Mamy!
A 36 nm-ből 20 és 9 nm a két szoba, a többi pedig a fürdő+wc és konyha+előszoba. Egyszóval nem nagyon tudunk bújocskázni benne

. Ti mikorra tervezitek a költözést? Nekünk talán jövőre sikerült kifizetni a hitelt és akkor jöhet az újabb hitel és egy nagyobb lakás.
Melódia!
Jobbulást és gondolj arra, hogy legalább eddig szoptathattál, mert elég sok nő még ezt sem tudja biztosítani. Ne aggódj, hamarosan minden rendben lesz. Priviben megírom az elérhetőségem és akkor majd egyeztetünk egy időpontot és helyszínt.
Dorka!
Mi egyszer voltunk csípőszűrésen és ott mindent rendben találtak, így nem is mondták, hogy még egyszer kéne mennünk a későbbiek folyamán.
Jadey!
Mégis beadatod a + oltást? A talin még úgy volt, hogy Bencust nem terheled ezzel, mert rosszat hallottál róla. Esetleg ez egy másik oltás?
Angel!
Sajnálom, hogy ilyen nővel voltál megáldva, aki nem ért a szép szóból és csak rátok tukmálja magát és a családját. Azért remélem a sarkadra állsz és nem hagyod magad.
Sz_Kata!
Melyik teázóban voltál, ahol nem néztek rád ferde szemmel, amikor szoptattál?
Én is mindig megemlítem a páromnak, hogy közvetlenül szopi után ne nagyon reptesse és rázza Barnit, mert a végén baleset lesz belőle

. Nekem nagyon tetszett a múltkori tali helyszíne és remélem, hogy amit most próbálsz szervezni az is legalább ilyen jó lesz (padlószőnyeg, matracok és fekvés-ülés-állás lehetősége is jól jött).
Krisszi!
Barni még nálunk is a bölcsőben alszik, de hamarosan átkerül a kiságyába, mert már ő is kidugja a lábát és a kezét a rácsokon és mindenfelé próbál forgolódni, de nincs helye.
A párom szívesen tájékoztat a kamera ügyében az aktuális kínálatról és arról, hogy mit miért érdemes megvenni. Esetleg írd meg, hogy milyen árban gondolkodsz (minimum, maximum) és milyen előnyök érdekelnek (jó képminőség, könnyű dvd-re írhatóság, ár, kezelhetőség). Mi is éppen karácsony előtt vettünk és Gyuri nagyon részletesen utána nézett a lehetőségeknek, ezért biztos tudna segíteni.
Mamy!
Én is úgy tapasztaltam, hogy az üveges sörök jóval finomabban a dobozosoknál, de mivel nekünk kicsi a lakásunk és nem járunk mindig a közértbe egy idő után elborítana minket az üres üveg

.
Beuka!
Én általában éjszaka 1 perces büfi után teszem vissza hasra aludni Barnit, de napközben én is várok a hasra fordítással 20-30 percet.
A tegnapi napunk eléggé maratonira sikerült. Voltam fodrásznál és most vállig érőre vágattam, mert annyira hullik és abban reménykedem, hogy így hamarabb regenerálódik

. Anyukáméknál ebédeltünk, majd délután benéztünk a MiniManóba, Fenoménba és a Duna Plaza játéküzletébe. Most nem vettünk semmit, csak nézelődtünk. Azért az kész röhej, hogy egy normális előkét nem láttam sehol

. Anno Londonból hoztunk egy 4 db-os csomagot, de az csak pamut és nekünk olyan kéne, aminek a háta nejlonos (nem ázik át). Mostanában Barni csak úgy ontja a nyálát, így egy nap 3-4 alkalommal is átöltöztethetném, ha nem raknám rá az előkét. Már arra is gondoltam, hogy ezeknek a hátuljára varrok vízhatlan anyagot, mert annyira nem találni jót.
Gesztenye