A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Bea: Lillácska nagyon édes!! J és milyen jól áll neki a sapkád!!

Mvirag: nagyon szép Beni és milyen cuki pirospozsgás az arcocskája!! J

Lina: megnéztem a a képeket Lilibabáról, meg kell zabálni!! Kép Nekem a 7. meg a 9. tettszett a legjoobban, tündéri!
Örülök, hogy jobban vagy! Kép

Nana: nem semmi amiket Dani mondani tud, nagyon aranyos lehet! Kép
Te hogy vagy mostanában?

Cukker: egyben vagy még?

Nekem valószínű fészekrakóm van ma mert reggel már úgy pörögtem hogy csak na. Kép
Sajnos a fogamat kezdem megint érezni, éjjel nem aludtam miatta vagy 3 órát. De akkor sem megyek el már Janikával együtt a fogorvoshoz! Kép

Szép napot! Kép

KépKép
erszényes

syg

játékok áh... már elegem van .... őrülölet ez kupi mindn ejáték kiborigatva mig a albelső szobát összetakaritottam pokházózás meg söprögetés... addig itt kint olyan kupit csináltak hogy lépni nem lehet felvágottat én is csinálok adrinak az allergia miatt
pulyaka mellelt ledarálok növönyi tejszinnel "fűszerekkel " összekeverem és tezsek bele egy zacskos farnciasaláta alphoz való kockázot zöldségeket ez beletszem folpakba feltekerem jó szorosra összekötöm a két végét és forro vizbe teszem20 perc alatt megfől és nagyon -nagyion fini miis szertjük
igen mondjuk ezzel énis igy voltam vagyok hogy vigyázokmit eszik de sajnos igazad van hogy az oviban minden vacakot megetetnek vele de ha itthon nem nagyon adokfelvágottat ott sem eszik
meg ésakkor ugy járok mint tesómék 2,5 korától adtam nikinek felvágotta meg hasonlókat merts zoltak böliben hogy em eszi meg és tényleg nagyon elkezdett fogyni igy jobbnak látam hogyha adom neki és ha látja hogy mi is esszük bár még minig a házi lekváros és mézes kenyér akedvence meg ő szerti nagyon ezeket a reggeliző pelyheket de nem tejjel csak ugy magában Kép ezt meg az oviban joghurba adják a az utálja is

nana
nálunk tic-tacot
kaphatnak csajok de csak azt cukorka nyalóka ninncs bár dédi előszertettel hozza de vagy szekrényben olvadozik vagy mikor elmegy kukában landol én inkább sütök nekik nem tudom miért gondolom hogy az egézségesebb sokszor van süti uzsira
a chips na ez megint más téma amióta adri allergiás lett nem tudják az emberek mit hozzanak ezért vagy ezt chios natur burgonyaszirmot hozzák vagy chipszet ettől mondjuk falra mászom de nemtilthatok meg töle mindnet igy is rengeteg dologból kimarad nem ehet túrorudit tejszeletet kekszeket ropi krékert semmit .... ezt az egy fajta natur chipszet eheti vagy kukuit bár már ezekért sem ugrál meg nincs is olyan sokat én nem veszek neki ugyha jön valki csak akkor kap de ez ritkán van
ő ez mellet barom egézségessen eszik ha ezt nézem mert ugy az allergia miatt sok mindn evacakot nem ehet pl felvágot péksüti...
ehejett sok gyümit diót magvakat...eszik
az oviban amitől én falra mászom az
natur hideg PIZZA krémes kenyér hát a hideg kiráz tőle amit melegszendvicsre tennál azt kenik rá nekik a keyérre gustustana zsiros hideg csupa E meg tarositó nem is értem az ilyen ha ez van mindig mondom anyuank hogy szoljon és elhozom uzsi előtt

dora
sajnálom a nyakad
de gyönyörű ez csajszi isKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nincs időm ennyir visszaolvasni, de a képeket láttam, nagyon szépek! Kép

Ezt olvassátok el! Nincs még fent a neten, de a februári Kismama magazinban az alvásról van szó. Érdemes elolvasni! Kép

