A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006 őszi babák

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást,megnyugtattatok,most 10 percen belül lesz 4 hónapos és megduplázta a súlyát,most 1 hét alatt 150got hízott.Én is így gondoltam a dolgokat viszont ma estére megint kiürültem,csak rágott és bőgött, így kapott tápszert és most gagyorászik.Ha este kell csak adni nem bánom,de napközben csak anyatej.Egyébként megint itt a mensi ideje tegnap volt egy folt a bugyin de ma semmi,ezért lehet megint kevesebb ,de ma már csináltam amit a tanácsadó mondott.

Bujka,
már másodjára Nikizted le a Vikit,de nem zavar csak az az érdekes ebben,hogyha 2 baba kislány lesz,Őt Nikolettának fogják hívni.
:)De erről még senki nem tud csak mi....
:)
Megyek megpróbálom ezt a kismacskát lerakni.olyan hangja van mint mikor a macskák párosodnak.Ezt mindenkinek hallani kéne jókat nevetek rajta.
jó éjt
sue
suezika

Sziasztok!

Sue!!!!
BOCSÁNAT-BOCSÁNAT-BOCSÁNAT!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem tudom, miért Nikizek! Lehet, hogy tudok valamit a második Babátokról? :roll: Mégegyszer bocsi!
Biztos, hogy a közelgő mensi is bekavar, úgyhogy ne aggódj, nem fog kelleni a tápi. De nem is aggódsz és ezzel már meg is nyerted a "harcot"! :wink:
Beni is iszonyatos hangokat ad ki magából, szerintem a magas C-t is kivágja, iszonyatos :shock:

Beuka!
A kacsa tényleg ilyen, elég száraz. Anyukám, amikor süt, mindig szabadkozik, hogy száraz lett, pedig Nála jobban senki nem tudja, hogy ez így normális :wink:

Mamy!
Az így nem gáz, ha Geszti ennyire ügyesen felhúzza magát, mert azt végülis saját maga csinálja, saját erőből. Ha ezután még egy minimálisat segítesz és utána visszafekteted, abból tutira nem lesz baja.
Egyébként a doki azt mondta, hogy ha Beni most 5 hónaposan felállna, elindulna, akkor se lenne gond, mert ha a kis teste képes rá, akkor nem lehet baja. Persze sarkított, de ezzel akart rávezetni a lényegre.

Na dugulok!
Jó éjt és jó hétvégét!!!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Mamy, Melinda! Köszi a kacsás infót :)

Mamy! Gratula a hófordulóhoz!

Sue! Macskák párosodási hangja :lol: pihenj jót! Nektek is gratula a hófordulóhoz!

Gabi, Jadey, Siba! Ti már belegondoltatok, hogy a mi bébijeinknek februárban konktétan nem lesz hófordulója? :shock: :shock: :lol: :lol:

Na nem filózgatok tovább ilyeneken, JÓ ÉJT!
Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok, Lányok,

mi ez a több mint 12 órás csend? :shock: Nem ment a bnet, v. mindenki elfoglalt ezen a szép hétvégén :wink:
Van itt a közelünkben egy lipicai ménes, oda akartunk elsétálni a lányokkal, de ebben a szemerkélő trutyiban lemondtam róla - elég volt elmenni a Fitolacért meg kutyakajáért, a bkocsi teteje alattomosan bevizesedett (még jó, hogy cseppálló).

Lilike még mindig elég zizi. Lehet, azért, mert pár napig laktoherbet ittam a fitolac helyett? Azt régen sem birta...

Beuka,
asszem, Te kérdezted, hogy viseli a másik gyerek, ha az egyik bekattan. Hát sehogy. Csak néz. Sz'al nincs nagy kihatással az egyik lány sirása a másik gyermek kedvére. Bár ilyenkor nincsenek azok az édes csacsogások, egymás simizése, fogdosása...

Melinda,
örülök, hogy Marcival minden OK. És drukkolok, hogy Benivel könnyebb legyen... Ami az ülést illeti: a lányok nagyon szeretnek ölben ülni, persze nekem támaszkodva. És én szoktam is néha ölbe venni őket, ugyanis feküdni már nem buli, és hason is elunják. Bár Lilike tegnap mozdulatlanul hasalt v. fél órát, aszittem, elaludt - erre kiderült, hogy a játékait nézte a játszódoboz tetején. Nagyon jól elvolt vele... Lili egyébként kezd már feltérdelni, és a kezei sincsenek már nagyterpeszben, ha hasal.

Na megyek, Liza még nem evett...

Puszi és szép napot nektek!

ákata2

Sziasztok!

Tényleg nagy itt ma a csend :shock:

Itt nem esik szerncsére, már túl vagyunk egy sétán.

Éjjel megvolt a rekordalvás: 3/4 9-től - 3/4 3-ig.

Á_Kata! akkor még jó, hogy a ziziség nem "ragadós". épp ma gondolkodtam azon, hogy az ikrek "kialakítanak" maguk között egy nyelvet. Olyan édesek lehetnek, ahogy csacsgonak egymással, meg simizik egymást :)

Melinda! Bocsánat :oops: látom nálatok is hóforduló volt, úgyhogy gratula!

Lányok, Ti leteszitek teli hassal hasra aludni a babákat? nem nyomódik ilyenkor a poci?én nem merem :roll:

Nálunk továbbra is nagyon nagy kedvenc a lámpa. Az összes. Teganp és ma a hajnali szopizásnál akkorát kiabált Boti a lámpának, hogy én magam is megijedtem :shock:

Még csak ennyire megy, de én ennek is már nagyon örülök:
Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka,
Boti nagyon aranyos és ügyes! Szeret hason lenni?
Hasrafektetés: én ált. hátra fektetem őket, aztán ha akarnak, megfordulnak. Lilike pöröghet akár a fején is, nem bukós, Liza viszont igen (van, hogy a mérlegig se jutok el vele bukta nélkül :shock:). Amig nem tudtak forogni, háton altattam őket, hason meg sem maradtak hosszabb ideig.
Itt is kisütött ám a nap, arra a fél órára, mig főztem :twisted:
Kacsa: bevallom, én nem szeretem, nekem túl nehéz a húsa (a libáéval egyetemben), és amúgy se vagyok nagy húsevő... Úgyhogy más tanácsot nem tudok adni, minhogy máskor csirkét vegyél :wink: :wink: :wink:

Angel,
rémes ez a sztori, amit a csoporttársad látogatásáról irtál. Engem nem a kérdezés nélküli takaró- és játékhasználat háborit fel leginkább (ezt szimpla tahóságnak fogom fel), hanem az, ahogy a lelkiismeretedre próbál hatni (panel, szegénység). Ha ennyire zavarja, hogy panelban él, miért szült oda két gyereket? Mi is vártunk addig (három évet!), mig el nem sikerült adni a lakást, és kiizzadtuk a házfelújitást. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyszerűbb sajnáltatni magát, mint tenni valamit... Zárójelben: sokaknak még egy panel se jut, mégse "zsarolják" az ismerőseiket, és boldogok...

