A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Mino kis Bálcsiját nagyon sajnálom. Kép remélem nem ezt a vírust kapta el amit mi is...Danit még semmi nem döntötte le így a lábáról. Kép Már 2 hete beteg és egy hétig szinte semmit nem evett, pedig ő aztán mindig, de mindig éhes Kép ma reggel először végre normálisan reggelizett, azóta tizóraizott és megint éhes Kép Kép Szóval remélem most már vége, bár még mindig rekedt Kép Ha az én nagyerős fiamat így ledöntötte a lábáról akkor egy pici babát mennyire megviselhet... Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

jó reggelt.....most megint rámjár a rúd:megjöttKépKépKép
éjjel lehet ezért ébredt sokszor a fiam?????
egy ism.azt mondta lehet már a szervezetünk át akar lassan térni a szilárd jókajára azért menzeszelek:?(bocs hogy ilyeneketírok,de reméltem 1 éves koráig nem lesznek ilyen piros napjaim)

KépKép
KépKép
bepa77

dora:boldog névnapot(milyen figyelmetlen vagyokKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
az lehet, hogy más az íze a tejnek, és esetleg kevesebb is van, azt érzi Benedek. Hát, nem irigyellek, nekem, anno 13 hónapig nem volt (mármint szülés után....)

Syg,
holnap vagy holnap után? Délelőtt vagy ebéd után? 3-ig szabadok vagyunk, utána megyünk az oviba Kamilláért. Vagy Kamillával együtt menjünk? Nekem az is jó, de Nektek nem lesz sok? Kép

Ismertitek a Mit tegyünk az antibiotikumok túlzott használata ellen? című könyvet? Mi a véleményetek róla? Most kezdtem el olvasni.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Nana úgy jártam mint te.Huss elszállt amit írtam.Kép
Én is azért raktam fel ezt a képet,mert tetszik.Imádom még ilyen hisztisen is!!Kép
Egyébként sosem hagyom sírni.

Képzeljétek Lilla mostanában már magától alszik el.(kop-kop el ne kibáljam)
Eddig addig kellett simizni a hátát v a pociját míg el nem aludt.Most berakom a kiságyba egy kis simi aztán kijövök.Õ oldalra fordul és már alszik is.Kép

Ser irigy vagyok.KépDe jó volt nektek.Merre voltatok?Hanci hogy viselte a nem otthon alvást?veletek aludt v külön?

Dora Boldog Névnapot Kívánunk mi is!

Bepa ez nekem is olyan sokk volt.KépOlyan jó volt,hogy 9 hónapig meg a szoptatás alatt nem volt erre gond.

Kob csajok?Kamillka oviban?

Lina én egyszer szívesen meglátogatnálak.A címet elküldheted mailben.emil cím a profilomban.Még úgysem jártam soha Lajosmizsén.

Roz mi van nálatok?Busójárás?Kép

Virág Lillánál ez a mászás felállás szinte egyszerre történt.Képzeld ma meg már leült.Állt az asztalba kapaszkodva én pedig csalogattam magamhoz egy játékkal.Erre ő fogta magát leült,és már kotort is a játékért.KépFantasztikus.

Néhány tegnapi kép.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Roz,
mi Lajosmizsén eléggé kint lakunk, vagyis a Kecskeméthez közelebbi végén, még az első lámpáig sem kell elmenni. Mondjuk gyalog 10 perc a központ. A főúttól úgy 50 m-re lakunk balra a 2. utcában, és még kiérek a főútig, van egy keresztutca, és abban vannak a kutyák. Másik irányba meg véletlenül sem indulok...
Ja, meg elfelejtettem pénteken neked megírni, hogy doktorbácsi megnézte a csomót, gyakorlatilag egy hatalmas szőrtüszőgyulladás, írt rá gyógyszert, ha nem múlik el, meg kell nyitni.

Bepa,
pont reggel gondolkodtam én is azon, hogy vajon meddig húzom még ezt a menstruáció dolgot. Jó lenne jó sokáig.

Dóra,
sok boldog névnapot kívánok én is neked!!!

Tényleg, a kontrollon kérdezte a doki a fogamzásgátlás dolgot, hogy tud olyan gyógyszert írni, ami szoptatással együtt jó. Mi a véleményetek róla? Kicsit félek gyógyszert szedni, mert Lili sem könnyen jött össze, mert a gyógyszer szétrondította a hormonháztartásom. Most meg tök jó, lefogytam..., na meg szeretnék még tesót isKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

még egy : azon viccelődtünk, hogy inkább csinálunk még egy babát csak ez a mensi ne legyenKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Dóra,
nagyon boldog névnapot kívánok!
Nyakad hogy van?