Mindenkinek jó pihenést!
birolili

Lina nagyon édes Lilibaba.KépMekkora haja van.Fantasztikus.Kép
Lilla 4 hetesen volt 4850 gramm és 54 cm.Ti mennyi idősek vagytok most pontosan?Lilla az bizti,hogy apának köszönheti a méreteit.Néha már kezdek parázni,hogy nehogy túl magas legyen.Azt sem szeretném ha minden vőlegényjelölt a hónaljáig érne.Kép

Dora én is sajnálom a nyakad.Próbáljátok kimasszírozni.Kép
Katababa csuda csini leányzó.KépLátom a kezén,hogy vannak ám ott is hurkák.Lehet gyúrni.Kép

Lina bocs hülyét kérdeztem.KépRájöttem,hogy mikor születtetek.KépHát akkor méretben fej-fej mellett halad Lili meg az akkori Lilla.Kép

Roz elég lehet neked a kajcsival való bűvészkedés az allergia miatt.Nehéz lehet azt mondani a gyereknek,hogy te azt nem eheted,mikor látja,hogy esetleg egy másik gyerek meg azt eszi.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Cukker,
az a fiatal doktorbácsi szerintem a fiatalabbik Tankó. Engem ő vett fel a kórházba, mondták a nővérek, hogy majd jön a Tankó és felvesz. Na én vártam valami jó öreg pasit, aztán már ő keresett a folyosón. Láttam én, hogy járkál, de ki gondolta volna, hogy rá várok. Õ indította meg a szülésemet, meg repesztette el véletlen a másik csajszi burkát a 38. héten egy vizsgálat közbenKép

Bea,
akkor azért egy kicsit le vagyunk maradva, Lili kedden lesz 6 hetes. Jujj, tényleg, jövő pénteken mehetek vissza doktorbácsihoz. Mit fog velem művelni, fáj egy ilyen kontroll???????

Nana,
az éjszaka jó is volt, csak Lili azóta is alszik, gyakorlatilag csak enni kel fel. Nem szokott ő ilyen lenni. Félek, nehogy valami betegség bujkáljon benne. Ugye anyu szerdán volt rosszul, én csütörtökön, anyu pasija tegnap, ma már a Szláva járt a WC-re, szóval remélem ő nem pakol ki nagyon. Azért már próbálom teáztatni, legyen folyadék benne elég, amúgy is kellene a cici mellé, max kicsit többet kap most.

Syg,
a tápi változó, lehet, hogy szedem még én azt a bogyót, az nagyon jó volt. Most inkább az a baj, hogy 80-100 g körül szopizik, aztán megunja, vagy már nem annyira éhes, hogy strapálja magát, viszont csak nem lakik jól. Pedig tej még lenne, ha kiszopizná.

Tényleg, nagyon elrontom a lányomat, ha már most kap megszámolható mennyiségű kristálycukor szemet.
A Calciumát máshogy nem issza meg, sőt a doki is azt mondta, hogy cukros vízzel adjam be neki. Kb 20 db kis szemecske van benne.

Még egy kérdés a keresztelőben járatosaktól:
Lilit reformátusnak szeretnénk megkeresztelni, ugye én semmilyen nem vagyok, Szláva református, szóval adódik a dolog. Lehet attól olyan keresztszüleje, aki katolikus? Vagy ez csak a papon múlik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
és ha egy kicsi tejcsibe tennéd a calcumot ? akkor sem vené be az egyébként is édes mivel adod be neki egyébként kiskanál fecskendő...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
doktorbácsi utasítása szerint kb. 10 ml pici cukros vízbe 1,5 ml Calcimusc. Így meg is issza, ha még éhes, úgyhogy szopi közben be szoktam varázsolni a szájába. Cumisüvegből issza egyébként

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska, reformatusek eleg rugalmasak, ilyen nem problema. Kati is reformatus lesz, a ferjem nincs megkeresztelve, a keresztanya katolikus. Percig sem problemazott senki.