Na, most Liza a zizi... Megyek...

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Beuka!

Nagyon édes Boti baba! Szerintem ebben a korban csodálatos szép ez a teljesítmény, ahogy tartja magát.
Lámpákat Geszti is imádja ám, hajnalban mi is egy sólámpa mellett szopizunk és úgy kell ülnöm, hogy ne lássa, mert különben azt bámulja, a cici helyett... :?
Tele pocakkal én nem teszem hasra Gesztit, várok legalább fél órát (bár lehet hogy az is kevés). De most már nem mindig én döntök, pl. most is hasra fordult, pedig 10 perce evett. Hát, ő tudja... :roll:

Suezika!
Azt hiszem, én is véletlenül Nikit írtam Viki helyett, bocsi... :roll:

Geszti ma délelőtt "hiperszuper-kiborítomazanyutésazaput-denagyon" jelenetét alakította. Egész egyszerűen nem lehetett letenni aludni. A karomban rongybaba módon elaludt egy mp alatt, de ahogy le akartam tenni, azonnal kipattant a szeme és cihegni kezdett, ami aztán sírásba csapott át. Képtelenség volt letenni. Apjával ugyanezt csinálta. Aztán már nem bírtam tovább, letettem, kijöttem, és 5 perc múlva aludt. Először volt egy kis nyűglődés, de aztán csönd. Aludt másfél órát, és amikor bementem, így találtam:
Kép Kép
Már nem tudom, hogy kössem meg a fejvédőjét, mert minden alkalommal szétszedi...

Kép
mamy

Na de hogy valamivel jobb hangulatú képeket is tegyek fel, van itt még kettő:
Kép Kép

Kép
mamy

Sziasztok!

Bujka, már értem Őrbottyánt, az akkor tényleg jobb lesz így. Csak nem értettem, mivel Érden is szép házatok volt.

Beuka, miért nem jött be a minimum 10 perc? Gondok vannak anyósodékkal?

Nózi, Ricsi mindig a bölcsőben volt napközben, egy hetes korától. meg persze ölben :oops: Most kezdjük átszoktatni a járókába, fokozatosan, mivel kicsi már a bölcső. Nem is tudom, mihez kezdtem volna bölcső nélkül, mert így simán odagurítottam gyerekestől, ahol éppen voltam. Ez mindenkinek jó, mert Ricsi is lát engem, nekem is megnyugtató, hogy mellettem van.

Angel, durva a szegénység meg panel, mint "alibi". Minek vesz mosogatógépet, ha csóró???
(Más, de panel-téma: olyan furcsa népek vannak amúgy, nálunk pld a lakótelepen, ok, ez 'úri' ltp-nek számít, de akkor is... szóval olyan 20 milliós terepjárók vannak itt, új BMW-k meg olyan 200 ezres babakocsik, hogy csak na... nem értem ezt az értékrendet. de ez magánügy persze. mi átmenetileg lakunk itt, de már nagyon unom, hiába kényelmes pici gyerekkel, hogy minden itt van a közelben.)
Csoporttársadat szerintem építsd le, hacsak nem akarsz igényt tartani a későbbiekben a jegyzeteire, de sztem az se ér ennyit.... :wink:

megyek, magolom a családjogot, állítólag szemét ez a vizsga is, bár ez legalább érdekel. Hétfőn megyek ebből.

Jó hétvégét, pussz!
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok!

hogy ez a cici milyen jó altatószer...Gergő nagy nyekergésroham után szívott hármat, és mint egy rongybaba, beájult...letettem a járókába, ott reflexből, de csukott szemmel felsírt egy pillanatra, de el is halkult, ujját bekpata, és most ALSZIK!!!

Nózi, tényleg jó dolog ez a járóka, nem kell félnem, hogy beakad a lába, foroghat, napközben alszik is benne. de én főleg a gergő nevű tartozékot csípem benne... :D

Melinda, 27000 ft volt...de úgy érzem, megérte...mi nem veszünk végülis pihiszéket, így annak az árát inkább betudtuk ebbe.

Mamy, mi is csak azért mertünk ekkorát venni, mert szerencsére elfér...kisebb lakásba nem férne el, nagyon zsúfolt lenne. Gesztike milyen akrobata mutatványokat csinál alvás közben! :D

Beuka, Gergő kb. 3 hónapos kora után kezdte úgy-ahogy liengedni az öklét, mega lábujjait, de ha pl. nagyon éhes, vagy hisztizik, akkor ma is totál ökölbe van zorítva...és olyan jó nézni, ahogy szopi közben szép fokozatosan engedi ki..néha még meg is simogat vele.én meg teljesen elbűvölve nézem a hurkás ujjakat, és a kolbásztöltő alkart.. :D :D :D

Ákata,
már az is szép sztori, hogy a csaj egyáltalán miért akkor szült, amikor ...nem hosszabbították meg a szerződését, ő meg nem merte elmondani a családjának, ezért úgy döntöttek, hogy gyorsan terhes lesz, és arra fogja, hogy miért nem dolgozik...és aznap terhes is lett. mindehhez bigottan vallásos, és azért tették ki a szűrét a suliból, ahol dolgozott, mert a saját szexuális életéről beszélt a diákoknak felvilágosítás címén. (holott erre nem volt felkérve...az egyik diáknak nem tetszett a dolog, és bemártotta a főnöknél. meg állítólag szakmailag sem voltak vele megelégedve)

Kedvenc mondásom tőle:
"a házasság előtti szex rosszabb a halálnál!" -ő persze szigorúan házasság után csinálta...
Másik: (arra, hogy miért "tanította meg a 6 hetes lányát átaludni az éjszakát...el is ment a teje a 4. hónapra...):
"én nem vagyok mártír!" no comment...

megyek, pakolászunk, jövő héttől cserépályha projekt, hétfőtől Pesten vagyunk, nem lesz netem, de addig még jövök! :D

Pussz, Angel
Vendég

Sziasztok,

hát, tényleg nagy pangás van ma :shock: remélem, mindenki papázik, babázik :lol: én meg egyedül vagyok egész hétvégén :cry: nade ne sajnáltatom magam :D

Ma a szélben esőben sétáltunk két és fél órát, amit Peti végigaludt. Igaz, közben én öt pogácsát toltam az arcomba 8) :lol:

Azóta mindenfélét csináltam már őuraságával, éneklés, hintázás, repülőzés, játékfogdosás, színes selyemsálat húzogattam az arcán, még a szappanbuborék fújót is előszedtem, de kezdek kifogyni az ötletekből. Elég hamar elun ugyanis mindent, aztán jön a bőgés. Bár most nagyon magyaráz nekem a pihiszékéből :lol: ilyenkor megzabálom :lol: :lol:

Csajok, Ti nem vagytok dögálmosak ettől az időtől? vagy nem az időtől van? :roll:
sz_kata

Krisszi, nagyon is értem, mire gondolsz...terepjárók és társaik...

Amúgy megvették a mosogatógépet...de remélem, ezzel legalább több idő marad a gyereknevelésre...