Seriff,
nem foglak utálni titeket, mert kétlem, hogy előttünk fog úgy menni vele, mint itt, ezek az állatok. Egyébként itt az 5-ösön és a Márc. 15-én nem csak a robogósok mennek, hanem igenis itt rodeóznak, egykerekeznek előttünk nagyon sokszor. Nyáron volt, hogy éjfélkor vagy 10-en "gyorsultak" az 5-ösön a penny előtt. Na erre nem vagyok kíváncsi.
Egyébként én sem húzódnék le(pont ezt írtam, hogy utálom, amikor tolakodnak, kétlem, hogy ez így legális lenne a Kreszben), ezért meg ti utálnátok. Ha ott az a kocsisor, akkor várja ki a motoros is a sorát. Be azért nem fékeznék. És azzal sem értek egyet, h akinek drága járgánya van, az nem kockáztat. Akkor még nem szidtam volna egy száguldó motorost sem. Robogóval nem lehet száguldozni pl. az 52-esen.
De ezen nem fogunk összeveszni.
Én is merénylettel készülök Leona ellen. Kitaláltam, hogy próbáljunk meg a nagyiéknál aludni hétvégén. Kíváncsi leszek rá. Egyszer el kell kezdeni, mert különben nem tudunk elmenni sehova nyáron, azt meg nem szeretném.

Lina,
Mi korábban voltunk, pedig én is gondoltam rá, h hátha összefutunk vkivel.
Fog. gátlót én soha többet nem fogok szedni, mert nekem is teljesen összekavarta a ciklusomat. Mellesleg előfordulhat, h csökken tőle a tej mennyisége, hallottam már róla. Még attól is, ami szoptatás alatt szedhető.

Kob,
nekem mindegy, melyik nap. Leona ált. 10 körül elalszik 45 percre. De vannak kivételek, ma 11-kor aludt el és még mindig alszik. Délután meg 2-3 körül alszik. Nyugodtan jöhettek Kamillával, múltkor úgyis itt akart maradni és megígértem neki, hogy majd máskor biztos eljöttök. Nem hiszem, h zavarna, volt már nálunk más vele egykorú gyerek is.
Könyvet nem ismerem.

Bea,
nagyon ügyes Lilla az egyedül alvással. Látjátok, mindenre megérnek a gyerekek és akkor maguktól, erőszak nélkül is csinálják a dolgokat. Csak kinek kevesebb, kinek több idő kell. Na meg itt van Leona, akinek nagyon sok, de nem baj, kivárjukKép Már elfogadtam, h évekig fogok kelni hozzá.

Bepa,
azt mondják, tényleg megváltozik az íze ilyenkor a tejnek.
Biztos bolondnak tartotok, de én meg azon aggódok, h nincs és ugye anélkül nem lesz kistesó. Na jó, még hónapok vannak addig, de én ilyen hülye aggódós vagyokKép

Tudom, h sokan pont az ellenkezőjével küzdenek, de én ma reggel szomorúan konstatáltam, hogy már 47 kg se vagyokKép

Beszéltem tegnap Minoval. Elég szarul vannak, ő is beteg, Bálintnak meg nem akar lemenni a láza, piros, fáj a torka, köhög stb. Így most mégkevesebbet alszanak, mert csak kézben akar aludni. Remélem, gyorsan meggyógyulnak. Sajnos AB is kell.

Kép
sygnum

Seriff és a többi motoros! Egyébként van egy somó motoros barátunk. Rajtatok kívül isKép

Nana,
hülye vagyok, neked meg nem írok!
Gyertek csak nyugodtan! Találtam egy lábtornás könyvet a múltkor, rögtön Dani jutott eszembe. Láb és tartásjavító torna. Úgyis te is meg akartad mutatni a gerincedet. Szóval mikor?

Kép
sygnum

Syg,
Én mennék bármikor, de kis nyavalyás már 2 hete itthon van velem, vele nem megyek, főleg hogy beteg. Kemény 1,5 hetet élvezhettem az egyedelüllétet, amig oviba volt. Na remélem eljön még az én időm! Kép
Volunk 2 hete az ortopédorvosnál, megint sarkonjárást javasolt és hogy találjunk ki gyakorlatokat. Nekünk eddig a kavicsok pakolgatása, ill szétválogatása jött be a legjobban. Minden este csináljuk, de lehet hogy ennyi kevés, mert eddig nem javult vagy még korai lett volna?

KépKép
KépKép
nana09

Bepa,
nekem nagyon gyorsan újra megjött és szerencsére nem zavarta be a szoptatást. Nekem ugyan írtak fel foggátlot, de nem szedtem és én is erősen gondolkodok rajta hogy soha többé nem is szeretnék foggátlot szedni. Csakhát itt vannak a kilok, mert én pont ellenkezőleg amig nem szedem addig hízok.

Egyettértek az egyik legjobb dolog a terhesség alatt hogy nincsenek azok a bizonyos napok.

Syg és Mindenki,
A nyaralás szervezésével hogy álltok?

KépKép
KépKép
nana09

le semmerek már ülni mert ttui hogy jö nvalaki Kép

szóval

virág
pont irni akartam neked van egy ismerősősm ő ezt csinálta amit te is mondtál nekik nem jött be de ahogy gondolod Kép

bepa
nekem most volt elöször szinte napra pontosan 10 hónap után na én azért inkább kibirom nem kezdünk egyenőre ujabb babaprojekteb Kép

bea
hát nem tudom mi van ma itt pedig még mino is igérte hoyg egy pillantra beugranak mert hozzák vissz aaz overált de szerintem be sem jönnek mert beteg meg még anyós após igérkezett már eg egy ismerősőm
egész hónapban nem jönnek ennyien mint ma Kép