Bea, jol all Lillanak a lila szin!Kép

Sajnos a nyakam csak nem akar javulni, hiaba forro borogatas, masszir.Kép Felek nem csak elfekudtem...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lina,
én is tejcsibe tenném és ha lusta szopizni, de tej még tuti van, akkor ÉN nem adnék neki pótlást, ha éhes, majd szopizik. max. korábban ébred az alvásaiból. de ezt neked kell eldöntened. kis lusti lány.
bogyót szedd nyugodtan, ha kell.
reformátusoknál sztem minden lehet, leonának is katolikus lesz a keresztanyja. nekünk ref. esküvőnk volt, pedig én kat. vagyok.

bea,
persze, ezzel tisztában vagyok, de amit ki lehet zárni, azt inkább nem adom neki. később úgyis fog kapni, csak talán így nem kap rá annyira.

roz,
ez nagyon jól hangzik, ez a felvágott. ki fogom próbálni.

lili,
én már beleolvasgattam.

erszényes,
sztem inkább most menj fogorvoshoz, mint szülés után. utána nem biztos, hogy lesz időd.

dóra,
kati nagyon szép baba!

nana,
elzsibbadtKép ez nagyon jóKép

na megyünk, sziasztok!

Kép
sygnum

Bea,
ne izgulj, az én papám (édesapa) több mint 2 m és én mégis csak 180 cm lettem. Kép És jó ilyen magasnak lenni, persze azért vannak hátrányai is.

Dora,
Kis Kata tényleg egyre gyönyörüségesebb. Kép

Lina,
Én is nagyon félek hogy elkaptam ezt az "új" virust (hányás, hasmenés). 2 napja nagyon rossz a gyomrom és az egész közérzetem. Nem tudom mi ez! Kép Lehet hogy még lappang? Én nem hiszem hogy Lili ezért aludna sokat. Hisz előtte is jó alvó volt és lehet hogy csak most pihenni ki azt a napot amikor te voltál beteg.

KépKép
KépKép
nana09

Hajjaj Nana, remelem nem az! Rota virusnak hivjak, hanyas-hasmenes es valoban van lappangasi ideje.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,
már a Szláván is rendesen kijött, remélem Lilinek nem lesz baja, még mindig alszik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És Panka. Itt még takonykóros volt, most úgy néz ki kimásztunk belőle. Kitartás a betegeknek. Most nekem faj a torkom, remélem nem kezdjük előről az egészet.Kép
mvirag

Sziasztok!

Minikém megint belázasodott, komolyan, egész héten kint se voltunk, csak tegnap félórát, meg a Tescoban, de ott senki sem ért hozzá, köhögött rá. Amúgy jól elvan, csak forrófejű...

Lina, én sem tenném cukros vízbe a calcimuscot, de az is igaz, h az ember ált. megbízik az orvosában, és ha bármi baj van, legközelebb is hozzáfordul....6 hetesen 80-100 g egy evésre sztem szuper, nekünk ez még 3hónaposan is nagyszó volt-azóta meg nem méremKép!

Syg, nem Lillácska nagyságát nézteKép...

Nana, Dani Kép.

Cukker, lehet, h együttszültök, de Õ bajai, és Bonyhádon fog szülniKép.

Dora, jobb már kicsit a nyakad?

Roz, Te egy csoda vagy, még külön "szalámit" is csinálsz, én úgy érzem, elbújhatok mögötted.

Bea, sikerült a muffin?Ízlett Zsoltinak?

Kép
seriff

syg! igen Keszi szőke, de még én sem láttam élőben...nem is fogom egy darabig mert most engem kapott el valami frászság.
Sajnálom, hogya aaltatási stratégia nem válik/t be...Nagyon anyás a csajszid, ez már tuti

Lina!már nem is vagy beteg? szépek a képekKépés milyen hosszúKép háyn cm?
Tejcsivel kapcs. már sokszor akartam írni: én az elejétől kezdve mindig 2 cicből szoptatok, és így elég Benedeknek.Tápit meg ha 20-30 g-ot eszik csak meg, akkor nem is igen kell Lilinek sztem az már. És azért is nem szívja ki a cicid mert könyebb a cumiból szlopálni a kajcsit.

Amúgy tesómat már haza is engedték (3 nap után a Szt. Istvánban volt)
Cuki ezt neked írom: ő is császáros volt elsőnek, de most másodjra, már a mentőben tolófájásai voltak (1 óra altt kinn volt Keszi)

Bea! Lilla tünemény a lila sapiban: a fogai meg mit a gyöngyszemek..