2003-ban végeztünk, úgyhogy ex-csoporttárs, de folyton rajtam lóg...és nem tűnik fel neki, hogy én nem hívom, nem keresem...

engem is ez bosszant, hogy még ki is mondja, hogy nem mi megyünk hozzájuk, hanem fordítva, mert itt jó a levegő...hát tehetek én arról? és nem is hívtam, hanem ő közözlte, hogy jön...
mindegy, le fogom építeni, nincs mese. még egy ilyen napot nem akarok, mint a keddi...

Jó tanulást!

Puszi, Angel
Vendég

Angel,

most olvaslak....hát ez a mártirduma, na ez kikészít. (amúgy nem tudom, hogy lehet egy hathetest leszoktatni a felkelésről.....mármint ha az embernek van egy csöpp szíve) Minek szül az ilyen gyereket. Ja, leírtad :twisted: Node kettőt?? Szegénykék.....
sz_kata

Sziasztok!

Krisszi!
Tényleg, Ti hol építkeztek? Írtad már? :oops: Ti is az építkezés idejére vagytok a panelban? Én is úgy vagyok vele, hogy ez a lakás (kis kert és terasz is van hozzá, tehát mégsem csak egy lakás) nagyon szűk négyünknek, de az tuti, hogy minden nagyon közel van hozzánk (utca végén orvos, 2 percre játszótér, ABC).

Mamy!
Asszem Gesztike kezét megkérem Benikémnek, mert nagyon egyhúron pendülnek: Beni sem alszik ma. Elringatja Párom, vagy én bealtatom cicin, betesszük az ágyba, majd maximum 15-30 perc és fenn van (vagy ordítva vagy gügyögve). Most is ringatja a Párom egy ébredés után (hátha visszazuhan az álomba), de erősen nem úgy tűnik: gagyarászik :roll: Alig aludt ma, kíváncsi vagyok milyen cirkuszt vág majd le emiatt este 6 után :shock:
Geszti még mindig nagyon szép kiscsaj :D

Kata!
Mi van rendben Marcival? :roll: Benikével voltunk uh-on,ha arra gondolsz, vagy...
Édesek lehetnek a Csajok, ahogy "beszélgetnek" :D
A sóskúti lovastelepre gondolsz?

Beuka!
Köszönjük a köszöntést :D
Nagyon helyes Boti! Szerintem is okés ilyen idős korban,ha ennyire tartja magát. Beni sem emelte magát túlzottan, aztán egyik napról a másikra nagyon megerősödött a háta és csak figyelt-figyelt körbe, emelve magát. Ne aggódj!
Én sem teszem le hasra, csak hátra kaja után, aztán Ő rögtön átdobja magát pocakra, de szerencsére nem bukós :)

Ma délelőtt városban voltunk vásárolgatni, megkaptuk a DM bababónuszos kuponfüzetünket, tök jó dolgokat lehet belőle venni.
Kinn jártunk az épülő házunknál is, a melósok még mindig sehol :twisted: :twisted: :twisted: És kiszúrtam, hogy valami gáz van a káddal (már be van állítva a fürdőbe, fürdő kicsempézve), erre megtudtuk az építőcégtől, hogy hibás volt a kád (mi vettük, de persze nem vettük észre), de a hülyék beállítás előtt nem szóltak :twisted: Csak egy kicsit lettünk pipák! Lehet kivenni a kádat és kicserélni :twisted:

Megyek, hátha Benyó végre elfogadja a jobb cicimet, előbb nem kellett Neki :?

KépKép

KépKép
bujka

Na itt vagyok, Benike csak tekereg, nyamnyorászik a jobbon, a balt elfogadta, de azon is csak nyamnyog. Ma még nem evett egy kiadósat :roll:

Sz_Kata!
Én is hullaálmos vagyok. Be is nyomtam egy 3in1 kávét :oops: Szerintem az idő.
Benyó is mindent megun hamar, bezzeg ha a seggét cipelem a lakásban, az mehetne egész nap :roll:

Angel!
Ez a nőci egyre durvább! Nem is minősítem :twisted:

Benyó kinézi a pirított tésztát a számból, ami épp most lapátolok magamba :lol:

Benyó szopi közben az alsó kezével általában az oldalamat simogatja :lol: , a fentivel vagy cicit taperol, vagy az ujjamat fogja, vagy polómat rángatja :shock:

Na megyünk sétálni!

KépKép

KépKép
bujka

Kata,
szines selyemsál :D Én a hajamat szoktam, azt imádják! Én is álmos vagyok...

Angel,
tyű, kifogtad ezzel a csajjal! Kár, hogy házasság után szexeltek, ha nem tették volna, most gyerek se lenne :wink:

Melinda,
hát persze, hogy Benikére gondoltam! :oops: Bocsánat...

Krisz,
úri ltp.: exfőnöknőm szintén ltp-n lakott, bérelte (!) a lakást, de a céges autójára (ami persze szintén nem volt az övé), nagyon büszke volt. És mikor öcsémmel örököltünk egy kis pénzt, és nyaralót vettünk rajta, komolyan rá akart beszélni, hogy inkább autót vegyünk (gondolom ,azért, mert az "látszik".) Erről ennyit :wink: PS: aztán az exfőnöknőm főnöknője kiköltözött Érdre, akkor már persze neki is zsenánt lett a panel, és ő is Érdre költözött... Az, hogy mi is itt kötöttünk ki a férjemmel, persze a véletlen műve... :D

Mamy,
ismerős a falvédő mögé bújás! Gesztike nagyon édes...

Mennem kőőő...

Pusssz

ákata2

Sziasztok,

Ténylen nagy a pangás.

Beuka :Hiheteteln sokat nőtt és változott is Boti baba! Nagyon szép kis pofija van, már ő is inkább gyerekszerű. mint kisbaba, nem??? Szerintem is tutin tartja már a fejét, no para :wink:

Mami: Ijesztőek azok a képek :lol: lehet, hogy inkább le kéne szedni :roll: Bencust is néha úgy találom...

Szkata: nem vagy semmi, elképzeltelek, mint egy mutatványos :lol:

Bencus felkelt és cicit kér :wink:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Bujka, nem írtam még, asszem, Budaörs lesz a célállomás. :lol:

Angel, ez a csaj egy ----------. Üzenem neki, hogy ne csodálkozzon, ha majd a nagyobbik gyerek egy húsvágó bárddal fogja őt feldarabolni. :lol: na jó, ez durva volt, bocs. hogy lehet egy hathetest leszoktatni az éjszakai evésről? sírni hagyja? szemétláda.

Mamy, milyen videokamerát vettetek? Tényleg, bárki, akinek van használható ötlete, hogy mégis mire kell ügyelni kameravásárláskor, help pls... ( a mérnök apukát hidegen hagyják az ilyen kütyük, nekem kell utánajárnom :shock: )
Ne aggódj, Ricsi tegnap ugyanezt csinálta a fejvédővel, biztos életkori sajátosság. :wink: :wink: biztos dedósnak tartja a kismackókat vagy mi.