balim,
egyszer kérdezted hoy van e nikinek kívánsága
nekei ne igazán szokatk lenni még nem nagyon tudja még hoy miket lehet kérni mikro kérdezzük néz ránk gyorsan körbenéz és kéri amit meglát tv ablakot ... Kép
de már megvette neki apa egy hatalmas nagy eredeti bardi házat olyan 80 cm magas és vagy 100cm széles hatlmas téynleg bútorokkal mindn evacakkal meghozzá 3 barbit a meglévő 6 mellé azt hittem hülyét kapok na mindegy ezt kapja ( kapják )
ákiank még lövésem sics mit vegyek mert most lesz az első névnapja 27.én Kép
(játékot már abszolut nem szertnék )

syg
hát em biztatlak tesóméknál annyiban más helyzet hogy ott 6hóskora óta alszik a kislány de változatlanul anyás de őkle szoktaták az éjszakai kelésről ő is ciciztt olyna 16 hós koráig de csak reggel este éjszaka teáztták és olyna 8 hós korában teljessen leszokott az éjszakai felkelésről
tegnap nikivel egész délután ugy játszottak hogy anyára nem is volt szüksége de adrit meg ugy megharapta hogy kiszakadt füléböl fülbevaló meg iszta véraláfutás nyaka nagyon szélsőséges kiscsaj Kép vagy nagyon szeret valakit vagy egyáltalán nem is ő is elég türelmetlen játékokkal is ha valami nem sikerül egyből hisztibe tör ki teganp kirakoztak egyszer megprobálta nesikerült és ott is hagyta de elszzör földhözvágta Kép egyébként én imádom mert viszot nagyon okos és nagyom dumás tündér csajszi Kép

kob
énnm ismenerem ezt könyvet de kíváncsi lnnék rá most egyisemrősőm akar elvinni egy bemutatóra emin viztisztitókat mutatnakbe meg valami gyógynövényszert ami "gyógyitja az allergiát" meg valami mágneses kütyüt amit ha csöre teszel kevesebb elsz gázszámlád ...
ha ráértek almikor erre jöhetnétek sedtem ösze neked egy csomó cuccot

lina
akkor tudpm hol vagytok kb.
énnem korcsolyáztammég soha nem is tudom tudnéke én alapban béna vagyok azilyenkhet uszni sem tudom a csúszdától meg rettegek Kép

nana
szegény danus jól belépett akkor én lekopogom hoy niki már 3 hete ovizik ugy hogy nem volt beteg remélem hogy igy s marad most szedjük vitacolant leht hogy attól nem tudom ma nem volt angolod vag yaz nem hétfőn van ?

seriff
a te szakmád ugyis állandó agytréninget jelentszerintemén csak azért szertnék tanulni hogy ne ebbe keljen vissza mennem hogy 7végén dolgozok decembert meg végig
azért szertnék valmi olyan szakmát amiben téyleges 8 óra mint pl anyu is hoyg az oviban közelkalmazott 8 órát dolgozik jó lehet hogy nem fizetik agyon
de leglább 7végéje szabad és nyáron 4 hetet itthon van nekem ez fontos gyerekek miatt

jaj nem is meséltem szegény anyum nagyon kivan 30 éve dolgoik az oviban és ilyne még nem történt egy kisfiú s( mellesleg szomszádjuk és nagyszüleivel már avgy 40 éve ismerik egymást ) azt mondta otthon hoy anyu beragszootta száját celuxxal ami persze nem is igaz mert anyu aznap nem is dolgozott a szülöket behívatták aki az modták auynak hogy jól megverik meg hasonlók nem is ezért van ki anyu hanem azért mrt tudjátok milyenek az emberk hoyg pletykálnak és már azegész oviban ez terjeng nagyon szomorú egész nap csak sirdogála vezető ovonő behívatta szülöket meg anyut és elmondták nekik hogy anyu nem is dolgozott akko rmeg nem is igaz .. de ők hajthatatlanok és megkére szülöket az ovonő hogy anyutól kérjenek bocsánatot erecsak anyit mondtak hoyg gyerek nem hazudik nagoyn sajnálom anyut mert tudom hogy soha nem tene iylet és nagyon bátja a dolog most az ovonők szülit hívtak össze hoyg elmondják szülknek hogy e nem igaz és hogy ne pletykáljanak de ez sem vigsztalja anyumat ugy sjanálom szegényt

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Dora, nagyon, nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is Neked! Kép Kép Ti mentek keresztelői előkészítőre? Mi most csüt.-ön és pénteken megyünk. nem fogunk összafutni? Kép

Minoékat nagyon sajnálom! Én is hívni fogom őket! Kép

Bepa, nekem is 2*már voltak piros napjaim. Kép De most újból elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Szerintem érdemes szedni, sokan szedik. Bár Roz amellett lett terhes Ákival. Én ettől ilyedtem meg, és abba is hagytam...ilyen gyorsan nem lenne jó egy másik kisbaba is.

Bea, Lilla annyira szép kislány! de hatalmas! És milyen ügyes. Kép

Ser, de jó nektek! Én apát rávettem, h. csavarogjunk, így elmentünk Pestre, etetőszéket nézni, de üres kézzel jöttünk haza. legalább kiraándultunk egyet, hármasban. Kép Nagyon jó volt. Szerintem nem is voltunk még hármasban kirándulni.