Lili! voltatok úszni?

na megyek pihenek ha tudok, és gyógyulgatokKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bea, Dora,
Nagyon helyesek a csajszik:-)

Bea,
Syg,
Köszi a tippeket az etetésre. Megpróbálom. Az a gond, hogy Beni pl enne mindent amit mi eszünk sőt nem is lehet előtte enni ,mert ő is kér valamit (látszik is rajta:-)), de sajnos annyira mohó, hogy nem rág meg semmit.

Cukker,
Kitartás. szorítunk neked:-)

Syg,
Jó hogy felhoztad a témát, a férjem nagy felvágott párti, de tényleg annyi trutyi van benne... Mostanában max házimájast veszek neki, meg én csinálok kencéket a kennyérre. Nagyon nyerő volt a juhtúró, joghurttal és oregánóval. És bejött a túró, joghurt, füstölt májas (kevés), kombináció is. Ha van még ötletetek mit kenjünk a kenyérre írjatok.
Roz., ez a felvágott tök jó ötlet.Ki si próbálom!! Honnan szerezted a receptet? Saját fejlesztés?
Szerintetek tudnak rágni amíg még nincsenek őrlőfogaik?
mvirag

Seriff, jobbulast a kicsi lanynak!

Sajnos a nyakam nem lett jobb. Ez mar tuti nem elfekves.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

syg
eszembe jutott hogy "májkrémet" is szoktam Kép bár ezt ritkábban mert adri nem ugrál májért annyira lesütöm a májat egy kis hagymán ezt turmixolom össze margarinnal dela ligt és liga tejmentes
van mikor elég hagyma de van hogy teszek bele egy kis borost vagy füszert
a tejszin lehet sima tejszin is nálunk kell csak növényi

virág
aha saját fejlesztések Kép sajna muszáj mert adri tejallergiás
nagggyon édessek ezek gyerekek Kép a szemeik csoda szépek Kép

bea
muffin????

lili
uszás ?

bepa
nagyo-nagyon kalssz a video Kép nagyon ügyi vagy Kép hogy ilyeneket csinálsz Kép

seriff
szegény kismanó Kép reméljük nem lesz komolyabb baja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Este írok jó kis kenyérre kenhető krémeket, sokáig mi is csak ilyeneket ettünk!

Minden beteg gyógyuljon hamar, a rota-vírus nagyon rossz, nehogy az legyen Kép

Kép

Kép
kobudo

Ser nem a fogzás miatt lázasodott be?Nem jön esetleg valamelyik foga?Sajnálom nagyon kicsi Hancit.KépGyógyuljon meg minnél hamarabb.

Nana huhh...Kép(megkönnyebbülésKépKép)

Nahát mindenkit kerülget v.mi?Mi is isszuk Zsoltival 2 napja a citromos teát.Fájdogál a torkunk.Kép

Hát a muffin mára kilőve.2-re úszni mentünk,aztán kiruccantunk az Auchanba,és ott eltöltöttük az időt.KépDe holnap megcsinálom.
Nana egyébként ez Ser receptje.Néhány napja írta.Ha gondolod leírom neked.

KépKép
KépKép
sbea

Hát remélem nem rota, mert nekem nincs hasmenésem és nem is hányok, csak nagyon rossz a közérzetem, mostmár semmihez nincs erőm. Hányingerem van és nagyon rossz ízt érzek a számban. Fogalmam sincs mi lehet ez??? Bár bennem a szalmonella is képes volt 2 napig tanyázni és csak a 3. nap kezdődött a borzalom. Kép

Seriff, Syg doktornénik?

KépKép
KépKép
nana09

Most olvasom hogy Hannácska megint belázasodott. Kép Kép
Szegényke!

KépKép
KépKép
nana09

kob

lányok hogy vannak ?? te hoy állsz a tanulással ??

kaptam én kob-tol receptet "nutellára" is az is nagyon fini előkeresem rcit azt is ide irom majd pörkölt sótlan földimogyiból kell csinálni nagyobb gyereknek szerintem az s tök jó

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa,
utoljára 10 g tápit evett kb, és attól nyugodott meg. Nem lehet, hogy egyszerűen nem a pocakjának, hanem az agyának kell? Egyszerűen megszokta, hogy a végén kap tápit.
Amúgy egy mellből is elég lenne szerintem neki. A kettőt próbáltam, nem vált be, mert akkor a következő kajcsira nagyon nem volt egyikben sem semmi. A csúcs 150 g, amit mivel nagyon éhes volt egyszerre 20 perc alatt kiszopizott. Szóval azt már elhiszem, hogy van tejem, most már csak Lilit kellene rávenni, hogy egye is megKép
Egyébként már semmi bajom, összesen 10 órán át tartottKép

Szurkoljatok, hogy Lilinek ne legyen semmi baja, a családból, anyuékat is beleértve még csak ő nem esett át ezen a nyavalyán. Nem is tudom, mit csinálnék vele, ha nekiállna hányni, hasmenése lenne. Gondolom rohannék az ügyeletre.