ÁKata, csókoltatom az ex-főnöködet, sok ráció van a lakásbérlésben. :wink: hehehe, most meg földik lettetek... Érden olyan szép eladó házakat látok mindig......

lépek, élvezzétek a 7végét!
pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Ákata,

a többet mutatunk, mint amink van, az magyar sajátosság. Az expasim albérletben lakott (most az új csaja kecójában) de C osztályos, kerek lámpás mercivel jár. Tudod, a látszatemberek autójával. Ja, és Hugo Boss öltönyben. persze, minden pénze elment erre e látszatgazdagságra.....
sz_kata

Lányok!
Ezt nem hiszem el! Geszti megállás nélkül propellert játszik, tegnap ugye rájött az "ízére" és most ahogy leteszem, azonnal hasra pördül, visszafordítom (kis idő múlva) és megint hason van. Baromira tetszik neki! De ez még semmi, most vettem észre, hogy már a lábait is próbálja maga alá húzni, azaz feltérdelni!!! Persze még nagyon kezdetleges a mozdulat és nem is sikerül, de látom rajta, hogy mit akar! Ez nem korai?... Mindenesetre nagyon örülök neki!
Hű, mindjárt elalszik a verőfényben, hason fekve! Ilyen se volt még!... :shock:

Kép
mamy

Mamy: pelusügy , már ezer éve akartam írni, hogy a dm-ben mi 1999Ft-ért veszünk 50 db huggiest, ez is 40ft-ra jön ki, mert Te írtad, hogy ez qa kedvenced, nem??

KépKép
Kép
jadey

Mamy,
semmi nem korai, amit a gyerek maga csinál, és minden korai, amit Te csinálsz vele, és ő még nem tudja :wink:
Ne aggódj!

Kata,
huhh! Utálom az ilyen látszatgazdagokat, exfőnöknőm is ilyen volt...

Pussz

ákata2

Sziasztok!

Krisszi!
Budaörs az klassz, közel Pest, kulturált hely, van infrastruktúra. Mert bármennyire szép házak vannak is Érden az infrastruktúra (gondolok itt elsősorban az út-, víz- és csatornahálózatra) az egyenlő a nullával. Meg kisgyerekes szülőként az sem mindegy, hogy bölcsőde és az óvoda felhozatal is gázos.
Videókameráról majd megkérdezem a Zuram! :wink:
Családjog: az még engem is érdekelne, mondjuk olvasmány szinten.

Kata!
Exfőnöknő: én ilyeneken csak mosolyogni és szánakozni tudok :lol:

Mamy!
Ahogy Kata is írta, hogy amit a gyerkőc maga csinál, az sosem korai (ezt mondta az ortopéd doki is: ha most mászni, felülni, felállni, akár elindulni akarna, akkor tegye, csak ne mi siettessük vele a dolgokat...). Ügyes Geszti! :D
Én nem szoktam Benyót visszaforgatni, ha Ő hasra fordult, de lehet,hogy majd teszünk egyszer egy próbát. Szerintem Ő sem foglalkozna velem, tuti rögtön hasra fordulna :wink: Most, hogy mondod, Benyó talán tegnap csinált olyat hasonfekve, hogy felhúzta a lábát a hasa alá, ezáltal a popsija az égnek meredezett, a pofiját pedig belefúrta a paplanba (a mi ágyunkon gyakorlatozott). Annyira édesek, ahogy ügyesednek :D

Holnap Anyumékhoz megyek Benyóval, Gábor+Marci páros pedig Após-anyósozik. Csak este leszek!

Szép vasárnapot!
Jó éjt mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Rakok fel egy-két képet, hogy ne hiányozzunk annyira :oops: :lol:

Bátyussal az ágyban :)
Kép

Elmélázva...
Kép

Olvasok egy kicsit :wink:
Kép

Te jó ég, mit írnak a mai lapok!!!!! :lol:
Kép

Erre a sok izgalomra pihenni kell egy kicsit :)
Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bujka!

Lánykérés: :lol: :wink: miért is ne? De várjuk meg, mit szólnak hozzá az érintettek? :lol: Még egy közös bennük, a szülinapjuk. :lol:

Krisszi!
Sony kamerát vettünk, mini DV rendszerűt, az azért jó, mert a kazit újra fel lehet használni (letörölni stb.) mint régen, és jó sok anyag fér rá. Van még a merevlemezes (az baromi drága és azért nem vettünk mert mi van ha bármi történik a merevlemezzel, kicsit drága mulatság cserélni, míg a kazetta kb. egy ezres és akkor sokat mondtam). Van még a mini DVD lemezre író, az meg hibázhat az írással, mint minden DVD író. Ráadásul kevés fér rá. Szóval maradt a jó öreg kazettás rendszer. De ez már nagyon pici kazetta, azért is mini DV (digitális videó).
Nekem ennyi az össz tudományom kamera ügyileg, nálunk Apa a nagy tudója ezeknek.

Jó éjt!

Kép
mamy

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert anyáéknál ebédeltünk, aztán itthon mosás, mosogatás, vasalás...Meg terveztük a nagyszobánkat, mivel 2szobásban lakunk, a nagyszoba 3funkciós lesz (nappali, háló, dolgozó), nagy nehezen sikerült megcsinálni. A bútorokat meg kell pontosan tervezni, fiókos elem, akasztós stb. A Kata megkapja a kisszobát, oda már vettünk szőnyeget, meg folyamatban a bútora, azt is terveztük. Minden helyet ki kell használnunk, mert rengeteg cuccunk van. :) A hely meg kicsi. Mondjuk szerencse a konyhánk, fürdőnk, teraszunk nagyobb, mint a panelben. Meg jó helyen lakunk kinézek az ablakon és a hegyet látom a Turul madárral, meg Szelim barlanggal. Biztosan ismeritek. :)

Amúgy megvagyunk, Kata megduplázta a születési súlyát. 1 hete napi 9-11x eszik, és nem csinál semmit, csak fekszik, pedig olyan jól ment neki már a hasrafordulás. Lusti lett. :) A kádban is csak fekszik, mint egy basa.

Melinda, Mamy, Beuka!
Jók a képek, helyesek a gyerekek. :) Tök szeretem a képeket nézegetni. :D

Mamy!
Interspárban most Huggies 37ft/db-ra jön ki, nincs 3000ft és vmi megapack. És a DM ben én is 2000ftért vettem 50db-ot, de ha van 15% kedvezményed akkor olcsóbb. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

képek Kata babáról :)

Kép Kép Kép Kép

Jó éjt Mkinek! (bár gondolom mi alszik, éjfél lesz :) )
Edit

Kép
Kép
edi78

Jó "reggelt", Lányok!

Ma fél 11-ig aludtunk :shock:! (Persze ötkor volt már egy naaaagy zabálás :wink:.)