Kob, én sem ismerem a könyvet, és sajnálom a vizsgádat! Kép Pedig bíztam benned. Kép Na mindegy, majd teljesíted! Kép Az tuti!

Ma nem akart délelőtt aludni Zsófi. Ilyen sem volt még. D.e.-t 2* is kivittem, de be kellett vele jönnöm, mert sírt a kocsiba. és nagyon hideg van. nem akarom, h. megbetegedjen. Kép Szval behoztam, és mint aki nem álmos, mosolygott, szinte örült, h. behoztam. De egy idő után nyavajgott...nem tudom, h. miért nem aludt kint. És most bent alszik. Cicin elaludt. kíváncsi vagyok, h. meddig fog tartani az alvása. Lehet, h. most fog változni az alvási rendje? Én szeretem, ha tudom, h. mikor mi várható, nem szeretem a bizonytalanságot. Jó volt, h. már beállt ezekre az alvásokra. Na mindegy, remélem nem borul fel teljesen.

Mrege, ti hogy vagytok?

Syg, szerintem ennyi ébrenléttel már én is fogytam volna 10kilót. Nem irigyellek érte. Így nem szeretnék fogyni.
birolili

lili az nagon is meglehet hogy zsófi most tér a át délutái 1 lavásra nálunk is áki 1/2 12 kor ebédel utána alszik 2 ig jó esteben 1/2 3 ig és annyi eg ynapra

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Szörnyű ami anyukáddal történt! Kép Ez nagyon szomorú. Képés azt mivel magyarázzák a "szülők" hogy anyukád akkor nem is dolgozott?
Én is azt gondolom a gyerekről hogy nem hazudik, egész egyszerűen azért mert nem is tudja mi az hazudni. Igaz hogy a gyerekek nagyon őszinték, de a képzeletbeli világot és a valóságot nehezen tudják még ennyi idősen elválasztani, arról nem is beszélve hogy össze-vissza keverik még a dolgokat.

Már 2 hete nincs angol órám, egyébként kedd és csütörtök, de holnap már lesz végre. Kép anyukám bejön addig egy kicsit ehez a "kis rosszkutyához".

KépKép
KépKép
nana09

nana
semmivel szint emeg sem hallják
ezigazán ott indult hogy azegyk kisfiúnak kiesett a foga az oviban és annyira sirt hiogy az anyukája otthon nem elmagyarázta neki hogy ez nem baj lesz helytte másik.. hnem vissza ragasztott celuxaal fogát ?! és ő már azoviban uyg adta elő hogy az anyukája beragasztotta száját s mondta ennek kisfinak és ő már igy adta elő az anyukájának azt szülöt is behivatták és neki ez tök ermészets volt hogy viszargasztja gyereke fogát milyen dilissek az emberk na mindegy szóval ez nagyon zavaros de lényeg az hogy anyu nagyon roszul viseli és komolyan azon gonodlkozik hogy felmond pedig imád ot dolgozni meg kolleganői is mindig vele akrnak eg ycsoportba kerülni a gyerekek is nagyonszertik roskad szekrény otthon a rjzoktól ajándékoktól amit ott kap egy igazi tyúkanyó szóval rá fér egy kis bátoritás most
nem tudom miért emléksztem hétfőre mindegy Kép danus meg ha már huncutkodik nincs messz a gyógyulástól Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Cukkerrel beszéltem, ma már biztos nem lesz Adri baba, hacsak nem magától. Az orvosa reggel azt mondta, hogy ő már nyugodtabb lenne, ha túl lennének rajta, de még mindig arra várnak, hogy döntsön a főorvos. Viszont ma még evett, a műtét előtt meg nem lehet, szóval ha engedélyezi is a Godó, csak holnap műtik meg. Azt mondta, már tűkön ül, és nagyon rossz a várakozás.

Képzeljétek március 15-19 megyünk Sopronba kicsit kirándulni. Szerintetek Lili akkor már ellesz? Majdnem három hónaposan? A cégemnek vannak ott vendéglakásai, 2 meg 3 szobás, és vagy 1000 Ft egy éjszakára és tök jó, hogy így babózás alatt is igénybe lehet venni. Megkérdeztem, és teljesen természetesnek vették.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lili
jobb már?én is ezt látom benin...nem alszik el olyan könnyen..csak nőnek már és változnak..én is ezen gondolkodtam, hogy át kellszervezni a napirendünket, mert már nem jó az eddigi...
amúgy bogyót én mát nagyon rég nem szedek(kb. 4éve)és nem is fogok sztem foggátlót szedni..inkább vigyázunkKépnem írom le mi ez a mosolyKép

KépKép
KépKép
bepa77

Roz,
Én is ilyesmire gondoltam hogy a gyerek vkitől látott vagy hallott celuxos történetet és innen jött neki. Hát az anyuka aki visszaragasztotta a gyerek fogát???? Azt hinném ilyen hülyék nincsenek.

Danus nem huncutkodik, henem elkeserítően rossz, Kép de végig az volt, az első naptól kezdve hogy belépett az oviba. Hihetetlen dolgokat csinál, és napról*napra meglep hogy mi történt, történik vele??? Le sem merem írni miket csinál! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

leona leszedte az üvegmatrica halacskát a pelenkázójáról és meg akarja enni. na meg arra is rájött, hogy nyílik az ajtaja. nemsokára pakolhatok utána.