Két éve a barátnőm kislányát addig küldözgette haza a háziorvos, hogy nincs baja, míg a Szent Lászlóban kötöttek ki, és a 2 éves kislányba 12 palack infúziót nyomattak bele, mert majdnem kiszáradt.

Nana, Seriff,
jobbulást nektek, vagyis Hannának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekiállok újra Kép

Roz,
az a baj, hogy már nincs energiám a tanulásra, pedig egy kicsit még kellene gyakorolni, de nem megyek, mindegy.

MVirág,
buláta, kölesgolyó nálunk nagyon bevált a darabos kajcsizáshoz, ismered?

Kenyérre kenhető krémek:
Melegszendvicskéremek, de hidegen is jók:
Csirkés
15 dkg darált, párolt csirkemellet összekeverünk 2 dj tejföllel, 20 dkg reszelt sajttal, 10 dkg reszelt almával, és egy kis fej reszelt almával.
(Mi ezt imádjuk, 1 éves kortól mehet, persze allergia kizárva Kép)

Sütőtökös sajtkrém
25 dkg reszelt gouda sajtot 2 szelet puha sütőtökkel, 0,5 kk őrölt fahéjjal, és 1,5 dl főzőtejszínnel.

Fokhagymás sajtkrém
25 dkg óvári sajtot 2 gerezd összezúzott fokhagymát, 2 ek. petrezselymet, és 2 dl főzőtejszínt összekeverni.

Most hirtelen ennyi.
Roz,
nem maradt esetleg nálad pár fénymásolt lap recept? A vegán tanfolyamunk anyaga volt rajta, és hirtelen sehol nem találom. Kép

A beteg Hannának is jobbulást, szorítok Lilinek is, nehogy belekerüljön a hasmenéses betegségbe.

Dora,
nyakad? Akkor mi lehet, ha nem elfeküdted?

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt!

Mvirag: nagyon szép a kislányod! Kép

Minden betegnek jobbulást!!

Lina: ez a betegség minden télen kijött rajtam is meg apán is.Nekünk is 1 napog tartott és mindent kihajtott belőlünk meg nagyon fájt a hasunk. Utána meg mintha mi sem történt volna. Együttérzek veletek nem lehetett kellemes. Kép
Remélem rajtunk idén nem jön ki!!!! Szerintem nem bírnánk ki Janikával. Kép

KépKép
erszényes

sziazstok Kép

kob
de itt vannak mindig itt marad minidg beszélünk róla aztán itt is marad Kép a jövöhéten lesz anyuékank túrója kiakrok szaladni neked vele egy adaggal és akkor elviszem a reciket is a kebatkor is mondotam hogy itt ne maradjon aztán csak itt maradt Kép
elhiszem hogy fogy az energiád küldök egy kicsit Kép hátha Kép

dora
nyakad hogy van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Valoszinuleg idegbecsipodes lehet, mert erosen belenyilall - mostmar szinte mozognom sem kell hozza.Kép Mereven elore nezni tudok csak, ugy mozgok mint valami robotember. Muszaj voltam Cataflamot beszedni, mert mar Katit sem birom felvenni. Segitseg nelkul semmi sem megy.Kép

