Kami,
Igen, az sokkal logikusabb, hogy ha nappal alszik, éjjel nem. Natinak nem erőssége a logika.
Norcmorc,
Fogzásra jó ötleteim nincsenek. A homeoban hinni kéne, nekem az nem megy. A placebó hatás nem tudja kifejteni nálam így a hatását. Az antibiotikumban és társaiban hiszek, de azokat meg azért nem szedem/adom a gyerkőcöknek. Szoktak borostyán nyakláncot adni a gyerekre (ettől enyhe röhögő görcsöm szokott lenni). A hűtés segít meg a rágcsálás. Natinál az vált be, hogy párszor jól megharapott és ez feldobta annyira, hogy már nem is érezte. A Dentinoxot szokták még adni, a gél formája állítólag jó, de ha nektek nem jön be, akkor nincs jobb ötletem. Nekünk csepp volt, azt pláne ne vegyél sztem.
A Panadolban paracetamol van, attól Natinak hasmenése volt. A Nurofent jobban "szeretem", annak ibuprofen a hatóanyaga, jobban viseli. A kúpot nem próbáltad? Az egy kicsit kevésbé durva.
Édesítőszerek babáknak nem jó. Mézet egy éves korig nem ajánlják, a virágpor allergizál. Cukrot sem kell tenni bele. Ha üvegest adsz, olyant, amiben van hozzáadott cukor később azt a szintet kell fenntartani.
Babaúszáspárti vagyok. Csak túlságosan para hozzá

Nagyon jó a mozgásának. A búvárreflex meg amúgy is sokat segít.
Timocska,
Szerencsére nincs több dokizás. Hacsak nincs újabb jelentkező. Remélem újabb két évig nem kell arra járnom.
Orsi,
A baba fülébe nem szabad, hogy víz menjen. Meg tisztítani sem szabad pálcikával (mikrosérülések külső hallójárat gyulladást okozhatnak), csak olajjal. De úszni azt lehet, 3 hónapos koról. Így nem tudom igazán a választ. Szabinak mindig belemegy a víz a fülébe, eddig megúsztuk. Ma meg a tej spriccelt bele, pedig csak egy pillanatig bámészkodtam el.
Jó kis éjszakátok volt.

Feldob, ha azt mondom, a szopis babáknak kisebb az esélye a fülgondokra?
Küldenél egy jelszót? Egyszer csak eljutok oda is.
Zita,
Köszi a linkeket.

Már mazsolázgattam belőle.
Lora,
A tápis kaki elég büdös. Még az a 30 ml is sokat ront a helyzeten, de semmi baj nincs ezzel, ez a normális. Nehezebben emészthető. Szerintem is lehet abban valami, hogy a felébresztés megzavarhatja az éjszakát. Csak itt két rossz között kell dönteni, nekem inkább az ébresztés jön be. Ha hajlandó felébredni annyira, hogy egyen.
Bigsis,
Miért akar gyógytornászt a dokid? A torna mindig jó, de miért fenyeget? Hogy nincs kéztámasz?
Ágiboldi,
A rotás dolgot az orvosi ajánlásban olvastam. Mikor adatod be? A 24. hétig kell a másodikat is beadni, tehát az elsőt a 20.ig.
Nagyon nagyon sajnállak a babaordítás miatt. Nem is írom le akkor a napunkat. Bár anyukám ma volt, így nekem is volt némi szívás

Persze nagyon szeretem az anyukámat, de vannak megjegyzései.
Ha bármikor hasonló probléma van, mégiscsak egy kerületben lakunk.

Hozd el, majd itt megint alszik egy jót.
Róki,
Sajna nálunk hétfő oltásnap.