Kép
sygnum

Roz, ez nagyon durva sztori! Kép A szülők is jó hülyék.... Szegény anyukád, akkor jól ki lehet....nem értem én az embereket.....30éve ott dolgozik, még a vezető óvónő is bezsélt a szülőkkel, mégsem....Kép
birolili

Nana,
ilyen idős korban még nincs is igazi lúdtalp sztem.
Nyaralásszervezés egyelőre abbamaradt.

Roz,
nem lesz könnyű dolgom leonával, tudom.
Sajnálom anyukádat, nehéz dolog ez. Sosem lehet tudni, h hazudik-e egy gyerek, sajnos. Másik oldalról nézve meg qva szarul esikKép

Lili,
én sem örülök a fogyásnakKép

Kép
sygnum

Na, 25percet aludt, és azóta is sír....vagyis most már visszaaludt cicivel. Hogy ez meddig fog tartani? Remélem most nagyobbat alszik, mert kellene nekem is egy kis lazítás. Jó az, ha 2* 2,5órát alszik! Kép Nagyon sok volt ez a délelőtt.... De nem tudom változatlanul kivinni.... (?????)

Syg, tudom, h. Te sem örülsz a fogyásnak, nem is azért írtam. Ne haragudj, ha úgy értelmezted.
birolili

Lilla és új "harci" járműve:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szisztok!

Írt Cukker, a Godó nem engedélyezte a császárt, várnia kell, nem tudja meddig. Csak aggódik, nehogy gond legyen, mert holnap már a 41. hetet tölti. Holnap megnézik majd a magzatvizét. Nem értem én ezt, miért kell megvárni, hogy esetleg szineződni kezdjen, vagy akkor már tuti indok van a császárra?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

jaj, vigyázzanak, mert nekem az ügyeletes dki nem látott színeződést, amikor már fent voltam a szülőszobán este 9-kor, de a doki, mikor magzatburkot elrepesztette, mondta, h. sárga....
birolili

Koszonom a nevnapi koszonteseket! Kedvesek vagytok!Kép

Kesobb probalok meg jonni. Ne haragudjatok, hogy csak ennyire ugrottam be!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dora: nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!

Most értünk haza szülőszobalátogatásról, most nagyon fáradt vagyok és még mehetünk vissza orvoshoz.
Gondoltam cukkerre hogy vajon ő is ott van-e már a szülőszobán ,olyan rossz lehet szegénynek ez a várakozás... Kép

Lányok az igaz hogy a beöntés gyorsítja a vajúdást, a kúppal ellentétben??

KépKép
erszényes

bea
de ügyi lilácska nekünk is van iylen kisautónak de ákinek még magas és nem ér le a lába róla igy leesik oldalr nem ül ilyen ügyessen és peckessen mint lilácska Kép
nagyonügyi ez a csajszi Kép

erszénye
mesélj ám majd mi volt dokinál uh is lesz ?

szegény cukker remélem minden rendben lesz nemértem miért váratják Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

na megjöttünk a dokitól.

Azt mondta hogy minden rendben Janikával Kép, a feje jó mélyen van és hogy ez a babóca már nem mozdul sehova.

A kiskönyvben eddig a méhszájhoz 3000 volt írva, most meg 2000-t írt. Ez mit jelent?

16-án lesz az első ctg-m, de teljesen úgy beszélt a doki hogy márcsak 2-3 hét. Szerintetek lehet hogy hamarabb kibújik Janika vagy minden doki ezt mondja csak úgy biztatásként, hogy már nincs sok hátra?
olyan fáradt vagyok hogy alig látok. Bocsi ha sok ökörséget kérdeztem. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
a 2000 azt jelenti, hogy már egy kicsit rövidült a méhnyak, ha jól tudom, de még mind a külső, mind a középső, mind a külső méhszáj zárt. Ebből kell szüléskor 0444-et csinálni, hogy eltűnjön, és Janika kiférjen. Símán lehet, hogy korábban jön, bár nekem is azt mondták, hogy télapóra meglesz, aztán 20-a lett belőle.

Syg, Bepa
délutáni szieszta közben rájöttem, hogy miért nem eszik Lili gyakrabban. Pusztán matematika az egészKép
Mivel lassan eszik, és még tápizik is, egy etetés minimum egy óra, sokszor másfél. Na az esetek 5%-a max. az, amikor utána el is alszik, rendszerint 1-1,5 órát ébren van, de ugye ilyenkor még nem éhes, hisz alig fejezte be. Aztán már ha csak egészen picit, 1-1,5 órát alszik, akkor is négy óránál járunk. És ha alszik, akkor általában viszont nem ennyit, ma is 2,5 volt délután. Így tényleg nem eszik gyakrabban 4 óránál, csak ha ébren van egyhuzamban mondjuk háromat, akkor megetetem korábban. Éjszaka meg van, hogy 6-ot is alszik egyben. Lényeg, hogy 6-szor eszik egy nap, de akkor sokat.
Na meg amin még gondolkodtam: ugye, ha nehezített a szopása, csak úgy jókedvéből nem fog szopizni, mert ugye nehéz. Viszont annál többet bújik, és fúrja a fejét belémKép

