Sziasztok
Mvirág!
Gyönyörű Panka is. Milyen piros pozsgás ő is, majd kicsattan az egészségtől.
Bepa
Jaj, nagyon jót írtál, bárcsak nálam is így lenne. Ma mondta éppen az egyik doki, hogy lehet, hogy ez természetes szülés lesz, és könnyen megy majd a tágulás. Rengeteg fájásom van, amit a gép mutat, de nekem nem fáj. Olyan 5 perces haskeményedések.
Lina
Nem, ő tudom, hogy a Bakó volt. Akit te mondasz, talán vele is találkoztam. Kis alacsonyabb vékonyka. Na, ha ő az, engem ugyan ne vizsgáljon meg, mit össze esetlenkedett nekem az nst-és papírommal, végül elküldött egy dokihoz. Nem valami bizalomgerjesztő.
Nagyon izgulok, hogy Lilinek ne legyen semmi baja. Ezek a téli babák sajnos rosszkor járványos időszakban születnek. A 6 hetes kontroll egyáltalán nem fáj. Megnézi a sebedet. Ma a dokid nézte meg a papíromat. Finom kis illatos volt.
Roz
Én is csak ámulok, hogy mi mindent kotyvasztasz. Egyszer kipróbálom a felvágottadat. Bence is nagyon szereti a hamburger melegszendvicskrémet, persze melegen!!! Fúj, hogy hidegen képesek odaadni a gyerekeknek, undorító. Szóval leszoktatom róle, mert olyan mócsingos mostanában, meg bőröket szedek ki belőle. A hányinger kerülget, ha látom. Nem adok neki ilyet most már.
Dóra
Én meg azt hittem, hogy a fejed fáj. Sajnállak.

Lehet, hogy huzatot kaptál?
Seriff

)) Majd számolj be azért, hogy ő mikor szült végül.
Erszényes
Jó, hogy így feltalálod magad. én már mindennel készen vagyok, várom már a végét. A héten minden nap kellett járnom nst-re már a t... is tele van vele, de muszáj. Na meg a csaj a ctg-én is érdekesen beszólt, de lesz...om. Ma is láttam a babókat, vitték őket szopizni, olyan édesek.
Syg
Már akartam írni régebben. Kérdezted múltkor a barackot, erre nem tudtam mit mondani. A babók annyi mindenre allergiásak tudnak lenni, és érzékeny a bőrük sokmindenre. Bence bőre pl nyáron sokszor kipattogott a melegtől, pedig nem volt túlöltöztetve. Ilyenkor vadárvácska teával kellett fürdetni, és kapott kenőcsöt. Ezt csak azért írom, hátha nem hallottatok róla, és majd jól jön nyáron.
Kedre vagyok kiírva, és majd akkor kell mennem legközelebb. Hát kíváncsi vagyok. 39+5
Bence ma kapta 4. szurit, doki már "csak" a bal tüdején gyanít tüdőgyulladást. Annyira aggódok, nagyon veszélyes betegség ez.