Sziasztok!
Dóra,
nagyon boldog névnapot kívánok!
Nyakad hogy van?
Seriff,
nem foglak utálni titeket, mert kétlem, hogy előttünk fog úgy menni vele, mint itt, ezek az állatok. Egyébként itt az 5-ösön és a Márc. 15-én nem csak a robogósok mennek, hanem igenis itt rodeóznak, egykerekeznek előttünk nagyon sokszor. Nyáron volt, hogy éjfélkor vagy 10-en "gyorsultak" az 5-ösön a penny előtt. Na erre nem vagyok kíváncsi.
Egyébként én sem húzódnék le(pont ezt írtam, hogy utálom, amikor tolakodnak, kétlem, hogy ez így legális lenne a Kreszben), ezért meg ti utálnátok. Ha ott az a kocsisor, akkor várja ki a motoros is a sorát. Be azért nem fékeznék. És azzal sem értek egyet, h akinek drága járgánya van, az nem kockáztat. Akkor még nem szidtam volna egy száguldó motorost sem. Robogóval nem lehet száguldozni pl. az 52-esen.
De ezen nem fogunk összeveszni.
Én is merénylettel készülök Leona ellen. Kitaláltam, hogy próbáljunk meg a nagyiéknál aludni hétvégén. Kíváncsi leszek rá. Egyszer el kell kezdeni, mert különben nem tudunk elmenni sehova nyáron, azt meg nem szeretném.
Lina,
Mi korábban voltunk, pedig én is gondoltam rá, h hátha összefutunk vkivel.
Fog. gátlót én soha többet nem fogok szedni, mert nekem is teljesen összekavarta a ciklusomat. Mellesleg előfordulhat, h csökken tőle a tej mennyisége, hallottam már róla. Még attól is, ami szoptatás alatt szedhető.
Kob,
nekem mindegy, melyik nap. Leona ált. 10 körül elalszik 45 percre. De vannak kivételek, ma 11-kor aludt el és még mindig alszik. Délután meg 2-3 körül alszik. Nyugodtan jöhettek Kamillával, múltkor úgyis itt akart maradni és megígértem neki, hogy majd máskor biztos eljöttök. Nem hiszem, h zavarna, volt már nálunk más vele egykorú gyerek is.
Könyvet nem ismerem.
Bea,
nagyon ügyes Lilla az egyedül alvással. Látjátok, mindenre megérnek a gyerekek és akkor maguktól, erőszak nélkül is csinálják a dolgokat. Csak kinek kevesebb, kinek több idő kell. Na meg itt van Leona, akinek nagyon sok, de nem baj, kivárjuk

Már elfogadtam, h évekig fogok kelni hozzá.
Bepa,
azt mondják, tényleg megváltozik az íze ilyenkor a tejnek.
Biztos bolondnak tartotok, de én meg azon aggódok, h nincs és ugye anélkül nem lesz kistesó. Na jó, még hónapok vannak addig, de én ilyen hülye aggódós vagyok
Tudom, h sokan pont az ellenkezőjével küzdenek, de én ma reggel szomorúan konstatáltam, hogy már 47 kg se vagyok
Beszéltem tegnap Minoval. Elég szarul vannak, ő is beteg, Bálintnak meg nem akar lemenni a láza, piros, fáj a torka, köhög stb. Így most mégkevesebbet alszanak, mert csak kézben akar aludni. Remélem, gyorsan meggyógyulnak. Sajnos AB is kell.