Olyan aranyos, már pár napja határozottan megismeri az apját, mikor hazajön, és vigyorog neki. Amikor meg Szláva kezében van, én meg járkálok, követ a szemével, ha vicceskedek neki, vigyorog. Most már nem csak úgy bele a vakvilágba.
Ma már egyszer a szájába is betalált a hüvelykujjával, és szopizta, de gondolom ez még véletlen volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Roz,
lehet, hogy félreérthetően írtam, a könyvet három gyerekorvos írta, és számomra, lakius számára érthetően elmagyarázza az antibiokat, meg hogy mikor jók, és mikor nem. Esetleírásokkal elmagyarázza, hogy mi a különbség a hörghurut és a tüdőgyulladás között. Persze az orvost nem helyettesíti, de olyan jó, hogy pl. Seriff nem rohant a dokihoz, amikor Hanna láza volt, de Õ ismeri ezeket a dolgokat. Én nem, így ha lázas, már szaladok is. Ezért kel kikupálnom magam ezekből az okosságokból is. Szóval azért kérdeztem, hogy így érdekel-e mást is a dolog, okés?

Erszényes,
tök természetes, hogy sok kérdésed van, az is, ha úgy érzed, most már semmit sem tudsz! Majd segítünk, ha tudunk, kérdezz!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

kob Kép
én értetttem Kép most visszaolvastam mit irtam Kép szóval én azt irtam hogy nem ismerem könyde kíváncsi lennék rá Kép
a többit azér irtam oda mert eszembe jutott nem azért mert összevonám könyvet meg ezt a bemutatót tudom hogy könyv amit irtál más Kép csak rosszul fogalmaztam meg amit irni akartam

erszényes
ne aggódj szerintem a doki bizto szolt volna ha ugy látja hogy korábban jön minijanika ne aggódj 37 hétől már akár jöhetne is onnatól már korszülötnek sem számít Kép ne aggódja Kép
2000-3000 mészájra utal de ezt én nem tudom pontossan hgy melyik mit jelent azt más bizti tudja

Kép

Kép

Kép
roz23

Na, az előbb töröltem, de Emese annyira utánoz, hogy kitörölte! Kép
Szóval:

Roz,
oké, most már értem!! Ha elolvastuk, elviszem, jó?

Hajrá Cukker!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Erszényes,
tegnap sokat gondoltam rád. Írni is akartam hogy mi van veled, aztán láttam bejelentkeztél. Ahogy Lina is mondta nem tudhatja az orvos mikor jön Janika, nekem is azt mondták legkésöbb karácsony és jan 9 lett belőle.
Nekem már pár hete 2000 a méhszáj, azért remélem nem szülök még. Kép Danusnál is az volt a 20. hétől mégis 40re született.
Kérdezz bármit!!Kép

Lina,
Ha beszélsz Cukkerrel nagyon szorítunk és pusziljuk!!!

Tegnap este mondtam a férjemnek hogy 41. hétre nem kapta meg a császárra az engedélyt és hogy én sem értem miért kell megvárni hogy baj legyen.
Na erre szegény férjem úgy felidegesítette magát ezen a témán...előre félek mi lesz ha én fekszek bent.

Tegnap este színházban voltam. Kaptam ajándékba a jegyet, csak én hüle arra nem kérdeztem rá hogy mi lesz??? Hát jótékonysági gálaműsor volt...opera részletekkel ...Hát nagyon nem tetszett, bár leginkább az elviselhetetlenül kényelmetlenül szék miatt.Kép Egyébként is nagyon hosszú a lába és ált. nem fér el, de itt...még az alacsony emberek sem fértek el, ráadásul így terhesen..a lábaim végig a hasamban voltak...
Szegény Botond! Kép De azért a csajokkal jókat röhögtünk. Kép (persze a szünetben)

KépKép
KépKép
nana09

Jaj, persze, nem töröltem az előbb,hanem írtam! Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,
Ez a könyv engem is nagyon érdekelne! nagyon várom az olvasónaplódat. Kép Daninak állandóan hörghurutja van és persze álandóan kap antibiot. Kép Most majdnem egy hétig nem vittem el, mert nem volt lázas, csak folyt az orra...és tessék mi lett belőle Kép Még mindig beteg. Kép

Tegnap beszélt a férjem az óvonénivel. Mondta hogy rengeteg a beteg gyerek és hogy nagyon betegek. Vannak akik már korházban vannak tüdőgyulladással. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Utolsó!!! Igérem. Kép Mindjárt kezdődik az angol.

Erszényes és Mindenki!
A korházban tartandó kismamatornáról tudtok vmit?
Milyen? Mikor van???
Erszényes voltál már?