Edi,
Kata óriásit nőtt (a képek alapján)! Áruld el, te hogy éred el, hogy ne lógjon ki a dereka a nadrágból, ill. hogy rajta maradjon a zokni?! Nekem ezt sehogy se sikerül, ha nem rugdalózót adok rájuk, azzal megy el a napom, hogy a zoknit keresem-adom fel folyamatosan... Ez azért pech, mert anyu rengeteg nadrágot-pólót hozott, amit azért szeretnék használni is, de csak a méreg van velük... :evil:

Angel,

a lábujjukat a lányok még mindig gyakran behajlitják. A kezüket nem. Ez mit jelent?

Röhej, mára igérték az esőt, azt' hétágra süt a nap! Végre elmehetünk a méneshez. (Bujka , a közelünkben van egy pici lovarda, két utcával feljebb, az napi séta, ill. nem messze, még Érden a lipicaiak, azt csak kitáblázva láttuk. A sóskútit nem ismerem...)

Lányok, egy szopis tipp:
ha a gyermek szopi helyett nézelődik, és szemlátomást minden jobban érdekli, mint a melled (de nem sztrájkol!), érdemes megpróbálkozni a sátrazással: ülő helyzetben takaró a fejedre úgy, hogy arra takarjon, amerre a bébi néz, másik irányból meg jöhessen be a levegő. Nekem nagyon jól bevált - egyrészt a fészekmeleg miatt, másrészt nem volt mit bámulni a cicizés helyett :wink:

Lilike alvó (!) apja ölében skálázik, megyek...

Puszi

ákata2

Sziasztok lányok!

Végre süt a nap!!!

Krisszi:
Találkozó OK, csak majd írd meg hogy mikor jó.
Családjog - mi naggyon-naggyon utáltuk testületileg, az oktató személye miatt, aki mindekit folyton buktatott polgárból. Ezen felül pedig a hapsi teljesen elvakultan abortuszellenes volt és sajnos nagyon nőellenes is, azzal a tipikus dumával, hogy "egy nő ne legyen jogász", maradjon csak otthon a gyerekekkel. Főműve a méhmagzat életjoga. (Természetesen magam sem támogatom az abortuszt, de a teljes betiltással nem értek egyet. A megoldás a hatékony fogamzásgátlás.)

Edit:
kata baba így lustin is nagyon cuki!!!

Á_kata: etetőszék? Megnézted a leírását???

Bujka: Fiúk aranyosak együtt. Bencus egyre nagyfiúsabb, nagyon helyes - sokat változott.

Sz_kata:
Látszatgazdag - fú én hányok a sznobizmus és újgazdag imidzs minden formájától!!! Már csak azt nem értem, hogy Neked akkor hogy jött be a srác?

Amúgy sok fiatalabb fiú ismerős panaszkodik, hogy muszáj jó kocsival járnia, mert amúgy rá sem néznek a nők. Mondjuk szerintem talán nem a dizsiben kéne ismerkedni. De ettől azért még ez talán sok srácnak tényleg probléma lehet.
Én sosem néztem a slusszkulcsot meg a lakást.

Angel:
A csajci rémes. Talán nem teljesen ép szegény...
Tegnap nálunk isvolt egy 1 éves kislány és jó is lett volna minden. De a végén még tisztába tette őt anyukája Bendus jászószőnyegén! No comment.

Este meg mentünk vendésébe, ahol Bendust folyamatosan terrorizálni akarta a kisebbik, kétéves gyerkőc.
És anyuka ott sem nagyon kezelte a helyzetet. Néha megdöbbenek a barátainkon.

Lányok,

Bendus ÁTFORDULT HASRÓL-HÁTRA! Ez a könnyebb? Minden gyerek ezt szokta először?

Ezt most elküldöm, majd még írok.

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Edit!
Köszi a pelus tippet. Igen, nekem eddig a huggies a legszimpibb, bár most legutóbb vettünk az auchanban 68 db-os valami bella baby-t, jó áron volt (2200 Ft) és gratis törlőkendő volt hozzá. Még nem bontottuk ki de remélem jó lesz (a pelus). 15 % kedvezmény a DM-ben nagyon klassz, ki is szoktam használni, olyankor jó sok mindent veszek és így volt már hogy 2000 Ft-ot is spóroltam. Ezen aztán vettem magamnak valami "ajándékot" :lol: De most asszem Geszti kap valami ajit a megspórolt pénzből.
Kata tényleg jó nagyot nőtt!!! Most mekkora a súlya?
Geszti már 3 hónaposan megduplázta a születési súlyát, akkor volt 5460 gr. :lol: Most 6400 gr kereken, tegnap esti mérés. :lol:

Ákata!
Jó ötlet a szopis trükk, mi is alkalmazzuk a takarót, de én Gesztit szoktam vele betakarni, úgy hogy a fejére is kerüljön, de a fején "kis sátrat" csinálok hogy ha elfordul, ne lásson semmit. Ezzel viszont az a baj, hogy megfogja, és simán lerántja a fejéről. :?

Képzeljétek, Geszti mit csinált az előbb. Ül a székében és játszik egy csörgőjével, ami egy kulcskarika akar lenni, lógnak rajta nagy szines "kulcsok" amit lehet rágni. A karikája rácsúszott a jobb karjára könyékig. Egy darabig csak nézte, hogy most mi van, miért nem tudja a ballal elvenni a jobb kezéből? Komoly arc, szúrós tekintet, összeráncolt homlok. Aztán megfogta a jobbal a karikát, és lehúzta az egészet a bal karjáról!!! Mintha előre felmérte volna a feladatot, hogy mit kell csinálnia! Megzabálom!!! Olyan jó látni, ahogy napról-napra értelmesebb!!!

Na megyek, mert nagyon álmos, lehet hogy sikerül elaltatnom. Délelőtt már aludt másfél órát. :roll:

Kép
mamy

Ákata,

sóskút és környéke is klassz ám!! Sóskút mellett van egy kis falu, és ott van egy olyan klassz kúria, tóval ősfás kerttel, hogy csuda. oda képzeltem el az esküvőnket. Aztán persze, nem ott lett :lol: :lol:

Dorka,

hogy jött be a srác: fiatalka voltam, és naiv. 8) Ma már röhögök az egészen :lol:

Lányok, én kezdek meggárgyulni az egyedülléttől. A párom nyolckor lelép, és mire hazajön, mi már alszunk :( De Peti ma magához képest egy tündér. uupsz, ezt nem kellett volna leírnom, mert azonnal sírni kezdett... :roll:
sz_kata

Ákata!

Ha a zokniba belehúzod a nadrág szárát, akkor tovább marad fent. Kicsit idétlenül néz ki, de praktikus. A nadrág és a felső alatt pedig általában van egy ujjatlan body, így a dereka sem pucér a babának.

Edit!
Mikor néztem a Kata fotóit, megszólalt mellettem Beni: jajjj de cukiiiiiiiiiiii :D
Bujka!
Nagyon szépek a fiaid! És azok az óriási kék szemek… :shock: :D

Mamy!
Ilyen kulcsos játéka Jazinak is van. Arra gondolsz ugye, ami a vonalzós képen van?
J

Kép
Kép
Kép
juborka

Ákata!

Ha a zokniba belehúzod a nadrág szárát, akkor tovább marad fent. Kicsit idétlenül néz ki, de praktikus. A nadrág és a felső alatt pedig általában van egy ujjatlan body, így a dereka sem pucér a babának.