Betegeskedoknek jobbulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora: Az biztos is hogy idegbecsípődés! Kép
Sportkrémet próbáltad már? Vagy az nem segít? jobbulást!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek, legalábbis nekem most nagyon az van, jól kialudtam magam. Lehet, hogy van abban valami,hogy a babócáknak 6 hetes koruk körül változnak az alvási szokásai?
Este 8-tól 1:45-ig aludt, jó utána két óra kukorékolás, de utána még 3:45-től fél 7-ig.
És ami a legszuperebb volt, az az, hogy 3:45-kor rajtam aludt el, fél ötkor letettem az ágyába, persze kipattant a szeme, én meg szidtam magam, hogy minek kellett letennem, aztán vártam, mi történik. Semmi. Nézelődött, nyújtózkodott, forgatta a kis fejét, teljesen csöndben, én azt hiszem el is aludtam közben, és úgy 20 perc után Lili is.
Viszont a két óra kukorék megint a tápi miatt volt. 4-szer raktam vissza cicire, csak vigyorgott, nem ette, cumi, tea nem kellett, végül csináltam neki tápit, és 15 ml után vigyorogva elaludt. Nem értem én ezt...

Erszényes,
nálunk is csak egy napig tartott a dolog, csak az a baj, hogy nagyon sok látogató járt nálunk, remélem nem fertőztünk meg mindenkit.

Dóra,
én a terhesség alatt jártam így, csak nekem a derekam lett rossz egyik pillanatról a másikra. Pár napig nem is bírtam lefeküdni, aztán már a jobb oldalamon ment, de teljesen jó olyan két hét után lett. Persze paráztam egy sort, mert azt hittem a babával van valami.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Valamit elfelejtettem:
A www.kecskemet.hu-n jövő pénteken a programokra ír valami bababirodalmat, szerintem a sportcsarnokban. Tudtok erről valamit, hogy mi ez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Lina!

Baba kiállítás. E szerint Lili baba szerencsére jól van. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,

Hanna hogy van??? Kinek megy a drukk, Federer vagy Baghdatis?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok

Mindenkinek köszi az aggódást, hajnalban még kellett egy kúp meg kicsikét nyűgös is, de most alszik.Én meg össztetörtem a Panadol babys üveget, úgyhogy fincsi eperillat terjeng a szobájában,mindössze 2.5 ml hiányzott belőle.

Nana, hát Baghdatisnak! Te jobban vagy?

Babakiállítás? És mi pont elutazunk,ha minden jól megy...

Dora, nem a foga, mert az ediggi 7 foga teljesen láz ls nyűglődésmentesen jött ki, és állítólag ez így is marad mostmár. Nem tudom, a fülét tépi, de én nem látok bele.

Syg, mégis jobb, h nem jöttetek, még kicsi Leo is megkapta volna.

Virág, édesek a gyerekeid nagyonKép!

Lina, Lili jól van? Hát ha kell neki az a 15ml, akkor kell, ne is törődj vele, add oda és kész.Kép

Kép
seriff

Nem voltunk úszni sajnos. Zsófi még egy picit köhög, mehg tortyog. de lámpázom a tüdelyét, a fülét, a pofiját, a torkát. Szóval teljes körű... Kép Remélem a telet kibírja betegség nélkül.

Ser, jobbulást! Kép

Nem tudok megint visszaolvasni, mert apa dolgozik, csak ennyire tudtam jönni.

Mvirág, édes a babó! Kép

Szép vasárnapot mindenkinek!
birolili

Sziasztok

Mvirág!

Gyönyörű Panka is. Milyen piros pozsgás ő is, majd kicsattan az egészségtől.

Bepa

Jaj, nagyon jót írtál, bárcsak nálam is így lenne. Ma mondta éppen az egyik doki, hogy lehet, hogy ez természetes szülés lesz, és könnyen megy majd a tágulás. Rengeteg fájásom van, amit a gép mutat, de nekem nem fáj. Olyan 5 perces haskeményedések.

Lina

Nem, ő tudom, hogy a Bakó volt. Akit te mondasz, talán vele is találkoztam. Kis alacsonyabb vékonyka. Na, ha ő az, engem ugyan ne vizsgáljon meg, mit össze esetlenkedett nekem az nst-és papírommal, végül elküldött egy dokihoz. Nem valami bizalomgerjesztő.
Nagyon izgulok, hogy Lilinek ne legyen semmi baja. Ezek a téli babák sajnos rosszkor járványos időszakban születnek. A 6 hetes kontroll egyáltalán nem fáj. Megnézi a sebedet. Ma a dokid nézte meg a papíromat. Finom kis illatos volt. Kép

Roz

Én is csak ámulok, hogy mi mindent kotyvasztasz. Egyszer kipróbálom a felvágottadat. Bence is nagyon szereti a hamburger melegszendvicskrémet, persze melegen!!! Fúj, hogy hidegen képesek odaadni a gyerekeknek, undorító. Szóval leszoktatom róle, mert olyan mócsingos mostanában, meg bőröket szedek ki belőle. A hányinger kerülget, ha látom. Nem adok neki ilyet most már.