KépKép
KépKép
nana09

tegnap elment tibor egy munkahelyet csak ugy megnézni fel sem volt rendesse öltözve meg sem volt borotválkozva.. aztán mondta neki fickóü hoy hétfőn kezdhet is Kép még nevettük i smikor készül meg szépen kiöltözik kutyának sem kell ezen felbuzdulva elmegy ma az opel tormásihoz is bár oda nemnagyon szeretnáém ha fevennék ...
ma egyébként vite is felmondását a zöldérthez remélem nem nyúlunk mellé és jó lezs ez váltás egyédként nagyon közel fog dolgozni itt palan -ban van valami gépész kft oda itt mindne napp csak 8-1/2 5 kel dolgozni hétvén semmit és van 13 .havi fizu csak az a baj 3 hónap próbaidőre csak 80 000 kap ez 20 al keveseb a megszokotnál de itt tud szakmailag is fejlődni ... remélem tényleg bejön

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok.

köszi mindenkinek a megnyugtatást. Egész éjjel rémálmaim voltam és a szülőszobát láttam magam előtt, pedig nagyon kíváncsi vagyok milesz élesben és főleg arra hogy milyen az én pici Minijanikám, szóval nagyon várom a találkozást vele de mégis olyan mintha még mindig nem fogtam volna felhogy szülni fogok és ezért félek. Kép

Nana: én tornára nem jártam igy is alig maradok meg a picsámon Kép, meg hetényből mindig du. bejárkálni tornázni nem volt kedvem. Szóval én kihagytam, de ha jól tudom én is innen a többiektől hogy keddenként van du. 4-től.De a kórházat ha felhívod ők bizti tudnak konkrétabbat mondani. Kép

KépKép
erszényes

Nana, keddenként van fél 5-től egy óra, nem megerőltető, kicsit keringés serkentő, megtanítják a légzést, amit aztán vagy használsz vagy nem, nekem bejött. Szóval leizzadni nem fogszKép! kell egy igazolás a dokitól, h mehetsz, zokni, melegítő.ennyi.Sztem nem rossz, bár nekem még szükségem volt más mozgásra is emellettKép!

Roz, sajnálom Anyukádat, de örülök a férjed sikerénekKép!

Erszényes, ne izgulj, mostmár minden rendben lesz, bár eddig sem volt gondod!Kép

Cukkernek is szorítunk.Kép!

Syg,nem veszünk összeKép! Sztem ha félsz is a hétvégi ottalvástól, valahogy próbálj kicsit kevésbé, és akkor Leona sem azt érzi, hátha...Kép

Lina, sztem nagyon klassz lesz a soproni kirándulás, Lili itthon is jó baba, és ez ott sem fog változni, igazából még olyan pici, majdnem teljesen mindegy Neki, h hol alszikKép! Ja, és én szedem a Cerazette-t, semmi bajunk tőle...

Bea, Lilla már megint nagyon huncut a képekenKép! Én is irígyellek az alvás miattKép! Egy szobában aludtunk, de Õ az uatzóágyában, nem tudtuk, pedig volt olyan szoba is, ahol még egy kisebb szobácska nyílt a nagyból, az is jó lett volna, de így is okés. Felsőtengelicen voltunk, kb 1 és negyed óra innen.

Mino, Bálcsi jobbulást!!!

Kép
seriff

Sziasztok lányok!

Jelentem befejeztem a munkát (már csak egyszer-kétszer megyek be)Kép Mondjuk itt volt az ideje, ma vagyok 35 hetes. Tegnap csak beugrottam a melóhelyre egy papírért, főnököm rögtön lecsapott rám, hogy még ezt meg ezt csináljam meg. De meglógtam. KépNem ér annyit az egész, hogy stresszeljem magam miatta.

Erszényes! Dokit kérdezted, hogy tényleg szabin lesz márc. elején? 2000 azt jelenti, hogy a méhnyak 2 cm, külső méhszáj, méhnyakcsatorna, belső méhszáj 0, azaz zárt.
Ctg-re hány hetes kortól kell menni? És onnantól hetente, vagy gyakrabban?

Én is kezdek ráhangolódni Orsi születésére (apa nem tágít ettől a névtől Kép) De nem is én félek tőle, hanem István (férj). Elég húzós volt Flóra születése, azt mondta inkább kérjük meg a dokit, hogy legyen császár. Azt hiszi ez így működik, én meg nem tudom meggyőzni, hogy jobb a természetes szülés.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Szia Pille!
Jól vagytok?Minden oké?Költözés? Ctg-dokija válogatja, h 36 vagy 37. héttől, és azt is, h milyen gyakran, én a 37-től jártam 2 hétig heti 2x, aztán az utolsó héten kétnaponta, de van aki csak hetente, ez attól is függ, h mit mutat a szalagKép!

Kép
seriff

Szia Pille,
jó végre egy kis pihenés, ugye? A férj és az apa különböző? Kép Jó, tudom, nem,mégis tök úgy hangzott!!

Roz,
hűha, a Plan tényleg nem messze van tőletek, ügyes embör ez a Tibor! Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
...szegény cuki: negyon sajnálom, mret ki tudja meddig kell még kinlódni bent.egnap éjjel eszembe jutott a kórházi koszt: na az nem volt semmiKépErszényes-vitess magadnak be majd kaját, mert nekem az nagyon kevés volt és rettentő rossz isKép

Én nem tudom mi van, de Benedekem tegnap se és még ma se kakilt. Vasi este meg oylan sok volt egyszerre és nagyon büdi is voltKép most megint aggódhatok valaminKépha holnapig se lesz semmi honap megyek dokihoz...látom hogy feszeng de csak puki van....(seriff???)mit mondsz?bocs, de mpst megint tanácstalan vagyok és a hülye spockban rátaláltam a cisztás fibrózisraKépezért nem szeretek én ilyeneket olvasni...

kob! milyen napló?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
cf-et felejtsd el, de gyorsan! Ne aggódj, ha amúgy jól van!