Edit!
Mikor néztem a Kata fotóit, megszólalt mellettem Beni: jajjj de cukiiiiiiiiiiii :D
Bujka!
Nagyon szépek a fiaid! És azok az óriási kék szemek… :shock: :D

Mamy!
Ilyen kulcsos játéka Jazinak is van. Arra gondolsz ugye, ami a vonalzós képen van?
J

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Igen, az amelyik a vonalzós képen van. Ugyanilyen van Jazinak is? És szereti? Mert Geszti imádja! Ha már csak a zenélőkéjét elindítom (a tiétek is zenél?) lehet a szoba másik sarkában, már emeli a kis kezeit és keresi, hogy hol van? :lol: Ha odaadom, fülig szalad a vigyor és azonnal a szájába gyűr egy kulcsot. :lol:

Kép
mamy

Mamy!
A 36 nm-ből 20 és 9 nm a két szoba, a többi pedig a fürdő+wc és konyha+előszoba. Egyszóval nem nagyon tudunk bújocskázni benne :lol: . Ti mikorra tervezitek a költözést? Nekünk talán jövőre sikerült kifizetni a hitelt és akkor jöhet az újabb hitel és egy nagyobb lakás.

Melódia!
Jobbulást és gondolj arra, hogy legalább eddig szoptathattál, mert elég sok nő még ezt sem tudja biztosítani. Ne aggódj, hamarosan minden rendben lesz. Priviben megírom az elérhetőségem és akkor majd egyeztetünk egy időpontot és helyszínt.

Dorka!
Mi egyszer voltunk csípőszűrésen és ott mindent rendben találtak, így nem is mondták, hogy még egyszer kéne mennünk a későbbiek folyamán.

Jadey!
Mégis beadatod a + oltást? A talin még úgy volt, hogy Bencust nem terheled ezzel, mert rosszat hallottál róla. Esetleg ez egy másik oltás?

Angel!
Sajnálom, hogy ilyen nővel voltál megáldva, aki nem ért a szép szóból és csak rátok tukmálja magát és a családját. Azért remélem a sarkadra állsz és nem hagyod magad.

Sz_Kata!
Melyik teázóban voltál, ahol nem néztek rád ferde szemmel, amikor szoptattál?
Én is mindig megemlítem a páromnak, hogy közvetlenül szopi után ne nagyon reptesse és rázza Barnit, mert a végén baleset lesz belőle :lol: . Nekem nagyon tetszett a múltkori tali helyszíne és remélem, hogy amit most próbálsz szervezni az is legalább ilyen jó lesz (padlószőnyeg, matracok és fekvés-ülés-állás lehetősége is jól jött).

Krisszi!
Barni még nálunk is a bölcsőben alszik, de hamarosan átkerül a kiságyába, mert már ő is kidugja a lábát és a kezét a rácsokon és mindenfelé próbál forgolódni, de nincs helye.
A párom szívesen tájékoztat a kamera ügyében az aktuális kínálatról és arról, hogy mit miért érdemes megvenni. Esetleg írd meg, hogy milyen árban gondolkodsz (minimum, maximum) és milyen előnyök érdekelnek (jó képminőség, könnyű dvd-re írhatóság, ár, kezelhetőség). Mi is éppen karácsony előtt vettünk és Gyuri nagyon részletesen utána nézett a lehetőségeknek, ezért biztos tudna segíteni.

Mamy!
Én is úgy tapasztaltam, hogy az üveges sörök jóval finomabban a dobozosoknál, de mivel nekünk kicsi a lakásunk és nem járunk mindig a közértbe egy idő után elborítana minket az üres üveg :cry: .

Beuka!
Én általában éjszaka 1 perces büfi után teszem vissza hasra aludni Barnit, de napközben én is várok a hasra fordítással 20-30 percet.

A tegnapi napunk eléggé maratonira sikerült. Voltam fodrásznál és most vállig érőre vágattam, mert annyira hullik és abban reménykedem, hogy így hamarabb regenerálódik :roll: . Anyukáméknál ebédeltünk, majd délután benéztünk a MiniManóba, Fenoménba és a Duna Plaza játéküzletébe. Most nem vettünk semmit, csak nézelődtünk. Azért az kész röhej, hogy egy normális előkét nem láttam sehol :? . Anno Londonból hoztunk egy 4 db-os csomagot, de az csak pamut és nekünk olyan kéne, aminek a háta nejlonos (nem ázik át). Mostanában Barni csak úgy ontja a nyálát, így egy nap 3-4 alkalommal is átöltöztethetném, ha nem raknám rá az előkét. Már arra is gondoltam, hogy ezeknek a hátuljára varrok vízhatlan anyagot, mert annyira nem találni jót.

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Gesztenye!
A Tescóban lehet kapni olyan előkét, meg asszem tán az Auchanban is, aminek nejlonos a hátulja. Magyarul rajta vannak a napok (hétfő,kedd,stb...) minden napra 1 előke a neve, 7 db van egy csomagban (nahát, ki hinné? :roll: )
Lakásunk nekünk is ugyanilyen, (azaz albérletünk), a nagyszoba kicsit nagyobb, de a kicsi ahol Geszti lakik, itt is 9 nm körül van. Egy mini ablak nélküli konyha, egy fürdő benne wc-vel, ennyi. Szörnyű. Csak annyi jó van benne, hogy meleg és száraz. Mármint a lakás.
Üveges sört mi is ezért nem veszünk, mert már legalább 10 éve nem jártam üvegvisszaváltóban... azt sem tudom, hol van olyan.

Lányok, ma harmadszor csináltam rumos golyót, most a névnapomra való tekintettel (holnap jönnek Anyósomék), és annyira isteni finom, hogy megosztom veletek, hátha valaki kedvet kap hozzá, nem fog csalódni. Előrebocsájtom, hogy nem valami diétás, de hát egy édesség mikor az? De úgy is mondhatnám, hogy kalóriabomba.

Hozzávalók:
25 dkg étcsoki,
10 dkg mazsola,
10 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
csokireszelék vagy tortadara.
ízlés szerint rum.

Elkészítés:
A mazsolát apró darabokra vágjuk és beáztatjuk annyi rumba, hogy ellepje. A csokit lereszeljük. A vajat habosra keverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Beletesszük a mazsolát, csokit, és annyi rumot, hogy ne legyen túl híg a massza. Hűtőben dermesztjük, hogy formálható legyen. Kisebb golyókat gyúrunk belőle, csokireszelékbe hempergetjük és minyonpapírban kínáljuk.
Jó étvágyat! (biztos a siker!)