Dóra

Én meg azt hittem, hogy a fejed fáj. Sajnállak. Kép Lehet, hogy huzatot kaptál?

Seriff

Kép)) Majd számolj be azért, hogy ő mikor szült végül.

Erszényes

Jó, hogy így feltalálod magad. én már mindennel készen vagyok, várom már a végét. A héten minden nap kellett járnom nst-re már a t... is tele van vele, de muszáj. Na meg a csaj a ctg-én is érdekesen beszólt, de lesz...om. Ma is láttam a babókat, vitték őket szopizni, olyan édesek.

Syg

Már akartam írni régebben. Kérdezted múltkor a barackot, erre nem tudtam mit mondani. A babók annyi mindenre allergiásak tudnak lenni, és érzékeny a bőrük sokmindenre. Bence bőre pl nyáron sokszor kipattogott a melegtől, pedig nem volt túlöltöztetve. Ilyenkor vadárvácska teával kellett fürdetni, és kapott kenőcsöt. Ezt csak azért írom, hátha nem hallottatok róla, és majd jól jön nyáron.

Kedre vagyok kiírva, és majd akkor kell mennem legközelebb. Hát kíváncsi vagyok. 39+5
Bence ma kapta 4. szurit, doki már "csak" a bal tüdején gyanít tüdőgyulladást. Annyira aggódok, nagyon veszélyes betegség ez.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Na kész lett életem első muffinja,és nagyon jól sikerült.Ser ez a pizzás nálunk is bejön.Kép
Sajnálom Hancit.Mi is Panadolt tartunk itthon láz/fájdalom esetére.

Cukker mire jön a babó,addigra Bence is meggyógyul.

Lili majd legközelebb.Zsófika remélem még mindíg jól alszik.De sokat dolgozik ez az apa.Kép

Lina hát ez a leányzó nagyon elkényeztet ám titeket!Kép

Dora sajnálom a nyakad.Sajna nincs tippem,hogy mit lehetne tenni,de ha nagyon fáj,akkor lehet jobban járnál,ha megmutatnád orvosnak.

Roz nekem is küldj egy kis energiátKépDe csak ha marad.Előbb Kob.-nak küldj,neki nagyobb szüksége van rá.Kép

Kob. hát elhiszem,hogy már fáradsz,de legalább a vizsgákon már túl vagy.Jól hangzanak ezek a krémek.Bizti finomak.KépNyamm...

Erszényes hogy vagy?Minijanika?KépTornázik nagyokat a pociban?

KépKép
KépKép
sbea

Roz,
köszi az energiát, már ideért Kép Ma főztem belőle egy jót Kép

Kép

Kép
kobudo

Cukker,
Jobbulást Bencének. a szurik majd csak segítenek.

Az összes gyerek és felnőtt betegnek jopbbulást.

Dora,
Ha nem javul mutasd meg dokinak. Hátha egy két izomlazító injekció kellene, hogy ne durvuljon el. Kitartás...

Roz, Kobudo,
Koszi a recepteket.

Sajnos a kölesgolyót is egyben akarják lenyelni, nem jönnek rá, hogy szopogatni kell... A múltkor, négybe törve adtam, és Panka megis öklendezni kezdett. Lehet, hogy feltapadt a szájpadlására?

Viszont sikerünk is volt. Villával összetört leveszöldséget és banánt ettek, és pohárból ittak pár kortyot, persze több ment mellé mint beléjük, de hallottam, hogy nyelnek:-))
mvirag

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jövök. Egész hétvégén szülinapoztunk, kicsi Milánom ma lett négy éves. Annyira aranyos volt, este mondta, hogy anya úgy szeretlek, nagyon jó volt a szülinapom Kép. Itt egy kép az ünnepeltről. Ma már nincs erőm visszaolvasni, majd holnap.