Az előbb írtam egy csomót és elszállt, úgy utálom eztKépKépKép

Lina,
matek nem minden babának jön be. Leona az elején 1 órát szopizott, 1 óra szünet, 1 óra szopi...
Hát még később hogy fog majd örülni Szlávának! Olyan aranyosan tudnak örülni!

Seriff,
nem tartok tőle, tök mindegy, h hol nem alszokKép

Roz,
gratulálok az új munkához, remélem, beválik és többet lesz veletek!

Erszényes,
csak tippelnek, pontosan nem tudhatják, h mikor fog születni.

Pille,
épp ideje volt a pihenésnek!

Cukker-császár: én nem csodálkozok rajta, h nem engedélyezte a műtétet. A 41. héten még lehet várni, ha minden rendben van. Persze -az én véleményem szerint- nem kellene kórházban feküdni, be is járhatna a vizsgálatokra. Én legalábbis azt választanám.

Mino nem fog jönni egy ideig, ne keressétek légyszi'!

Leona 2 órája alszik. Bezzeg éjjel ébred óránkéntKép

Kép
sygnum

Kép Férj, apa, István egy és ugyanaz. Kép

Jól vagyunk, leszámítva a sok éjszakai pisilést, meg órákig nem alvást, meg a csontok tágulásával járó fájdalmat. De tudom, hogy ez teljesen normális. Meg nappal is szurkál a hasam, nem kapok levegőt, de ezek is az utolsó időszakkal járnak. Úgyhogy összegezve: jól vagyok Kép

Seriff! Köszi az infót ctg-ről. Arra emlékszem, hogy a végén nagyon gyakran kellett menni, de azt hittem azért, mert Flóra mindig aludt, nem produkáltunk érkékelhető eredményt.

Költözés majd valamikor április végén. OTP még szarakodik egy kicsit, nem sikerült a hitelt elindítani. De kis korrekció és az is rendben lesz.

Kíváncsi vagyok, mi lehet Cukkerral és a babával. Remélem ma már "kettéválhatnak". Nagyon rossz lehet ez a várakozás.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Syg,
akkor még jó, hogy nem mentünk! Kép Végre Leo alszik! Kép Bár tudom, jobb lenne este. Bezzeg Emese 1/2 óra után felébredt, most meg dobálja a telefonom és bújócskázik a takarója alatt.Most az új könyvem szerint figyelem, ha rosszabb lesz, akkor viszem csak orvoshoz. Bár a kedvén most semmi nem látszik Kép

Bepa,
Benedek még csak szopizik, vagy már eszik mást is? Ha csak szopi, szerintem nem baj, ha ritkán kakil, jól hasznosítja a kajcsit. Nyugi, a cf-et tényleg felejtsd el, az nagyon rossz! Kép
Egy könyv olvasónaplója: Mit tegyünk az antibiotikumok túlzott használata ellen? a címe.

Szegény Mino, mondott valamit Syg?

Kép

Kép
kobudo

Hát én nagyon szeretnék "okosabb" lenni, úgy érzem elvesztettem a határt hogy meddig ne menjünk orvoshoz vagy mikor menjünk már orvoshoz..?

Eddig úgy gondoltam amig nincs láz, rosszabb közérzet (bár ezt még az én 3 évesem sem tudja megmondani) addig nem, erre most ez lett. Kép

Valószinüleg jobb lett volna az elején nyakoncsipni ezt a betegséget... vagy nem tudom, most akkor hogy van??? Olyan NEHÉZ EZ!

Elbizonytalanodtam. Kép

Pille,
Örülök hogy ok minden! Kép Hihetetlen hogy a végén ilyen sokáig dolgoznod kellett. Kép vagy nem is olyan hihetetlen...
Rád is pont tegnap gondoltam, csak azért nem írtam mert azt hittem csak a cégnél van internetes elérhetőséged és azt hittem már rég nem dolgozol.

Seriff, Erszényes,
Kösz az infot. Leginkább az volt a kérdés 4 vagy 1/2 5. ha 1/2 5 talán el tudok menni.
És pontosan hová is kell menni?

KépKép
KépKép
nana09

Kob,
nem jóKép 3/4 12-kor felébredt. Pont időzítve volt.
Mit csináljak vele, Nem akarja megenni csak az almát, banánt és stököt. Adjam neki csak ezeket, ill. ezekbe keverjek mást? Vagy ha nem eszi meg pl. ma a tököt, akkor ne kapjon helyette semmit? Szerinted?
Minoéknál családi probléma, de nem Bálint és nem Mino.
Próbáld Mesinél a Stodalt, hátha el lehet még kapni vele. Ha használ, akkor fél-1 nap alatt észreveszed.

Nana,
nehéz ez. Sztem jobb, ha 2-3 napon belül látja orvos -főleg az ilyen piciket-, ha nem javul ennyi idő alatt, aztán vele már meg lehet beszélni, hogy elég-e vmi hagyományos gyógymód vagy kell-e gyógyszer v esetleg AB is.Aztán nagyobb gyereknél sztem már egyszerűbb. Olyan 5-6 éves kortól. Gondolom én ezt most.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?