Kép
mamy

Gesztenye,

a Jókai téri Vörörös Oroszlánban voltunk teázni, ott van olyan szeparált rész, ahová két három ember fér be, és el is lehet függönyözni. Szóval nem nézhettek rám ferdén a szoptatás miatt, mert nem is látott senki :lol:
Szerintem, jó ha közkinccsé tesszük az ilyen helyeket, mert így lehet útvonalat tervezni a városi sétáknál felmerülő szopis problémák megoldására :wink:
A Gyerekház meg szerintem is nagyon szuper hely! :D

Jadey,

mi az agyhártyagyulladásos oltásra a Menjugate vakcinát vettük. bár állítólag ez nem a "kullancsos féle" agyhártyagyuszi.....
Gépetek rendben? Képek???
sz_kata

Sziasztok!

ÁKata!
Köszi :) Soha nincs a dereka kint, lehúzom a pulcsit és nem megy fel. Csak ha fogom, de alatta meg amúgy is van egy r.u. body.
Zokni: ha a zokni gumirozása szoros, akkor bevág a lábba, ilyet nem használok. Ha laza, akkor lejön. Közepes gumirozás nemsok van. Ezért vmikor a nadrágot is betűröm a zokniba, kicsit béna, de akkor nem rúgja le. :)

Dorka!
Én úgy tudom a babák 1x hasról hátra szoktak fordulni és kb.6hónaposan meg fordítva (én legalábbis több helyen így olvastam). Kata 1x hátról hasra fordult, amit előszeretettel gyakorolt 1héttel ezelőttig. Azóta semmit :(

Mamy!
A héten voltunk Auchenben én is láttam a pelust, de nem volt időm közelebből szemügyre venni + siettünk + van itthon még sok Huggies+Pampers is.
Kata tegnap volt 7000-7100g, úgyhogy duplázott, szépen belehúzott a hízásba. :D 1hete, amióta lusti, azóta napi kb 10x eszik megint és marha nyűgös este, most is, tegnap is óránként evett 8-tól és 11kor aludt csak el.
A leírásaid alapján nagyon ügyes Gesztike. :)
Boldog Névnapot! Rumos golyó, hmmm :)

Jubi!
Köszi :) Puszi Beninek :)

Na megyek, mert apa dolgozik és elzavart.
Edit

Kép
Kép
edi78

SzKata!
A velveten milyen néven írtál be? Érdekelne a hsz-ed.... :)
Edit

Kép
Kép
edi78

Lányok,
képzeljétek, letört a felső metszőfogamból egy darab :cry: Mostmár télleg úgy nézek ki, mint egy lompos proli némber :cry: :cry: :cry: Gondoltam, hogy jobb kedvem legyen, szexi fehérneműt öltök, erre egy melltartóm se jött rám. Ami nem meglepő. De ahogy álltak... az viszont sokkoló volt. Előbb pityeregtem kicsit kenyérszeletelés közben azon, hogy leamortizálódtam. Sokkal csinibb voltam terhesen! (Leszámitva a toxémia miatti elefántlábakat.) Muszáj csinálnom magammal valamit. Ennek jegyében most csak feleannyit fogok vacsizni, és holnap összeállitok magamnak egy lájtos diétát, meg egy kis tornát. És gyorsabban fogok sétálni :wink:

Pussssz

PS: bocs, visszaolvasni nem volt időm, holnap pótolom...

PS2: úgy látszik, hasonulok a gyerekeimhez: én is kövér és fogatlan vagyok :shock:

ákata2

Sziasztok,

Jaj, gyönyörűek a babák egytől-egyig!!! Olyan jó látni mindenki babóját, hogyan fejlődnek :D

Szkata: Gép okés, képek lementve... Mondtam Tibinek, hogy az életével játszott :wink:

Dorka: kocsi híján neházkes az odajutás.. De azért még beszéljünk róla, köszi a méeghívást! Ti is jöhetnétek ide a világvégére :wink: Újpalota

Gesztenye :Megkaptad az sms-em?? Azóta se jött válasz... A talin azt mondtam, hogy én nem akarom beoltatni, mert forgattunk anno olyan gyerekről, aki ilyen szuriktól lett nagyon beteg. De a dokim meggyőzött, hogy mégtöbb beteg gyerek van azok között, akik nem kapják meg az oltást, a bacit viszont igen... Hááát, még mindig parázok. Szakmai ártalom :roll:

KépKép
Kép
jadey

Ákata: Én is hasonlóan érzem magam. Jade tegnap megkérdezte viccesen, hogy jön a 2. kistesó? Én meg elbőgtem magam... Pedig nem akart megbántani. :oops: Nekem egy óriási tömésem esett ki a minap. Szóval nem vagy egyedül... Mit szólnál, ha együtt csinálnánk az alkformálást, így online :lol: Persze nem szabad, hogy a fogyi miatt ne legyen tejcsi, úgyhogy amolyan lájtosan, jó???

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok,

Ákata, Jadey,

ugyan már csajok, most én mondom, hogy ne parázzatok már a külsőtökön, nem most kell szexibébinek lenni, ezt senki sem várhatja el tőlünk :wink:
Lesznek még szép éveink, meglássátok. Igaz, én sem futnék most szívesen össze régi ismerősökkel.... :roll:

Petike hajnali kettőig kétszer kelt fel kajálni, majd kettőkor összebuktázta az ágyat, lehetett ágyneműt cserélni, aztán persze nem volt hajlandó visszaaludni, csak fél négykor.....anyám meg kilenckor telefonált, hogy hogy vagyunk :evil: mondtam, jól lennék, ha nem hívott volna, mert Peti a telefonhívásra ébredt....(persze, közben is kelt még hatkor meg hét harminckor :roll: )
Na, most mondja valaki, hogy miért is kéne csininek lennem???

Edi,

Pepe voltam, a nagyon felháborodott :wink:
sz_kata

Sziasztok!

Gyors bekukk, még nem volt időm visszaolvasni, de pótolom.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a segítséget!
Úgy néz ki, túl vagyunk a nehezén. :D Péntek estétől már szopizgatott a fiatalúr, aztán szombat vasárnap nagyjából rendesen evett. :)
Mostanában többször eszik, de csak rövid ideig, mert minden eltereli a figyelmét. Tegnap már bementem a fürdőszobába és a sötétben próbáltam megetetni. Nem jött össze.
Holnap megyünk súlymérésre, kiváncsi vagyok, hogy állunk.

Szerintetek lehetséges, hogy Ricsi 5 perc alatt kiszopizza a magának való adagot?
Hogy megy az idő! Ricsi ma 5 hónapos. El se hiszem. Párom épp reggel mondta, hogy nem is olyan rég jelentettem be neki, hogy Apa lesz. Édes volt, úgy meghatódott. :)

Sue
Köszi a tippet. :)

Krisszi
Gratulálok a vizsgádhoz! :) :roll:

Majd még jövök.

Puszi: Évi és Ricsi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Jubi: Ezer bocsánat Jazi miatt!! Én tudtam kiről beszélek, de mire leírtam, már másik név lett... Ne haragudjatok! Cukinak, akkor is naggyon cuki!

Sz_kata: Találka feltubózása nagyon jól hagzik - meghívott előadók, hmmm... ez is klassz lesz! És az eddigi megbeszélések alapján mikorra jöhetne össze kb.?
Esetleg ne csináljuk egy alap találkozót addig is?!
Pepe: én kitaláltam!!! De ahogy láttam a továbbiakban már tartózkodtál belefolyni az anyázásba.
Közös séta itt, vagy ott - nekem Okés.