Kép
balim

Az előbb írtam egyet, de kimentem rendberakni a konyhát, közben eltűnt Kép Miért csinálja ezt velem?!
Mindegy, a lényeg:

Virág,
édesek a gyerekek, sajnálom, hogy az evésben nem tudok segíteni, Kamilla szépen fokozatosan, ezek szerint gond nélkül állt át a szopiról a darabos evésre, 10 hós kora óta ette a bulátát, ma is az a kedvenc Kép

Roz,
a recikért holnap elugorhatunk? Köszi a túrót is, ha van, kifizetem, a tejes néninknél már nem jut a túrónak maradék tej Kép

Bea,
van még krumplikrém, csicseriborsó krém, na meg pár a Rozinál lévő receptjeim között, ha érdekel, szívesen odaadom. Többségük vegán,de szerintem megszokható. És sajnos még van egy vizsgám, uv, arra elég nehéz már készülnöm...

Seriff,
Hanna?

Cukker,
olyan izgalmas lehet most Neked, nagyon irigyellek, és szorítunk! Látod, csak nem született meg hamarabb Adri! Kép Ügyes lány!

Kép

Kép
kobudo

Balim,
milyen jó sztárfotó Milánról!

A friss táblázat:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Dora, nem bírom megnyitni a babakajás dokumentumot. Kép Miért?

Balim, nagyon helyes Milán! Kép
birolili

kob
gyertek nyugodtan akkor felhívon aput hogy hozza át mikor jönnétek mert délután megyek szülöire meg nikiért olyan 3 ig vagyok itthon kicsit felfordulás van mert apu ma szigeteli az étkez falát

balim
gartulálok a szülinaposnak nagyon jó ez a fotó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim,
Boldog szülinapot Milánnak! Kép Nagyon helyes kisfiú. Kép

Erről jut eszembe...
Teszek fel Képeket Danus szülinapjáról.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

az előbb rohantam
de most akko rmindnekihez egy pár szót Kép

cukker Kép
nagyon sokat gondolunk rád Kép már csak páár nap és külön lesztek Kép vagy már vagytok Kép
bea
látod megy ez neked ügyes vagy Kép milyen lesz a következő muffin amit kiprobálsz Kép

seriff
manóka hogy van ??látom te is szoktál ilyeneket ügyeskedni Kép

syg
hogy aludtatok??

lina
ti jobban vagytok?

virág
na ugye Képmegy ez kajcsizás majd csak ráéreznek az izéreKép

kob
el is felejttem irni olyan hülye vagyo dehogy is fizeted ki hozod pelusokat is minig a reciket is adtad .... Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nana

nagyon jók a képek látom a csajok imádják danit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, látom a szülinapi buliban is körüldongták a lányok Danit, hihetetlen CasanovaKép!

Kob, Roz, Minimanónak tegnap 37. 1 volt a csúcsértéke, az is reggel, aztán ma reggel meg 37.6. Nem értem, pedig nem akartam elmenni a dokihoz, azt hittem már vége, de ha nem megy lentebb, akkor kénytelen leszek.

Balim, nagyon helyes kisfiad vanKép, és Neki is milyen jó dumája vanKép!

Virág, én nem igazán turmixolok, vhogy azt sose kéri, igaz van 7 foga Hannának....Az almát reszelem, a banánt villával töröm össze....

Kob, köszi a táblázatfrisítést, nem is gondoltam, h már 254 napos Hanci.

Íme egy tegnapi esti fogmosós fotóKép

Kép
seriff

seriff

nagyon édes de miért mondod hogy sovány milyen jó kis pocakja van Kép nagyon édes Kép
jaj
fogmosás idig azért bőgőtt adri ha fogat kellet mosni most meg azért ha lveszzük töleKép mamég cska fogat mosott Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Seriff,
Nagyon jóóóóó ez a kép! :o Édes kis "pocakberci" Kép Hanna messze van attól szerintem, hogy aggodnod kellene a súlya miatt. Megvannak azért ott a kis babahurkák. Kép

Én se akartam Danit elvinni a dokihoz, de lehet hogy kénytelen leszek. Már köhög is, bár csak reggel, meg este. Kép És nincs hőemelkedése és a közérzete sem rossz. Szerintem "csak" nátha és adom neki amit az orvos is adna, csak antibiot nem kap.

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?