi az időjárás függvényében elmehetünk! :D

KépKépKépKép
hefe

Gira,most láttam a vonalzódat!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Én úgyérzem pont időben érkezett a Barni(26 éves voltam),ha még várok 5-6 évett ketteskével,akkor sem leszek még "nagyon öreg"!
De az tuti,hogy én személy szerint ,40 felett nem szülnék!

Bea,nekünk is OK!!!!
:wink:

Kép
bibi226

Bea!
Mi is szeretnénk Télapózni!!!

szszkinga

Sziasztok!
Hiába várok a férjemre, hogy csináljon pocis képet, magamnak kellett kezembe venni a dolgokat és csinálni fényképet. Csak ilyet tudtam, de a lényeg látszik.

Kép Pocakfotó 36 hét 2 nap

Gondoltam megosztom veletek "nagy" pocakom, ha már a vonalzóm is kiírja. :)

Kép

Kép
sznanna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?