Jadey: Nincs autód most? Zavarni tényleg nem szeretnénk. De ha jó Neketek is én szivesen elugrom bárhová - autó nem gond most szerencsére.

Edi. Köszi a fordulásos infot. Kata baba akkor pont fordítva csinálta a dolgot?! És szép nagy súlya van már - Bendus még "csak" 6,5 kiló volt a múlt héten.

Mamy; Gesztenye: Ne haragudjatok, de nem bírom megállni szó nélkül, hogy a mi lakrészünk sem nagyobb (12 nm+ 8 nm+ mellékhelységek+5nm konyha), de ez valahogy engem sosem tartott vissza, hogy visszaválthatós üveges italokat vegyek. Elvből a dobozos sör szóba sem jön. És üvegvisszaváltó is van a Tescoban, Auchanban, CBA-ban, Profiban itt a környékünkön.
Amúgy szerintem nagy baj ez, hogy a dobozos csomagolású sör, Cola olykor olcsóbb, mint az üveges. Sajnos nem tükrözi a gyártással járó károkat, költségeket.
És valahogy ez az üvegvisszaváltók leépülése sajnos a rendszerváltás hozadéka lett. Kiskorunkban tök term,észetes volt elkocogni a közértbe az üres üvegekkel.
A pillepalackokról meg már ne is beszéljünk...

Sírás van...

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok Lányok!

Ismét itt a hétvége után......tudjátok, dolgoztam!

Visszaolvasni még nem nagyon volt időm, de próbálom behozni!

Ákata, Dorka!
Sajnálom, hogy nem sikerült a rendelés és ezt nem értem, hogy miért olyan sok magyarba a szállítás..... :roll:

Beuka!
Boti nagyon szép nagyfiú lett! És milyen helyesen figyel.....

Mamy!
A rácsvédő mögé bújás nálunk is nagyon kedvelt játék. Sokszor keresnem kell a gyereket a kiságyba :D

Edi!
Kata baba is jó nagyott nőtt, lassan kinövitek a hordozót!

Bujka!
Benike is hatalmasat nőtt! Édesek együtt az ágyban! :lol:
Én igazából inkább a ti babáitokon veszem észre a fejlődést.......

Dobok én is pár képet, aztán olvasgatok, ha a fiúk engedik :?

Kép Kép

KépKép
napraforgo13

Bocsi, a komentár lemaradt!
Tegnap esti fürcsi anyával!

Ja és a legfontosabbat elfelejtettem!!!
Kirikének kibújt az első foga és útban van a második :!: :!: :!:

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!

MA volt apa vért adni, mi meg elkísértük, Ő volt a hős, mégis Boti lett a sztár :lol: :lol:

Á_Kata! Nem mindig szeret Boti hason lenni. HA megunja, vagy sírni kezd, azonnal megfordítom. köszönjük a bókot. egyetértek Veled, legközelebb inkább csirkét veszek.
Lilike elaltatta az apját :) ez tetszik!
fog :( mi történt? Nekem a fölső első 4 fogam már korona :(

Mamy! köszönjük szépen a bókot :) :oops:
nem találtam kifejezést arra, amikor Boti felkel, éhes, de még nem sír, hanem CIHEG!! ez tök jó, köszi! :) :wink:
nagyon cuki, és annyira ügyes már Geszti! Tök aranyos, ahogy bebújik a védő alá (na persze ez azért nrm olyan jó dolog gondolom) ahoyg csak alábai vannak ki, olyan aranyos!
Térdelés próbálkozás! de jó!

Krisszi! hogy sikerült a vizsga? Gondoltam ám Rád!
NEkünk mindenki szinte 10 percen belül van. :( én az első hat hétben, nem a bab körüli teendőktől fáradtam el, hanem attól, hogy szinte nem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna itt valaki. LEhet, hogy nehéz eset vagyok, de nekem ez nagyon kellemetlen volt.
Anyósommal nicns olyan nagy bajom, kivéve, mikor se szó se beszéd kiveszi a kezemből, vagy az ágyból a bébit :? no meg mikor 10 centiről nézi, hogyan szoptatok :evil:

Angel! A járókátoktól le lehet szerelni a kerekeket? kolbásztöltő alkar :lol:
nem semmi ez a csaj :shock: :shock:

Melinda! köszönjük a bókot! nálatok mikor kezdődött ez a megun mindent dolog? Vagy eleinte sem lehetett sokáig lekötni Beni figyelmét?
kád :evil: :evil: no igen, ezektől másztunk mi falra. Nálunk a kőművesek a fürdőszoba ajtónyílást méretezték el. Le kellett vágni az ajtóból :evil:
jaj az nekem is nagyon tetszik ,amikor szopi közben az alsó kezével simizi az oldalamat :) annyira jó érzés :)
nagyon cukik a gyermekeid! Olyan aranyosak együtt! És az ujságbólkinézős kép! Annnnyira jóóó!!!

Jadey! köszönjük Neked is bókot! én nem látom, hogy mennyire nő, de jó hallani néha! :)

Edi! 7 kiló fölött! Az igen! Jó gyakran eszik KAta! úgy néz kki most Ő "agyra gyúr" nem vesztegeti az energiáját "holmi" fordulásokra :)
NAgyon édes! Tényleg jó nagy már! nagyon csini ruhái vannak! ANnyira éde, ahogy keresztbe rakja a lábait :)

Dorka! pelenkázás a játszószőnyegen :evil:

SZ_Kata! nekünk is azt az oltóanyagot írta fel a doki! nálatok is 2,5 és 4,5 hónaposan adják be?

Évi! Ügyesek vagytok!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

A fiaim társasoznak, Jázmin a fejvédő mögé bújva alszik :D
Valaki írta, hogy a tápszert csak hat hós korig írják fel receptre. Megkérdeztem a védőnőmet, a hipoallergént két éves korig is felírják. Mondjuk receptre is naon drága :shock:

Á_Kata!
Sajnálom, ami a fogaddal történt! Pityergés: én is elsírtam már egyszer magam a tükör előtt. De nagyon elszánttá is tett a látvány; minden nap has- és fenék gyakorlatokat csinálok, este hat után nem eszek, és a Párom a figyelmembe ajánlott egy cikket a szex fogyasztó hatásáról :D Állítólag heti három szeretkezés egy év alatt hat nagy hamburgernek megfelelő kalóriát éget el :D

Napraforgó!
Micsoda óriási szemek! :shock: :D

Ranpo!
Szerintem ne aggódj a cicizés időtartamán. Jazi kb. 10 perc alatt végez a két mellemmel.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Mamy!
Nem semmi, hogy Geszti milyen kis mozgékony. Pont az ellentéte az én kényelmes Jazimnak (nem akartam lustát írni :oops: ). A mi kulcsos rágókánk nem zenél, de most úgyis csak az számít Jazinak, hogy a szájába tömhesse :D
J

Kép
Kép
Kép
juborka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?